Kuring tungtungna ngarti naha Ma Yun ngagem baju anu sami unggal dinten, ngalénggél sapasang sapatu rag, sareng nikah sareng istri anu teu pati bijil!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Tugas inti jaman industri nyaéta ningkatkeun téknologi, sareng tugas inti dina jaman Internét nyaéta ningkatkeun efisiensi.
Sadaya kauntungan pamustunganana kaunggulan kauntungan.
Pikeun individu, cara anu pangbasajanna sareng paling efektif pikeun ningkatkeun efisiensi nyaéta:Pasang sadaya énergi anjeun kana kaputusan anu paling penting.
Kumaha ngarti?
时代对人们最大的考验就是:复杂。它让我们迷失了自己。
Anu ku urang di payuneun dunya mangrupikeun seueur pilihan sareng seueur.
Salami anjeun hurungkeun telepon sélulér anjeun, anjeun tiasa ningali sadaya jinis gaya pakéan, sagala jinis bungkusan takeaway, sagala jinis hotél, sagala jinis angkot sareng saterasna.
互联网将一切都呈现在我们面前,每天都有各种决策等着我们去。当你每天要很多决定的时候,你的每一个决定的准确度就会被削弱,因此不如把你所有的精力分配在最重要的决定上,其它的决定都由他去吧。
Panulis Amérika hébat Henry David Thoreau pernah nyarios:"Nyawa kahirupan urang dibuang ku detil."
Anjeunna hartosna henteu késang pikeun urusan penting. Nengetan hal-hal anu ageung sareng ngajadikeun kahirupan anjeun langkung gampang.
不少成功人士就运用了哲学。
Hayu urang tingali Jack Ma heula,Anjeunna sababaraha kaligede穿着不同颜色的毛衣:
Dina Maret 2014, Jack Ma dituduh baju anu teu pantes kusabab anjeunna ngagem jas sareng baju haneut baju beureum nalika pos gambar sareng Menteri Luar Negeri Perancis.
Anjeunna sakali seuri dina nyalira: "Kusabab anjeunna terang kumaha pakéan, anjeunna teu tiasa ngalakukeun éta sakaligus, janten anjeunna mung nyéépkeun jar ..."
Kanyataanna, Jack Ma henteu kedah gaduh waktos mikir ngeunaan naon anu kudu ngagemna. Anjeunna nempatkeun sagala hikmahna dina strategi Alibaba.
Malah Hikmah komo henteu tiasa mikirkeun sapatu naon waé anu tiasa nganggo unggal dinten. Anjeunna ngan ukur tiasa ngagem sapatu sapatu:
Kuliah di Universitas Lakeside dimimitian nalika anjeun ningal sapatu kain:
Saatos ngobrol ngeunaan Jack Ma, Bill Gates henteu langkung saé: baju kaos V-beuheung
Tétéla éta baju Bill Gates dibenerkeun nalika anjeunna ngora:
 
Malah dina panutup "Time" anu bermartabat, kuring masih keukeuh ngagem sapertos kitu.
Salaku global,这么多年过去了,盖茨的衣服搭配依然如故。无论是新品发布会、XP版本更新会,还是老了退休了,打扮都始终如一。
Konon Gates henteu paduli kana penampilan na sareng sering nganggo baju anu lepat. Dina pandangan Gates, baju komo kabeungharan gaduh ngan ukur fungsi dasarna, sareng sadaya tanaga sareng semangat kudu dikerjakeun damel.
Sareng nalika aya anu naros ka Zuckerberg naha anjeunna nganggo kaos abu anu sami unggal dinten, Zuckerberg nyarios anjeunna henteu hoyong miceunan tanaga mutuskeun baju naon anu tiasa dianggo unggal dinten.
Babaturan damelan Issey Miyake (Issey Miyake) mendesain saratus topéng anu hideung hideung.不用每天起床选衣服,为他省下时间专心重要决定。于是每次登台,也几乎穿着同一身衣服,因为他把所有的精力都放在如何将手机到极致上,根本无暇顾及自己穿什么。

奥巴马的大部分时间不是穿蓝的就是灰色的西装。又一次在采访中他解释了这样的逻辑:“你们会看到我只穿灰色或蓝色的西装。我努力把选择变少。我不想在吃什么或穿什么上面决定。因为我需要太多其他的决定。”奥巴马还说,有研究证明仅仅是Mutuskeun行为,就影响一个人其他决定的能力。
engké说:奥巴马把衣服的搭配简化成,让他可以自信地走入任何场合,能够影响人类未来的决定。
爱因斯坦的第二任妻子Elsa说爱因斯坦总是穿着西装。因为他满脑子的思考的都是一个核心:时间和空间的关系,才有了相对论。
Présidén Uruguayan José Mujica nampik nganggo dasi.
Saur anjeunna: "Dasi éta mangrupikeun hal anu henteu gunana, tapi ngahudangkeun beuheung ... Hayu urang hilap hal anu paling dasar, ngabuangkeun teuing tanaga dina hal anu henteu penting sareng dasarna henteu mendatangkeun kabagjaan pikeun umat manusa."
Aya ogé Shi Yuzhu. Konfigurasi standar nyaéta baju beureum + calana bodas, anu moal robih taun-taun.
Bahkan Carl Lagerfeld, diréktur kreatif Chanel, henteu kedah ngémbarkeun busana sorangan nganggo busana trendi sadaya waktos.
Conto sanés naha pangna jalma henteu resep nyetir ayeuna, sabab nyetir butuh anjeun nyalira sababaraha énergi tambahan, kalebet milarian rute, tempat parkir, mayar waragad, sareng anu sanésna langkung saé langsung nelepon mobil. Anjeun tiasa neruskeun damel bari calik dina mobil, atanapi reureuhan sareng istirahat bari, teras nganggo tanaga tambahan dina sabeulah éta.
Henteu janten masalah anu nganteurkeun anjeun ka tujuan anjeun, naon anu penting nyaéta saha anu anjeun perhatikeun ayeuna? Badé angkat kamana? Naon hal anu anjeun badé bérés?
Hariwang ngeunaan naon anu anjeun tuang atanapi nganggo unggal dinten ngan ukur nunjukkeun yén tingkat anjeun masih handap teuing.Langkung luhur tingkatna, langkung seueur pilihan tingkat luhur anu kedah dilakukeun.
因此,提升自己层次的方法很简单,你只需要关注更高层次的选择就可以。比如原来你只是公司一个HR,负责招人和面试,现在你可以尝试着给公司的每一个合理的定位和规划,等你可以的时候,就是人力总监了。下一步你考虑的就是如何将大家的合力发挥的更好,于是就可以成为副总了,很多人就是这样一步步到了CEO的位置。
世界越纷杂,我们越需要冷静:每一个阶段只要好一件事就够了。
Janten sadar ngeunaan acara utama hartosna anjeun kedah henteu ngalakukeun kasalahan dina kaputusan pangpentingna, sareng kedah gancang, kejam, sareng akurat.
Lieur ngeunaan perkawis anu remen, anu hartosna anjeun henteu kedah paduli seueur perkawis anu rumit sareng teu pati penting, upami henteu, hirup anjeun bakal sanget.
Seueur jalma ayeuna gaduh sabalikna. Matak bingung ngeunaan hal-hal anu ageung, paduli ngeunaan hal-hal alit ...
Pondokna: jalma anu ngarti, bakal hirup langkung gampang!

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta CinaPangobatan Kaséhatan

31 taun, kanker maju: henteu bobo séhat, anjeun bakal bener-bener maot

2019-9-1 22:23:17

Pangobatan Kaséhatan

Kumaha gaduh perspektif anu hébat?

2019-9-2 20:24:43

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan