TV na iTalkBB Pasundan khusus program saminggu pikeun diawas

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Rupa-rupa acara

"Anjeun mangrupikeun"

Screen shot 2015-02-19 di 14.01.10

Host: Saluran Panyiaran Fei Meng: TV Satelit Jiangsu, sayogi dina TV TValkalkalkSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo dina bagian éta

 

"Upami Anjeun mangrupikeun Dzat" anu mimiti diangkat "tangan dina hawa"

Sauran telepon ngarah kana "leungeun di udara". Anu kabogoh lalaki didorong ka kabogoh ti saprak éta ... Dina épisode ieu, "Upami Anjeun mangrupikeun Salah" ngajentulkeun anu teu disangka-sangka. Tamu awéwé ngadadak nyarios kaasih ka kabogohna lalaki nalika hirupna, host Meng Fei langsung nyusun hubungan langsung, sareng dua tungtungna nyepeng leungeun. Topik kabogoh lalaki ogé nyiptakeun diskusi hébat dina pamiarsa. "Kabogoh jalu" anu populer dina layar, saur Huang Lei, "Kanyataanna, kanyataanana, seueur anu kabogoh lalaki di sabudeureun budak awéwé sacara ati-ati, ngenalkeun jalma ka awéwé séjén, sareng anu khusus mendakan anu goréng ka dirina."

Huang Lei: "Seueur anu kabogoh lalaki anu ngahaja lurking"

Kiwari, "réncang sobat lalaki" parantos janten kawéntar anu paling populer di sabudeureun budak awéwé, sareng "Abdi bogoh ka réréncangan jalu" dibintanginya Huang Lei ogé dina layar gedé. Naha aya hubungan silaturahim murni antara lalaki sareng awéwé sok janten topik anu langgeng. Dina kahirupan nyata, memang seueur budak lalaki anu cicingeun ngajaga budak awéwé anu aranjeunna resep dina panutupeun "kabogoh lalaki". Kumaha kamungkinan kabogoh lalaki tiasa janten pangkat kabogoh nyata? Saatos lapisan lapisan kertas éta ditindik, naon kaayaan anu lalaki sareng awéwéna tumiba kana? Ngeunaan topik kabogoh jalu, aya sawala anu meriah di panongton.

"Sobat anu paling réncang lalaki" dina layar nyarios, "Kuring parantos maénkeun babaturan panganten lalaki, sareng kuring ngagaduhan hak nyarios. Kanyataanna, anu disebut babaturan sahabat jalu tina sababaraha budak awéwé sapertos sobatna. Dua anu nyarioskeun sadayana, sareng budak lalaki teu pernah akun. Budak awéwé murah tur ngantepkeun pihak anu sanés ngantepkeun hansipna ngalawan anjeunna. Kanyataanna, kabogoh jalu ieu ngahaja lurking, ngenalkeun jalma ka budak awéwé, sareng sacara khusus milari perkenalan anu goréng, supados hiji dinten janten dina kakuatan. " Fei ogé nyorong para tamu awéwé di pengadilan nyarios, "Para tamu awéwé di panggung, kalebet awéwé tunggal di luar panggung, tiasa ningali kabogoh anjeun pikeun ningali upami aya calon anu cocog pikeun pangwangunan salajengna. Pikeun gaduh kasaimbangan anu hadé butuh langkung sakedik. Nalika anjeun pendak sareng budak anu saé, anjeun kedah diajar ti Wang Yuejiao sareng nyandak inisiatif pikeun nyarios éta kalayan wani. "

 

"Abdi Singer Season XNUMX"

Screen shot 2015-02-19 di 14.01.18

Host: Gu Juji Broadcast channel: Hunan Satelit TV, sayogi dina iTalkBB Chinese TVSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo dina bagian éta

Masalah ieu digiring dina pertandingan balé ségak kadua. Tan Weiwei, anu aya di panggung salaku penyanyi tamu dua kali, maén kuat di balai. Penyanyi online anu nembe ngalaman pertandingan kalahka sacara alami henteu wani nunjukkeun lemah dina nyanghareupan panyanyi tendangan agrésif. "Salah sahiji patandingan anu bakal nangtukeun hirup sareng maot" kompetisi bakal dipicu iraha waé.

Tilu Taun Ngagiling Pedang sareng Zhang Liangying Tan Weiwei Ngajalankeun "Perjuangan di Pintu Sarua"

Saatos dua taun ngabantosan nyanyi, Tan Weiwei muncul dina panggung "I am a Singer" dina ahir minggu ieu pikeun "nyarioskeun ka diri kuring". Sanaos anjeunna dipuji ku media pikeun "ngagaduhan kakuatan penyanyi awal", Tan Weiwei sederhana nyatakeun karep nampi kaayaan parah salaku pendatang Kalayan maén di paviliun pinuh ku kajembaran. Dina wengi pertandingan, Tan Weiwei debut ku pakéan retro kalayan jahitan hideung sareng bodas. Kencan rambut pondok sareng retro ngagambarkeun kapercayaan sareng katenangan "sadayana dikendalikan". Suara nyanyi anu nembus kana manah masarakat bakal nyangking konsepsi artistik dina lirik "Mercusuar" Juru sacara terang. Ngartos yén lagu "Mercusuar" diadaptasi tina sajak pabinihan Korea ku Huang Qishan, bahkan Huang Ma nyalira ngan ukur dua atanapi tilu kali dina tempatna. Waktos ieu, Tan Weiwei "cekap cekap" pikeun tangtangan lagu emas anu sesah, sareng sigana yakin.

 

"Usum Bénténg XNUMX

Screen shot 2015-02-19 di 14.01.37

Channel: Jiang Changjian Broadcast channel: Jiangsu TV satelit, sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo dina bagian éta

Masalah ieu tina program kartu tarompét Jiangsu Satelit TV "Otak Paling Kuat" ngabagéakeun hiji lalaki umur 73 taun, Wu Guangren, anu henteu ngagaduhan bakat. Anjeunna masih kaserang panyawat Alzheimer tina stroke dina satengah abad, Anjeunna henteu tiasa ngurus diri sareng gaduh memori anu serius. nolak. Supaya henteu nyababkeun masalah ka barudakna, sareng supados henteu nyerah martabat akhir hirup, manula mimiti ngadamel metode memori sorangan pikeun ngalatih diri pikeun ngalawan ngalawan turunna fisik. Anjeunna ngusulkeun ka putrana kanggo milu dina "The Otak Galak", sareng tangtanganna nyaéta ngadamel 5000 angka saatos titik perpuluhan tina Pi sareng suksés dipromosikeun. "Otak Kuat" parantos kakurangan kaahlian anu matak narik dina panggung, tapi putri kolot éta nyarios yén ramana negeskeun milu lomba henteu bersaing pikeun paningkatan. Anjeunna hoyong ngenalkeun metode na pikeun jalma anu langkung sepuh kalayan panyakit Alzheimer. Aranjeunna ningali harepan sareng henteu nyerah sapertos diri.

Mr. Wu Guangren, 73 taun dirojong ku putrina teras angkat ka panggung. Sanggeus infarksi serebral dudung, gerakan fisikna henteu balik deui normal, tapi anjeunna kedah nangtang nomer dina kisaran 5000-angka saatos titik perpuluhan π. Jumlah angka, anjeunna leres ngahinget jumlah anu aya dina alinea. Tembok langsing digital anu ageung lalaunan muncul di tukangeun kolot éta. Hakim Meng Fei nyarios: "Tong ngucapkeun ngapalkeun, éta sabaraha lami diperyogikeun dibaca deui!" Anu nangtang maraton mémori anu ageung nyaéta "Otak Anu Maha Kuat" Pamuter pangkolotna dina dua musim.

 

Rekomendasi sérial TV

"Cinta Asih Tangkal Scum"

Screen shot 2015-02-19 di 14.01.46

Dibintanginya:Wang Luodan, Li Guangjie, Huang Meiying, Lei Kesheng

Saluran siaran: Jiangsu International Type: Emotion

Lakonna nyaéta ngeunaan cinta pikasieuneun antara "Jing Qiu" sareng "bungsu." Nanging naon anu béda sareng pilem sareng novél nyaéta sanaos séri TV ieu drama romantis, warna inspirasi ngalangkungan éta, ti anu bungsu dugi ka pamikiran sareng guru spiritual Jingqiu, nepi ka terobosan Jingqiu sateuacan bungsu parah serius. Kulawarga kulawarga sareng silih saling nyokong, ngalangkungan parobahan émosina sareng pamikiran, nunjukkeun intelektual, ngamotivasi, sabar sareng ngahampura kualitas para pamuda Tionghoa anu terang éta budak ngora.

 

"Unggal taun"

Screen shot 2015-02-19 di 14.02.05

Dibintanginya:Li Lin, Gao Shuguang, Sun Lagu Sunda, Xia Lixin

Saluran siaran: Stasion TV Cina; Jenis: Émosi

Ieu carita ngeunaan awéwé. Carita ngeunaan awéwé anu sangsara kasusah sareng parantos ngalaman kasusah. Namina Lin Zhiyin. Dina pertengahan taun 50-an, Lin Zhiyin lulusan hiji universitas di Bincheng. Bapana mangrupikeun industrialis anu misuwur sareng démokrasi, sareng dipikacinta anjeunna sapertos permata dina lontar na. Di sakola, anjeunna ogé janten udagan budak, bahkan sekertaris panitia liga sakola ngudag anjeunna. Tapi anjeunna cinta sareng Jiang Feng, dosen anu ngajar aranjeunna literatur Rusia ...

 

Rekomendasi pilem

"Kunjungan Bapa"

Screen shot 2015-02-19 di 14.02.21

Dibintanginya: Cao Chongen

Saluran siaran: Saluran pilem Cina; Jenis: Life / Record

Dina "Bapa Perjalanan", urang tuturkeun perjalanan Cao Chongen di Éropa. Anjeunna sumping ka dunya seni kontemporer putrana Cao Fei. Di Art Basel di Swiss, putrana ngintegrasikeun karya ramana kana karya dirina sorangan. Kami ogé ngiringan anjeunna pikeun mendakan Paris, Roma, Florence, Venice sareng musieum na. Sepanjang jalan éta, tukang itung lami deui sareng ngegeskeun impian ti nonoman na.

Cao Chongen lahir di Guangxi dina taun XNUMX-an. Anak patani, anjeunna parantos ngalaman parobihan sosial langkung ti XNUMX taun saprak perang sipil di Cina modéren. Anjeunna teras janten seniman akademik anu terkenal kalayan pangalaman anu hébat dina ngukir sareng kaahlian terampil, sareng seueur mahasiswa dilatih. Seueur diantara aranjeunna parantos janten bintang anyar seni seni kontemporer ayeuna.

Putrana Cao Dan nunjukkeun potret anu nyabak sareng intim bapakna, nyaéta pilem anu pinuh ku kahaneutan, heureuy sareng pamikiran anu matak narik.

 

"Mobil wengi tengah wengi"

Screen shot 2015-02-19 di 14.02.32

Dibintanginya: Geng Deng, Liu Mingyang

Saluran siaran: Saluran pilem Cina; Genre: Thriller

Pilem "Midnight Ghost Car" ngagilingkeun peristiwa "mobil jurig" di jalan-jalan di Shanghai. Nalika diajar kajadian éta, pulisi Wan Hong nalungtik kajadian éta sareng ngarengsekeun kasus saatos panalungtikan ati-ati. Saatos kasus kasebut sigana parantos netep, Wan Hong teras ngaraoskeun aya anu disumputkeun di dinya, janten anjeunna mutuskeun ngahijikeun kakuatan sareng master ngora katilu kulawarga Jiang pikeun mendakan konspirasi anu langkung ageung disumputkeun di dinya, sareng pamustunganana kapanggih di tukangeun éta pamandangan, sareng kasus éta terang.

3233231

Program di luhur tiasa diawaskeun dina iTalkBB TV Cina, kalayan sahenteuna $ 4.00 pér bulan.

Sidang panas hotline 1800 482 552

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Perumahan, milikwarta ayeuna

Syarat panghasilan taunan pikeun mésér bumi sareng pinjaman di suburb béda-béda di Melbourne béda-béda pisan

2020-8-27 11:54:34

iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

TV na iTalkBB Pasundan khusus program saminggu pikeun diawas

2015-2-19 14:33:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30