Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

rupa-rupa acara

­

"Taiwan Heartbeat"

Screen shot 2015-03-25 di 14.23.23

Saluran siaran: Macro TV, anjeun tiasa nonton deui dina TV TV CinaalkalkB: Wisata

Jalan wisata anu saksama dijalankeun sareng Taiwan mangrupikeun program "Taiwan Heartbeat". Dina raraga ngadeukeutan kahirupan, dina pilihan hotél, "Taiwan Heartbeat" nganggo sajumlah ageung bumi. Hirup di bumi homestay sami sareng hirup dina kahirupan anu boga homestay, sareng tiasa ngalaman pangalaman kahirupan sareng parasaan lokal anu sesah pikeun wisata anu biasa.

Anjeun tiasa nginum kopi nalika ngadengekeun perkongsian master pikeun carita na, sigana di luhur gunung, atanapi di tanjung, dipirig ku cahaya bulan sareng anjing lami. Éta mangrupikeun pangalaman perjalanan anu teu resep, kalayan kahaneutan bumi. Kegusuan jalma deui.

Taiwan mangrupikeun kota asal anu seueur ekspatriat. Kanggo kami, nalika urang angkat deui ka Taiwan, urang hoyong mendakan raos balik ka bumi! Kami ngarepkeun "Taiwan Heartbeat" mangrupikeun acara anu ngajantenkeun para pésta hoyong angkat ka bumi.

 

"Punten Hirup sapertos Abdi"

 Screen shot 2015-03-25 di 14.23.37

Saluran siaran: Dongsen American TV, sayogi dina iTalkBB Chinese TV. Type: Health

"Mangga Hirup Siga Ku" mangrupikeun program kahirupan séhat di Taiwan. Topik pangpentingna jalma anu paling penting henteu aya deui ti artos artos, nyimpen artos, hubungan antawis lalaki sareng awéwé, panyawat emosional, sareng kanyaho hirup anyar, sareng "Live Like Me" nyaéta Bakal caket kana kabutuhan pamiarsa, ngobrolkeun ngeunaan topik anu diémutan panasaran ku sadayana, sareng ngajarkeun sadayana léngkah-léngkah anu badé diajar, supados panongton bakal ngagaduhan kahirupan anu langkung saé ku nuturkeun aranjeunna. Dina unggal épisode, para sarjana sareng sarjana dina sababaraha widang bakal diulem pikeun bagikeun naon anu geus ditingali sareng aranjeunna nguping, ku anu hadirin bakal nampi seueur ganjaran.

 

Rekomendasi sérial TV

"Musim Panas, Musim Panas, Usum sareng Usum Lao Pu"

Screen shot 2015-03-25 di 14.24.00

Dibintanginya:Li Wannian, Zheng Peipei, Yu Xiaolei, Huang Younan

Saluran siaran: Guangxi International Genre: Emosi / Kulawarga

Seri séri TV "Lao Pu's Spring, Summer, Autumn and Winter" museurkeun kana kahirupan lami para pensiunan tukang Lao Pu. Kulawarga Lao Pu gaduh opat putri. Pernikahan sareng cinta ti opat putri tos janten panyakit jantung pangbadagna Lao Pu. Lakon ieu berkisar carita ngeunaan karya émosional sareng kahirupan opat putri Lao Pu, nunjukkeun adegan ti kahirupan nyata jalma.

 

"29 satengah dinten

 Screen shot 2015-03-25 di 14.24.13

Dibintanginya:Wu Ruofu, Wu Xiubo, Chen Xiaoying, Anjeunna Yongsheng

Saluran siaran: Jiangsu Internasional Tipe: Penyelidikan Pidana

"29 satengah satengah" mangrupikeun séri TV kaamanan umum. Lakon ieu nyarioskeun kasatiaan sareng kapercayaan, kawicaksanan sareng kawani, kahirupan sareng maot, ngahormatan sareng éra ku patugas Biro Kaamanan Umum Tianzhou, Jin Wen, anu katelah sharpshooter, dina deteksi sindikasi kriminal transnasional. Kamanusaan sareng martabat sareng carita sentuhan sanés anu ngabébaskeun lalaki.

 

"Pertapa Pahlawan"

Screen shot 2015-03-25 di 14.24.37

Dibintanginya:Jiao Enjun, Hong Jiantao, Wang Siyi

Saluran siaran: Selat Fujian Genre: Costume / Comedy

Seri TV "The Hermit of Knight" nyaéta komédi romantis skala ageung seni bela diri dina kostum kuno. Lakon ieu nyarioskeun carita para menteri khianat dina jaman Dinasti Ming dina jaman Tianqi, sareng masarakat Li anu kajebak dina sérhat. Anggota-anggota Partai Donglin hoyong ngabantosan eunusi, sareng dibinasakeun sacara kasar. Dina momen anu kritis, Ma Shaji, abdi abdi setia Donglin Academy, teu sengaja dipénta ngungsi di tempat anu bahaya sareng master ngora. Ngaduga duaan éta nyanggap krisis anu langkung ageung kusabab Rahasia anu ngareureuwas anu dibawa ku master ngora.

 

Rekomendasi pilem

"Pisan Cinta"

Screen shot 2015-03-25 di 14.24.52 

Dibintanginya: Yuan Li, Liu Yunlong

Saluran Panyiaran: Tipe Saluran Pilem Cina: Cinta

Pilem ieu diadaptasi ti jalma-jalma nyata sareng nyarioskeun carita cinta anu pikaresepeun pisan, dimana Srikandi Shu Xin parantos nyambut damel saé salami mangtaun-taun mangetan para pencinta anu munggaran vegetative teras ngagaduhan IQ anu rendah sareng leungit ingetan. Pilem ieu pinuh ku sayang, aktor anu otentik sareng endah, nyarioskeun carita anu tiasa disebat mukjizat, sareng nunjukkeun karakter spiritual anu beunghar ku karakter sacara rinci, sahingga ngajangkep pamiarsa ngalangkungan.

Tian Li sareng Shu Xin cinta saling cinta nalika aranjeunna sakola di SMA di Nanjing, tapi aranjeunna henteu ngémutan cinta kusabab hasil diajar. Saatos pamariksaan lebet kuliah, Tian Li sumping ka Beijing diajar, Shu Xin cicing di Nanjing sareng angkat ka Universitas Médis. Salami surat sareng séntral, dua éta cicingeun silih terang salaku pasangan hareupna.

Saatos lulus ti universitas, Tian Li ngaku ka sakola lulusan. Nalika anjeunna dina perjalanan lapangan, anjeunna bergegas balik deui ka Nanjing ngajukeun Shu Xin. Shu Xin sapertos amis kadu madu sareng dua nikah. Teras, Tian Li parah parah pikeun nyalametkeun monyet emas sareng janten sayuran. Nalika kulawarga sareng babaturan ngarayu Shu Xin ngadamel rencana anu sanés, anjeunna yakin yén Tian Li bakal langkung saé, sareng duka, anjeunna mimiti ngurus anjeunna sareng cinta anu kuat.

 

"Kembang Bodas dina Autumn"

Screen shot 2015-03-25 di 14.25.04

Dibintangi: Dong Jie, Dou Xiao, Guo Jiaming

Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: Sejarah / Biografi

Pilem "Autumn White Flower" mangrupikeun pilem anu sacara langsung ngahambatkeun kahirupan émosional pikeun panaratas révolusionér; éta pilem dina téma révolusionér anu hébat kalayan struktur puitis prosa. Nyandak carita cinta romantis sareng indah tina pasangan revolusioner legendaris Qu Qiubai sareng Yang Zhihua minangka titik awal, éta nunjukkeun pamimpin ulama anu elegan sareng tenang sareng pahlawan anu bagja, sareng warna beureum luar biasa anu kahontal ku kapercayaan anu lami sareng kapercayaan. Asih. Teknik panulis sareng teknik sutradara sareng palaku parantos gumulung dina gaya puisi prosa puisi, sareng karakter karakter jadi jinis bangsawan biasa, jenis kagét pikeun masarakat.

3233231

以上节目均可在iTalkBB中文电视收看。电视开户,就送一年国际长途。每月仅需$9.99。30天试用退款保证。免费试用热线1800 482 552。

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-3-18 10:36:07

iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-4-3 18:52:19

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30