Gubernur Kolom Victoria: Proyék Ngaronjatkeun M80 Jalan

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Maksud penawaran pamaréntahan réngséM80Ngaronjatkeun jalan

Kalayan pamaréntahan pamaréntahan ngeunaan serat-serat pikeun bagian renovasi akhir, proyék pamutahiran jalan cincin M80 parantos ngahontal tonggong penting.

Proyék ningkatkeun kalebet bagian opat kilométer antara Sydney Road sareng Edgars Road, sareng bagian dua kilométer antara Plenty Road sareng Greensborough Highway.雙向增加額外車道,拓寬出入口輔道,並新建從Sydney路到Edgars路的專用出口道。通過安裝架空電子標志牌,高速公路管理系統也將爲司機實時信息。2016年4月,澳大利亞政府宣布,支持維州總額30億元基礎設施配套投資,將再投入3.5億美元完成M80環線道路的建設。投資22億5千萬元的M80道路升級包括2億9千萬元的最終部分。施工過程將支持一千三百五十個崗位。施工過程中,任何必要的車道封閉都將限制非高峰時段。

Proyék diropéa bakal mimitian dina akhir taun 2018 sareng réngsé dina ahir taun 2021. Kanggo inpormasi anu langkung lengkep ihwal proyék, mangga asup ka vicroads.vic.gov.au.

Richmond高中改造進展順利准時

Direnovasi Umum SMP RichmondBuka pikeun murid dina semester kahiji 2018.

維州教育部長James Merlino近日和州規劃部長Richard Wynne一起參觀了投資4300萬元位于Gleadell街的Richmond高中校區。位于Richmond中心區的學校將有兩個校址,Griffith街校區將有四層,包括學習和人員設施,以及學習,聚會和玩耍的室外空間。而位于Gleadell街的校區則包括一般教學空間,四個競賽標准網球場(一個位于室內),新的淋浴和廁所,食堂和行政區。校區將招收六百五十名7至12年級學生。第一批7年級學生將于2018年第一學期進入Gleadell街校區,Griffith街校區則將Buka dina semester kahiji 2019, ngiringan angkatan kadua murid kelas 7 sareng murid kelas 8. Rénovasi Richmond High School mangrupikeun bagian tina anggaran pamaréntah Partéy Buruh salami tilu taun ka pengker pikeun nanem modal 25 milyar yuan pikeun ngarobih sakola, ningkatkeun fasilitas sareng ngawangun sakola énggal.

計劃已完一千兩百多所學校的升級並新建了五十六所學校,創造了近五千建築崗位。

Ngahasilkeun seger Victoria ngadamel Open Grand Slam Australia

Koki selebritis di arena bakal今年的澳網公開賽球場餐廳維州新鮮農産品展示世界級的廚藝。

澳網公開賽廚師系列彙集了全國和國際知名的廚師,維州最好的農産品爲觀衆創造獨特的用餐體驗。去年公開賽球場餐廳消耗了兩點五噸牛肉,十五萬杯咖啡,十萬份冰淇淋和三萬個壽司。主辦方還球場給兒童分發了近一萬九千五百份。2017年的澳網公開賽吸引了七十二萬八千名球迷到現場觀看,創造了約一千一百個就業機會,産生了2億8千萬元的經濟效益。

Kanggo inpormasi atanapi inpo Australia Open ngeunaan mésér tikét, mangga buka ausopen.com.

Kongrés AndrewThe Hon. Andrew Andrews MP

Nomer telepon: 03 8392 5763

Alamat surat: 1 Tempat Perbendaharaan, Melbourne 3002

e-mail:[email dijaga]

Sina Weibo: Andrew, Gubernur Victoria, Australia http://www.premier.vic.gov.au/

WeChat: DanielAndrewsMP

============================

"Chinatown" porsi Facebook sapopoé milih warta Australia, ku kituna anjeun tiasa terang kasenangan Australia, imigrasi, sareng inpormasi kahirupan iraha wae sareng di mana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Rekening langganan WeChat: news--com-au

1. gambar

============================

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta CinaNews MelbourneBerita AustraliaTinjauan éditorial

Melbourne dimimitian modeu naraka: ayeuna hawa suhu saluhur 42 °, pamaén Open Australia nganggo kahirupan pikeun bersaing

2018-1-19 13:16:06

Partisipasi pulitik Cina

Gubernur Kolom Victoria: Ngahiaskeun Buli di Sakola

2018-2-8 10:47:27

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan