"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

rupa-rupa acara

 "Koleksi Sheng Shi Hua"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.22 

Saluran siaran: Guangdong Kidul, tiasa ditonton dina iTalkBB Tipe TV Cina: Paporit

Kolom "Kemakmuran Koléksi" mangrupikeun "majalah" -style koleksi program khusus, kalebet "Gathering Treasures", "Artences of Museum", "Treasures in the Home", "Tibetan Resources" sareng bagian-bagian sanésna, kalayan sagala rupa bentuk, eusi anu beunghar sareng liputan. rubak. Tujuanna pikeun nyiptakeun platform budaya TV anu ngahijikeun penelepasan budaya, kaligrafi sareng apresiasi lukisan, sareng popularizasi seni karajinan rakyat, promosi sajarah sareng budaya Guangdong, sareng promosi pangembangan koléksi masarakat.

 

"Lahir Abdi Sarbini"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.32 

Saluran siaran: Zhejiang International, sayogi kanggo nonton dina TV TV CinaalkalkB: Modal Modal

"Lahir Abdi Hormat" mangrupikeun platform ibukota usaha TV anu ngabantosan proyék wirausaha kualitas luhur. Pikeun kahiji kalina, bintang hiburan, tim wirausaha, sareng lembaga investasi dihubungkeun babarengan, tujuanna pikeun mendakan proyék wirausaha anu paling pantes pikeun investasi Cina, ngalaksanakeun modél bisnis ngeunaan pangalaman bentang sareng pangalaman jalan nyata, sareng ngabantosan langkung tim pangusaha ngiringan pembiayaan anu langkung saé. kasempetan.

 

Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.40

iTalkBB TV Cina mangrupikeun panggedena platform TV Cina anu panglegana di luar negeri. Éta tetep nuju kana trend, hits titik panas, sareng ngapdet eusi program sacara real waktos. Éta ngumpul langkung ti 50 saluran TV di China, Hong Kong, sareng Taiwan, sareng sajumlah program pilem sareng televisi anu rupa-rupa.Ia nyokong ulasan on-demand sareng henteu sono kana waktos anu indah di China. Ukur $ 9.99 / sasih, 30 dinten uji coba artos-uji deui. Ayeuna kami ngaluncurkeun tawaran khusus kanggo mésér TV sareng kéngingkeun telepon. Unggal waktos akun TV dibuka, sataun dijantenkeun jarak jauh internasional, sareng telepon bulanan ka 28 nagara dirojong dina landlines atanapi telepon sélulér. Saluyukeun paling mahal di pasar, kalayan jumlah tempat anu terbatas, entong kantun kasempetan!

 

Rekomendasi sérial TV

"Kode Kabagjaan"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.47 

Dibintanginya:Zhu Yuanyuan, Xin Baiqing, Li Kunlin, Lu Ling

Saluran siaran: Shenzhen International Genre: Asih / Komedi

Heshi Xiangnan, anu asalna ti kota cai leutik pikeun ngembangkeun di ibukota propinsi, mangrupikeun panganten leutik. Pamajikanana, Xifeng, nyusun rarancang séri rencana pikeun ngajantenkeun salakina ngaler kidul sareng garwa bangga. Xiang Nan negeskeun kana kapribadian mandiri sareng martabat saurang manusa.Akira anu henteu sanggup ngalawan numutkeun tujuan kahirupan anu dirarancang pikeun Xifeng, sareng ngeureunkeun nyandak jalan kahirupan anu mutuskeun takdir sorangan. Alesan ieu, dua ngaluncurkeun séri anu hampang, henteu kaégalan, ngontrol sareng anti kontrol, sareng nalukkeun komodo sareng anti anti-nalukkeun sareng perang phoenix. Saatos seueur kasusah, blows sareng setbacks, salaki sareng istri tungtungna ngartos hiji bebeneran: perkawinan gumantung kana kasabaran silih saling silih hormat, silih hormat sareng ngokolakeun dua jalma anu dipikacinta, sareng kabagjaan bakal sumping.

 

"Flea dina Drum"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.59 

Dibintanginya:Wu Jing, Shang Rong, Ning Jing, Yan Kun, Sinom Chengfeng

Saluran siaran: Jenis Stasion TV Cina: Kostum / Seni beladiri

"Flea on Drum" mangrupikeun kostum seni beladiri romantis kuno tina sérial TV anu diadaptasi tina klasik klasik "Water Margin". Shiqian disebat "Drums on the Flea", anu hartosna terang sareng lampu sapertos kutu luncat dina bedug gedé. Judulna maling dunya sadunya. Sanaos Shiqian réngking kadua pikeun tukang XNUMX dina jomblo sareng dalapan Liangshan, carita sareng reputasi langkung saé tibatan pangkatna. Anjeunna mangrupikeun karakter anu lucu pisan sareng populér, sareng alternatif langka sareng pilem sareng televisi sanés anu langka.

Lakon umumna nyaritakeun tilu tokoh pahlawan Shi Qian, Yang Xiong, sareng Shi Xiu, anu lalaunan mekar ti intrik antara musuh janten réncang sareng simpati sareng simpati, dugi ka dipaksa angkat ka Liangshan.

 

Rekomendasi pilem

"Kacida Usum Panas"

Screen shot 2015-04-09 di 23.59.06 

Dibintanginya: Ma Xiaoqing, Pan Yueming, Li Jiaxuan, Ge Yaming

Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: plot

Pilem ieu dumasar kana hiji pasualan anu nyata, nyarioskeun mékanik mobil Lei Haiyang dina cara ngerjakeun sareng "budak awéwé" anu sumping ka Beijing milarian padamelan dina truk anu sami. Anjeunna henteu hoyong nyaksian perkosa "prawan" ku dua panggerak satengahna ngalangkungan. Kusabab pikasieuneun teu eureun, kuring ngarasa kaliru ti saprak éta, sareng pamustunganana eleh carita parobihan psikologis diri dina prosés milarian "budak awéwé" sareng ngabantosan pulisi nangkep penjahat.

 

"Henteu lirén karéta"

Screen shot 2015-04-09 di 23.59.15

Dibintanginya: Wang Minde, Yin Yangming, Li Mingyi, Zhang Guoqiang

Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: Aksi

Sakumaha biasa, platform Xinzhou Station janten rame ku panumpang. Lima menit sateuacan miang karéta panumpang 4255 ti Xinzhou ka Jiansanjiang, Sheriff Xuemei sareng konduktor He Hua nyandak "4255 Train Train Women" dina karéta. Aranjeunna naek karéta sareng aranjeunna, patugas pulisi Shi Feng sareng batur sapagawean na Liu Qing ti tim pamariksaan anu dikirim ku jabatan kaamanan umum anu langkung luhur. Naon anu aranjeunna henteu nyangka nyaéta yén Zhang Hongwei, anu kasangka kejahatan hoyong nasional, sareng kabogohna Li Ting ogé naek kapal karéta XNUMX dina riungan ...

3233231

Program di luhur tiasa ditawas dina TV Cina iTalkBB. Sidang panas hotline 1800 482 552.