Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

program

"Suster Hua Yang"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.00

Channel Broadcast: Naga TV sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo

Yang ZiPenampilan "Aneh sareng Meng" populér

Dina awal program kagenep, Ma Tianyu kedah nyéépkeun lima menit di bandara pikeun mendakan anggota tim anyar, nyaéta Yang Zi, anu misterius tampil. Sanajan kajadian ieu disiarkeun ngan ukur sababaraha menit, Yang Zi saleresna ngantosan langkung ti tilu jam di bandara. Yang Zi meunang amplop beureum kanggo "Grup Hebat" pas anjeunna tampil di panggung, anu meresihan kabutuhan sadayana, sareng Ma Tianyu nyebat anjeunna "hadiah". Nanging, saatos Zi Zi berhasil ngahijikeun deui sareng rombongan ageung, anjeunna henteu mendakan kosan pas teras ka koper. "Sipat anu" bodo sareng lucu "parantos ditampilkeun sacara lengkep, ngalangkungan épisi alit ka rombongan. Dina acara éta, Yang Zi ngan saukur ngahubungi sareng anggota Huayang Grup anu sanés, anjeunna rada isin, pinuh ku cuteness, sareng populer pisan ka pamiarsa.

Palayanan intim"Awéwé Han Ungu" saurna: Abdi resep nyolong ciuman Lin Chiling

Saatos gabung dina perjalanan, post-90an Yang Zi nyandak inisiatif ngabantosan sadayana-sadinya ngabersihkeun koper umum, sareng ciri "Perempuan Han Zi" parantos diungkabkeun. Yang Zi negeskeun dina program éta anjeunna nyaéta awéwé, portir katilu, sareng dua duduluran ngabantosan ka sadulur sareng dua. Dina waktos anu sami, kapribadian anu teu amanah Yang Zi sareng kapribadian anu wani masihan pangaruh anu jero pikeun pamiarsa. Éta tiasa nyebatkeun yén partisipasi dirina parantos ngahasilkeun rasa kasegaran anu béda dina "kelompok kembang". Dina kahirupan, Yang Zi, anu mikaresep diri, nyampur sareng dulur sareng sadulur dina miluan ieu, sareng janten pistachio tina grup motley, kalayan kejutan anu teu aya watesna. Ngomongkeun anggota Grup Fantasia anu sanés, Yang Zi nyarios kalayan seuri: "Lanceuk Big Tianyu sering henteu resep ka kuring sareng bakal resep maénkeun gelo sareng kuring, bari lanceukna Zhiting mangrupikeun mahasiswa anu dominan sareng karasa aman sareng anjeunna. Opat sadulur Aranjeunna sadayana manulaeunana. Sanaos aranjeunna gaduh kapribadian anu béda, aranjeunna sadayana imut sareng ngubaran kuring sacara pribadi. Ngan, kuring resep maok adina Zhiling. "

 

"Pinunjul Cina"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.10

Saluran siaran: CCTV-1, sayogi dina iTalkBB TV CinaSorotan komprehensif-Popularitas rankingLalajo

Tahap édisi "Pinunjul Tionghoa" ieu bakal ngiringan dua pasca-90an "dulur-dulur prajurit" - "sadulur-saderek bedil".Dua prajurit anu tampan sareng ngagoda nganggo baju seragam militér, ngagorowok kecap akses sareng leumpang dina panggung, Déwi Fan Bingbing seuri teras muji: "Naon prajurit anu tampan!" Cai Guoqing ningali dua batur sakedik sakedik dadakan sareng ramah. Raos: " Kuring resep pisan ningali babaturan kuring di angkatan darat, khususna Bingbing nganuhunkeun Dadang Bing. Anjeunna leres-leres ganteng, saleresna maskulin, sareng leres-leres energetik. "Saatos ngupingkeun lagu aslina tina" Brother Cannon ", Cai Guoqing malah ngajak anjeunna ka titik. Generasi ngora ieu disanjung.Zhu Yan ti Shenyang mangrupikeun penjaga kaamanan anu serius dina dinten minggu, tapi di panggung, anjeunna janten rapper, "Northeast RAP" anu lucuDina pamirsa, tilu hakim diajar hiji dialék Kalér-wétan silih hiji, sareng sumping kana perang "Northeast RAP" sareng anjeunna.Dina akhir program, daptar pamaén anu asup ka semifinal bakal diumumkeun. Pamaén "luar biasa" anu bakal nyerang taunan "bintang luar biasa", sareng jawaban na bakal diumumkeun henteu lami.

 

Buka akun TV sareng nampi jarak sataun internasional jarak jauh

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.20

iTalkBB Cina TV mangrupikeun platform TV Cina asli panggedéna di luar negeri.Éta tetep sareng tren,Hotspot, pembaruan real-time eusi program, ngumpulkeun langkung ti 50 saluran TV di Cina, Hong Kong sareng Taiwan, sareng sajumlah ageung pilemProgram berita, ngadukung tinjauan anu dipénta, tong kantun saat-saat indah di Cina.Ngan $ 9.99 / bulan, jaminan artos uih-uih sidang 30 dinten.Mésér TV sareng gratisSalaku acara khusus, anjeun bakal kénging sataun gratis internasional jarak jauh gratis nalika muka rekening TV, sareng éta ngadukung telepon bulanan ka 28 nagara dina telepon darat atanapi telepon sélulér.Gugatan paling hemat biaya di pasar, kalayan sajumlah tempat anu terbatas.

 

Rekomendasi sérial TV

"Abdi hoyong ngartos sareng kawin"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.31

Dibintanginya:Tong Dawei, Wang Likun, Deng Jiajia, Liu Lili, Lei Nuoer, Li Guangfu

Jenis: Cinta

Pemuda Beijing Longxia sareng kerah bodas Qingdao Yu Xiaoyu ngalaman panianatan dina waktos anu sami. Dua jalma anu patuh patepung di Beijing sareng janten réréncangan anu saé dina sewa anu dibagikeun. Dina mangsa éta nyewa, aranjeunna saling silih bantu sareng ngahasilkeun perasaan anu jero. Di karaton nikah, saatos nikah, Yu Xiaoyu mendakan yén anjeunna sareng Long Xia henteu sami-sami sami. Anu mimiti, "nilai-nilai" béda pisan. Yu Xiaoyu pragmatis sareng ngagaduhan tujuan hirup anu jelas; Long Xia mundur, sobat-sobatna parah. Sadaya kauntungan tina Long Xia sateuacan janten karugian saatos perkawinan. Xiaoyu bingung. Anjeunna mikir yén pernikahan éta teuing gancang. Kontroversi antara Longxia sareng Xiaoyu parah parah .. Nalika istana perkawinan ampir ambruk, tungtungna Xiaoyu sareng Longxia leres artos perkawinan: pernikahan peryogi kéngingkeun. Saatos seueur ujian émosional, Longxia sareng Xiaoyu aya dina kahirupan. Nalika aranjeunna dewasa, aranjeunna ngawitan diajar pikeun toléransi sareng saling ngarti sareng diajar saling. Perkawinan henteu janten masalah anu sepuh. Upami anjeun ngartos, kawin deui! Tungtungna, dua anu keukeuh cinta maranéhanana datang babarengan sareng hirup nikah maranéhanana kalayan bagja.

 

"Warna Hirup sareng Seungit"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.41

Dibintanginya: Tang Yan, Li Yifeng, Shu Chang, William Chan

Jenis: Kostum / Émosi

Ti akhir Dinasti Qing dugi ka Républik Tiongkok, kanyaah sareng benci putra sareng putri ti dua kulawarga pembuat dupa utama.Dina dinten nalika Ning Haotian, tukang nyaring menyan ageung, ngabagéakeunana,Xiang Xueyin eloped sareng lanceukna lanceukna An Qiusheng, sareng babu Suyun pura-pura janten awéwé ngora sareng nikah ka Ning Mansion, teras ngalahirkeun sapasang kembar — Ning Zhiyuan sareng putri Ning Peishan, anu lahir kalayan henteu raos bau .Xueyin ngalahirkeun orok awéwé namina An Ruohuan ku awak seungit. Anjeunna nginum racun pikeun nyalametkeun salakina teras pupus.Hiji Qiusheng salah sangka Wen JiadaHenteu langsung maéhan kakasihna, maka anjeunna nyulik putrana Wen Shiqing sareng namina An Yichen; Wenda cerai kusabab kaleungitan putranaNalika Songxian bunuh diri, anjeunna pendak sareng An Ruohuan, anu henteu tega ngabunuh juru jompo kulawarga Ning sareng ngantepkeun anjeunna angkat. Anjeunna nyerah bunuh diri sareng bertekad pikeun ngabangkitkeun anjeunna.Sababaraha jalmi sapuk nganggo "Hilap Wangi Watir" kanggo murangkalih, mupus kenangan kapungkur.Dua belas taun ka hareup, sababaraha kasus budak awéwé leungit di Mowangling. Yichen angkat ka Mowangling pikeun méréskeun kasus éta. Nyatana, anjeunna nuturkeun susunan Qiusheng pikeun "males" kulawarga Wen sareng Ning Kulawarga.Yichen mendakan bantosan babaturan sakelas Jepang na Keiko, tapi ramana Keiko Taro henteu ngan ukur bakal menang skor dupa, tapi ogé anéksasi gunung Raja Iblis dina hiji waktos.Hiji Leyan angkat damel di kulawarga Ning sareng janten babaturan sareng Ning Zhiyuan.

 

Rekomendasi pilem

"Saha Ace The Undercover"

Screen shot 2015-04-28 di 12.55.55

Dibintanginya: Lin Chiling, Chung Xintong, Leung Ka Fai

Jenis: Panyangkaan

Pilem kasebut diadaptasi tina "Kasus Anu Terpanjangna Kasus dina Sajarah Spy Cina", anu nyaritakeun perkawis pembunuhan dina ngaganggu taun 20-an sareng 30-an. Dina taun XNUMX-an, Shanghai anu khianat nyaéta periode teror bodas, nalika pésta jero taneuh CCP salamet kalayan ati-ati sareng getol. Pertemuan di luhur rusiah disabotaj ku pengkhianatan anu ngahukum. Musuh coba ngaleungitkeun lima awéwé anu paling disangka tina lima awéwé anu paling disangka- "guru sakola" Zhao Biwei (Lin Chiling), "Kembang Sosial" Su Jie (Zhong Xintong), "Tea House Lady" Wang Xiafen (Meng Xiaoping) Ting Yi), "Profesor Universitas" Guru Shi (Su Jin), sareng "mahasiswa bikangna" Xiaohong anu teu kahaja ngiringan éta kajadian, ngabenerkeun kaleresan ngeunaan "ngajempolan" ...

 

"Kuring Ngan Hayang Urang Duaan"

Screen shot 2015-04-28 di 12.56.29

Dibintanginya: Yang Gongru, Tang Wenlong, Chi Shuai, Zhou Lingnan

Jenis: Asih

Stasion radioKe Min (dimaénkeun ku Yang Gongru) nyaéta palinter sareng pinter. Anjeunna ngayakeun program interaktif émosional wengi-wengi populér pikeun nyayogikeun bantosan spiritual pikeun padamel kerah bodas di pakotaan anu kaganggu ku cinta sareng kahirupan.Li Mu (diperankeun ku Tang Wenlong) nyaéta bos perusahaan, ngagaduhan karir anu suksés, hirup bagja sareng Ke Min, sareng gaduh kulawarga anu bahagia.Shen Kuo (dipaénkeun ku Chi Shuai) maénkeun Ke Min, pangdéngé radio satia, sareng Qin Su (diperankeun ku Zhou Lingnan) nyaéta ti Li Mu Company, Kadua mangrupikeun pasangan anu asih anu sumping ti kampus universitas, pinuh ku kenangan manis di kampus.Teu disangka-sangka, Shen Kuo nelepon ka stasiun radio, Hayu "sasarengan" ngageser ka arah pusaran ...

3233231

Program di luhur tiasa ditonton dina TV TValkalkalk.Sidang gratis1800 482 552.

tulisan patali

Muatan TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
iTalkBB Hiji Minggu TV Cina Pitunjuk

Sorotan tina Minggu Khusus TV tv Cina iTalkBB

2015-4-22 9:48:07

Pariwisata, hiburan

Australia-Ti "Tujuh Taun Gambler" dugi ka pangadeg Huo Lala pangadeg asa Zhou Shengfu anu putus asa-Chinatown Australia-Australia News Portal

2021-3-3 6:19:06

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan