Jurus beurat: visa tinggal samentawis 5 taun pikeun kolot anyar bakal dibuka dina satengah mimiti 2019!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

已久的新父母签证终于要开放啦!

kamari参议院和众议院均通过了《2016年移民修正案(家庭和其他措施)法案》和政府的修正案,即众人期盼已久的新父母临居担保签证,终于要于Satengah awal 2019Ieu kabuka!

Pangantenan samentara sepuh anyar ngajamin detail visa

Pangantenan samentara sepuh anyarna ngajamin visa, unggal taun15000 kuota, Parantos3 taun sareng 5 taun两个选择。3年期签证费用为5000,5年期签证费用为1万.

签证到期后,可续签一个5年期签证,费用还是1万,即2万就可以拿到长达10年的父母临居签证,但Henteu tiasa nerapkeun visa tinggal permanén di China.

Sapasang visaSyarat GuarantorSakumaha ieu, penjamin kedah:

  • Naha barudak biologis tina ngalamar,Barudak atanapi anak tiri;

  • Nyayogikeun épéktip明;

  • Nyaéta Australia、PR或者符合资格的新西兰

  • 18 taun heubeul ka luhur;

  • Hirup di Australia sahenteuna 4 taun, langkung ti ayeuna父母移民签证要求多了2年;

  • Minuhan syarat ambang panghasilan;

  • Minuhan sarat karakter;

  • Nanggung hutang asuransi kasehatan umum anu disababkeun ku kolot;

  • Minuhan kawajiban jaminan anu berhubungan.

Salaku tambahan,Ngan hiji pasangan sepuh anu tiasa disponsoran dina waktos anu sareng. Salaku conto, upami sepuh biologis cerai teras kawin deui, ngajamin gaduh dua pasangan indung. Dina tiori, sadaya opat parantos nerapkeun imigrasi sepuh dina waktos anu sami. Tapi upami anjeun nerapkeun visa tinggal samentawis ieu, ngan hiji pasangan tiasa nerapkeun dina waktos anu sami! Campuranna tiasa indung + indung, indung + indung indung atanapi indung + bapa tere.

ngalamarPeryogi pendakKaséhatan, karakter, jsb.Numutkeun sarat éta, éta moal utang hutang ka Australia sareng nahan asuransi Australia.

anu paling penting nyaéta,Henteu kedah mapag tés kasaimbangan anggota kulawarga!现父母移民签证则必须满足这个要求。

Kerangka jaminan anyar

议会通过的该项新法案是2016年推出的。该法案确定了一个担保框架,即那些希望担保父母移民的澳洲PR、或有担保资格的新西兰,应作为经济担保人,按法律规定承担因医疗紧急Biaya ditanggung.

Visa anyar ieu bakal ngajamin yén seueur kulawarga imigran di Australia direncanakeun sareng kolotna, bari ngajagaan pembayar pajak ku pedoman anu ketat pikeun mastikeun yén sadaya hutang kaséhatan umum, kalebet rumah sakit sareng biaya mancén, ditanggung ku pamaréntah Australia.

Bédana antara visa anyar sareng visa imigran indung

Visa tinggal samentawis pikeun indung énggalHenteu kedah deposit. Sapertos visa 143 ayeuna, deposit 1 dolar Australia diperyogikeun salami 10 taun.

Visa indung anu anyar ngan tiasa didaptarkeun ngaliwatan ImmiAccountNepikeun aplikasi online, Visa indung imigran ayeuna nyaéta ngalebetkeun visa kertas.

Bedana utama antara visa sareng visa imigran indung ayeuna nyaéta:Kualifikasi Sponsor sareng aplikasi visa bakal diolah sacara misah. Ngan saatos sértip anu ngajamin disatujuan tiasa visa na dikintunkeun, anu hartosna ieu visa dua léngkah. Salaku tambahan, penjamin sareng ngalamar tiasa ditandatanganan saatos nyumponan sababaraha kritéria evaluasi.

Kacindekan

Petikan tagihan anyar, kanggo anuPara imigran Australia anu hoyong ngahijikeun deui sareng kolotna pas mungkin parantos dibuka jalur anyar. Utamana pikeun anu gaduh kasusah finansial samentawis atanapi henteu tiasa tinggali uji anggota kulawarga, ieu warta leres pisan. Upami anjeun badé ngalamar visa ieu pikeun kulawarga anjeun, mangga ngahubungi kami!

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Agama, kapercayaanImigrasi ka Australia

Gelaran tambahan! Aturan anyar pikeun imigrasi pasangan parantos parobihan deui!

2019-4-13 18:14:21

Agama, kapercayaanImigrasi ka Australia

[Tungtungna] visa tinggal samentawis pikeun sepuh anu anyar datang! 1500 tempat, dimimitian dina 4 April!

2019-4-13 18:46:57

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan