Kedah dicobian! Botol anggur Australia ngan ukur $ 30 parantos janten anggur anu paling léngkah di dunya taun ieu! Nempatkeun 70 lawan

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

siga欢红酒的各位,不要再花几百刀买一瓶法国波尔多或红酒了,澳洲产的红酒不仅全一,而且只要$30!

Aya kanyataan sakumaha buktina!

World Aociation of Wine Writer and Journalit(WAWWJ)刚刚发布了Daptar anggur anu pangsaéna sareng pabrik anggur pangalusna di dunya di 2017.这个榜单可谓红酒界的"Daptar Pamungkas",因为它的排名依据的Pangajén global rupa-rupa anggur sareng pabrik anggur.

评委会通过对全Langkung ti 50,000 pabrik anggur sareng 700,930 anggurDina taun kamariJumlah panghargaan dina langkung ti 80 kompetisi anggur internasionalLaksanakeun statistik sareng daptar daptar 2017 Top 100.

令人惊喜的,排在榜首的ALeah的红酒——2014 Jaraman hiraz from Taylor Inuman anggur,Éta ngéléhkeun langkung ti 70 jinis anggur beureum sareng parantos kéngingkeun paling seueur penghargaan dina sababaraha kompetisi anggur beureum!

更令人激动的, Harga jual na,只有$30!而在Dan Murphy’的网站上,目前的折扣2015年份的只要$20.9,评论也清一色的好评。

除此之外,在这份“World Ranking of Wine jeung pirit”的榜单上,澳洲的几家酒庄Wolf Bla、Jacob’ Creek、McGuigan以及Taylor Inuman anggur全都被排在了全球前20名的行列!

WAWWJ的主席Leonardo Catellani说,澳洲的酒庄在今年的榜单上表现非常亮眼!Diantara 100 pabrik anggur paling luhur di dunya kalayan panghargaan paling seueur, Australia gaduh 21 pabrik anggur! Jumlah pabrik anggur dina daptar anu nomer lima di dunya!

当然,这已经不澳洲红酒第一次在国际舞台上拔得头筹了。

今年7月,Cole旗下独有的一款红酒t Andrew Cabernet auvignon 2016Dina Pasanggiri Anggur Internasional Melbourne (Pasanggiri Anggur Internasional Melbourne) anu diayakeun di Melbourne, langkung ti 1100 anggur ti sakumna dunya,Meunang penghargaan pangluhurna "Double Gold Award"!

Sareng harga na murah pisan,Ngan $ 6!

sarua在这个比赛上,Aldi一款售价只有$6.99的红酒One Road outh Autralian Heathcote hiraz 2015也表现出色,将“Bet Value hiraz”类别中的"Anggur Beureum Taun"Pangajen (Anggur Dina Taun) aya dina kantong.

另外,在去年的Winetate Wine of the Year Award上,ColeNu sejennaÉta ogé ngéléhkeun ampir 10000 anggur anu tumut,Meunang kahormatan "Anggur Beureum Pangsaéna Dibawah $ 20".

低价红酒的频频获奖不仅啪啪打了那些红酒的脸,同时也说明了,Anggur beureum Australia pantes dipuji "kualitas saé sareng harga murah"!

Maka, saha waé anu resep nginum anggur beureum henteu kedah nyéépkeun seueur artos kanggo ngagaleuh anggur beureum anu kawéntar ti nagara sanés. Anggur beureum urang ti Datuao kualitas kelas munggaran! Éta pasti pantes dicobaan!

新聞採編自《New.com.au》

============================

"Chinatown" Berbagi harian FacebookLeah milih warta, nyanggakeun anjeun terang inpormasi Australia anu paling anyar, imigrasi, sareng inpormasi hirup iraha waé sareng dimana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Akun langganan WeChat: énggal-china-com-au

1. gambar

============================

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita AustraliaBudaya Dahareun

warta alus! Dina raraga ngirangan tekanan ékonomi warga, biaya pendaptaran kendaraan Victoria nembé disetél kanggo dibayar di installment tilu bulan!

2017-10-3 3:39:40

News internasionalBerita AustraliaBudaya Dahareun

Kota Melbourne hoyong ngenalkeun 20,000 pangungsi sareng nampi PR langsung! Naon anu anjeun pikirkeun?

2017-10-5 3:28:43

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan