Ngaronjatkeun jumlah jaminan juragan! Kumaha cara nyegah bos pikeun nyandak kasempetan pikeun nyemut?

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Di hareupna, imigran bakal ngantebkeun garansi dunungan, sareng pangusaha gaduh kakuatan anu langkung seueur. Naha masalah eksploitasi tanaga tiasa dihindari?

Dina kaping 20, pamaréntah Australia ngumumkeun rencana imigrasi énggal anu bakal ngirangan jumlah jalma anu angkat ka Australia unggal taun. Sumawona, kawijakan anyar ieu écés ngadorong imigran ka daérah jauh sareng ningkatkeun jumlah garansi dunungan. Sababaraha urang prihatin kana kuota imigrasi sapertos kitu.

Kawijakan imigrasi pang anyarna nunjukkeun yén taun fiskal salajengna,Aya bakal 9000 tempat Tukang Juragan Anu disponsoran di daérah éta, sareng 3000 tempat anu disponsoran dunungan. Jumlah imigran terampil bebas parantos diréduksi, tina 43990 dugi ka kirang tina satengah tina nomer sateuacana, ngan 18652.

如此明显地倾向雇主担保类移民和偏远地区移民,会不会导致一些移民为了自由地居住地而Tahan kerasa bosNaon?

Juragan gaduh kakuatan teuing, sareng aya bahaya disumputkeun eksploitasi!

Pangalaman pribadi Kaur, saurang imigran India, mastikeun masalah jalma ieu. Kaur parantos kantos cicing di Australia ti saprak 2009. di dirinaNolakMayar waragad anu ageung ka dunungan anjeunSaatos dianggo pikeun ngajaga visa anjeunna, visa jangka pondok anu disponsoran ku dunungan éta dibatalkeun dua kali.

Kaur nyebatkeun yén waktos mimiti visa nya dibatalkeun nyaéta nalika anjeunna damel di Colac, sareng kadua kalina anjeunna mendakan hal sapertos damel di Warrnambool [Victoria]. Anu boga réstoran India di mana anjeunna damel salaku tukang koki mundur lamaranna sabulan saatos ngirimkeun aplikasi sponsor. Numutkeun dirina, bosna leres-leres narosFee jaminan 50000 dolar AustraliaDipaké sareng hutang gaji dirina! Anjeunna ayeuna ngagugat perusahaanna pikeun tunggakan upah, tapi anjeunna sareng salakina sareng murangkalih tiasa nyangka yén aranjeunna gagal nampi visa sah dina waktuna.Sépérus.

Dina kawijakan jaminan dunungan, probabilitas nyiksa kakuatan bakal luhur pisan。有以下2个:

1,Visa disponsoran dununganMasihan dunungan teuing kakuatan。例如,法律规定雇主必须在标准的基础上,加上其他工资向员工支付。但即使老板没有依法行事,大多数员工也不敢投诉,因为他们需要老板的担保拿到永居权。甚至即使移民局怀疑签证申请中申请人收到了压榨,进而拒绝了签证申请,最终受损的还是被担保人,因为他也就没有Kengingkeun hak cicing permanén.

2,Juragan Henteu cekap dihukum!Ahli imigrasi nyarios anjeunna henteu kantos ningaliJuragan anu mana anu tiasa dipertanggungjawabkeun pikeun mendakan karyawan anu disponsoran, E.gDihukum. Hukuman anu paling parah anu aranjeunna dihadapi ngan ukur dicaram tina nyokong pagawé sanés dina waktos anu tangtu, sareng bakal aya denda deui.

Salaku tambahan, nagara disponsoran visa visa率高, Ogé kumarginyiksa kakuatanana hijihasil tina.

Ukuran pencegahan Biro Imigrasi ngalawan eksploitasi karyawan

Biro Imigrasi nyatakeun yén aranjeunna bakal ngahijikeun sababaraha departemén di hareupNyegah eksploitasi juragan karyawan dina ngajamin juragan.

  • Biro Imigrasi bakal disatujuan ku Kantor Pajak Nasional (ATO)Pariksa kaayaan pajak dununganPikeun nangtoskeun naha aya eksploitasi. Sakali dipanggihan, Biro Imigrasi bakal ningkatkeun hukuman juragan haram.

  • Denda anu luhur.Juru bicara pikeun Imigrasi Biro nyarios ka wartawan yén Biro Imigrasi ngagaduhan kasabaran enol pikeun eksploitasi karyawan anu aya dina dunungan anu bakal ngajantenkeun usaha pikeun ngajagi pagawé anu rentan. Juru bicara ogé nyatakeun yén Biro Imigrasi gaduhPagawean masihan panyalindungan langkung, Sareng bakal masihan pelanggaran peraturan anu ayadununganDenda $ 63000.

  • 除此之外,澳洲政府向(FWO)拨款20,000,000澳刀用以Nguatkeun manajemén eksploitasi karyawan ku dunungan. FWO dibuka ka sadaya jalma-jalma anu damel di AustraliaLaporkeun keluhan ka FWO.

Tapi hal anu pikasieuneun éta sababaraha pangusaha licik bakal maksa karyawanGajian deui kontan pikeun mangpaatkeun karyawan, Sahingga ATO moal tiasa terang kagiatan haramna. Nyatana, fenomena ieu cukup umum. Karyawan India Kaur anu kami sebutkeun di luhur nyatakeun yén salah saurang pangusaha anu parantos ngagunakeun metode ieu pikeun nyobian.

对此,她希望移民局注意到这方面的现象,并且采取措施制止雇主的压迫行为。

Kacindekan

Imigrasi henteu gampang, Xiaoxin ngingetkeun sadayana yén maranéhna kedah ngalakukeun tindakan hukum pikeun ngajagi hak sareng kapentinganna. Juragan ngajamin yén aya seueur faktor anu teu dikendali di jalan ieu. Anjeun ogé tiasa ngahubungi hiji pamantosan imigrasi ka luar negeri pikeun ngabantosan anjeun terang upami aya jalan imigrasi anu sanés!

Paduli ngeunaan tetep di AustraliaKahirupan, perhatoskeun kana kabijakan imigrasi diajar di mancanagara, punten perhatoskeunStudi di luar negeri sareng imigrasi.

Upami anjeun ngagaduhan patalékan ngeunaan diajar sareng imigrasi, sumangga hubungi kami. Konsultan profésional kami bakal nyayogikeun anjeun inpormasi anu lengkep sareng ngabantosan anjeun milarian ulikan anu paling cocog sareng program imigrasi!

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Atikan, diajar ka luar negeriImigrasi ka Australia

Kanggo imigrasi guru Victoria, 99% kedah terang ujian CASPer! Kadieu sareng panggihan!

2019-3-28 19:54:40

Komunitas TionghoaAgama, kapercayaan

Aplikasi gadis Cina pikeun PR di Australia ditolak dua kali! Ayeuna, kuring ngan ukur maksa mulang ka bumi! Kabeneran di tukangeun paparan mangrupikeun pamaréntah ngahaja?

2019-3-29 17:01:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan