Gangguan "tujuh taun" tina 500 juta imigran investasi datang! Pamaréntah Australia "meunang mirah sareng ngajual saé"?

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
$500万直接拿PR!

Menteri Imigrasi对SIV(重大者)签证进行重新审查,

Nanging, jalma anu aya hubunganana yakin yén Australia parantos kéngingkeun nilai wajar.

据了解,SIV签证项目对于签证申请人的年龄、英文水平、学历、EOI分数甚至是经商要求,申请人甚至无需在澳经商,就有机会转PR。

专家表示,SIV项目已经是“一个巨大的成功”,自2012年推出以来已为澳洲带来110多亿澳元的直接.

“据估计,SIV者的后续比强制的500万澳元多了四五倍,也就是说他们投入澳洲的资本可能达到了500亿澳元。"Cenah.
这一项目在2015年进行了微调,将者导向了风险和新兴公司,避开了房地产,
但移民部长David Coln本月表示,将对商业和者签证项目(其中SIV是主要项目)进行审查。
“我将审查商业和者签证,因为我脑中有一个疑问:Naha urang tiasa nyandak kauntungan anu langkung ageung ka Australia?"
XNUMX% anu ngalamar visa SIV ti Cina
目前,澳洲整个商业和者签证项目每年签发约7000个签证,商业创者签证占了大部分,而不是SIV。
这种签证有商业和要求,还有积分测试,着重于年轻和有英语能力、资格和经验的移民。
tapiTambih deui者是通过SIV项目来到澳洲的, SIV henteu meryogikeun tes poin, sareng anu gaduh SIV ngan ukur kedah nyéépkeun 40 dinten di Australia unggal taun pikeun kéngingkeun ngalamar tinggal permanén.
根据2月份公布的数据,2017-18年度澳洲共签发了近600个SIV,2018-19年度签发的数量也将类似。

Kusabab 2012, 87% tina SIV dikaluarkeun kaWarga, dituturkeun ku Hong Kong (3.2%), Malaysia (1.5%), Afrika Kidul (1.3%) sareng Vietnam (0.9%).
该项目下的首批永居签证于2017-18年度发放,截止2019年1月31日已有近700人获得永居签证。
Laporan kinerja pikeun paruh munggaran taun 2019 nunjukkeun yén aliran modal klien Cina anu gaduh net-patut tinggi ka Australia ngalangkungan proyek SIV "masih kuat".
 
Martin nyarios,
"Sanaos ayaSababaraha palanggan narik dana SIV na saatos kéngingkeun karésidénan, Tapi kami parantos hasil nahan seueur palanggan SIV anu sanés. Sanaos aranjeunna parantos kéngingkeun karésidénan permanén, aranjeunna tetep milih ngajaga dana di Moelis."
SIV kedah dileungitkeun?
Nanging, laporan 2016 ngeunaan proyék imigrasi nyatakeun yén SIV kedah dileungitkeun.
Laporan nyatakeun,
“重大者签证和优质者签证所带来的广义经济效益微不足道,获得好处的主要是签证持有者和资金管理公司。"
 
"Dibandingkeun sareng imigran terampil anu sanés, pangaruh sosial imigran anu sumping ka Australia ngalangkungan saluran-saluran ieu panginten henteu nguntungkeun pisan."
 
Martin nyarios yén anjeunna ngabagéakeun resensi éta, tapi nekenkeun yén panilitian kedah nimbangkeun persaingan ti Amérika Serikat sareng Éropa.
Anjeunna nyarankeun yén pamaréntah ngijinkeun imigran SIV pikeun nambahan proporsi dana anu diinvestasikeun di perusahaan berkembang, tapi ogé nyatakeun yén "kami ngagaduhan nilai anu saé."

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Agama, kapercayaan

Ngan ayeuna, média Australia medal kalayan béja anu énggal !! PR Australia tiasa ngagentos parobahan anu bersejarah! 220 juta jalma anu ngagolak!

2019-9-2 20:29:50

Agama, kapercayaanImigrasi ka Australia

Reformasi komprehensif Australia daptar daptar pendaptaran terampil bakal réngsé dina Maret taun hareup

2019-9-6 19:56:19

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan