Gubernur Kolom | Hal-hal anu saé dina karanjang, Perpustakaan Victoria ngawangun deui Stasion Railway Jeonju

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

"Chinatown" news.china.com.au- média épisién urang Cina Cina

Karnaval Balapan Piala Melbourne naekeun ékonomi pariwisata

Karnaval Balapan Piala Melbourne taun kamari ngagaduhan pangaruh catetan kana ékonomi pariwisata Victoria sareng narik seueur wisatawan pikeun nganjang ka Victoria.

Laporan Panilitian Pangaruh Pangaruh Ékonomi Balap Piala Melbourne 2016 anu anyar dikaluarkeun nunjukkeun yén acara opat dinten éta nyuntik 4 juta yuan dina nilai kaluaran kana ékonomi Victoria, paningkatan 2700% tibatan taun saméméhna.Langkung ti 3830 jalma ngiringan kana lomba pacuan kuda, kalebet XNUMX jalma ti luar nagara.Wisatawan akomodasi nyéépkeun XNUMX juta yuan kanggo mesen XNUMX ranjang.Sareng kanggo balanja裝的費用達到了4430萬元(較2015年上漲了百分之六)。隨著微博和和微信帳號的啓用,維州賽馬俱樂部中國舉辦了最大規模的旅遊推廣。吸引了一百五十萬中國觀衆觀看比賽。過去三年以來,有二萬一千多名觀衆乘坐郵輪參加了賽馬嘉年華,創造超過3200萬元的經濟效益。

Kaayaan努力通過遊客經濟戰略來提高旅客消費,使得2025年時行業産值達到365億元。

Barudak Victoria ngabantosan arsiték desain perpustakaan kaayaan

VictoriaRencana desain proyek pangwangunan Perpustakaan Victoria kalayan jumlahna 8800 juta yuan diumumkeun.

最終采用的設計方案充分考慮了維州學童和社區團體的意見,名爲願景2020的重建項目將重新展現這一澳大利亞最古老的公共圖書館及維州極受歡迎的曆史遺産建築。建築師與中小學生,以及嬰幼兒合作,創建了他們夢想中的圖書館。新的兒童區及樹屋式的閱讀娛樂區,以及新的跑道將幫助兒童消耗額外能量。創造新的空間將有助于兒童及使用圖書館,而這一過去中增加了百分之二十。其他新的和重新設計的空間包括:曆史悠久的Ian Potter女王大廳關閉十多年後,將重新開放爲美麗亮堂的閱覽室,而晚上大廳還將轉換成活動空間。Russell街入口將重新開放,La Trobe入口將建成新的無障礙入口。新的公共工作區,咖啡館和閱讀書店也將開放。 “願景2020”項目是州與社會各界合作的成果。6040萬元的項目投資由支出,余下的部分則由圖書館和籌集。該項目建設工程將于今年晚些時候開工,預計到2020年完工。

Victoria全州火車站新建停車場

Victoria全州範圍的火車站新建造超過三千個停車位,方便居民出行。

Pamutahiran stasiun ogé kalebet fasilitas monitoring CCTV anu énggal dipasang, lampu sareng saluran drainase anu langkung saé pikeun ningkatkeun kasalametan panumpang sareng kanyamanan.投資包括2000萬元的停車場升級計劃,將維州的郊區和遠郊區車站提供兩千一百個車位。另外,將通過總額2200萬元的道路和鐵路小型工程計劃,位于維州遠郊區Castlemaine, Woodend,Clarkefield,Macedon,Kangaroo Flat,Wendouree,Marshall,South Geelong和 Warrnambool地區的車站將得以改造停車場並新增一千個車位。

已經推出道路及鐵路小型工程計劃工程包。通過招標選定施工方,並2018年底前完工。相關信息,登錄www.victrack.com.au/carparkupgrades.

Kongrés AndrewThe Hon. Andrew Andrews MP

Nomer telepon: 03 8392 5763

Alamat surat: 1 Tempat Perbendaharaan, Melbourne 3002

e-mail:[email dijaga]

Sina Weibo: Andrew, Gubernur Victoria, Australia http://www.premier.vic.gov.au/

============================

"Chinatown" Fb ngabagi warta Australia anu dipilih unggal dintenna, ngamungkinkeun anjeun terang kasohor Australia, imigrasi, sareng inpormasi kahirupan iraha wae sareng dimana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Akun langganan WeChat: news-china-com-au

1. gambar

============================

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pangobatan KaséhatanBerita Australia

Punten perhatosan oray! Hiji indung Australia nyandak gambar anu matak putri anjeunna, tapi éta dirusak ku netizen Turki sareng Australia

2017-4-1 14:16:10

Berita AustraliaTinjauan éditorial

Aya hiji lalaki Australia nganggo lampu beureum salami jam gawena subuh .. Saatos ngadangukeun panjelasan na, netizen ngan hoyong ngusir anjeunna ti Australia.

2017-4-3 14:36:43

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan