Badut pikasieuneun Australia mimiti polah, gadis Perth anu umurna 16 taun sacara telas ngudag sareng lumpat 2.5 kilométer pikeun kabur pikeun nulungan

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Numutkeun laporan "9News", badut pikasieuneun anu ngumumkeun balikna minggu kamari parantos mimiti meta!

Dilaporkeun yén Rastana Baker mangrupikeun kahirupanMojang umur 16 taun.Sabtu wengi kamari, nalika anjeunna di BaldivisNalika anjeunna turun tina mobil, aya kajadian anu ngajantenkeun jiwana ngapungAnjeunna patepang badut pikasieuneun!

Baker nyarios yén nalika anjeunna turun tina mobil, anjeunna ningali tilu badut pikasieuneun turun tina mobil.Aranjeunna nganggo topéng badut,Pakéan seram.

Si Baker anu pikasieuneun péngkolan balik sareng lumpat, tapi salah sahiji badut ngiringan sareng nyekup kana taktak.

Nalika Baker nyoba lolos, badut nyésakeun calik dina beuheungna.

"Aranjeunna lumpat kaluar sareng kaluar dina jukut, leumpang ngurilingan kuring, seuri sapertos badut."

Tungtungna, anu sieun Baker lumpat 2.5 kilométer sateuacan anjeunna mendakan aya pitulung.

"Urang mimiti nangis kana jalan."

Baker ngomong yén manéhna bener-bener sieun ku badut anu pikasieuneun.

"Aranjeunna pikir pikaresepeun ieu."

Dilaporkeun yén pilem "Return to the Clown" (IT) mangrupikeun sekering pikeun mulang badut pikasieuneun. Protagonisna nyaéta badut jahat anu namina Pennywise. Pilem ngajelaskeun carita rajapati barudak dina saluran pembuangan.

Sanaos Persatuan Badut nyatakeun dina Facebook yén aranjeunna henteu nganyahokeun pikeun ngarugikeun saha waé, pulisi percaya yén tindakan maranéhanana bakal nyababkeun sababaraha karusakan ka batur.

Pulisi Australia Kulon nyarios- "ÉtaPikirkeun deui, kostum badut, badut pikasieuneun ngalakukeun tindakan bodoNaon anu anjeun lakukeun? Jenis paripolah ieu anu nyababkeun ngarugikeun batur henteu perlu sareng tiasa nyababkeun cilaka anu langkung serius. "

Salaku tambahan, aranjeunna tiasa dieusi ku polisi.

Taun ka tukang, saurang budak lalaki 19 taun di Australia Kulon dituduh ngaraosan pikasieuneun ku para palalu ku pikasieuneun badut anu pikasieuneun.

Ngan minggu kamari, "Badut Serangan Asosiasi" Australia dipasang dina Facebook: Badut pikasieuneun bakal uih deui! Ayeuna, aya langkung ti XNUMX badut pikasieuneun di Australia. Siap-siap!

Teu kaduga, aranjeunna mindahkeun gancang.

"Siap-siap waé pikeun kalénder badutPangalaman anu paling pikasieuneun! "

Balikna badut pikasieuneun nyababkeun seueur netizen hariwang sareng panik, sareng netizen nyarios yén kalakuan ieu lumayan!

Sababaraha netizen ngantunkeun pesen anu ujar:

"Moal lami deui, sapertos Amérika Serikat, anjeun bakal nyingsieunan jalma-jalma rentan éta sareng nyababkeun aranjeunna maot atanapi janten cacat. Sababaraha jalma bakalSareng ngadamel paripolah anu ekstrem.Anjeun jelema bodo ngaliwat. "

Di dieu, éditor ngingetkeun sadayana, punten cobi ulah nyalira wengi-wengi,Nalika milih rute kalayan aliran jalma anu langkung ageung.Upami anjeun mendakan kajadian anu sami, tinggalkeun adegan anu gancang-gancang, milari saha kanggo bantosan sareng nelepon pulisi.

Berita anu dihimpun tina "9 Berita"

============================

"Chinatown" Berbagi harian FacebookLeah milih warta, nyanggakeun anjeun terang inpormasi Australia anu paling anyar, imigrasi, sareng inpormasi hirup iraha waé sareng dimana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Rekening langganan WeChat: news--com-au

1. gambar

============================

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
News internasionalMilari naséhat médisBerita Australia

Pembaharuan kawijakan busker Melbourne, 41 jinis pagelaran parantos dibatalkeun! Hal-hal anu paling anjeun wawuh meureun bakal ngaleungit ...

2017-9-19 11:12:12

News internasionalBerita AustraliaTinjauan éditorial

Penderita tigdera didiagnosis di Victoria, Departemen Kaséhatan ngaluarkeun peringatan panyakit tepa darurat

2017-9-20 9:56:53

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan