Villa kasebut diwangun ka 60 tingkat, sadayana anu tiasa tumuh sayuran di bumi! Perumahan subversif parantos muncul!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
"Chinatown"- média épisién urang Cina Cina

Sababaraha dinten kapengker, laporan berita, Desain Arsitéktur Arsitéktur Universitas Tsinghua

Hiji modél arsitéktur anu disebut Forest City Garden diwanohkeun.

Éta dipindahkeun kebon ka tempatna anu luhur

Hayu wargi ngucapkeun salami ka jaman perumahan tradisional jinis-jenis birdcage-type

Dipikawanoh salaku penemuan kalima di Cina, éta lir kontol.

Dina glance kahiji, gedong bersinar kalayan panon héjo

Nonton pidangan pidéo

Janten naon ciri tina ieu disebut "Penemuan kalima panggedéna di Cina"?

Mimiti, nawar perpisahan ka arsitéktur kandang manuk

Ngawangun villa kebon leuweung ka tingkat 60th

90% témbok luar gedong dikurilingan ku pepelakan anu héjo.

Ningali sakelompok gedong ti kajauhan sapertos leuweung

Ngaliwatan desain tingkat pamisah palinter

Ngagunakeun pinuh tina rohangan témbok luar gedong

1000 méter pasagi aréa wangunan

Unggal lantai tiasa nyangking 700 méter pasagi taman langit

Ukur 15 lanté tiasa kéngingkeun rohangan héjo sapuluh kali gedong

Kacida saé sumber daya langka.

Saban rumah tangga tiasa gaduhana

Hiji dua carita luhur, genep meter di luar

Taman leuweung swasta di langit sareng legana dugi ka 70% tina daérah gedong jero ruangan.

Warga tiasa melak tangkal, melak kembang, anjing leumpang, sareng ngangkat manuk-kebon di kebon.

Warga kaluhur, turun, kénca sareng katuhu,

Teu tiasa ningal kaayaan hirup di kebon anu sanés,

Ngalereskeun kasalametan anu teu tiasa dielihkeun ku villas-naékna anu handap

Sareng masalah privasi kirang

Langkung seueur

Wangunan kebon leuweung kota tiasa tingkat tinggi, luhur-luhur atanapi luhur-luhur ningkat,

Éta tiasa janten beton-beton, struktur baja, pigura sareng bentuk arsitéktur modern anu sanés

Tapi éta moal nambahan biaya konstruksi wangunan utama

Unggal suite ngan nambihan puluhan rébu biaya konstruksi kebon

Aya 3 jinis jinis apartemen standar

Dua rumah tangga di lantai kahiji, tilu rumah tangga di lantai kahiji, sareng opat rumah tangga di lantai kahiji

Tina sudut pandang unit unit, perumahan ieu mangrupikeun perumahan

Acan produk villa nyata

Kebon swasta anu disebatkeun dina perumahan utamana direalisasikeun ngaliwatan kado balkon

Naha patut ditaroskeun naha konsumén anu kakara kedah mayar kebon?

Tapi Mingyuan Jun masih ngarepkeun modél inovatif ieu

Leres, sanés ngan ukur kebon leuweung kota

taun anyar

Aya aliran sajajalan desain arsitéktur damel sareng konsep anu sami di luar negeri

Leutik nangtung di Milan

"Urban Cactus" di Rotterdam, Walanda

"Désa di Langit" di Rodofre, Dénmark

"Amérika New York Green Tower" Amérika

Aya mikiran pamekaran daérah perumahan kapadetan luhur kota sareng

Kombinasi tina kombinasi kota tengah kota

Hayu urang ningali conto asing.

Arsiték Italia Stefano Boeri (Boeri)

Proyék kadua pikeun nyieun "leuweung nangtung" di Lausanne, Swiss,

Kalayan jangkungna 117 méter, bakal janten gedong jangkung jangkungna sadunya anu ditutupan ku pepelakan evergreen.

Gedong 36-carita disebut "Menara Cedar",

Éta bakal janten bumi 100 tangkal, 6000 shrubs, 18000 tatangkalan,

Tutuwuhan ieu tiasa nyebarkeun kanggo nyiptakeun daérah héjo 3000 méter pasagi.

Tutuwuhan héjo ieu tiasa ngajagi warga

Bebas tina lebu, polusi sora sareng angin keras.

"Hutan Vertikal" parantos dianggo di Milan

"Pegunungan Dagang" perenahna di tengah Milan

Éta munara kembar, 112 méter sareng 80 méter luhurna masing-masing

Saatos ngitung sinar panonpoé, jangkungna sareng faktor anu sanés, tim desain na nuturkeun témbok exterior

Melak tangkal 730 tangkal, 5000 shrubs sareng 1.1 pepelakan ramuan dina lapisan

Di Hutan Vertical Milan, unggal penduduk tiasa dinikmati

Kanyamanan anu dibawa ku 2 tangkal, 8 padi sareng langkung ti 40 pepelakan

Oksigén alami, bari nyerep karbon dioksida sareng lebu kota

Casing kota bising

Cai irigasi pikeun pepelakan asalna tina kokotor rumah tangga anu didamel ulang

Sakabeh wangunan ogé nambihan téknologi surya

Ngurangan konsumsi hawa di sakumna gedong

Arsitéktur canggih nyaéta pamikiran ékologis ngeunaan jalma sareng alam

Pikeun nungkulan tantangan anu henteu pernah aya

Tim konstruksi leuweung vertikal diwangun ku ahli botani

Babarengan dibentuk ku dinamika angin sareng élmuwan bahan

Unggal tutuwuhan di leuweung vertikal parantos dipilih sacara saksama

Henteu ngan cocog kanggo ngembang di gedong luhur

Sareng bakal ngahasilkeun pamandangan anu béda-béda nalika usum parobihan

Simulasi kakuatan angin anu béda ku dinamis angin

Mastikeun yén pepelakan héjo moal turun tina luhurna

Insinyur sareng élmuwan bahan ngabahas arsitéktur

Pilihan tina struktur internal sareng bahan anu ramah lingkungan

Ahli aerodinamika ti Jerman ngararancang sistem sentral

Supaya ngahontal akibat tina hemat energi téknis

Tukang kebon konservasi kedah gaduh identitas dual hiji ahli botani sareng pendaki batu

Hayu urang tingali di Grand Paris Vertical Farm

Ilimelgo nyaéta perusahaan konstruksi anu kantor pusat di Paris

Aranjeunna meunang OPH (Badan Perumahan Umum) di Romanville, Perancis

Kompetisi pikeun pangwangunan kebon kota.

Desain tegalan canggih

Tujuan pikeun nyiptakeun rohangan anu cocog pikeun pepelakan pepelakan

Sareng masihan sinar panonpoé maksimum pikeun pepelakan ieu.

Sumur di tengah gedong sanés ngan ukur nyebarkeun cahaya pérsih,

Ogé ningkatkeun kapasitas pertukaran panas wangunan.

dina waktos anu sasarengan,

Nyayogikeun kabutuhan pekebun di kota pikeun mindahkeun bahan.

Harepan éta antara budidaya sayur komoditi tradisional sareng inovasi téknologi

Ngawangun simpang anu dinamis,

Nyayogikeun kasempetan pikeun nyayogikeun katuangan seger pikeun warga lokal,

Sareng narékahan ngawangun deui hubungan antara kota sareng padésan, langit sareng taneuh.

Sumur sumur gedong henteu ngan ukur nyebarkeun distribusi cahaya

Ogé ningkatkeun kapasitas pertukaran panas wangunan

Tujuan arsitéktur sareng téknis

Gambar skématik tina prosés desain

Panempoan interior Wellhead

Tempoan produksi

Sampel ageung

Pikeun Cina

"Leueur Vertical" ngalegaan leuweung tina taneuh kana hawa

Prakték nggawa sumber daya alam ka puseur kota ngaliwatan wangunan luhur

Kanggo kami di tingkat rencana perkotaan

Ngalanglang harmoni antara manusa sareng alam masihan sababaraha referensi

Ningali maju pikeun ningali seueur inovasi dina proyék anu sami dina waktos ka hareup, jalma perumahan!

Tulisan ieu dikaluarkeun tina "Institut Penelitian Harta Tanah Mingyuan"

============================

"Chinatown" Fb ngabagi warta Australia anu dipilih unggal dintenna, ngamungkinkeun anjeun terang kasohor Australia, imigrasi, sareng inpormasi kahirupan iraha wae sareng dimana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Pimpinan-pimpinan "Chinatown" WeChat / QQ: 28771796

============================

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
News internasionalBerita Australia

1.7 kaléng bubuk susu asing palsu lebetkeun pasar Cina! 6 urang parantos resmi ditahan!

2016-4-3 11:50:26

Perumahan, milikBerita Australia

Ati-ati! Kantor Pajak Australia Australia nengetan pisan ka bumi anu gaduh bumi di Airbnb

2016-4-4 11:52:11

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30