Bandara anu rendang! Naha kosting kosan ogé kaleuwihan beurat?

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Babaturan anu sering cicing sareng ngumbara di Australia kedah ngagaduhan pangalaman ieu:

Seueur maskapai ngagaduhan sangu koper gratis ngan ukur 7 kilogram. Upami éta langkung ti beurat, aranjeunna kedah dipésér nyalira. Hargana henteu murah!

Tapi beuratna kirang ti 7 kg di bumi, tapi sok beurat teuing nalika beuratna di bandara?

Nalika ngumbara nganggo pesawat, sadayana ngagaduhan sikep ngahémat. Pikeun koper anu kedah diparios, éta diitung sacara saksama, sareng tulisan tungtungna ngagaduhan trik hemat artos.

Kuring ngitung beurat gratis di bumi, sareng nalika kuring sumping ka bandara, kuring kaleuwihan beurat unggal waktos, anu nyababkeun langkung ti sakedik gangguan.

Nembe ayeuna, bandara-bandara Australia nuju direnovasi sareng diwangun deui. Sasaurang mendakan kanyataan anu luar biasa nalika nguji sababaraha timbangan koper lawas! Klaim ieu sadayana bias pisan! 30% beurat!

Numutkeun laporan média Australia, hiji bagasi anu beuratna 7 kg diukur ku skala analog sakumaha 9 kg, sareng anu sanésna beuratna 7.7 kg.

Sapinuhna 2 kilogram langkung, henteu paduli skala mana, éta langkung beurat tibatan anu aslina!

Ieu ngan saukur uang pit! Seueur wisatawan ogé mendakan operasi ieu dina operasi anu leres sareng ngadu'a!

Sababaraha panumpang nyarios yén aranjeunna ditimbang di bumi pikeun mastikeun yén koperna aya dina kisaran anu dibutuhkeun, tapi nalika dugi ka bandara, aranjeunna kaleuwihan beurat.

Juru bicara maskapai nyarios yén upami panumpang henteu yakin ngeunaan beurat koperna, aranjeunna tiasa naros ka staf pikeun nimbang koperna di konter check-in.

Sareng manajer penjualan A&D Brian Johnston nyarios: "Nalika anjeun hoyong beuratna aya handapeun 10 kilogram, skala kamar mandi henteu jalan." Perusahaan ieu tanggung jawab nyayogikeun sareng mariksa timbangan portabel koper tangan Jetstar.

Sacara sederhana, saurna: Ngaran bumi jalma-jalma henteu kénging! Kusabab cara anu disebat salah!

Johnston nyarios yén cara anu paling saé pikeun ngimbangan barang bawaan anjeun di bumi nyaéta ngukur beurat anjeun sorangan dina skala kamar mandi, teras nempatkeun koper anjeun dina skala. Bédana antara dua nilai éta nyaéta beurat koper.

Ieu cara anu paling akurat pikeun ngukur kalayan skala kamar mandi.

Kumaha cara ngahémat biaya di daérah ieu?

Metoda hiji: daptar pikeun kartu kiridit maskapai.

Seueur maskapai nawiskeun diskon diskon kiriman gratis pikeun panumpang anu gaduh kartu kiridit maskapai ieu, tapi kartu kiridit ieu biasana ngagaduhan biaya taunan. Nanging, konsumén anu palinter masih tiasa nyandak léngkah-léngkah ieu: Seueur kartu kiridit henteu ngeusi batre taunan dina taun kahiji, anu hartosna anjeun parantos ampir sataun nampi diskon pengiriman barang gratis, teras ngabolaykeun ieu sateuacan mimiti taun kadua Kartu kiridit.

Salaku tambahan, seueur maskapai gaduh mékanisme hadiah pikeun pengeluaran kartu kiridit. Upami anjeun daptar kartu kiridit na, anjeun tiasa kéngingkeun tikét gratis. Ngagunakeun kartu ieu kanggo méakkeun ogé tiasa ngumpulkeun poin kartu kiridit, poin-poin ieu ogé tiasa ditukeurkeun pikeun tikét udara.

Cara ka dua, gabung kana program kasatiaan maskapai (program kasatiaan).

Nyatana, anjeun henteu kedah peryogi ngadaptar kartu kiridit maskapai pikeun nampi manpaat koper gratis, salami anjeun ngiringan program kasatiaan maskapai (program kasatiaan) ogé tiasa kéngingkeun kauntungan ieu.

Anu kedah anjeun lakukeun nyaéta ngadaptar dina halaman wéb maskapai resmi. Beuki anjeun ngapung, langkung seueur manpaat anjeun. Anggota tingkat luhur tiasa ngaraosan manpaat dugi ka 3 kotak pengiriman gratis.

Cara ka tilu, komprési koper anjeun.

Upami anjeun parantos ngalakukeun anu pangsaéna pikeun ngendalikeun beurat koper, tapi tetep henteu tiasa nyingkahan kabutuhan kantong tambahan pikeun nyimpen barang, anjeun tiasa nimbangkeun nganggo kantong komprési vakum dina waktos ayeuna. Selimut dikomprés, bantal dikomprés, sareng baju dikomprés mangrupikeun pendamping penting pikeun perjalanan di bumi.

Cara XNUMX: Timbangan koper sateuacan kaluar.

Upami anjeun pikir koper anjeun tiasa kaleuwihan beurat, pastikeun timbang éta sateuacan kaluar. Numutkeun ka sumber industri, timbangan di bandara teu akurat.

Upami anjeun mastikeun yén koper anjeun henteu langkung ti 7 kg, tapi skala bagasi di bandara nunjukkeun yén éta langkung ti 7 kg, anjeun tiasa naros ka staf pikeun ngarobih skala sareng beurat timbang. Dina waktos anu sasarengan, anjeun ogé kedah terang jelas naon barang anu tiasa dikaluarkeun teras dilebetkeun kana koper pasantrén upami bagasi anu dipariksa kaleuwihan beurat.

Metode XNUMX: Entong dianggap yén biaya anu dilaporkeun ka anjeun leres.

Standar muatan maskapai maskapai pisan ngabingungkeun, janten sakapeung staf tiasa ngadamel kasalahan perkawis biaya. Insiders industri nunjukkeun yén panumpang ngalakukeun tugas di payun sareng nyetak standar muatan koper tina maskapai anu aranjeunna candak, atanapi simpen dina telepon sélulérna pikeun verifikasi gampang.

Métode Pamungkas Genep

Ieu mangrupikeun "jas super-hemat" anu didesain ku desainer Australia! Panumpang tiasa sacara gampang ngamuat 15 kilogram koper dina awakna, kalayan waspada ngahindaran biaya anu beurat teuing! !

Numutkeun ka désainer, nalika sadaya baju ditunda, dua laptop, hiji iPad, dua pasang sapatu, dua pasang jeans, lima kaos oblong, hiji pullover sareng hiji kaméra tiasa dilebetkeun! ! !

Ku cara kieu, henteu deui sieun kabeuratan kaleuwihan beurat!

Bagian tina sumber inpormasi: The Herald Sun

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
warta ayeunaTinjauan éditorial

Pernah nginum! 8 deui milks Australia anu langkung populér parantos diinget! E. coli disangka! Toko kopi CBD tiasa kapangaruhan!

2019-6-21 9:41:04

warta ayeuna

Penjualan beberesih Jinis Gudang nyapu di sakuliah Australia! Satengah harga pikeun ngabeledug massa! Diskon ieu tiasa dibandingkeun sareng tinju Poé!

2019-6-27 21:34:47

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30