Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

rupa-rupa acara

 "Koleksi Sheng Shi Hua"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.22 

Saluran siaran: Guangdong Kidul, tiasa ditonton dina iTalkBB Tipe TV Cina: Paporit

《盛世话收藏》栏目为“杂志”式收藏专题节目,有《聚宝藏珍》、《博物精华》、《家中有宝》、《藏界资迅》等板块,形式多样,内容丰富,涵盖面广。旨在打造集文物介绍、书画鉴赏、民间Populasi ilmu mangrupikeun platform budaya TV anu ngamajukeun sajarah sareng budaya Guangdong sareng ngamajukeun pamekaran koleksi pribadi.

 

"Lahir Abdi Sarbini"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.32 

Saluran siaran: Zhejiang International, sayogi kanggo nonton dina TV TV CinaalkalkB: Modal Modal

《天生我有才》是一档助力优质创业项目的电视创投平台。首次将娱乐明星、创业团队、投资机构联结在一起,旨在最具投资价值的创业项目,通过明星体验,真实路演的方式呈现项目,帮助更多的创业团队获得更好的融资机会。

 

Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.40

iTalkBB Cina TV mangrupikeun platform TV Cina asli panggedéna di luar negeri.Éta saluyu sareng trend, langsung pencét hot spot, mutahirkeun eusi program sacara real time, sareng ngempelkeun langkung ti 50 télékom ti Cina, Hong Kong sareng Taiwan.道,海量影视综艺新闻节目,支持点播回看,不错过的精彩瞬间。仅$9.99/月,30天试用退款保证。现推出买电视送电话特惠活动,凡电视开户就赠送一年国际长途,支持座机或手机包月拨打28个国家。市面上最具性价比套装,名额有限,机不可失!

 

Rekomendasi sérial TV

"Kode Kabagjaan"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.47 

Dibintanginya:Zhu Yuanyuan, Xin Baiqing, Li Kunlin, Lu Ling

Saluran siaran: Shenzhen International Genre: Asih / Komedi

Heshi Xiangnan, anu asalna ti kota cai leutik pikeun ngembangkeun di ibukota propinsi, mangrupikeun panganten leutik. Pamajikanana, Xifeng, nyusun rarancang séri rencana pikeun ngajantenkeun salakina ngaler kidul sareng garwa bangga. Xiang Nan negeskeun kana kapribadian mandiri sareng martabat saurang manusa.Akira anu henteu sanggup ngalawan numutkeun tujuan kahirupan anu dirarancang pikeun Xifeng, sareng ngeureunkeun nyandak jalan kahirupan anu mutuskeun takdir sorangan. Alesan ieu, dua ngaluncurkeun séri anu hampang, henteu kaégalan, ngontrol sareng anti kontrol, sareng nalukkeun komodo sareng anti anti-nalukkeun sareng perang phoenix. Saatos seueur kasusah, blows sareng setbacks, salaki sareng istri tungtungna ngartos hiji bebeneran: perkawinan gumantung kana kasabaran silih saling silih hormat, silih hormat sareng ngokolakeun dua jalma anu dipikacinta, sareng kabagjaan bakal sumping.

 

"Flea dina Drum"

Screen shot 2015-04-09 di 23.58.59 

Dibintanginya:Wu Jing, Shang Rong, Ning Jing, Yan Kun, Sinom Chengfeng

Saluran siaran: Jenis Stasion TV Cina: Kostum / Seni beladiri

《鼓上蚤时迁》是根据古典名著《水浒传》改编的古装言情武打电视剧,时迁绰号鼓上蚤,意谓轻巧的像在大鼓上蹦来蹦去的跳蚤,在民间他一直有天下第一神偷的称号。时迁虽然在梁山一百单八将中排在倒数第二,但他的故事和名声却远胜于他的排名,是极其可爱和脍炙人口的角色,是不可多得的另类上好影视题材。

Lakon umumna nyaritakeun tilu tokoh pahlawan Shi Qian, Yang Xiong, sareng Shi Xiu, anu lalaunan mekar ti intrik antara musuh janten réncang sareng simpati sareng simpati, dugi ka dipaksa angkat ka Liangshan.

 

Rekomendasi pilem

"Kacida Usum Panas"

Screen shot 2015-04-09 di 23.59.06 

Dibintanginya: Ma Xiaoqing, Pan Yueming, Li Jiaxuan, Ge Yaming

Saluran siaran:Tipe Saluran Pilem: Carita

影片取材于一则真实的案件,讲述了汽车修理工雷海洋在办事途中与进京找工作的“姑娘”同搭一辆货车,不想在半路亲眼目睹了两名强奸“姑娘”的现场,但因为懦弱没有制止,从此内心负疚,后来在寻找“姑娘”,帮助警方擒拿罪犯的过程中终于战胜了自我心理变化的故事。

 

"Henteu lirén karéta"

Screen shot 2015-04-09 di 23.59.15

Dibintanginya: Wang Minde, Yin Yangming, Li Mingyi, Zhang Guoqiang

Saluran siaran:电影频道 类型:动作

和往常一样,新洲车站的站台上挤满了熙熙攘攘的旅客。离4255次从新洲开往建三江的旅客列车发车还有五分种的时候,警长雪梅、列车长荷花带着她们的“三八女子列车组”登上了列车。和她们一起登上列车的,还有上级公安部门派下来的考察组石峰警官和他的同事柳青。让他们都没有想到的是,遭通缉的犯罪嫌疑人张宏伟和她的女朋友李婷也在中登上了4255次列车……

3233231

Program di luhur tiasa ditawas dina TV Cina iTalkBB. Sidang panas hotline 1800 482 552.

tulisan patali

Muatan TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-4-3 18:52:19

iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-4-16 11:27:46

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan