Perhatosan !! Australia "polisi palsu" Hantu! Spésialisasi dina milih persimmons hipu !! !! Cina sering janten udagan munggaran ...

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Minggu kamari

Aya lalaki Australia

Direndog ku dua "pulisi" nalika nyetir

Kuring panginten ngan sakadar pamariksaan rutin

Tapi kuring henteu nyangka ...

Dua perwira pulisi ieu langsung ngaluarkeun tikét laju

Teu aya katerangan

Ménta anjeunna mayar denda dina tempat ...

Lanceukna anu kirang ogé henteu patuh

Henteu cangcaya ngeunaan anjeunna

Ngabejaan dua pulisi éta

"Abdi teu gaduh artos ..."

Tapi éta kabeneran

Dua aparat kapulisian nyarios ...

"Aya ATM caket SPBU

Hayu urang angkat ngaluarkeun artos sasarengan "

Janten dina kaayaan pangawal dua polisi

Lanceukna suksés ngagaduhan artos

Dibayar denda dina tempat ...

Tapi sabot kéngingkeun di bumi, beuki seueur pamikiran ngeunaan éta, langkung seueur beres

Naha dua pulisi ieu janten cemas pikeun mayar denda?

Kaleresan kaget anjeunna ...

01
Pulisi palsu di Australia merajalela !! Khusus pilih persimon lembut pikeun didahar !! Cina sering janten target anu munggaran ...

Perhatosan dulur !!

Sanaos di Australia janten mangtaun-taun

Nyetir jalanna bakal teras nyumponan pulisi Australia anu ramah

Ménta anjeun ngeureunkeun kendaraan pikeun pamariksaan atanapi ngaluarkeun tikét.

Tapi upami anjeun badé mayar di tempat éta

Pasti palsu !!

Numutkeun kana Daily Mail,Dua jalma anu nyegat supir sareng didakwa "denda tinggi" saleresna aya dua pembohong anu janten pejabat pulisi! 
Entong tingali aranjeunna nganggo set seragam pulisi, aranjeunna ampir henteu bénten ti aparat pulisi nyata ti luar, malah aya lencana pulisi palsu anu matak bingung anjeun!
Ayeuna, salah sahiji ti dua jalma ieu ditahan sareng anu sanésna bébas, tapi sateuacan éta, aranjeunna parantos ngalaksanakeun seueur kajahatan ...
新州警方也提出警告,如果当你被警察盘查时,你可以要求对方出示证件以证明他们的警察身份,甚至根据上头的警察标号,打给警局确认他们的.

每个澳洲警察都有警察编号,以及登记在库的个人

Abdi ogé hoyong nyarioskeun perkawis pangalaman pribadi ...

在多年前小编刚来时,还不熟的电车免费区域机制,第一次被查票员盘查到,当时还可以刷卡缴罚金,或是之后寄罚单(会比较贵)。
Dina waktos éta, éditor parantos henteu muka akun bank sareng henteu ngagaduhan alamat padumukan.Tadina mah hoyong nyandak artos langsung tina dompét abdi ka dua inspektur tikét, tapi kuring henteu nyangka tindakan ieu nyandak dompét.

后来跟两位查票员聊terang,Australia kalebet abdi umum sapertos pulisi sareng inspektur tikét, aranjeunna paling ngaréndéng pikeun ngaluarkeun artos tina topik pamariksaan.Sakali katingal ku batur, aranjeunna bakal disangka ngagunakeun kakuatanna pikeun ngancem jalma-jalma.

Janten dulur kedah émut !!

Di Australia

Sagala pulisi di jalanna

Kuring moal pernah ngumpulkeun artos ti saha !!

Sadayana kedah ati-ati, sabab henteu ngan ukur di jalan suburban anu teu aya jalma, tapi bahkan jalan-jalan komérsial anu meriah dimana anjeun sareng kuring sering angkat, "pulisi palsu" ieu sigana bakal muncul ...

Dina Désémber taun ka tukang

Supermarkét Cina di Sydney ngadangu dua pulisi palsu

Panilitian palsu, perampokan nyata ...

Jam sakitar 7:XNUMX sonten, dua jalmi ageung dumadakan sumping ka supermarket Asia ieu. Hiji ngagem baju kasual, anu sanés ngagem jas, sareng aya sertipikat anu ngagantung di beuheung.
Éta henteu béda ti pulisi baju biasa ...

Pas dua parpol palsu asup ka panto, aranjeunna nyandak ID pulisi (palsu) teras nempatkeun aranjeunna dina méja ka juru tulis.Anjeunna ogé nyatakeun yén pikeun gawé bareng panalungtikan, juru tulis diperyogikeun pikeun mayar artos 2000 dolar Australia.

机警的店员开始感觉到有点蹊跷

Mimitian naros kanggo detil

Tapi kuring henteu nyangka ...

"Upami anjeun henteu mayar, kétang kétang waé!"

两位假警察见软的不行,打算来硬的,开始威胁,甚至开始追打可怜的店员,最后抢走他身上的金项链就落荒而逃…

Janten dulur kedah ati-ati !!

02
Jumlah perwira pulisi palsu di Victoria ningkat ... Anjeun tiasa mésér lencana pulisi ngan ukur $ 15 ?! 

的朋友们,也需要格外当心假警察的诈骗手段,根据维州警方提供的tampilan,Perséntase aparat kapulisian palsu di VictoriaNyaéta anu pangluhurna di Australia ... (Kana kalangkang psikologis pulisi Victoria ...)

Numutkeun laporan di Herald Sun, dina 2018, kajahatan pulisi palsu di Victoria ngahontal jangkungna 5 taun ...  Dina 2017, kajahatan anu nyamar pulisi di Victoria nyuda 80%, sareng pulisi ngajukeun 95 tuduhan ngalawan pelanggaran ieu !!

(Lencana pulisi palsu dicandak ku Pulisi Victoria)

Numutkeun inpormasi anu dikaluarkeun ku Pulisi Victoria, salian ti baju seragam palsu, aparat kapulisian palsu ieu bahkan nganggo lencana pulisi palsu ...

Anjeun panginten heran, kelompok kriminal mana anu nyayogikeun lencana pulisi palsu ieu? Nyatana, anjeun tiasa gampil mésér lencana pulisi palsu sapertos di situs lelang di Australia ... hargana murah pisan ...

Lencana pulisi Victoria palsu
Ngan ukur 10 rebu !!

Abdi hoyong ngajantenkeun usaha abdi langkung ageung
"Paket Lencana Pulisi Australia" ieu
Pasti tiasa nyugemakeun anjeun ...

Ngan kusabab gampang dipikagaduh, jalma anu dipikaresep ieu langkung gampang berpura-pura janten pulisi sareng curang dimana-mana, sareng target na biasana sanés turis asing atanapi imigran lokal ...

Urang Cina Australia
Éta sering domba gendut di panon pulisi palsu ieu ...

在2018年7月,就有一位华人男子,被三位假警察拦下车,一样是开罚单真抢劫的套路,却被这位华人男子识破,结果对方恼羞成怒,竟开始当场痛殴这位华人…

Sareng mahasiswa sanés anu sami sareng imigran anyar
Kasus ditipu ku pulisi palsu ogé teu aya tungtungna ...
Nyatana, alesanna saderhana pisan, sabab seueur imigran Cina anu sumping ka Australia aman pisan sareng sadar diri, henteu hoyong sareng moal nimbulkeun karusuhan, janten nalika "pulisi" némbongan, aranjeunna biasana henteu curiga yén aya anjeunna, sareng kerja sama patuh ...
Tapi éta cara sapertos ngajaga diri aman sareng dianggo ku penjahat Australia ieu pikeun nunjukkeun lencana pulisi palsu pikeun ngalakukeun naon anu aranjeunna pikahoyong ...

Pulisi Victoria ogé ngajantenkeun ka sadaya warga yén upami anjeun pariksa pamariksaan sareng pananyaan, atanapi ngaluarkeun tiket, di jalan, anjeun tiasa naroskeun ningali sertipikat pulisi ti pihak séjén.

Komo aya paman pulisi ogé (leres)
Husus diaku
Lencana pulisi sareng sertipikat pulisi dileupaskeun pikeun sadayana tingali

Dulur émut

Ieu lencana pulisi nyata sareng sertipikat

Henteu ngan ukur nganggo garis percetakan anti anti palsu

Lambang pulisi pasti henteu isin !!

03
Kasimpulan
Saatos ningali seueur kasus kasus perwira palsu di Australia, aya sababaraha jalma anu panicis panikalan. Komunitas Tiongkok di Australia sering gugus anu paling patuh hukum, tapi tanpa verifikasi, aranjeunna anéhna percaya yén hasil baju seragam sareng lencana pulisi, salian karusakan sipat. Anjeun tiasa nyanghareupan bahaya pribadi, ku kituna sadaya jelema kedah nengetan di luar.
除了前面提到的辨认方法外,也要记住,在澳洲不论是罚单还是任何公家机构的惩罚,都不会要求缴现金,甚至就连电车的逃票缴罚款,都在前几年取消刷卡缴纳了。
Upami anjeun lumayan patepang jadi pulisi anu hoyong kas, perhatikeun, anu di payun anjeun mangrupikeun pulisi palsu.

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pantun kasualKaséhatan gourmet

Saatos motong sirah di Australia, anjeun terang kumaha anjeun sono kana cuci, motong sareng niup panto!

2019-9-3 20:23:24

Pangobatan KaséhatanKaséhatan gourmet

Hal sapertos tiasa nyababkeun kanker? Di Australia, unggal jalma tuang ampir 100 mangsi per taun! Ahli Australia némbalan: Saha waé anu ngambekan oksigén bakal maot

2019-9-10 20:09:29

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan