Walk into the award-winning "Remaining Space" home | Australia

Release your eyes, put on headphones, and listen~!

Walk into the award-winning "Remaining Space" home

Published 24 Jary 2014, 14:31 AEST
Compiler: Fan Huiqiang, Editor: Ma Jianyuan

This building, called the "House of Surplus Space", is located in Paddington, a suburb of Queensland, Australia.The neighbours around it are on one side a heritage-protected dance hall, one side is an independent hut, and the other side is a heritage-protected hut.The long and narrow piece of land between them is the remaining space of these buildings. Therefore, the owner called the home built on this piece of land as "the home of remaining space."

这家的主人都是建筑师,他们在设计建造他们的家舍时不仅要应对空间狭小的问题,还要面对隐私和很多其它的。但是他们说,正是这些挑战,才给了他们创作的源泉。落成后,这栋建筑在2013年世界建筑节上荣获了年度世界最佳建筑奖。

这栋楼的宽度仅三米,但是长度与普通市内住家的地块差长。在设计中他们要把周边所有的因素都考虑进去。他们建的楼梯就是一个最好的例子。他们把楼梯一直延伸到那栋独立的小屋的边上,并把它修饰成一道风景。现在这个建在房屋中间的楼梯不仅可以用来上下楼,还成了孩子们The open air,或是一家人坐下来放松的地方。

主人瓦伦斯说,在刚开始设计这栋建筑时,他们为能把他们的童年的记忆画入,同时还为他们的孩子创建了他们未来的回忆而感到兴奋。

Valence and his wife bought the land ten years ago when they just graduated, so they say that this building is a dream work of two young designers.

Related posts

Buy sugar for TA
{{Data.count}} people in total
People have appreciated
Australia News

Australian Prime Minister's International Arena Promotes Global Growth | Australia

2014-1-25 13: 18: 17

Australia News

Australia's most promising wheelchair tennis player | Australia

2014-1-25 13: 20: 03

0 replies AArticle author Madministrator
    No discussion yet, let me talk about your views
Personal center
shopping cart
coupon
Sign in today
New private message Private message list
Search