Karya anu disponsoran ku Dana Publik Publishing Laut Kidul taun 2018 ngumumkeun

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Taun 2018, sponsor tina Nanming Publishing Fund dileler ku dua karya ku panitia ulasan. Salah sahiji nyaéta novel Liang Jun "Agén Migrasi", sareng anu sanésna nyaéta novel Jin Gemin "History of the gang".
  澳大利亞南溟出版基金過去多年來對澳大利亞和新西蘭的作品提供出版贊助。主辦者重申贊助不是评奖,而是對澳華文學的一種鼓勵和扶持。本年度評審為:蕭虹、吴中杰、郜元寶、何與懷、田地、譚毅。對評委們辛勤工作南溟特此表示誠摯的感謝。
Panulis sareng karya anu disponsoran ku Dana Publik Publishing Laut Kidul salami sababaraha taun nyaéta saperti kieu:

  1. Zhang Olie "Gaya Selebriti Cina Australia" (Wawancara) 2003
  2. Anjeunna Yuhuai "Ningali Langit Long ti Kalér" (Koleksi Karangan Élmu) 2003
  3. 陳振鐸《吟唱悉尼海灣》(小說散文合集)2004
  4. Liu Haiou "Seagull Flying South" (Long Reportage) 2004
  5. Zhang Jinfan "Peuting Terakhir" (Koleksi Cerita Pendek sareng Singkat) 2005
  6. 海曙紅《天堂門外》(長篇日記體小說)2005
  7. Xia Er urang "Bird of Paradise" (ie "Wang He Lan", novel) 2006
  8. Qi Jiazhen "Red Dog" (novel dokumenter panjang) 2006
  9. 鍾亞章《悉尼男人》即《活悉尼》(長篇小說)2007
  • Yi Ling Ling "Taun Macan" (Sejarah TV Novel Drama) 2007
  • Shen Zhimin "Identity" mangrupikeun "Parantos Guguran" (novel) 2008
  • Ace "Angin Angin Selandia Anyar" (Sajak, Prosa, Novel, Koleksi Karangan) 2010
  • Cai Hawa "Gangguan Maret" (Koleksi Puisi) 2010
  • 瑞 門《醫道碰》(長篇小說)2011
  • Anjeunna Xuewei "Lotus" (novel) 2013
  • Xin Yimei "Jembatan Jantung" (Koleksi Prosa) 2013
  • Wang Yingguo "Tembok Kota Tembok Purba" (novel) 2014
  • 海曙紅《一個中國人眼裡的澳洲藝術》(术评论)2014
  • Huang Weiqun's "The Undual Law of Sastra" mangrupikeun "Koleksi Prasangka" (Review Sastra) 2015
  • Xibei "Ratus Taun Sepi Tenang" (Koleksi Sajak) 2015
  • 渡渡《文字,我的另一種存》(散文集)2016
  • 洪丕柱《無處不的文化》(文集)2016
  • Anjeunna Yuqin "Life 400 Derajat" (novel biografi panjang) 2017
  • Huang Guanying "Nan Ming Qiu Xing" (Koleksi) 2017

***

Nanming Publishing Fund diatur pikeun mémutan Bapak Xiao Zongmou. Sateuacan pupusna, Mr. Xiao ngajantenkeun manajer umum pikeun World Book Company salami mangtaun-taun, sareng seueur sumbangan pikeun industri penerbitan di Taiwan. Dana ieu diadegkeun sareng disponsoran ku generasi salancar. Piagam sapertos kieu:
Nami: Dana ieu dibéré nami Nanming Publishing Fund, anu dumasar kana arti kalimat "Pengzhi gerak ka Nanming" dina "Xiaoyaoyou" ku Zhuangzi.
宗旨:本基金以贊助澳洲和新西蘭華文出版其作品爲宗旨。澳洲和新西蘭華文定義爲:以華文爲表達工具並澳洲和新西蘭持有公民權、永久居留權或居留兩年以上者。
Métode:
1. Pangatur ngagésér XNUMX dolar Australia pikeun disponsoran éta publikasi unggal taun. Dua pangarang anu disponsoran masing-masing nampi pendahuan XNUMX yuan pikeun ngaluarkeun padamelan.Sawos buku ieu diterbitkeun, éta disatujuan ku Nanming Publishing Fund, sareng panulis masing-masing nampi tambahan XNUMX yuan pikeun sponsor. Sésana sarébu yuan bakal dianggo ku Dana pikeun mayar kanggo ngiringan karya penerbitan karya (punten tingal Pasal XNUMX di handap).
2,每年初各大華文報登載邀請申請的通知,並截止日期。
3,申請作品必須是未出版過的新作,以文學創作及評論爲主,尤其鼓勵中長篇作品。全書字數須達二十萬字或以上;詩集須三千行以上。
4,由主辦者邀請評審委員三至六位,負責申請作品中選出兩份書稿,給予贊助。
5. Ngalamar kedah nyitak naskah éta kana buku sareng komputer, bareng sareng diteruskeun panulis, sareng ngirimkeun ka:
Yayasan Nanming
c / o Fern Valley Ranch
795 Pasifik Jalan Raya
Gordon, NSW 2072
Dina waktos anu sami via email janten kantétan ka[email dijaga]
Naskah moal dipulangkeun, punten jaga naskah anjeun sorangan.
6. Saatos panitia ditilik damel kaputusan, éta bakal ngungkabkeun panulis sareng judul karya anu disponsoran dina unggal koran, sareng ngaluarkeun dana sponsor pikeun panulis.
7,本基金不單出資贊助出版,還負起作品出版後續工作,如新書發布會、研討會,把獲得贊助的作品介紹到社會上。
8,作者獲得贊助後不應再對作品進行耗時費日的大幅度修改,而必須一年之內由正式註冊的出版社出版並發行,其書封底必須印有國際書號 (ISBN號碼) 以及正式定價,扉頁的背面必須註明由南溟出版基金贊助,文字式樣應按本基金規定。如不符合本基金規定則取消贊助。
9,獲得贊助的作者如果尋找出版社方面覺得困難,本基金可介紹中國大陸、台灣、香港或澳洲本地的出版社,由作者自行與之商榷出版事宜;本基金將責成出版社將書納入其本社的發行網一倂發行售賣,以期使該作品達到更大的流通和社會能見度。
10. Kanggo ngagampangkeun karya susulan tina publikasi karya, panulis masihan sapuluh buku ka dana sareng jumlah gratis buku gratis kanggo pamilon konperénsi buku anyar.
11,本基金旨扶植澳華文學之出版,贊助款項並非獎金,對作品不含褒貶意味。評審委員會之決定爲最後決定。
12,因爲每年申請贊助者多寡情況不同,落選作品只要不是已經自行出版,大可以來年繼續申請。
詢問:可通過郵政或電郵詢問。
Alamat pos: Nanming Foundation,
c / o Fern Valley Ranch,

795 Jalan Raya Pasifik, lantai 1,
Gordon, NSW 2072
Alamat email:     [email dijaga]

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kagiatan Cina

Proyék Realisasi Impian 400 kilometer

2018-10-3 16:07:28

Kagiatan CinaMilari naséhat médis

Kumaha urang milih

2018-12-4 1:04:23

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan