rupa-rupa acara

"Nalika Urang Duaan"

Screen shot 2015-04-03 di 15.45.22

Saluran siaran: Da Ai TV, anjeun tiasa nonton deui dina iTalkBB Tipe TV Cina: Musik

Anak-anak anu lucu, pabinihan sajak, sandiwara barudak, sareng para sahabat mangrupikeun kaping anu paling pait dina kahirupan. Déwasa sering ngantunkeun polositas sareng teu merdika barudak, tapi murangkalih janten waspada janten dewasa.
"Nalika Urang Barudak Duaan" nampilkeun gambar sareng musik anu paling berharga sareng musik budak leutik, sareng dunya hiburan sareng barudak tetep dina waktos sareng ruang anu pondok. Repertoire pagelaran anu disesuaikan khusus pikeun anggota kulawarga bakal nampilkeun musik kartun barudak anu tiasa didangukeun ku umur 5 ka 50 taun, sajak pabinihan anu biasa, skésa gaya neo-klasik anu dipikacinta ku dulur lan sadulur, sareng musik gendang anu dinamis sareng ngareureuwas. Balada anu hadé pikeun ibu-ibu, sareng ngaliwatan pagelaran drama pondok lucu, ngajebatkeun sadayana jalma dina budak leutik dulur.

"Kasusastran sareng Urusan Pulitik"

Screen shot 2015-04-03 di 15.45.30

Saluran siaran: TV Macro, anu tiasa ditingali deui di iTalkBB TV Tipe TV: Budaya

"Sastra sareng Pulitik Pulitik" museurkeun wawancara sareng inohong artistik sareng sastra Taiwanese. Naha éta budaya tradisional atanapi seni modéren, warisan budaya sareng budaya Kulon atanapi Wétan, éta bakal ngantep jalma-jalma Tiongkok di sakumna dunya ngartos seni multikultural Taiwan ngaliwatan laporan program sareng wawancara in-studio. Ngembangkeun sareng ningkatkeun tingkat budaya sareng gambar; sareng ngaliwatan pangalaman ngabagi pencipta, merangsang kreativitas masarakat, sareng ngokolakeun hiji tampilan seni anu ngagabungkeun tradisi sajarah sareng rasa modéren. Salaku tambahan, pikeun ngawula jumlahna ka luar negeri Tiongkok, "Sastra sareng Urusan Politik" ogé bakal ngahambat pejabat Taiwanese anu diulem ku Komite Hal Ehwal Luar Negeri pikeun nampi ngawawancara anu pas, sareng masihan panjelasan politik, ékonomi jeung budaya.
Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh

Screen shot 2015-04-03 di 15.45.40

iTalkBB TV Cina mangrupikeun panggedena platform TV Cina anu panglegana di luar negeri. Éta tetep nuju kana trend, hits titik panas, sareng ngapdet eusi program sacara real waktos. Éta ngumpul langkung ti 50 saluran TV di China, Hong Kong, sareng Taiwan, sareng sajumlah program pilem sareng televisi anu rupa-rupa.Ia nyokong ulasan on-demand sareng henteu sono kana waktos anu indah di China. Ukur $ 9.99 / sasih, 30 dinten uji coba artos-uji deui. Ayeuna kami ngaluncurkeun tawaran khusus kanggo mésér TV sareng kéngingkeun telepon. Unggal waktos akun TV dibuka, sataun dijantenkeun jarak jauh internasional, sareng telepon bulanan ka 28 nagara dirojong dina landlines atanapi telepon sélulér. Saluyukeun paling mahal di pasar, kalayan jumlah tempat anu terbatas, entong kantun kasempetan!

Rekomendasi sérial TV

"Tilu puluh genep Genep"

Screen shot 2015-04-03 di 15.46.05
Dibintanginya: Zhou Xinyi, Yuan Zhibo, Chen Xiaoyi, Li Yifeng
Saluran Broadcast: Guangxi International Genre: Kostum / Komedi

"Tilu puluh Genep Strategi" ngajelaskeun yén protagonis Mei Niang sareng Zhuang Ku mangrupikeun dua juragan éta, sareng ngahiji ngajalankeun Hong Kwai Fang sareng panginepan. Salila periode éta, Zhuang Ku ngukir tilu puluh genep strategi perang ti karuhunna kana plak kai, anu biasa dianggo pikeun seueur masalah di anjeunna. Asih, perang bisnis, sagala jinis masalah kahirupan, sareng janten di dunya sadayana tiasa direngsekeun ku strategi ieu, tanpa aya karugian. Dua "suami istri" ngahukum jahat sareng ngamajukeun anu saé, ngabantosan bahaya sareng ngabantosan bangsat, sareng nyebarkeun aplikasi ieu ngeunaan Tilu puluh-Genep tina strategi Perang dina kahirupan nyata ka masarakat.
"Suo Qingqiu"

Screen shot 2015-04-03 di 15.46.14
Dibintanginya: Feng Shaofeng, An Yixuan, Li Caihua, Yi Nengjing, Michelle He, He Shengming
Saluran Broadcast: Selat Fujian Genre: Kostum / Komedi

"Suo Qingqiu" mangrupikeun drama émosional di Républik Cina, anu nyarioskeun carita Dinasti Qing di Pingan Town. Lakon ieu nyarioskeun carita unik anu diwangun ku ngarayu, salaki rajati, cinta jero, bencana alam, netepkeun kaayaan, misteri identitas, sareng sanésna gaduh sentimen pait sareng pengembangan plot ekstrim. Salaku conto, An Yixuan maénkeun awéwé Bilangan XNUMX "Du Lanyan", anu suksés Ibu téréna dijual, kawin ku juragan ku master, diperkosa ku tuanna, dipiguraan ku musuh, sareng dicabul ku beuteung.

Rekomendasi pilem

"Saha Dina Bawah ranjang"

Screen shot 2015-04-03 di 15.46.23

Dibintanginya: He Keren, Guo Xiaoran, Wu Wenjia, Ge Honglin
Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: Thriller

Seuneu di Yunnan mangtaun-taun kapengker nimbulkeun Bing'er ngaleungitkeun kekasihna Xiaoming.Mimitian ti harita, anjeunna henteu ngan ukur aya dina nyeri kaleungitan kekasihna, anjeunna henteu tiasa ngémutan nyalira, tapi anjeunna sering ngimpi hiji kamar bodas murni kalayan sapasang dina kaayaan ranjang. Nangkepkeunana ku panangan anu bulak. Saatos nikah kalayan Kuangyu anu kasép, kaayaan Binger henteu lami lami ningkat. Hiji dinten, panganten éta sumping ka kota kuno tangtu pikeun wisata, dimana tempatna Xiao Ming jangji bakal mawa Binger. Teu percanten yén Xiao Ming henteu maot, sadayana awakna dibakar parah, sareng anjeunna henteu hoyong muncul di payun Bing'er, tapi cicing waé di dieu dina séréd, sareng ngajak Kuangyu ngurus kekasihna.

"Serangan Musim Panas"

Screen shot 2015-04-03 di 15.46.35

Dibintanginya: Peng Yuyan, Yang Ying, Zhu Yuchen, Zhou Yang
Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: Asih

Aya hiji pulo anu indah di Malaysia, dimana cai herang sareng bodas bodas, pemandangan anu saé, mangrupikeun tujuan liburan anu saé. Aya nu boga pulo ngora anu gaduh senang di Pulo Jawa. Anjeunna nganggo hiji-hijina hotél di Pulo. Dina waktos anu sami, anjeunna ngembangkeun rupa-rupa proyék pariwisata kreatif sareng ngokolakeun bisnis dina cara anu warni. Dugi ka hiji dinten, budak awéwé anu ngaranna Xia Mi Kadatangan na parantos ngarobih sadayana ...

3233231
Program di luhur tiasa ditawas dina TV Cina iTalkBB. Sidang panas hotline 1800 482 552.