"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

rupa-rupa acara

"Suster Hua Yang"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.00

Channel Broadcast: Naga TV sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo

Yang ZiPenampilan "Aneh sareng Meng" populér

Dina awal program kagenep, Ma Tianyu kedah nyéépkeun lima menit di bandara pikeun mendakan anggota tim anyar, nyaéta Yang Zi, anu misterius tampil. Sanajan kajadian ieu disiarkeun ngan ukur sababaraha menit, Yang Zi saleresna ngantosan langkung ti tilu jam di bandara. Yang Zi meunang amplop beureum kanggo "Grup Hebat" pas anjeunna tampil di panggung, anu meresihan kabutuhan sadayana, sareng Ma Tianyu nyebat anjeunna "hadiah". Nanging, saatos Zi Zi berhasil ngahijikeun deui sareng rombongan ageung, anjeunna henteu mendakan kosan pas teras ka koper. "Sipat anu" bodo sareng lucu "parantos ditampilkeun sacara lengkep, ngalangkungan épisi alit ka rombongan. Dina acara éta, Yang Zi ngan saukur ngahubungi sareng anggota Huayang Grup anu sanés, anjeunna rada isin, pinuh ku cuteness, sareng populer pisan ka pamiarsa.

Palayanan intim"Awéwé Han Ungu" saurna: Abdi resep nyolong ciuman Lin Chiling

Saatos gabung dina perjalanan, post-90an Yang Zi nyandak inisiatif ngabantosan sadayana-sadinya ngabersihkeun koper umum, sareng ciri "Perempuan Han Zi" parantos diungkabkeun. Yang Zi negeskeun dina program éta anjeunna nyaéta awéwé, portir katilu, sareng dua duduluran ngabantosan ka sadulur sareng dua. Dina waktos anu sami, kapribadian anu teu amanah Yang Zi sareng kapribadian anu wani masihan pangaruh anu jero pikeun pamiarsa. Éta tiasa nyebatkeun yén partisipasi dirina parantos ngahasilkeun rasa kasegaran anu béda dina "kelompok kembang". Dina kahirupan, Yang Zi, anu mikaresep diri, nyampur sareng dulur sareng sadulur dina miluan ieu, sareng janten pistachio tina grup motley, kalayan kejutan anu teu aya watesna. Ngomongkeun anggota Grup Fantasia anu sanés, Yang Zi nyarios kalayan seuri: "Lanceuk Big Tianyu sering henteu resep ka kuring sareng bakal resep maénkeun gelo sareng kuring, bari lanceukna Zhiting mangrupikeun mahasiswa anu dominan sareng karasa aman sareng anjeunna. Opat sadulur Aranjeunna sadayana manulaeunana. Sanaos aranjeunna gaduh kapribadian anu béda, aranjeunna sadayana imut sareng ngubaran kuring sacara pribadi. Ngan, kuring resep maok adina Zhiling. "

 

"Pinunjul Cina"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.10

Saluran siaran: CCTV-1, sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo

Tahap masalah ieu "The Canggih Tiongkok" bakal nyababkeun dua pos-90an "duludul tentara" - "duka gantung" kombinasi. Dua prajurit anu kasép sareng ngagoda dina seragam militér, ngagorowok sandi sareng jalan di panggung, Déwi Fan Bingbing mesem sareng muji: "Naon prajurit ganteng!" Cai Guoqing ningali dua parakan ngora dina cara anu ngadadak sareng rame. Rasa: "Kuring bungah pisan ningali babaturan kuring di angkatan tentara, khususna Bingbing kakara nyebat Brother Bing. Anjeunna kasép ganteng, bener-bener maskulin, sareng bener-bener." Saatos ngupingkeun lagu asli "Abang Cannon", Cai Guoqing bahkan diajak lagu dina tempat éta, sareng Ling Liang Generasi mudik ieu nurut rata. Zhu Yan ti Shenyang mangrupikeun satpam kaamanan anu serius dina dinten minggu, tapi di panggung, anjeunna janten rapper. Kocak "Northeast RAP" katémbalan pamirsa. Tilu hakim diajar dialek Northeast hiji demi hiji sareng datang ka pamandangan sareng anjeunna "Northeast RAP" "Duel. Dina ahir program éta, daptar pamaén anu nyangking semi-final bakal diumumkeun. Pamaén anu "luar biasa" bakal nyerang taunan "bintang luar biasa", sareng jawabanna bakal énggal diumumkeun.

 

Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.20

iTalkBB TV Cina mangrupikeun panggedena platform TV Cina anu panglegana di luar negeri. Éta tetep nuju kana trend, hits titik panas, sareng ngapdet eusi program sacara real waktos. Éta ngumpul langkung ti 50 saluran TV di China, Hong Kong, sareng Taiwan, sareng sajumlah program pilem sareng televisi anu rupa-rupa.Ia nyokong ulasan on-demand sareng henteu sono kana waktos anu indah di China. Ukur $ 9.99 / sasih, 30 dinten uji coba artos-uji deui. Ayeuna kami ngaluncurkeun tawaran khusus kanggo mésér TV sareng kéngingkeun telepon. Unggal waktos akun TV dibuka, sataun dijantenkeun jarak jauh internasional, sareng telepon bulanan ka 28 nagara dirojong dina landlines atanapi telepon sélulér. Saluyukeun paling mahal di pasar, kalayan jumlah tempat anu terbatas, entong kantun kasempetan!

 

Rekomendasi sérial TV

"Abdi hoyong ngartos sareng kawin"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.31

Dibintanginya:Tong Dawei, Wang Likun, Deng Jiajia, Liu Lili, Lei Nuoer, Li Guangfu

Jenis: Cinta

Pemuda Beijing Longxia sareng kerah bodas Qingdao Yu Xiaoyu ngalaman panianatan dina waktos anu sami. Dua jalma anu patuh patepung di Beijing sareng janten réréncangan anu saé dina sewa anu dibagikeun. Dina mangsa éta nyewa, aranjeunna saling silih bantu sareng ngahasilkeun perasaan anu jero. Di karaton nikah, saatos nikah, Yu Xiaoyu mendakan yén anjeunna sareng Long Xia henteu sami-sami sami. Anu mimiti, "nilai-nilai" béda pisan. Yu Xiaoyu pragmatis sareng ngagaduhan tujuan hirup anu jelas; Long Xia mundur, sobat-sobatna parah. Sadaya kauntungan tina Long Xia sateuacan janten karugian saatos perkawinan. Xiaoyu bingung. Anjeunna mikir yén pernikahan éta teuing gancang. Kontroversi antara Longxia sareng Xiaoyu parah parah .. Nalika istana perkawinan ampir ambruk, tungtungna Xiaoyu sareng Longxia leres artos perkawinan: pernikahan peryogi kéngingkeun. Saatos seueur ujian émosional, Longxia sareng Xiaoyu aya dina kahirupan. Nalika aranjeunna dewasa, aranjeunna ngawitan diajar pikeun toléransi sareng saling ngarti sareng diajar saling. Perkawinan henteu janten masalah anu sepuh. Upami anjeun ngartos, kawin deui! Tungtungna, dua anu keukeuh cinta maranéhanana datang babarengan sareng hirup nikah maranéhanana kalayan bagja.

 

"Warna Hirup sareng Seungit"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.41

Dibintanginya: Tang Yan, Li Yifeng, Shu Chang, William Chan

Jenis: Kostum / Émosi

Ti akhir Dinasti Qing dugi ka Républik Tiongkok, kanyaah sareng kanyaah ka putra sareng putri ti dua kulawarga utama ngadamel dupa.Dina dinten nalika Ning Haotian, produser dupa ageung, kabur sareng lanceukna An Qiusheng, babu Suyun pura-pura janten awéwé ngora sareng nikah ka Ning Mansion, sareng ngalahirkeun sapasang kembar — Ning Zhiyuan sareng putri Ning Peishan, anu lahir tanpa bau.Xueyin ngalahirkeun orok awéwé namina An Ruohuan ku awak seungit. Anjeunna nginum racun pikeun nyalametkeun salakina teras pupus.Hiji Qiusheng salah percaya yén pamajikan Ny Wen sacara teu langsung maéhan kakasihna, janten anjeunna nyulik putrana Wen Shiqing sareng ngagentos namina janten An Yichen; Pamajikan Bu Wen Songxian, anu dipecat kusabab kaleungitan putrana, sapatemon sareng pembantu rumah tangga Ning sareng teu tega ngabunuh anjeunna. Sareng An Ruohuan, anu dileupaskeun, nyerah bunuh diri sareng nekad pikeun ngabangkitkeun anjeunna.Sababaraha jalmi sapuk nganggo "Hilap Wangi Watir" kanggo murangkalih mupus kenangan kapungkur.Dua belas taun saatosna, sababaraha kasus budak awéwé leungit di Mowangling. Yichen angkat ka Mowangling kanggo méréskeun hal éta. Nyatana, anjeunna nuturkeun susunan Qiusheng pikeun "males" kulawarga Wen sareng Ning Kulawarga.Yichen mendakan bantosan babaturan sakelas Jepang na Keiko, tapi ramana Keiko Taro henteu ngan ukur bakal menang skor dupa, tapi ogé ngempelkeun gunung Raja Iblis dina hiji waktos.Hiji Leyan angkat damel di kulawarga Ning, sareng janten babaturan sareng Ning Zhiyuan.

 

Rekomendasi pilem

"Saha Ace The Undercover"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.55

Dibintanginya: Lin Chiling, Chung Xintong, Leung Ka Fai

Jenis: Panyangkaan

Pilem kasebut diadaptasi tina "Kasus Anu Terpanjangna Kasus dina Sajarah Spy Cina", anu nyaritakeun perkawis pembunuhan dina ngaganggu taun 20-an sareng 30-an. Dina taun XNUMX-an, Shanghai anu khianat nyaéta periode teror bodas, nalika pésta jero taneuh CCP salamet kalayan ati-ati sareng getol. Pertemuan di luhur rusiah disabotaj ku pengkhianatan anu ngahukum. Musuh coba ngaleungitkeun lima awéwé anu paling disangka tina lima awéwé anu paling disangka- "guru sakola" Zhao Biwei (Lin Chiling), "Kembang Sosial" Su Jie (Zhong Xintong), "Tea House Lady" Wang Xiafen (Meng Xiaoping) Ting Yi), "Profesor Universitas" Guru Shi (Su Jin), sareng "mahasiswa bikangna" Xiaohong anu teu kahaja ngiringan éta kajadian, ngabenerkeun kaleresan ngeunaan "ngajempolan" ...

 

"Kuring Ngan Hayang Urang Duaan"

Screen shot 2015-04-28 di 12.56.29

Dibintanginya: Yang Gongru, Tang Wenlong, Chi Shuai, Zhou Lingnan

Jenis: Asih

Jangkar radio Ke Min (dimaénkeun ku Yang Gongru) pinter sareng waspada. Anjeunna ngadamel program interaktif émosional anu telat-wengi pikeun masihan bantosan spiritual ka para kerah bodas kota anu kaganggu ku cinta sareng kahirupan. Li Mu (dimaénkeun ku Tang Wenlong) nyaéta bos perusahaan, gaduh karir anu suksés, hirup bahagia sareng Ke Min, sareng kulawarga anu bagja. Shen Kuo (Chi Shuai) ngalaksanakeun pendengar radio satia Ke Min, sareng Qin Su (Zhou Lingnan) mangrupikeun karyawan perusahaan Li Mu. Dua mangrupikeun pasangan anu asih anu sumping ti kampus universitas, pinuh ku kenangan amis di kampus. Teu disangka, Shen Kuo ngadamel sauran sambungan ka stasiun radio sareng ngantepkeun "Duaan" geser kana whirlpool ...

3233231

Program di luhur tiasa ditawas dina TV Cina iTalkBB. Sidang panas hotline 1800 482 552.