Pelepasan panganyarna! Peta kajahatan Melbourne! Tempat anu paling rentan dirampok, dirampok sacara séksual, sareng dipaling janten didieu. Urang caket pisan kana penjahat!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Naha anjeun nyaéta wisata, a freshman di Melbourne, imigran énggal anu badé netep, atanapi imigran lami anu mertimbangkeun pindah. Ampir sadaya anu sumping ka Melbourne hoyong terang patarosan:

Dimana undang-undang sareng kautaman anu pangsaéna di Melbourne?

Nanging, kagiatan unggal dintenna henteu langkung ngan ukur di bumi, sakola atanapi perusahaan.Kuring ampir teu terang nanaon tentang Melbourne salian ti éta, kuring ngan ukur tiasa ngadangu sababaraha rumor ti batur.

Biro Statistik Kajahatan ngaluarkeun laporan anu lengkep,Sadaya data kejahatan sapertos satengah mimiti 2019 dibere dina hiji peta!

Éta sapotong héjo poék

藏在我们周围的犯罪!

Langkung hideungna warna, langkung luhur kadar kajahatan

Jalma anu lalajo éta pikasieuneun!

Peta kajahatan Melbourne 2019

Kajahatan pelepasan harta:
墨尔本的小偷dimana
Hayu urang tingalikeun naon sadayana anu paduli pisanPeta anu paling dipikaresep kajahatan maling maling sareng perampokan.Kejahatan ieu kalebetDépol, maling mobil sareng jalan rayaAntosan.
Langkung gelarna warna, beuki kejahatan kajahatan

Sapertos tiasa katingal tina peta ieu sadayana,Aya daérah anu teu aman di unggal distrik di beulah kidul, wétan, kalér-kulon.

Tapi penampilan anu langkung caket bakal ngungkabkeun arah tenggaraLatrobe和墨尔本cityWarna ieu paling poék, nunjukkeun yén maling dina dua wilayah ieu mangrupikeun rampian di Melbourne.

Tapi zum asup dina peta sareng anjeun tiasa ningaliBox Hill sareng Glen Waverley, Kacamatan CinaHukum sareng tatanan tetep saé.

过去大家都以为墨尔本治安的是北区,但如果你看到墨尔本的犯罪地图,你就会觉得:Kanyataanna, sanés karusuhan kaamanan umum di Distrik Kalér, tapi CBD sareng Kacamatan Yarra sakurilingna!

Tingali di daérah ieu katutupan di héjo poék

Ti Juni nepi ka ahir Juni taun ieu

Saloba 14514 maling maling di Melbourne City

Sakitar 40 kasus kajadian di kota unggal dinten!

diantara aranjeunna,

Dina kasus 14514 maling di Kota,

Aya 8977 karpét maok (tina awak),

Rata-rata 24.5 kasus pér poé

Salaku tambahan, daérah caket Melbourne CBD henteu hariwang!

7912 maling maling lumangsung di Yarra

Rata-rata 22 kasus per dinten!

Kitu babaturan babaturan balanja di kotaPerhatoskeun,

Ngan upami anjeun balanja gélo

Anjeun panginten kedah disasarkeun ku maling!

Kaayaan goréng ieu parantos lami mangtaun-taun!

Melbourne,East Melbourne, , Docklands,lton North,Burnley,Richmondsareng seueur deui这个高发区范围内!

Abdi ngaraos lumampah di jalan kasual,

Langkung ti 20 maling ogé dikurung dina riungan ...

Saeutik sakedik,

Telepon sareng dompét sélulér anjeun tos aya!

Xiaobian Mo bakal bagikeun sareng anjeun unggal dintenBarang pang anyarna leutik sareng Melbourne, Émut nuturkeunInpormasi Hirup Melbourne, Anu salajengnaGonzo teu tiasa kaburtina!

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Milari naséhat médis

Maot 1 sareng 2000 luka! Magpie Australia gelo taun ieu! Tempat ieu di Melbourne kedah dihindari cikénéh!

2019-9-17 14:31:55

Milari naséhat médis

Parantos didiagnosis! Kasus radas paru-paru anyar Australia lumangsung di Melbourne, kalayan nomer penerbangan CZ3706 sareng CZ321, balik ti Wuhan ka Guangzhou dina 1 Januari

2020-1-25 22:35:21

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan