Kolam renang "Iblis" menipiskeun hirup sareng indéks bahaya ngabeledug, tapi masih aya seueur jalma anu sumpah "maéhan"!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Upami anjeun resep "maén dina cai", anjeun kedah parios di Kolam Iblis di Zambia! Anu ieuPaling spektakuler, pikasieuneun sareng anu paling bahaya anu henteu aya kolam renang anu aya watesna di dunyaÉta bener seru jeung senang!

Kolam Iblis aya di luhureun Victoria Falls luhur 110-méter. Anjeun kedah terang yén Victoria Niagara henteu ngan ukurCurug panglegana di Afrika sareng salah sahiji curug anu panglegana sareng paling megah di dunya, kitu ogé curug anu kawéntar dunya ieu., Seueur pisan upami tiasa ngojay bebas di dieu, nempatkeun jurang lebet handapeun suku anjeun, sareng ngaraos moméntum anu megah dibawa ku curug!

Kolam Iblis mangrupikeun kolam renang batu anu alami dibentuk pikeun sababaraha taun, éta ngeusi cai anu ngalir langsung ka handap tina tebing. Ngan lamun usum garing asalna ti Séptémber nepi ka Oktober, nalika cai nuju datar. Anu laun bakal katingali.

Iraha waé cai turun, témbok batu alami di sisi gawir bakal janten halangan, ngahalang aliran cai sareng nyegah wisatawan dikumbah dina curuk. Dina waktos ieu, anjeun tiasa nyobian nangtung di tepi kolam renang iblis sareng rumasa ngalangkungan curug sareng gawir. Anu kaget di luhur.

Kumaha pikasieuneun sareng bahaya anu ka Kolam Sétan? Wisatawan anu kantos aya didieu sapertos kieu:Aya dina Kolam Iblis ngajadikeun kuring ngarasa bungah, mikir yén kuring bisa disapu ku curug iraha waé, kuring ngarasa lieur sareng pikasieuneun, sareng dina waktos anu sami kuring kedah ngajagi diri tina bahaya ieu.

Sakumaha pikaresepeun Kolam Sétan? ceuk batur:Nalika satengah awak aya di ujung curug, bakal sapertos ngalayang di luhureun curug.Ingeun anu langkung thrilling sareng seru. Ieu langkung narik ti bungee jumping..

Dina Kolam Iblis, anjeun tiasa milih ngajerit sareng ngaluncat kana kolam renang sareng maén dina sababaraha "sikep" anu henteu kabiasaan. Anjeun ogé tiasa kenteng dina cai tiis sareng santai ningali pamandangan anu unik di sabudeureun anjeun. Nalika anjeun untung, anjeun masih tiasa Katingali katumbiri dicabut ku halimun anu dieusian ku curug.

Tapi émut, cai ngalir di dieu ti Maret nepi ka Méi unggal taun mangrupikeun 3 kali usum halodo. Tong milih nyandak risiko dina puncak arus.


Koordinat kolam renang: Victoria Falls, Livingstone 20100, Zambia

Aya seueur kolam alam anu sami sareng Kolam Iblis. Upami anjeun hoyong "ngojay" di sakumna dunya, maka gancang lebetkeun kana daptar perjalanan anjeun ~

Kolam Diri

Kolam Hamilton di Texas, AS dikenal salakuSalah sahiji danau anu paling indah sareng unik di dunyaAsalna walungan jero taneuh, rubuh dina skala ageung kusabab érosi kubah, ngabentuk swarga ieu di bumi. Ayeuna parantos janten kolam renang alami anu pikaresepeun.

Pirus warna piram sareng cai danau anu jelas bakal ngagambarkeun warna anu béda-béda nganggo cahya panonpoé, anu pikaresepeun pisan upami caang sareng poék. Aya ogé curug cai anu aya 15-méteran tuang di tebing gigirna, nyiptakeun adegan cai, bulan sareng langit guha. Hal ieu tiasa nyebatkeun yén renang di dieu mangrupikeun hal anu pikaresepeun.


Koordinat kolam renang: 24300 Hamilton Pool Rd. Dripping Spgs, TX 78620

诗洞

Di kidul kidul Italia, aya kolam renang anu pohara éndah anu disebut Gua Puisi. Katerangan ngagaduhan yén sakali saurang putri anu indah dipaké pikeun ngamandian di dieu, keindahan mulia nyaah seueur jalma, sareng seueur pujangga nyerat perkawis dirina hiji-hiji. Obyék, janten didieu mangrupikeun reputasi "Gua Puisi".

Gua Puisi sanes ngan ukur kolam renang alami anu saé, tapi ogé monumen sajarah anu penting.Inggi gaduh pesona anu suci pisan tina kristal biru. Gelombang cai anu mancorong parah di cincir, ditambah sinar panonpoé alami. "Papan lampu", éta bakal ngirimkeun halo impian.


Koordinat kolam renang: Sp 366, Roca Vecchia, Melendugno, Italia

Mandi Ratu

Di Kauai Island, Hawaii, aya kolam renang alami anu mirip bak mandi - bathtub Ratu. Éta diwangun ku batu vulkanik sareng dikubeng ku batu-batu di tilu sisi, komunikasi sareng laut.

Tapi danget di dieu teu gampang, jadi aya ogé anu "Koléksi paéhJudulna "", unggal usum di dieu nyaéta gelombang gedé, pisan mendadak, sareng usum panas mangrupikeun usum anu paling aman, gelombang sareng ombak séhat, janten upami anjeun hoyong maén di dieu, cekap henteu gaduh kawani, sareng éta kedah janten saé pisan. Tina cai.


Koordinat kolam renang: ayana di sisi basisir kalér Kauaʻabdi di kota Princeville

Nanda Blue Hole

Nanda Blue Hole mangrupikeun syurga bulao anu leres-jelas aya warna anu gaib sareng kajelasan anu teu jelas. Biru kristal anu terang ngagaduhan kakuatan anu gaib, anu tiasa ngajadikeun anjeun raoskeun nalika ngaléngkah ka danau. Katarik ku.

Biru murni ieu cekap supados anjeun hilapkeun diri dina cai sadinten tanpa bosen, sareng éta ogé cekap ngantepkeun visi anjeun pikeun ngaraosan kasenangan sareng kasenangan, sareng ngantepkeun awak sareng pikiran anjeun nampi gelar santai.


Alamat kolam renang: Espirito Santo Island di Vanuatu

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Milari naséhat médisUrang Cina Australia

Suplemén pikeun Melbourne-warni sareng warna gratis dina gangsal

2019-5-25 20:54:23

warta ayeunaUrang Cina Australia

Bandara anu rendang! Naha kosting kosan ogé kaleuwihan beurat?

2019-6-21 16:48:19

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30