Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

rupa-rupa acara

"Henteu Ganjar"

Screen shot 2015-03-18 di 10.25.29

Saluran siaran: Stasion TV Sungai Kuning, tiasa ditonton deui dina TV TV CinaalkalkB: Kaséhatan

"No Exaggeration" mangrupikeun program kasehatan anu pikaresepeun. Acara TV ieu dumasar kana adegan kahirupan anu khusus, ngahibur ngajar sareng ngajelaskeun dina kahirupan kanyaho tiis ngeunaan kasehatan anu teu dipaliré ku sabagéan ageung tapi "henteu dibesar-balik".

"No Exaggeration" leres-leres bakal ngantunkeun demam ubar tradisional tradisional anu disababkeun ku rupa-rupa acara pikeun kasehatan diantara manula, sareng narékahan pikeun ninggali kulawarga, ngadamel konsep nutrisi modern, sareng ngadamel hiji merk fashion urban.

"sirah ka bagja"

Screen shot 2015-03-18 di 10.25.42 

Saluran siaran: TV Satelit Internasional LA, sayogi kanggo nonton dina TV TV CinaalkalkB: lagu Interaktif paménta

"Memulai Kabagjaan" mangrupikeun realitas acara nagara munggaran dina lagu interaktif ngeunaan program paménta. Kalayan sudut unik sareng cara éksprési, émosional pangbasajanna sareng pangarep-arep pangsaéna dina manah dulur dikedalkeun dina nyanyi, kalayan cinta dina lagu, sareng sayang dina manah.

Di bangsa ieu anu mana éksprési émosional cukup implisit, di nagara ieu anu parantos lami ngaharga budaya tradisional kebajikan sareng takwa filial, syukur parantos diinget sareng terukir ku taun-taun salaku banding émosional tina manah, sareng ayeuna nalika laju kahirupan beuki gancang sareng langkung gancang. Aya kabutuhan anu langkung ageung pikeun émosional émosional antara urang pikeun ngaungkeun gesekan sareng ningkatkeun kaharmonisan. "Ngawitan Kabagjaan" nyaéta nyayogikeun kasempetan sapertos kitu pikeun jalma-jalma ngintunkeun lagu ka jalma-jalma anu hoyong nganuhunkeun, sareng nyayogikeun platform sapertos nyanyi nyarios sorangan. Rasa syukur.

 

Rekomendasi sérial TV

"Bridge of Life and Death"

Screen shot 2015-03-18 di 10.25.50 

Dibintanginya:Jia Nailiang, Wang Bowen, Wang Ziwen, Wan Qian

Saluran siaran: Jenis Stasion TV Cina: Asih / Kulawarga

Lakonna nyarioskeun jambatan langit, ngalaksanakeun jalan ti bumi ka langit. Leumpang jalan ieu, masih aya carita legenda dina lebu cabul tina tilu budak.

Lakon ieu parantos nyambut damel dina struktur plot sareng karakter. Aya puluhan galur utama sareng garis sisi, anu disatujuan; seueur karakter, masing-masing ngajentul. Acara ieu ngaluncurkeun 10 taun, carita éta rumit, meuntas dua kota Beijing sareng Shanghai, sareng ngalibatkeun seueur tokoh dina bunderan opera di Beijing sareng industri hiburan di Shanghai. Pasar manéka-rupa, sareng karakter sareng sadaya mahluk kaasup kana rohangan, anu pinuh ngaluarkeun sajarah China salami sapuluh taun ka Républik Cina. Gaya hiburan.

 

"Rambatan Prodigal"

Screen shot 2015-03-18 di 10.26.03 

Dibintanginya:Wu Yue, Yu Na, Hou Yong

Saluran penyiaran: Stasion TV Tiongkok Tipe: Kostum / Aksi

Hubungan cinta-pajeulit anu teu teratur, sareng pengadilan khianat nganggur tahta rusiah dimimitian; di dunya anu huru-hara sareng gelap, lagu cinta sareng kebencian kaisar sareng pelacur anu terkenal dimaénkeun, sareng dina waktos anu sami tragedi heroik ka pahlawan Liangshan ditembangkeun. . Ningkatkeun drama tragis anu ngaganggu drapery kaisar sareng ngabalukarkeun pahlawan Liangshan ...

Dina mangsa Dinasti Song Kalér, Kaisar Huizong tina Dinasti Song ngaungkeun kabogohna sareng teu dipalire urusan politik. Menteri khianat Gao Li ngurus pamaréntahan, ngarusak hukum, dipigawe Zhongliang, sareng masarakat henteu hirup, sareng sajumlah pahlawan anu kapaksa angkat ka Liangshan sareng digolongkeun kana jukut. Nyanghareupan dunya anu huru-hara sareng huru hara, Song Huizong anu galak kana kasenangan, kasedihan, kasedihan sareng kabagjaan manusa. Katingali generasi pelacur anu misuwur Li Shishi damel Kaisar sentimental ieu lengkep leungit ku kabingungan. Teu kaduga, palacuran anu megah di Beijing ieu tétéla janten maling "parachutist" anu kaget modal sareng pejabat rusak.

Ngepung walungan walungan sareng tasik, walungan anu sanés sareng tasik prodigal Yan Qing, tina karahayonna pikeun meunang sareng ngajar musuh-Na Gao Yanei, nyekel "parachutist" anu maok, sareng terang yén éta mangrupikeun Li Shishi ... anu teu sadar, Hu Anak prodigal sakali deui nyerang nalika perang sareng generasi kaisar .. Dina waktos anu sami, anjeunna janten gething anu pait tina Gado Ya anu rewok, bahkan jadi pikasieuneun para pimpinan pengkhianat Gao Li anu konspirasi pikeun ngarayu tahta.

 

Rekomendasi pilem

"Xijing isin"

Screen shot 2015-03-18 di 10.26.10 

Dibintanginya: Wang Hao, Gao Haipeng, Wu Qi, Wang Zhengquan

Saluran Panyiaran: Channel Pilem Cina Genre: Love / Comedy

Pilem cinta komédi anu pinuh ku kanyataan, kanyataanana sareng kaéndahan, kabeneran sareng bohong, teu daya teu upaya sareng nekad. Pilem "Xijing 囧 事" mangrupikeun anak anu teu sah tina humor hideung gaya kota kuno sareng cinta romantis jalma ngora modern ...

Carita lumangsung di Xi'an, metropolis dimana peradaban kuno sareng modern aya hubunganana. Jalan kuno di Jalan Raya Kota-Xiangzi. Jalan ieu ngagaduhan rupa-rupa toko, toko antik, toko perbaikan mobil, toko pakean, toko tukang ngaput, réstoran sareng bar. Tangtosna, agen perumahan industri anu populér sareng kafe internét ogé rame. Di jalan ieu. Jalma-jalma di Laojie kerja keras, sanés ngan ukur kabisat tina kamekaran ékonomi di kota, tapi ogé ngaraosan katentreman tradisional.

Dina hiji dinten, jalan anu lami ieu ujug-ujug lumpat ka awéwé misterius sareng sakelompok jalma hideung anu ngudag anjeunna, ngabébaskeun sepi jalan lawas ieu.

"Kahirupan sareng Pati"

Screen shot 2015-03-18 di 10.26.19 

Dibintanginya: Zhou Fei, Liu Tao, Zong Xiaojun

Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: plot

Latar carita ieu dibenerkeun dina Mei 1949, dina wengi ngabebaskeun Shanghai, sareng tiket féri ka Taiwan janten mahal sareng dipilarian. Dina waktos ayeuna, tilu tikét dikirim ka toko pajak sareng murag kana leungeun Jin Chaofeng, anu biasa dipikanyaho pikeun nurut kana aturan éta. Hasilna, tilu tikét féri ieu janten daging anu dikeping ku sadaya kakuatan, sareng sagala rupa ancaman sareng konspirasi ngitung tikét feri ieu.

3233231

Program di luhur tiasa diawaskeun dina iTalkBB TV Cina, kalayan sahenteuna $ 4.00 pér bulan.

Sidang panas hotline 1800 482 552

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-3-18 10:07:57

iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-3-25 14:31:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30