"Internasional Youren" Dashan: Rapat Universitas London

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

"Chinatown" news.china.com.au-AustraliaMédia resmi

Eureun heula saatos badarat di Melbourne: Universitas Melbourne!Taun ayeuna, "Dashan Kan Dashan" diajak ilubiung dina Festival Komedi Internasional Melbourne.Sateuacan pagelaran resmi, Dashan badé angkat ka Universitas Melbourne pikeun berinteraksi sareng murid sareng ngabagi jalan komédi na: ti "urang asing anu munggaran dina tangkal kulawarga cross talk" dugi ka integrasi komédi stand-up Kulon sareng komedi stand-up Cina, janten Asia Pasipik ieu Hiji-hijina sési berbahasa Mandarin dina acara komedi pangageungna di daérah éta.

4 Nopémber 7:00 pm Universitas Melbourne

rillo Gantner Theatre, Sidney Myer Asia Centre

Acara na gratis tapi korsi terbatas!

Scan kode QR atanapi pencét tautan di handap pikeun nuliskeun reservasi Eventbrite

kakait:https://www.eventbrite.com.au/e/master-talk-with-dashan-tickets-33199551753

祝贺墨尔本大学孔子学院成立!

Pagelaran resmi "Dashan Kan Dashan"

4月13~16 墨尔本 Forum Theatre

来自加拿大的“国际幽人”大山将中国的单口相声和西方的stand-up comedy相结合,结果就是他的纯中文单口喜剧专场《大山侃大山》,分享近30年中西文化之间鲜为人知的故事,让观众耳目一新。

(Kinerja Mandarin | Kinerja dina basa Mandarin hungkul!)

Kanggo detil, punten pencét sareng tahan kode QR atanapi pencét tautan di handapeun halaman

Tautan manual:www.dashan.com


Dashan Kandashan

Stand-up Comedy sanés "talk show" tapi "siap ngagoda"

Stand-up comedy(站立喜剧)西方被尊为“喜剧的母艺术”。和中国的相声相比 stand-up 也许入门的门槛很低--不用拜师,不用练基本功、背传统段子--但要表演成功却非常难。表演形式虽然相当普及,各地的喜剧俱乐部里任何人都可以上台讲段子,但大剧场里立得住60分钟做得了个人专场的演员却寥寥无几。

“国际幽人”大山做这样一种探索:到底能将他自己骨子里的西方喜剧和血液里的中国喜剧相结合?答案就是他的单口喜剧专场《大山侃大山》。

和传统相声一样,《大山侃大山》是一套保留节目。传统相声都是千锤百炼,经过无数次现场演出的磨练才走进了广播电台和电视台的。如今互联网时代里的确很难再这样做了,不过五十岁而知天命的大山倒有这份耐心,不再天天折腾定期栏目也不想信口开河做直播,他反而很享受线下的各种舞台上反复演出的滋味,一场一场地磨练润色自己的节目。一两年内大山不打算让节目被录像,播出,集中精力要给每位观众一种电视节目和手机视频里所没有的现场感受。

和单口相声不同的是 stand-up“站立喜剧”里讲的都是演员自己的故事。这里没有历史典故,没有和“珍珠翡翠白玉汤”,也没有“说学逗唱”的模式和“练嘴皮子”的才艺展示。这里的素材更贴近现实生活,演员讲的都是自己独特的,以及对生活富有个性化的理解和观点。

中国观众对大山的电视形象再熟悉不过。《大山侃大山》的现场表演中,大山讲的却都是台下鲜为人知的故事,分享他近30年中西文化之间的喜剧。现场喜剧少了电视上的许多包装、夸张和滑稽,却多了许多来自现实生活的实,智慧和幽默。

我们很多人都可以说是“看着大山的节目长大的”。通过《大山侃大山》大家将看到一个更真实、更有时代感,电视上未曾见过的“现场版”大山。

Cuplikan program: Ngaran Cina munggaran henteu saé


Mangga pencét tautan di handap pikeun mésér tikét pikeun acara khusus "Da Shan Kan Da Shan" Melbourne:

http://dashan.com/2017-4-melbourne.html

============================

"Chinatown" Fb unggalBagikeun UMWarta anu kapilih, hayu anjeun terang anu paling anyar Australia, imigrasi, sareng inpormasi hirup iraha waé sareng dimana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Akun langganan WeChat: news-china-com-au

1. gambar

============================

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita AustraliaTinjauan éditorial

Badai super Australia urang ngadatangkeun badai? Penduduk-penduduk lokal mendakan seueur emas nugget emas di Gold Coast!

2017-3-30 15:56:34

Berita AustraliaTinjauan éditorial

Dis diskriminasi ngalawan pangaluaran Cina di kota alit ti Melbourne parantos gagal, sadaya kusabab pipi dikali digali

2017-3-31 15:00:32

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan