"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

 

rupa-rupa acara

"Suster Hua Yang"

Screen shot 2015-04-22 di 09.40.58

Saluran siaran: Naga TV tiasa diawas dina iTalkBB Cina TV Comprehensive Koleksi-Hot Broadcast Ranking

Dina ahir édisi terakhir "Sister Huayang", Song Qian, diawaskeun ku Xi Meijuan, naék mobil disiapkeun ku rombongan program sareng angkat ka bandara, ngeureunkeun perjalananna sateuacanna jadwal. Sareng dina detik-detik terakhir ngantunkeun Turki, awéwé ngora anu sumanget henteu hilap masihan pangalaman ka gadis "milu anu" milu anu Zi.
Éta panginten yén kahirupan susah dina dinten anu munggaran teuing nyukcruk. Anu nyarios heula Song Qian nyaéta "pelit" Li Zhiting, ngingetkeun adina panerusna pikeun disusun sacara psikologis. Nanging, saatos menang sababaraha penerbangan, Song Qian ngaku yén geng ieu parantos janten "jelema anu beunghar" ku ayeuna, sareng teu kakurangan tina iri ka dirina. Anjeunna panginten henteu terang yén pikeun nyiapkeun pidéo ulang ulang taun, Li Zhiting béréhan nyandak kaluar 1000 euro anu disimpen anjeunna ngaliwatan kanyeri anu teu terpercaya .. Kaayaan finansial Grup Fantasia henteu langkung optimis sakumaha anu dipikirkeun.
Pikeun nyegah adina anyar éta kaget ku suasana "aktif" déwa déwi sareng déwi, Song Qian divaksinasi Yang Zi, sareng khususna negeskeun henteu matak kagum ku Wang Lin sareng Ma Tianyu. Kalayan parantos kenal sareng anu sanés, sareng aranjeunna resep ngagolér. Mungkin éta pamikiran lucu ngeunaan pamandangan éta. Lagu Qian nyemprot senyuman sareng ngeluh yén dua dua éta "ribut tambahan." Kuring nyarankeun yén adina rayi Yang Zi rumaos gugup sareng kentel, anjeunna tiasa naroskeun ka adi adina Lin Chiling anu salajengna dina panto kalakuan siga orok, "Anjeunna bakal nahan anjeun. Masihan anjeun kanyamanan ”. Saran rinci Miss Victoria Song parantos didaptarkeun hiji-hiji.
"Pinunjul Cina"

Screen shot 2015-04-22 di 09.41.09

Saluran siaran: CCTV-1, tiasa diawas dina iTalkBB Cina TV Comprehensive Koleksi-Hot Broadcast Ranking

Langkung ti satengah usum kadua CCTV tina set "Canggih Tiongkok" parantos disiarkeun. Diréktur Zhang Li ngungkabkeun yén tilu hakim Zhou Libo, Cai Guoqing, sareng Fan Bingbing bakal ngalaksanakeun tugasna sahingga acara kasebut parantos nunjukkeun pangaruh anu saé pisan. Dina tahap undian anu bakal datang, sutradara Chen Kaige ogé bakal ngiluan. Dina waktos anu sami, sistem persaingan program ogé bakal robih. "Separuh akhir bakal bénten ti taun ka tukang. Kami bakal ngamimitian panyiksaan para pamaén tina perspektif impian kami, sareng pamimpin bakal janten Chen Kaige. Kami ogé ngarepkeun pamaén éta bakal ngagaduhan program dina program éta. Ngalangkungan, gabung tim hakim, sareng aranjeunna bakal nyarankeun "warna-warni cina" anu béda dina panonna. Nanging, bentuk tim bakal béda ti naon anu ditingali ku sadayana. Tim diréktur masih dina diskusi. "

 

Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh

Screen shot 2015-04-22 di 09.41.18

iTalkBB TV Cina mangrupikeun panggedena platform TV Cina anu panglegana di luar negeri. Éta tetep nuju kana trend, hits titik panas, sareng ngapdet eusi program sacara real waktos. Éta ngumpul langkung ti 50 saluran TV di China, Hong Kong, sareng Taiwan, sareng sajumlah program pilem sareng televisi anu rupa-rupa.Ia nyokong ulasan on-demand sareng henteu sono kana waktos anu indah di China. Ukur $ 9.99 / sasih, 30 dinten uji coba artos-uji deui. Ayeuna kami ngaluncurkeun tawaran khusus kanggo mésér TV sareng kéngingkeun telepon. Unggal waktos akun TV dibuka, sataun dijantenkeun jarak jauh internasional, sareng telepon bulanan ka 28 nagara dirojong dina landlines atanapi telepon sélulér. Saluyukeun paling mahal di pasar, kalayan jumlah tempat anu terbatas, entong kantun kasempetan!
Rekomendasi sérial TV

"perjanjian prenuptial"

Screen shot 2015-04-22 di 09.41.33

Dibintanginya: Yu Hewei, He Shengming, Wang Lin, Bai Bing
Jenis: Kota kontemporer

Lakon nyarioskeun carita pédah sabalikna séri-sésa nikah anu dibawa ku tilu kelompok perkawinan. Perkawinan pengacara ngora Zhang Kaiming sareng kabogohna Xiao Linglong susah pisan kusabab émosional émosional tina generasi saméméhna dua kulawarga. Panganten anu sanés, Yang Xiaoting sareng Gao Han, nyababkeun pésta sanés anu mimitina dipikacinta saling ninggalkeun sabab garwa Yang Xiaoting sababaraha kali kasangka yén salaki gaduh hubungan. Kana desperation émosional. Kolot anu cerai Zhang Kaiming, Zhang Jianguo sareng Zhao Xiujie, tungtungna nyadar yén nasibna parantos duaan salami mangtaun-taun, sareng aranjeunna henteu tiasa laksanakeun tanpa masing-masing, ku kituna aranjeunna nikah deui. Interaksi tina tilu set perkawinan dilakukeun ku sadayana milih percanten ka cinta tibatan matérial. Perjangjian kertas teu tiasa ngabéréskeun sagala masalah anu timbul dina pernikahan. Perkawinan anu hadé ngabutuhkeun dua jalma anu silih piknik silih gawé babarengan. Intina pernikahan nyaéta urang milih percanten yén saling tiasa silih akomodasi.

 

"Katerangan kaisar Tukang"

Screen shot 2015-04-22 di 09.41.43

Dibintanginya: Zhao Wenxuan, Yu Shaoqun, Jiang Linjing, Gao Hao, Sun Yaoqi, Zheng Zeshi, Hui Yinghong, Gui Yalei
Jenis: Kostum / Sejarah

Lakon ieu nyarioskeun ka legenda sareng ganjil kaisar Cina anu terakhir, Aixinjueluo Puyi, ti kaisar ka kepala nagara, tina perang kriminal ka warga anyar, saatos kamulyaan anu terakhir di Kota Larangan, Tianjin Yugong angkat kalér pikeun janten "Kaisar Manchuria". Jepang éléh sareng direbut di Uni Soviét salami lima taun.Hatos diasingkeun sareng wangsul ka Cina salaku penjahat perang, anjeunna dibéré pangampunan. Dinten anu terang na anu paling terang dina hirupna parantos sumping. Anjeunna ngiringan damel sareng pamilihan salaku warga biasa, sareng anjeunna tungtungna dimandian subuh énggal, kalayan horéam maot tina kahirupan anyar. Dinasti Qing naros sareng turun ampir tilu ratus taun, éta dinasti anu terakhir dina dinasti feodal, di antawis langkung ti XNUMX kaisar nonjol, anjeunna nyaéta kaisar anu terakhir.Dadi anjeunna teu aya deui di tengah-tengah perjuangan politik anu ganggu, berjuang pikeun ngembalikan Dinasti Qing. Henteu aya daya pikeun wayang. Nasibna dihubungkeun sareng kebangkitan dinasti feodal ka Cina anu anyar, sareng mangrupikeun conto parobahan dua dinasti China.
Rekomendasi pilem

"Perang Raya XNUMX"

Screen shot 2015-04-22 di 09.41.53

Dibintanginya: Zu Qing, Zhang Lin, Deng Yuting
Genre: Drama / Perang

Pilem "The Great Battle of 2012-7" mangrupikeun pilem sajarah jeung perang anu ditulis sareng diarahkeun ku Feng Xiaoning sareng dibintanginya Lu Yi, Xia Yu, Yang Lixin, Sun Haiying sareng Lu Liping. Pilem kasebut dimimitian ti budak leutik protagonis Deng Shichang, tina sudut pandang ngahormatan sareng ngarobihkeun sajarah, ngungkabkeun seueur fakta-fakta sejarah anu kawéntar saalam dunya, sareng nyaritakeun perbuatan pahlawan karuhun urang dina perang ngalawan panyerang Jepang dina taun-taun Jiawu. Pilem ieu dileupaskeun di daratan Cina dina 6 Juli 15, sareng kéngingkeun Film Film Best dina acara XNUMXth International International Film Festival Film Channel Awards.

 

"Rampaging Detektif"

Screen shot 2015-04-22 di 09.42.23

Dibintanginya: Ruan Jingtian, Zhou Dongyu, Yang Zishan, Yang Yang
Genre: Comedy / Aksi / Tanggepan

Aya seueur konsérsi dina pasar asing sapuluh mil di Shanghai. Aya seueur anu jahat, seueur jelema anu bodo, gencar sareng kajahatan anu salaras, janten nami "Adventurer's Paradise", ogé katelah "Magic City".

Minangka salah sahiji "inspektur" paling cerdas dina konsési, Fan Ruyi (Ruan Jingtian) parantos ngurus tilu guru sareng salapan liu unggal dinten, sareng nampi sagala jinis inpormasi panalungtikan tina aranjeunna, sahingga anjeunna parantos menangkeun amanah ti bos. Tapi dugi ka hiji dinten, saatos nyandak misi luhur tina rahasia ti bos, sagala rupa kajadian anu teu kaduga sareng anéh nuturkeun: kaayaan warlord lagu Xiaoqiao (dimaénkeun ku Yang Zishan) diculik, rumaja Xiaoliu maot di jalan, murid sakola anu mulya. Sakumna kolega dina ruangan patroli terlibat sareng teu aya anu luput. Fan Ruyi usaha pikeun nyegah polos teu dibunuh, tapi anjeunna henteu nyangka. "Suspek nomer hiji" dina sadaya pembunuhan tétéla janten dirina!

Pikeun ngaleungitkeun tuduhan éta, Fan Ruyi dicoba sedaya upaya pikeun nyingkahan sababaraha usaha tina kahyangan, nyekel imah sareng pembunuh misterius, tapi ogé ngajagaan monyét newsboy sareng wanoja buta-buta Huilan (Zhou Dongyu). Caket kana kaleresan, tapi kaleresan langkung kejam tibatan anjeunna nyangka ...

3233231

Program di luhur tiasa ditawas dina TV Cina iTalkBB. Sidang panas hotline 1800 482 552.