Cukup buuk rambut tiasa ngabéréskeun panyawat, henteu runtah artos pikeun ka rumah sakit!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Di dieu unggal dinten, patepang kahirupan, patepang seni


Kasus nomer hiji

不久前一位朋友带着十来岁小孩来舍求助于我的太太,说她的持续打嗝大半天了,非常难受,精神不佳,影响进食。

Saatos ningali, pamajikan kuring nyarios: "Ieu disababkeun ku spasm otot transversal." Anjeunna langsung péngkolanKuring nyandak pengering rambut sareng ngabebaskeun burih budak kirang langkung sapuluh menit.,Saréréa kaget yén hal ieu tiasa nambihan jurang na.

Kasus dua

Ninggang beuteung kuring teu karasaeun pisan, bahkan rada seueul, ngagaduhan lieur anu bahya, malah ngagaduhan kesang tiis, sabab adina mertuaku ayeuna diperkenalkan ku adi kadua ku kuring sareng ningali klinik médis folklore. Janten adi kadua kuring nyauran dokter sareng nyarioskeun gejalana, dokter nyauran kuring anu kadua lanceukTiup tulang tonggong beuteung abdi kalayan pengering rambut.

Éndah nyebutkeun yén beuteung kuring henteu karasa panas nalika mimiti ditiupkeun.Inggalna kirang langkung sapuluh menit sateuacan kuring ngarasa panas. Dina waktos ieu, kuring henteu késang tiis. Kuring késang di mimiti sareng ngagaduhan lieur pisan. Saatos istirahat satengah jam, adina kadua abdi ngabantosan anjeunna niup deui. Pangaruhna luar biasa.

Kasus tilu

Gejala sinusitis sareng irung berair ngaganggu jalma réa. Dokter bakal nyarios yén aranjeunna bakal langkung saé upami ngalih ka iklim garing buana sapertos Amérika Serikat sareng Kanada. Terus waé ieu moto, tapi mungkin waé pikeun mindahkeun di dinya? Utamana naék bangun unggal dinten, irung ngocor sareng nyamur éstu matak ngaganggu.

Pamustunganana kuring nyebarkeun éta hiji dinten. Cara éta gampang pisan yén anjeun bakal mendakan teu dipercaya; jenis alat ieu sayogi di unggal rumah tangga, tapi sadayana henteu terang éta ngagaduhan fungsi ieu. MungAnggo cuci rambut pikeun nyaluyukeun angin lemah, sareng niupkeun kana lubang. Tiupkeun upami anjeun gaduh irung anu lengkep sareng ogé upami anjeun gaduh irung berair. Teras ngagunakeunana unggal dintenna sareng bakal ningkatkeun waktosna.Teu disangka, masih aya kudeta ieu! Nyaéta pikeun ngajaga garing rohangan irung, ngan ukur sareng téori dokter, upami éta digabungkeun sareng ngerut beuheung, pangaruhna bakal langkung saé.

Kasus opat

过了没几天,某一早晨起床后,我发现头颈僵持,不能转动自如,往后看,连整个身体也得一起转,才知道是落枕了。我就想起年轻时曾患过两次落枕,先后被大夫各用扎和拔火罐的土办法治好过,效果不错。

我想让太太用其中一法给我治疗,她说,我手头没新的针,拔火罐也没有专用的小玻璃罐、她又拿出吹风机来,我不禁笑了起来,怎么这玩意儿也能治落枕吗?好万能啊!

Anjeunna sareng abdiTaktak sareng beuheung ditiup sakitar sakitar sajam, sareng ieu saé langkung lega, sareng sirahna tiasa hélok,Di magrib, kuring masihan niup anu sanés. Mastaka sareng beuheung kuring dasarna gratis, sareng nyeri lega. Kuring muji anjeunna pikeun "jamu manis."

Sakumaha endah nyaéta pengering rambut pikeun ngarawat panyakit anu disababkeun ku tiis sareng lembab?

Kaseueuran panyakit dina kahirupan sapopoé disababkeun ku tiis sareng lembab. Sapertos: tiis, batuk tiis, nyeri sirah, nyeri otot, kram, kram dina suku. Panyakit sapertos rematik.

"Terapi pengering rambut" ngagaduhan pangaruh terapi adjuvant pikeun pasien kalayan gejala "tiis",Dina tahap mimiti, tiis-tiis tiis, batuk tiis, rematik (disababkeun ku faktor-hawa tiis) sareng panyakit sanésna tiasa dipanaskeun ku hawa panas tina pengering rambut, anu tiasa ngirangan bengkak sareng ngaleungitkeun stasis getih, ngaleungitkeun tiis sareng nulungan nyeri, mirip sareng pangobatan luar tina ubar Cina.

★ Épék Hipertherapy anu kahontal ku moxibustion, sapertos meridian pemanasan sareng dispelling tiis, promosi qi sareng pangerasan koléparasi, ngaleungitkeun racun sareng ngaluarkeun panas, ogé tiasa dihontal ku terapi pengering rambut.

Pangeringan rambut konsisten sareng prinsip hiperthermia sareng moxibustion di ubar Cina.Hyperthermia tiasa dilegakeun pembuluh getih sareng nyebarkeun sirkulasi getih..

Karakteristik terapi pengering rambut saderhana, saderhana sareng gampang dioperasikeun, salami aya listrik.Nyeri deui ayeuna常见病很普遍,尤其是老年人得的更多,如能不出门,没有任何医疗资源下,用这种简单的方法病痛,何乐而不为呢?

Tangtosna, panyebaran panas, pangaruh terapeutik, sareng rupa-rupa jinis panyakit tina terapi pengering rambut teu tiasa dibandingkeun sareng moxibustion sareng moxibustion. Ieu gaduh watesan anu hébat sareng ngan tiasa dianggo dina kaayaan darurat sareng nalika kaayaan éta henteu serius. Nalika anjeun gaduh kaayaan médis, cobi nampi perawatan teratur atanapi nganggo moxibustion pikeun pengobatan bantu.

Cihitung kauntungan sareng épék terapi pengering rambut:

肩、颈痛、落枕以及着凉引起的肩颈疼痛:可以利用吹风机的热风纾解酸痛,改善局部血液循环,达到散寒止痛的作用。一般可以先用药或红花油等轻揉疼痛位置,然后用吹风机沿肩颈的位置吹热风,直至局部皮肤微热,同时配合食指、拇指轻揉。此种方法同样适用于因外伤或风寒引起的腰痛。

1.tiris:

医学证明,环境温度达39度时,流感病毒就可受到抑制,42度时就会被杀死,所以,感冒初起时,患者可在距离鼻子约10公分处,从下向上吹鼻尖及鼻孔5至8分钟,能缓解鼻塞,流鼻涕等不适.

2.Késang kesang:

易出脚汗的人,不仅影响穿的舒适性,严重时还会引起霉菌感染。在穿前,不妨用吹风机向内吹上片刻,这样一来,热风不仅会使子穿起来更干燥、舒适,还有杀菌作用。

3.腹胀、:

Anjeun tiasa nganggo pengering rambut pikeun nyebarkeun sakitar beuteung, sareng niup hawa kalayan panas dina sababaraha menit, sareng anjeun tiasa karasaeun beuteung sareng ngaleupaskeun bénsin. Umumna 2-3 kali saé.

4.Sorotan otot saatos tiis:

Anjeun tiasa nganggo pengering rambut pikeun niup hawa panas sapanjang daérah anu nyeri .. Nalika demam lokal némbongan, erythema tiasa pareum 1-2 kali sadinten, gejala tiasa ngirangan sareng bertahap.


Upami anjeun pikir éta saé, émut ngintunkeun ka babaturan sakuriling anjeun!

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan KulonPitunjuk Hirup

Pamaréntah Victoria ngadamel langkung seueur pitulung pikeun ibu-ibu sareng bapak-bapak énggal

2019-5-22 18:18:19

Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan Kulon

Kuring masih teu tiasa ngahampura sorangan pikeun henteu pernah nyerah

2019-7-22 22:51:34

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan