"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

rupa-rupa acara

"Suster Hua Yang"

Screen shot 2015-04-16 di 11.16.01

Channel Broadcast: Naga TV sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo

Naga TV sareng program hiburan skala ageung Fengxing.com "Sisters Over Flowers", anu sacara sakaligus disiarkeun ku Fengxing.com, parantos ngalaksanakeun permaénan fantasi di Istanbul sareng Pamukkale. Nu amis tina perjalanan terus ngalembereh tungku, mandi sami sareng dapur anu sami? Masihan lalampahan romantis anu unik sareng endah. Saatos perjalanan anu miskin, dina pesta "méwah" langka, dipirig ku Li Zhiyan, sadulur-sadulur mimiti "nyapaan" nyekelan tuangeun, sedengkeun Ma Tianyu nganggo "Wei Dun" pikeun ngahudangkeun amarah umum. Nalika Fan Tetep ngadangukeun Ma Tianyu anu parantos mulih, ngobrol ngeunaan pendidikan atikan, anjeunna terang kaleresan. Nuan Nan balik deui ka milarian jalan awéwé anu diusir kaluar tina jalan.

Tétéla éta jalan ka réstoran, gadis nyanyi jalanan nyababkeun kaéndahan budak leutik Ti Tianyu ti kenangan budak leutik. Anjeunna henteu tiasa nanggung ngalamar ka tim program pikeun mayar tina saku pikeun nunjukkeun cinta sareng dorong. Nalika kami uih deui ka titik awal, mojang éta ngiles tanpa renik, tinggalkeun lalaki anu haneut teu nyarios sareng bérés. Naha carita bakal siga kieu? Nalika sora clarinet kalayan sababaraha lagu disebarkeun rébuan mil, éta sakali deui dialirkeun kana telinga Ma Yuyu. Anjeunna ngupingkeun sora na tungtungna sadar impian cinta lalaki anu anget.

Tapi di tukangeun Konsumilasi nyaéta "berita goréng" hiji-hiji anu sanés. Tah kitu cenah yén teu aya anu saé, gentos beus, adi lanceuk "manis sareng pait." Supaya teu ngaruh sesa Sister Fan, sadulur-sadulur kumpul di Nange, Li Zhiyan mecat jas kaisar sareng nunjukkeun kaahlian pelawak sareng Bibi Xue, anu mangrupikeun lalaki, sesah langsung ningali éta.

Nanging, bagian anu paling diantisipasi tina masalah ieu "Sister Hua Yang" nyaéta tempat pamujaan cinyusu panas umur 2000 taun. Aya paribasa: "indah atanapi henteu, cai para urang baheula; henteu lumayan, cangkéng Zhiling," para sadulur badé ngalebetkeun cai, sareng dua wali kedah ngiringan aranjeunna. Bibi Xue "Kuring ngagem baju jero sareng ngabarengan anjeun ka cai" kapaksa Ma Yuyu badami, sareng frasa Déwi "Kuring ngagem (baju renang)" langsung ngalahirkeun garis pertahanan méntal Ma Yuyu sareng ngalawan éta. Seksi, baseuh, sadaya rohangan imajinasi anjeun dicerminkeun kanyataan, adi Zhiling panas sareng mandi sareng dewa jalu, ngan sirik, cemburu sareng hate tiasa ngagambarkeun dunya batin Lingfen.

 

"Pinunjul Cina"

Screen shot 2015-04-16 di 11.16.10

Saluran siaran: CCTV-1, sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo

自从坐上《出彩中国人》的评委席,范冰冰“国民女神”的形象愈发深入人心。然而在本期节目中,却有一位小选手不为所动,即使女神要“带他回家”,他都置若罔闻,只一心沉醉于算数题中,并用快速心算法战胜了评委们。本期节目将迎来一位“天才萌娃”。来自天津的金沐杨年仅5岁就能背出圆周率小数点后600多位,他在现场展现的超强心算能力更是让三位评委和观众目瞪口呆。金沐杨更是用高难度心算“挑战”周立波:“冰冰姐姐和国庆老师,先给我报4位数的(加减),每人报5个4位数,我和波波老师比赛,波波老师拿计算器,我用脑子算。”面对5岁萌娃的宣战,三位评委都不服气,然而两轮计算下来,周立波和国庆手忙脚乱把计算器都按坏了,却依旧没能赶上金沐杨的心算速度。

 

Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh 

Screen shot 2015-04-16 di 11.16.24

iTalkBB TV Cina mangrupikeun panggedena platform TV Cina anu panglegana di luar negeri. Éta tetep nuju kana trend, hits titik panas, sareng ngapdet eusi program sacara real waktos. Éta ngumpul langkung ti 50 saluran TV di China, Hong Kong, sareng Taiwan, sareng sajumlah program pilem sareng televisi anu rupa-rupa.Ia nyokong ulasan on-demand sareng henteu sono kana waktos anu indah di China. Ukur $ 9.99 / sasih, 30 dinten uji coba artos-uji deui. Ayeuna kami ngaluncurkeun tawaran khusus kanggo mésér TV sareng kéngingkeun telepon. Unggal waktos akun TV dibuka, sataun dijantenkeun jarak jauh internasional, sareng telepon bulanan ka 28 nagara dirojong dina landlines atanapi telepon sélulér. Saluyukeun paling mahal di pasar, kalayan jumlah tempat anu terbatas, entong kantun kasempetan!

Rekomendasi sérial TV

"Tong Hayu atuh Ningali"

Screen shot 2015-04-16 di 11.16.46

Dibintanginya: Li Youbin, Li Ge, He Minghan Jenis: Penyelidikan Pidana

Liu Yusheng, anu parantos nyambut damel janten pulisi pidana salami, diangkat janten Sekretaris Jenderal Yayasan. Anjeunna rada teu tiasa dijantenkeun nalika mimiti sumping di Yayasan. Nalika anjeunna nguping sareng nyaksian yén sababaraha pahlawan anu ngalaksanakeun kabeneran disiksa kusabab pikasieuneun anu nyalametkeun sareng anu teu sampurna lembaga perlindungan sosial, anjeunna mutuskeun pikeun nyewa pengacara pikeun Yayasan pikeun macul pikeun kabeneran. Pangacara anu terkenal Wang Yujia nunjuk dirina, sareng wartawan Su Lili sumping ka hareup. Sasambat Liu Yusheng gaduh pamahaman énggal ngeunaan yayasanna. Tapi dina kahirupan nyata, biaya lakonan macul pisan tinggi .. Sakali rusak ku batur, biaya ieu sering tiasa ngarobih kahirupan hiji jalma. Hiji murid sakola tengah nyalametkeun hiji lalaki kolot anu pingsalan di jalan. Anjeunna disécut ku baraya kolotna. Liu Yusheng ngajantenkeun diskusi kajadian éta di masarakat. Anjeunna masihan dukungan kana jenis tingkah laku soleh ieu dina pendapat umum sareng hukum. Kasanggupan pikeun ngabantosan jalma diala. Kalayan usaha anu terus-terusan, hawa dina masarakat parantos dimurnikeun, sareng peran kajiwa pikeun yayasan parantos langkung ageung sareng langkung. Liu Yusheng ogé ngagaduhan pamahaman énggal ngeunaan tanggung jawab ieu. Pilem caket sareng kahirupan, ngamajukeun kabeneran, sareng pinuh ku énergi positip.

 

"Seueur Pa sareng Geulis Ibu"

 Screen shot 2015-04-16 di 11.16.57

Dibintanginya:Li Guangjie, Tong Liya, Zhao Ziqi, Gao Yalin, Gao Lu, Zhu Rui, Zhou Dehua, Chen Wenqi

Jenis: Émosi Bandar

Sun Dalei megat pamajikanana Su Yun sababaraha taun ka pengker, sareng sapasang anak buah cicing sareng Su Yun. Su Yun ngadadak bakal damel di Hong Kong salami sataun sareng mutuskeun pikeun ninggalkeun murangkalih ka perawatan Sun Dalei. Sun Dalei teu tiasa adaptasi hoyong kabur bari lami, sareng kabogoh Su Yun, Huang Xinhua nyandak inisiatif pikeun ngurus budak. Laku lampah Huang Xinhua ngahudangkeun karep Sun Dalei pikeun meunang, sareng dua terus ngayakeun "perang anu menangkeun murangkalih." Sun Dalei sibuk pisan sareng karirna ku anjeunna sababaraha kali nolak janji di payuneun barudak, sareng barudak na laun-laun ngadeukeutan Huang Xinhua. Takwa Sun Dalei perkawinan ditinggalkeun confidante Fan Li na kuciwa, sareng Sun Dalei murag kana kaayaan "diserang ku musuh". Saatos diajar tina pangalaman anu nyeri, Sun Dalei migunakeun tindakan praktis pikeun ngalaksanakeun kapercayaan barudak sareng sadayana, tapi perusahaan kabangkrut. Putri Huang Xinhua, Huang Xiaoying, mendakan yén anjeunna nyaéta saurang jelema anu wani nanggung tanggung jawab salami perang sareng Sun Dalei. Dua ogé katarik silih pikatuh sareng silih pikasuh. Dina pangaruh Huang Xiaoying sareng anak-anakna, Sun Dalei laun-laun tumbuh jadi bapa anu tanggung jawab sareng tanggung jawab sareng jalma anu alus. Henteu ngan ukur anjeunna nampi pangakuan Huang Xinhua sareng anak-anakna, anjeunna ogé nampi cinta Huang Xiaoying, sareng tungtungna sadaya anu mendakan naon anu milik anjeunna. Sorangan kabagjaan.

 

Rekomendasi pilem

"Hiji Sarébu Sarébu Jérman Jogé Movie Versi"

Screen shot 2015-04-16 di 11.17.09

Dibintanginya:Ajie / Huang Zhenji / Baomu Zhongyang / Shanxin / Suzaku Oranyeu /

Genre: Komédi / Animasi / Implengan

Dina édisi kagenep usum kadua "Jénda Saratus Jisim Énggal", protagonis jalu anu teu dingaranan (disuarakeun ku Ajie) saatos ngéléhkeun King of Birds henteu shit, bumi nyababkeun skala anu henteu pernah terjadi kusabab ledakan énergi Tucao na nyalira. Musibah, vérsi pilem dina carita dimimitian. Dina stasiun transfer jiwa, protagonis jalu henteu ngahaja angkat ka "wanci sempit" anu misterius, nulis deui sajarah cilaka bumi kalayan bantosan karakter misterius, sareng wangsul deui ka jaman baheula janten pahlawan anu nyalametkeun bumi; tapi teu disangka-sangka Hal kajadian, waktu sareng rohangan kacau, dua karakter dimensi anu béda-béda ngumbara ka dunya pahlawan, sareng pahlawan malah tepang Li Jing (disuarkeun ku Baomu Zhongyang) sareng Nezha (disuarakan ku Shanxin) dina dongéng. Salju Bodas (disuarkeun ku Vermilion Oranye) sareng Pinocchio (disuarakeun ku Huang Zhenji), pikeun ngabalikeun waktos sareng rohangan anu kacau, sadaya jelema ngumbara dina perjalanan pikeun nyalametkeun bumi deui ...

 

"Tuina"

Screen shot 2015-04-16 di 11.17.21

Diréktur: Lou Ye

Dibintanginya: Qin Hao / Guo Xiaodong / Huang Xuan / Zhang Lei / Ting Ting

Saluran siaran: Saluran pilem Cina Tipe: plot

  • Mimiti64Pérak Bear Award di Festival Film Internasional Berlin Panghargaan Pinunjul
  • Mimiti51Festival Filem Kuda Emas Taipei Penghargaan Emas Kuda Pilem fitur pangsaéna

Kacilakaan di taun rumaja na nyaéta murangkalih budak éta Pony (Huang Xuan) leungit tina panonna.Baréh diusahakeun bunuh diri, Pony suram pindah ka pusat urut buta dijalankeun ku Sha Fuming (Qin Hao) pikeun nyandak padamelan. Di dieu, aya seueur jalma buta sapertos Xiaoma dikumpulkeun. Naha aranjeunna dilahirkeun atanapi dicandak, hirup di gelap umum nyiptakeun hubungan silaturahim anu jero sareng padu antara jalma buta ieu.

Dokter Wang (dimaénkeun ku Guo Xiaodong) sareng kabogohna Xiao Kong (dimaénkeun ku Zhang Lei) sumping ti jauh pikeun ka Sha Fuming. Sora nafas sareng napasna liang nyababkeun jantung Xiao Ma, sareng pengkuh sareng mutuskeun Xiao Ma ngudag manah jero na. Sora tuluy ngadeukeutan liang leutik. Saatosna, awéwé salon rambut anu namina Xiaoman (Huang Lu) muncul dina kahirupan Xiaoman. Nalika waktosna, Xiaoma mimiti gaduh parasaan pikeun Xiaoman.

3233231

Program di luhur tiasa ditawas dina TV Cina iTalkBB. Sidang panas hotline 1800 482 552.