Bulan hareup, Australia bakal timburu di sakumna dunya

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Saatos hujan seger di gunung kosong, cuaca telat dina usum gugur.

Nalika sinar panonpoé langsung laun-laun pindah ka Tropic of Kanker, belahan bumi kidul nyerang dina usum gugur sorangan.

Konon Australia dina April pisan bahaya, sabab sakali anjeun sumping, anjeun moal pernah hoyong ninggalkeun.

Anjeun datang atanapi henteu

Dinten ayeuna, kuring bakal nyarioskeun usum gugur anu paling indah di Australia.

Di Australia di belahan kidul, usum gugur dimimitian dina bulan Maret sareng ditungtungan dina ahir Mei nalika cuaca laun laun kana usum tiris.

Kusabab étaLokasi anu unikIkon muson, Unggal usum gugur, Australia sok hujan sareng hujan, anu nyababkeun lingkungan panyimpanan cai anu saé pikeun pepelakan gunung sareng dataran, sareng ngalaksanakeun pemandangan anu saé pisan pikeun para pamirsa.

Untungna, kalolobaan Australia ngagaduhan opat musim anu béda sapanjang taun, saatos usumna, gampang dikurilingan ku usum gugur anu kuat.

April mangrupikeun momén tutuwuhan anu warnan warni sareng warni, dina waktos ayeuna, suhu dina dinten ayeuna bakal tetep di 22 ° paling séhat pikeun awak manusa, sareng kalembaban ogé bakal naék.

Ti Sydney di New South Wales dugi ka Tasmania di ujung kidul, usum gugur di Australia janten warni sareng endah pisan.

Hayu urang tingali

Pagunungan Kidul Wales-Biru Anyar

Gunung biru

Pamandangan musim gugur anu kasohor di dunya, Sydney Blue Mountains kedah biasa sareng sadayana.

Tempatna caket di Sydney sareng tiasa dicandak ku karéta.

Upami anjeun nyetir di dinyaUkur dua jam, Tiasa kéngingkeun anjeun tina hiruk kahirupan kota ka dunya romantis sanés anu énggal.

Sadaya sajak anu dipaké pikeun ngajelaskeun usum gugur tiasa ditumpuk dina daun beureum tina Pagunungan Blue.

Eureun sareng calik dina wengi Aifenglin, daun tiris beureum di bulan Pebruari;

Daun tiris pisan di sapanjang jalan nalika Xiaoqing tiris.

Langit layung nyaéta romantik sareng kaendahan pamungkas

Bawa cinta anjeun ka dieuCandak poto kawinanNaon anu romantik pikeun ngantepkeun maple daun di sadayana pagunungan pikeun saksi satru anjeun hirup.

Wales Kidul-Leura Anyar

Leura mangrupikeun kota leutik caket Sydney anu ngan ukur tiasa dicandak ku mobil, unggal usum gugur, henteu ngan ukur daun maple, tapi ogé seueur tangkal céri kalayan kembang oranyeu dina mekar mekar.

kakoncaraTaman EvergladesTempatna ogé aya di kota alit ieu, ngaliput 12 hektar rungkun Australia.

Aya seueur spésiés tatangkalan sareng tatangkalan rupa-rupa warna. Nalika angin gugurna dibéréskeun warna beureum, para penduduk di sakabéh kota mabok di dieu.

Wales Kidul Kidul-  

Taman Botanic Gunung Tomah

Taman Botanic Mount Tomah ogé ayana di handapeun Pagunungan Bulao sareng ngagaduhan taman anu ageung legana 252 héktar.

Éta padang rumput hejo sareng lingkungan anu terpencil di dieu sampurna pikeun piknik sanggeus turun ti Blue Mountains.

Sareng taman di luhureun taman tiasaNyanghareup kebon sareng sadayana Pagunungan Blue, Sajijat, gunung-gunung ningal.

Wales Kidul Kidul-  

Kalurahan

Blackheath ogé mangrupikeun kota leutik di suku Blue Mountains. Jalan-jalan leutik di dieu pinuh ku barisan tangkal jangkung anu daunna padet sareng daun. Dina usum gugur, aranjeunna janten geulis.

Upami anjeun teu gaduh mobil sareng badé angkat pikeun maple, Blackhealth mangrupikeun pilihan panghadéna, ti SydneyAnjeun tiasa langsung ku karéta.

Wales Kidul Kidul-  Gunung Wilson

Seueur jalma anu nyebatkeun yén upami anjeun ka Blue Mountains ningali daun beureum, Gunung Wilson mangrupikeun tempat anu pangsaéna.

Mémang, mangtaun-taun, pamandangan daun beureum di Gunung WilsonParantos kéngingkeun kaluar FB Cina,

Sanaos éta leutik, éta kota alit anu pinuh ku tradisi Inggris. Leumpang di dieu sapertos leumpang kana lukisan minyak. Nalika teras menikmati pamandangan, anjeun ogé janten bagian tina pamandangan.

Di dieu, aya seueurTaman kebon swastaLin Li,

Panginten Xun Xun Mi, ngancik pojok jalan anu salah, sareng anjeun nyebatkeun kana tipeu béda sumber kembang peach saeutik, nangtung di dinya sepi, ngantosan anjeun ngajajah.

Anyar South Wales-Sydney  

Sydney

Tangtosna, upami anjeun henteu gaduh seueur waktos outings,

Puseur kota Sydney, Anjeun ogé tiasa ningali pamandangan éndah usum gugur di Australia.

Salaku AustraliaKota anu pang populerna sareng makmur, Gusti mah sawaréh ka Sydney. Anjeunna nyaluyukeun kelir warni di dieu, ku kituna pasuliwer poean langkung saé.

Unggal énjing, nalika anjeun ngalangkungan daun maple ieu, nalika aranjeunna ngahanangkeun suasana haté anjeun sadidinten, dunya sigana bakal langkung saé ...

Lebak Victoria-Yarra

Lebak Yarra 

Ngomongkeun kaéndahan usum gugur ikonik ka Australia, kumaha saurang henteu tiasa nyebatkeun tempat anu kasohor di Victoria, Lembah Yarra.

TempatnaBagian pojok laut wétan di Melbourne, ibukota Victoria, Sémah anu dianyun sepanjang buleud taun.

Ieu sanés ngan ukur lebak walungan anu pikaresepeun, di dieu, ayaLangkung ti 80 buah anggur, Pamandangan anu saé, anggur anu alus, salebeteun sinar panonpoé emas usum gugur, nyaah sareng pamandangan éndah.

Warna emas ka luhur langit, upami tiNyawang balon hawa anu panas, Tiasa ningal gambar anu éndah anu moal pernah hilap dina waktos hirupna.

Hal ieu ngingetkeun tina kebon gandum anu terang, terang sareng gairah dina sikat sikat van Gogh, sareng tangkal cemara dina sawah gandum.

Taman Leuweung Makedonia Victoria-Monte

Taman Masarakat Gunung Macedon

Taman Makedonia Leuweung Makasar ogé lokasina caket Melbourne sareng tiasa dugi ka satengah jam ku mobil.

Desain kebon didieu téh Srimanganti sarta endah, kalayan batang badag tangkal maple anu ditanam.

Nalika April caket, gunung sareng dataran beureum lieur. Ieu tempat anu hadé pikeun piknik sareng luang bareng kulawarga sareng babaturan dina akhir minggu.

Gerbang beusi dipajam pisan sareng kuninganna dipungut.Ny Leumpang di dieu sigana kabeungkeut kana kebon pribadi hiji pangeran sareng bangsawan, nyumput seueur imut sareng seueur rahasia.

Taman Victoria-Fitzroy

Fitzroy Taman

Taman Fitzroy perenahna di jero ruangan di Melbourne, éta tempat luang sareng hiburan anu dipilih ku seueur Melburnian dina akhir minggu.

SibukPuseur kota Melbourne, Dina iklim anu langkung tiis dina usum gugur,

Leumpang sapanjang jalan anu dijejeran tangkal di kebon, ningali daun beureum murag dina taneuh sareng dina taktak jalma, naon anu anjeun karasa henteu déprési, tapi tegangan gairah.

Markas-Canberra

Canberra

Salian ageung nyicingan sareng nagara-nagara anu kasohor di New South Wales sareng Victoria, aya seueur bentang gugur anu éndah di lahan Australia anu lega.

Salaku conto, Canberra, ibukota Australia,

IeuKota anu kasohor kembang, Ieu sapertos linggih di leuweung, unggal ragrag, sadayana kota sigana dicét ku emas.

Téritori Kalér-Uluru

Uluru

Uluru panginten mangrupakeun salah sahiji obyek wisata anu kasohor di Australia. ieuBatu monolitik anu panglegana di dunyaÉta ogé budaya anu paling sampurna sareng megah sareng warisan budaya di Australia. Sakali dipeunteun janten salah sahiji 50 tempat pikeun dilaksanakeun ku BBC.

Sacara géografis, ieu téhLokasi tengah di Australia, Bohong dina jukut Uluru, saolah-olah dirangkul dianut ku sadayana buana Australia.

Dina usum gugur Uluru, wormwood ka sadaya bumi parantos konéng .. Kuring heran naha anjeun gaduh Matsumoto Sakutaro anu nyauran cinta di tengah dunya ieu pikeun anjeun.

Leuweung Basisir Tasmania-Kulon

Basisir Kulon Liar Tasmania 

Di pulo kidul beulah kidul Australia sareng tebih ti khatulistiwa, usum gugur sok asalna tiheula.

Pas unggal April dugi unggal taun, usum gugur lebur diFranklin Gordon Wilid Taman Nasional RIversAliran dina susukan janten bauan anu amis tina ion oksigén négatip, anu bakal nyandak anjeun nganjang pulo gugur misterius ieu.

Dina curug, daun gugur parantos ditutup,

Sémah sigana aya di leuweung anu pinuh ku sihir dina dongéng Grimm, naha maranéhna bakal nyumpingan Little Red Riding Hood milarian dina nini anu salajengna.

neuteup,

Gugur Australia parantos sumping sepi ...

April ieu,

Naha urang tiasa minuhan handapeun maple beureum di belahan kidul?

============================

"Chinatown" porsi Facebook sapopoé milih warta Australia, ku kituna anjeun tiasa terang kasenangan Australia, imigrasi, sareng inpormasi kahirupan iraha wae sareng di mana waé:https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping wartos pikeun ngabahas kerjasama! 】Akun langganan WeChat: news-china-com-au

1. gambar

============================

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Milari naséhat médisKaséhatan gourmet

Daptar swasta! Pikeun pencinta matcha di Melbourne

2018-3-8 12:16:12

Berita AustraliaKaséhatan gourmet

Kothak endog endog Australia ngagaduhan rusiah ieu, tapi henteu seueur anu terang éta

2018-3-21 11:40:58

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30