bencana! Kacilakaan sanésna kajantenan di jalan tol "pembunuhan" Australia! Wisatawan Cina nyetir beus, dua mayit sareng hiji anu parah! Di Australia, anjeun kedah tetep épék aturan ieu!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Warta dinten ieu mangrupikeun warta anu kami paling sieun seueur:
 
Nalika wisatawan Cina ngumbara nganggo mobil di Australia
Aya kacilakaan mobil tragis!
2 maot sareng 1 parah parah!
 
Jalan ka kajadian éta masih kasohor
 
"Jalan ka Pupusna"
 
Baheula 5 taun nyaliraSahenteuna 9 urang tiwas di dieu, kaasup turis Cina,41 jelema anu sanés tatu sareng ngaku ka rumah sakit.
 
Ningali yén liburan ka-XNUMX panjang pas, seueur wisatawan domestik tiasa sumping ka Australia pikeun didatangan.
 
Candak kasempetan ieu kanggo ngobrol deui ka dulur deuiBédana antara peraturan lalu lintas Australia sareng Cina, Kuring ngarepkeun dulur bakal leuwih ati-ati.
 
Sateuacan éta, hayu urang bahas perkawis kacilakaan.
 
 2 wisatawan Cina tiwas!
 
Kacilakaan mobil ieu kajantenanMinggu kamari (9 Séptémber) sakitar 15 sonten, lokasina aya dina péngkolan formasi batu Pinnacles anu kawéntar di Samudra Hindia Hindia di Australia Kulon.
 
Dina waktos éta, hijiSupir awéwé CinaNyetir hiji Nissan SUV ti Pinnacles Drive ka Laut Samudra Girang, éta ngempur sareng beus anu nyetir di Samudra Hindia.
 
Saatos pencét
Mobil Nissan digulingkeun!
 
Supir awéwé dina mobil maot dina waktos ...
 
Dua séjénPanumpang awéwé Cina dina umur 20anAnjeunna dibawa ka Rumah Sakit Perth Royal ku helikopter.
 
Hanjakalna, salah saurang panumpang awéwé réngséMaot kusabab nyalametkeun teu efektif,Panumpang awéwé anu sanés dina kaayaan stabil tapi parah parah.
 
Supir dina beus na henteu kunanaon.
 
Bagian tina 34 panumpang XNUMX rawat sakit sareng nampi parawatan di tempat éta.
 
 Sahenteuna 9 urang maot dina kajadian éta!
Saatos ningali kacilakaan ieu, kuring karasa pisan ku sangsara.
 
Tilu budak awéwé ngora Cina bagja sumping ka Australia pikeun maénkeun, tapi dina tungtungna aranjeunna maot 3 sareng 2 luka. Naon anu ngajempolan kulawarga aranjeunna ...
 
Anu langkung narikna nyaéta jalan anu kajadian nyaéta paling terkenal "jalan pati" di Australia Kulon.
 
Ngan dina 5 taun katukang
Kacilakaan mobil di jalan ieu parantos nyababkeun
Sahenteuna 9 urang maot sareng 41 anu luka!
Kaasup seueur turis Cina!
1. Waktos: sakitar 8:27 pm 6 Agustus taun ieu.
Dina waktos éta, perak Holden Commodore pérak nyetir kalér sapanjang Ocean Drive, bareng jeung Toyota Komuter bodas Omnibus sareng pérak Subaru Forrester nyetir kidul.Tabrakan sirah.
Saatos kacilakaan éta, duanana Holden Commodore sareng SubaruAya seuneu, sareng awak mobil ampir dibakar.
Kacilakaan nyababkeun supir jalu dina mobil Holden CommodoreMati di tempat éta.
Supir Subaru anu umur 43 taun ngalaman sawah ka rusak sareng dibawa helikopter ka rumah sakit Royal Perth dina kaayaan anu stabil.
Untungna,Sanes dalapan turis Cina atanapi supir Australia dina Toyota anu parah.
2. Waktos:Sakitar 3:16 a.m. dina 9 Maret taun ieu.
Dua lalaki masing-masing nyetir mobil sareng tabrakan dina jalan ieu. Kadua tatu, teras dibawa ka rumah sakit ku helikopter dina kaayaan anu stabil.
3. Waktos: 2018 Desember 12.
Di jalan kieu, Toyota Hilux kalér ujug-ujug nyimpang tina jalurna, ngaluncurkeun ka jalur sabalikna, sareng lumpat ka trailer kidul kidul sareng trailer.Mini beus pinuh ku wisatawan Cina.
Kacilakaan ieu disababkeun
Supir Toyota anu umurna 66 taun tilar dunya
Turis wisata Cina maot dina mini mini
Turis Cina sanés maot saatos dikirim ka rumah sakit
11 deui jalma anu luka
4. Waktos: 2018 Desember 10.
Pariwisata yuswa 26 taun ngiringan Toyota Corolla nyéwa dina jalan ieu sareng nyobian ngalangkungan ka jalan éta.
Untungna, sadayana ukur kacilakaan.
5. 时间:2017年8月17日早上7:20分左右。
Dua mobil tabrakan sirahna di jalan ieu
Maotna 3 maotna
Kaasup budak lalaki umur 6 taun
6. Waktos: Juni 2017.
YL Tan, saurang warga Singapura anu 40 taun, nyetir di jalan ieu sareng kulawargana sareng tubrukan sirah kalayan motorhome anduk anu datang ti arah anu tibalik.
Lalaki anu maot dina tempat anu
Pamajikan sareng dua murangkalih, sareng supir motorhome
Luka leutik anu cilaka
Sanajan cukang lantaran kacilakaan mobil ieu béda, saur lokal,
Nyetir anu teu leres ku supir (utamina turis perjalanan ku mobil)
Salah sahiji alesan penting pikeun kacilakaan mobil sering di dieu
 
Sukarelawan seuneu sareng darurat anu dingaranan Darryn Gardner parantos aya dina tempat kacilakaan mobil di dieu.
 
Anjeunna nyebatkeun yén teu aya masalah sareng India Samudra Girang sorangan.
Seueur supir teu matuh peraturan patalimarga
Anu ngabalukarkeun kacilakaan
 
Saatos kacilakaan mobil dinten Salasa, Gubernur Australia Kulon Mark McGowan ogé nyatakeun,
Kacilakaan mobil ieu sigana pisan
Disababkeun ku kasalahan supir

Pulisi ayeuna masih nalungtik kacilakaan éta.

Dilaporkeun yén Laut Samudra Girang dimana kajadian éta kasohor pisan ku wisatawan internasional sabab mangrupikeun salah sahiji jalan anu nuju ka tempat anu endah di Australia Kulon, formasi batu alami Pinnacles, sareng pemandangan pantai anu indah.
Nanging, wisatawan internasional teu acan kenal sareng kaayaan jalan atanapi peraturan lalu lintas di dieu, anu ogé ngabalukarkeun kacilakaan mobil di dieu.!
Dina taun 2017, pamaréntahan Australia Kulon parantos dilakukeun pamariksaan kaamanan di jalan ieu, sarengAlokkeun 700 juta dolar Australia pikeun ningkatkeun jalan kaamanan,Ieu kalebet ngirangan wates laju ti 110km / jam ka 100km / h sareng nambihan jalur.
Taun 2018, Pamaréntah Australia Kulon investasi1500 juta dolar AustraliaNgaronjatkeun jalan ieu.
Cikénéh Pamaréntah Australia Kulon ogé ngumumkeun yénSalajengna A $ 1200 juta bakal diperyogikeun,Terus dirobihkeun jalan ieu dina dua taun ka hareup, kalebet jalan widening, ningkatkeun parapatan, nambahan tanda jalan, sareng anu sanésna.

 Wisatawan Cina ngagaduhan kacilakaan mobil sering di Australia!
Dina taun-taun ayeuna, beuki seueur wisatawan Cina parantos sumping ka Australia pikeun wisata anu nyetir diri.
tapi,Kusabab aya seueur bédana antara peraturan lalu lintas Australia sareng China,Janten, henteu ukur di jalan ieu, tapi di seueur tempat kalebet Victoria,
Wisatawan Cina ngagaduhan kacilakaan mobil sering
2017 Desember 12 tiSupir awéwé 36 taun di Beijing sareng putra sareng indungna, Ngemut hiji hatchback Corolla biru anu disewa caket Mt Moriac kuloneun GeelongJalan parapatan Jalan Raya Princes sareng Cape Otway Rd, Sareng hiji Ford F250 Ute dieusian ku parabotTabrakan.
Pulisi netepkeun étaKacilakaan disababkeun ku supir bikang.
Dina bulan Pebruari 2017, hijiTuris CinaNyetir mobil kontrakan di VictoriaJalan DayangNalika supir teu ngahaja ngaluncurkeun akselerator, mobil dumadakan lumpat ka Anglesea Bendigo Bank, nyababkeunDua pejalan kaki anu luka.
Aya seueur kacilakaan anu sami ...
Lebaran Poé Nasional parantos badé sumping, kuring yakin seueur wisatawan domestik bakal milih angkat ka Australia.
teras kumaha,
Punten ati-ati
Handap ieuSapuluh Peraturan Lalu Lintas Australia!
Hindarkeun kacilakaan anu sami ti kajadian deui.
A
Tetep di Kénca
Di nyetir di Australia, anjeun kedah adaptasi heulaTetep di Kénca.
Saatos ngajemput mobil di toko mobil nyéwa, ulah buru-buru jalan, mimiti milarian éta, utamina sinyal giliran sareng saklar wiper anu tibalik ka mobil Cina.
Dua
Aman nyetir
1,Supir sareng sadayana panumpang kedah nganggo sabuk kursi nalika nyetir.
Teu weléh beruntung. Seueur bagian jalan di Australia diawaskeun ku kaméra sareng rondaan. Pelanggaran bakal ditolak nunjuk sareng didenda;
2. Peraturan ketat Australia,Anjeun kedah henteu ngaroko, nelepon telepon, atanapi ngirim pesen téks nalika nyetir, atanapi tingali telepon sélulér anjeun nalika lirén lampu jalan, atanapi nempatkeun telepon sélulér anjeun dina pangkuan sareng henteu nganggo tangan.
Salaku patroli sareng motor pulisi di jalan di Australia, sababaraha detéktor anu parantos dipasang di simpang anu teu pasti. Supir anu khusus mérékkeun lampu trafik sareng masih ningali telepon sélulérna kanggo nambut telepon bakal didenda dua kali;
3. Barudak dina yuswa 1 kedah calik di tempat anu disatujuan deui ka AustraliaKorsi kaamananBarudak di handapeun umur 4 kedah calik dina korsi kaamanan anu nyanghareupan payuneun. Barudak di handapeun umur 7 taun kedah nganggo korsi booster. Barudak ngan ukur tiasa calik dina korsi tukang;
4,Nalika sapatemon sato, sapertos kangaroos, ngalambatkeun sareng lirén dina waktosna, tapi henteu pondok dina kecepatan anu luhur.
Kusabab Australia gaduh sato sato liar, upami anjeun mendakan tanda-tanda ngingetkeun sato nalika nyetir di jalan, pastikeun ngalambatkeun.
5,Langkung jauh tina sapédah anu langkung saé.
Hukum wajib anjeun kedah tetepJarak luhureun 1 meter, Upami lajuna gancang, jarak anu disarankeun langkung ti 2 méter.
Upami kasalametan sapédah diancam ku caket pisan, éta sami sareng kajahatan di Australia.
Nya kitu, nalika muka panto anu leres, anjeun kedah nengetan naha aya sapédah sareng motor di tukangeun.
tilu
Wates gancang
1. Ampir sadaya jalan di Australia ngagaduhan tanda wates wates anu jelas.Bagian bagian jalanna gaduh kaméra lampu beureum, kaméra ngebut, kaméra beubeur kasalametan, sareng kaméra sélulér pulisi nyerang ambéh kacilakaan sacara kacilakaan.
2,Bagéan di sakola sakola salami periode sakola kedah henteu langkung ti 40km / jam.
Sababaraha parantos nganggo lampu kedip-kedip atra, sareng jelas nyatakeun watesan wates waktu sareng jaman ahir. Liburan sakola henteu janten bagéan ti bea wates kacepetan;
3. Dina tanda-tanda di handap ieu, hurup hideung sareng bunderan beureum aya larangan larangan, sareng hurup konéng sareng hideung mangrupikeun peringatan tanda-tanda kacepetan anu disarankeun, anu umumna dianggo dina jalan-jalan sareng jalan gunung;
opat
nyusul
Fives
Peraturan bulat
Sakur kendaraan anu ngalebaran bunder kedah ngalambatkeun sareng sopan ka kendaraan anu ngalebetkeun bulat di beulah katuhu, atanapi ngantepkeun kendaraan anu péngkolan dina palih belah katuhu dina sabalikna ti heula, sareng kendaraan di kénca anjeun kedahkeun heula.
Sareng upami buleudan jalan nyaéta jalan salib dua jalur, kendaraan mana waé henteu ngan ukur bunderan luar jalur anu tempatna, tapi ogé mareuman lampu kenca nalika nyetir kaluar tina bunder;
genep
Eureun sareng pasihan
1. Sadaya jalan kalayan tanda eureun umumna dibagi jalan, jalan cabang atanapi jalan garpuh, sareng aya hiji jalan di parapatan.Garis padet Bodas, Anu hartosna anjeunKedah ngeureunkeun sateuacan garis eureun, Ngidinan mobil naon waé pikeun jalan aman saatos jalan aman.Ingin upami anjeun terang teu aya mobil, anjeun kedah eureun sahenteuna tilu detik sateuacan lulus;
2. Masihan tanda jalan di jalan umumna dicirian dina jalannagaris titik-titik, Nalika anjeun liren lalaunan, salian sopan pikeun jalan utama di jalan utama, anjeun ngan ukur kedah sopan ka kandaraan anu leres nalika péngkolan kénca. Sacara umum, aya garis anu titik-titik di jalur séjén.
3. Saatos aya kendaraan asup kana blok saatos wates kacepetan, nalika aya tanda pejalan kaki, salami aya jalma anu caket dina zebra bakal nyebrang jalan, atanapi nyebrang jalan.Anjeun kedah ngeureunkeun mobil sareng ngantosan dugi pejalan kaki parantos meuntas jalan saencan anjeun tiasa mimiti ngaliwat lalaunan!
4. Salami mobil anjeun masih tinggaleun beus, nalika beus ngantep sinyal péngkolan anu leres, anjeun kedah sopan kana beus teras turutan balik sareng nyetir lalaunan;
Tujuh
Ngahurungkeun aturan
Anjeun kedah lirén dina lampu beureum, henteu kéngingkeun kénca!
Sanaos anjeun mendakan lampu héjo dina simpang sareng hoyong kénca, upami aya anu nyebrang jalan di saliblén kénca, anjeun kedah ngantosan dugi ka sadaya pejalan jalan anu aman ngalénggérkeun kana trotoar sateuacana anjeun tiasa ngahurungkeun kénca kénca lalaunan.
Anjeun ogé tiasa nyetél mobil lalaunan kaluar ti jalur sareng bélok kénca. Sakali teu aya anu aya dina crosswalk, anjeun tiasa gancang-gancang, supados anjeun moal tiasa mindahkeun sadaya nalika lampu beureum pareum.
Kacuali tanda-tanda di handap ieu ditingalikeun pisan dina sababaraha simpang, anjeun tiasa gancang-kénca gancang upami teu aya lalu lintas di sisi katuhu!
Dalapan
Ngélokkeun péngkolan
Nalika trem di kota Melbourne ngajalankeun, tetep nalika nyetir kendaraan di kota Melbourne pikeun bérok di persimpangan, perhatosan tanda ieu di simpang sareng turutan aturan péngkolan katuhu, Pertama, tinggal di kénca jeung lalaunan nyetir arah arah tengah tengah jalan. Saatos lampu jalan pancing hurung, anjeun tiasa leres-leres!
 
salapan
tempat parkir
Sacara umum, disarankeun yén mobil anjeun henteu kedah nyetir ka wilayah kota métropolis. Lalu lintas kota rumit, biaya parkir mahal, sareng tempat parkir hese dipendakan. Kaseueuran jalan kota anu dituduhkeun ku rupa-rupa meter otomatis. Mangga ati-ati Maca tanda jalanan jalan sareng panggunaan mesin pamayaran upami anjeun parkir di tempat parkir.
CatetanUlah parkir dina tempat parkir anu ditandaan ku korsi roda pikeun anu ditumpurkeun, Upami sadaya korsi kosong, denda henteu hampang sareng dihina!
Jalma anu bener-bener kedah nyetir jalan ka kota pikeun taman tiasa ngarujuk tanda di handap ieu:
Tanda di handap ieu teu tiasa lirén:
sapuluh
Pertimbangan séjén
1,Entong kabeneran nyetir kana jalan anu dijejeran, Kacuali aya jalur di jalan raya, ogé perhatosan nyetir di sisi kénca jalan tengah;
2,Entong dianggo nyada tanduk mobilBahkan upami mobil di payuneun damel kasalahan, ngan ukur supir anu teu dilatih sareng kurang ajar di Australia anu bakal ngahormatan tanduk anjeun atanapi nempatkeun jari tengah anjeun nalika anjeun teu kahaja ngalaksanakeun kasalahan. Upami polisi kapengker ngalangkungan, aranjeunna bakal ngirangan titik sareng denda pikeun supir anu ngasah tanduk. ;
3,Ati-ati henteu nyasar kana jalur beus di kota, Nalika anjeun ngajalankeun kana jalur darmabakti, kaméra panjagaan aya di nyebrang, anjeun bakal didenda langkung ti 200 dolar Australia;
4,Dina reflektor, anjeun ningali kendaraan khusus anu aya alarem disada balik, kalebet treuk seuneu, ambulan, jsb, anjeun kedah ngahurungkeun lampu kénca sareng drive lalaunan ka kénca., Atanapi upami ngan ukur aya hiji jalan, anjeun kedah pencét dina taktak kénca pikeun nyetir lalaunan, anjeun kedah nyerah jalur anu leres atanapi gancang, ngantepkeun kendaraan khusus urang langkung tiheula, sanaos jalan kénca anjeun kosong;
5,Nalika mobil pulisi aya sora alarm sareng lampu suluh di tukangeun mobil anjeun, éta bakal aya sinyal anjeun tarik sareng eureun, Teras anjeun hurung heula tombol sinyal kénca, sareng lalaunan tarik ka sisi jalan bahu atanapi di zona aman jalan anu sepi di hareupeun jalan. Saatos mobil diparkir, émut ulah ngalakukeun nanaon. Pulisi datang sareng naroskeun anjeun gulung ka jandela. Goyang, upami anjeun dipénta kéngingkeun KTP, anjeun bakal nampi lisénsi supir anjeun. Upami anjeun kedah tanyakeun anjeun maca Hiji Dua Tilu Opat nyaring kana genggem, anjeun ngan ukur kaétang, éta henteu langkung ti ngan ukur alkohol, atanapi anu nyarios ka mana anu ngintip, jsb.;
Sababaraha tanda jalan anu sanés:
Upami aya peraturan lalu lintas Australia sanés anu gampang disaruakeun, mangga tambahkeunana.
Kuring ogé ngarepkeun yén dulur bakal ngaliwat tulisan ieu ka baraya sareng réréncangan anu nyetir di China, ku kituna sadayana tiasa sumping kalayan gumbira sareng uih deui.

Jiga dina pilem

"Aya rébuan jalan, kaamanan heula.

Nyetir henteu teratur, duka orang anu dipikacinta. "

Kahirupan senapati urang,

Miharep éta bisa disada alarem pikeun masing-masing!

Utamana sareng terjemahan lisénsi supir Tionghoa

Babaturan turis anu nyetir,

Punten turutan peraturan lalu lintas Australia upami anjeun sumping ka nagara,

Familiarize diri sareng kaayaan jalan sateuacanna,

Luangkeun waktos diajar aturan patalimarga,

Jaga diri sareng baraya sareng babaturan anjeun aman.

Entong conto-conto katurunan ieu kajadian deui,

Tong ngantepkeun "supir Cina" kurang kualitas

Janten resonansi!

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Urang Cina Australia

Ngaronjatna pariwisata massal di Tasmania parantos kacanduan. Para ahli nyebat pangembangan pariwisata luhur. Naon saur anjeun?

2019-9-4 16:26:31

warta ayeuna

Henteu Gempur | Darmara Centennial Melbourne ngaluarkeun bandéra beureum, sareng sadaya usaha kapaksa nutup! Waktu ngalereskeun panginten salami 6 bulan, naon anu bakal dilakukeun ku 1300 karyawan ...

2019-9-20 0:39:17

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30