Anjeunna "ngabohong" ramana 70 taun kalayan kanker ka nagara deungeun sareng kabocok ti luhurna.

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Sawatara waktos ka tukang, hiji video nyababkeun seueur diskusi anu dipanaskeun di para netizen: Hiji awéwé di Dazhou, Sichuan nyentok indungna di jalan, sareng dipecat ku para anu maot sareng ogé ditampar ku awéwé. Seueur warta négatip sapertos kitu ogé parantos muncul dina sababaraha taun katukang.

Aya paribasa anu nyarioskeun pisan: "Kolot ayeuna ayeuna sorangan puluhan taun ka hareup." Nalika kolotna kolot, aranjeunna moal tiasa nyangking murangkalih ka kami. Henteu janten aranjeunna henteu kersa, tapi aranjeunna parantos teu boga kakuatan. Keluarga ieu konflik dina sababaraha taun ayeuna. Langkung seueur sareng langkung namina!

Kolot kuring mah tos damel pikeun urang pikeun kalolobaan kahirupan

Samentara anjeun nuju mekar,

Sateuacan kolotna mah geus kolot,

Candak aranjeunna ningali dunya éndah ieu.

Tingali kana pidéo ieu, naha waé tiasa kasabak anjeun

Anak lalaki rék ngangkat tapi pangambungna henteu sabar,

Nyeri kulit jenis ieu

Saha anu tiasa ngartos tanpa pangalaman pribadi?

Sakumaha seueur urang nyaksian baraya "sakitar kritis",

Kuring hanjakal yén kuring ogé teu ngagaduhan sakedik perusahaan!

Dina bulan Pebruari 2013,

Nalika Gu Yi melong bentuk pamariksaan fisik 70an taun-Na

赫然写着“胃癌”四个字时,

Dunya rubuh langsung.

Anjeunna henteu tiasa percanten kana warta goréng anu ngadadak ieu, ningali yén kahirupan janten langkung saé sareng langkung taun ieu:

出生农村的他考入北大,成为父母的骄傲;一步步当上合资企业的高层领导;就连摄影作为业余,也成为世界新闻摄影基金会、新华社等知名的签约摄影师。

"Kuring sok ngarasa yén kolot kuring dina kaayaan sehat séhat. Aranjeunna bakal lami di Jepang. Kuring gaduh seueur waktos méakkeun sareng aranjeunna di hareup. Kuring henteu kantos ngira yén aranjeunna bakal lawas sapeuting."

Poto Grup Gu Yi sareng sepuhna

Saatos operasi,

80% peurih kolot dikaluarkeun,

Dituturkeun ku 6 kursus tina kémoterapi nyeri.

Dina dinten minggu, bapak Jianlang parantos dirobih.

Beurat turun tina 65 kg ka langkung ti 40 kg,

Gu Yi teu tiasa ngabantosan perasaan kasedih kusabab penampilanna ceking.

"Perasaan kuring yén bapa kuring badé énggal,

Ngaraos sedih sareng kaliru. "

祸不单行,2014年母亲回探亲时,

Hanjakalna, anjeunna dina kacilakaan mobil, nyababkeun narekahan pelvis,

Aksi kedah ngandelkeun kunjungan.

Anu saatosna

Nalika ngenes, Gu Yi mimiti ngagambarkeun:

Sakedik kanggo ngabaturan kolot mah taun kieu!

Abdi salawasna mikir aya seueur kasempetan di hareup,

Anjeunna teu acan paripurna.

Upami reureuh ieu,

Panginten éta bakal janten hanjakal umur.

Aya seueur cara pikeun ngiringan kolot anjeun,

Gu Yi milih jalan anu teu biasa.

Ngaran ngadatangan putu kuliah ka luar negeri,

"Curang" ka kolotTungtung anu sanésna:

Perjalanan ka Australia.

Nalika babaturan sareng baraya nguping ideu ieu,

Geuwat hariwang,

Henteu kéngingkeun yén dua urang tua éta jarang ngarambat jauh,

Ngan ucapkeun awak lemah anjeun ku bapa,

Dupi éta tiasa nanggung?

Tapi, Gu Yi ngarasa:

"Kanker henteu aya cara pikeun ngalawan,

Daripada nungguan lalaunan di bumi,

Ngarobih anu sanés和环境,

Meureun bakal janten pilihan anu langkung saé.

Sanaos pun bapakna hanjakalna janten siah 'salami perjalanan.

Anjeunna ogé tiasa nampi hasilna ieu kalem. "

Anu bertepatan sareng ulang tahun 50 taun perkawinan sepuh

Nalika Gu Yi gugup ngawartoskeun ka kolotna ngeunaan ideu ieu, anjeunna henteu kantos nginten yén kolotna henteu ngagolér dina waktosna.

Dina usum gugur taun 2015, ningali yén awak indung urang dilatih pisan sareng bapakna tiasa kaluar tina ranjang, anjeunna nyusun séri-sésa bahan sapertos paspor sareng visa sateuacanna, ngarencanakeun perjalanan perjalanan, sareng Gu Yi, anu angkat ka rumah sakit sapanjang jalan, dicekel leungeun kolotna. Angkat ti bandara.

Jurus kuring naek pesawat,

Pun biang ngorok sareng bapak,

Babasan tina pasangan lami,

Ti tegangan ka pikagumbiraeun lalaunan,

Bapa nyerat buku harian kahiji,

Indung diawaskeun ngan cicingeun.

Ti waktos ngantosan,

Gu Yi sieun sono pisan

Hal-hal alit dina perjalanan kolotna,

Entong ngantepkeun unggal kasempetan pikeun mencet jepret.

Kakara sumping di Melbourne,

Sesepuh anu kadua teu tiasa ngantosan buru-buru,

Tingali di tempat dimana kuring ngulik.

Wangunan kuno, saé sareng béréhan

Léngkahna kana jalan manuk sareng kembang,

Saolah-olah dunya saeusi sepi.

Dina perjalanan ka Canberra,

Nalika panonpoe surup, méga warni mancur,

Tepi ka padang lega aya sajajalan

Bapana mah bungah sapertos murangkalih:

"Kuring henteu kantos mendakan panonpoé anu indah sapertos kieu"

Nyanyi ka pamajikan bari ngomong.

Di sisi laut New South Wales,

Ayah kuring angkat kelp,

Senang nari sareng nari,

Cenah éta katingali siga naga Cina,

Teu tiasa nulungan tapi jogét.

Waktos sanésna.

Bapa ningali tangkal kolot,

Pokna ka ibu kalayan senang.

Kuring tiasa naek tangkal ieu, percanten atanapi henteu?

Sateuacan indung kuring tiasa ngajawab,

Bapana nyabrak.

Ieu kaget Gu Yi.

Upami henteu ningali éta panon anjeun, saha waé anu bakal wani ngabayangkeun?

Bapa kolot anu lami henteu sakit,

Ayeuna sarat vitalitas.

Unggal dinten dua jalma sepuh muka,

Aranjeunna mangrupikeun hal-hal anyar anu henteu acan kantos keuna.

Didatangan heula ka ranch

Mimiti hiber ngalayang ku hélikopter

Anu mimiti ningal laut ayeuna di Geelong, Victoria,

Kuring masih keukeuh jalan-jalan ka pantai di hujan pikeun mendakan

Éta kahiji kalina ningali seueur yayasan "rupa"

Mimiti kuring ningali langit dibéntangan murni sareng terang

Sapanjang jalan,

Kasaan parasaan pasangan ieu

Seueur deui sapertos pencinta cinta,

Hiji ditembak tapi henteu nampi.

Aranjeunna silih silih

Ngarasakeun cahaya panonpoe di padang pasir.

Dipasihan baju kembang anu langkung ageung,

Hiji katingal tarik.

Ibu anu diajar nyandak selfies,

Kuring sered bapa ka abdi unggal hiji waktos.

Sanés ngan hubungan antawis pasangan anu lami langkung saé sareng langkung saé,

Optimis na kayakinan maranéhna ti jero

Ogé kainféksi ku muhrim anu gigireun anjeunna.

父母与一群年轻人唱《圣诞快乐》,年轻人得知父亲的身体状况后,颇受鼓舞,“只要对世界充满爱,生命都可以重来”。

Di Queensland, Bapa kuring nganggo gitar anu anjeunna pelajari sababaraha dinten kanggo kémpingMurid henteu terang kana pagelaranana, anjeunna leres-leres hilap yén anjeunna pasién gering.

Malah Gu Yi murung dina haténa:

"Naha ieu masih sepuh kuring introvert?"

Tanggal 12 Désémber, bapa, anu biasa-énggal macét sareng indungna, dumadakan nyingkahan garwa, sepi mendakan Gu Yi, sareng nunjukkeun putrana parantos anjeunna nyerat ka garwa.

Saatos petikan ieu "dipasihan", bapa mendakan pamajikanana, ngayakeun kebat kembang liar anu anget dina isuk dina jukut anu ditutupan sinar panonpoé emas, sareng "ngajukeun" ka garwa dina hiji dengkul. Dina waktos ayeuna, pamajikanana parantos pindah kana lawon.

Saur Bapa: Nalika kuring masih ngora, kulawarga abdi miskin sareng henteu masihan ibu anjeun kawinan anu santun. Dinten ayeuna kuring bakal ngajukeun indung anjeun deui.

随后,二老用从14000英尺的高空跳伞的方式,来纪念他们共同携手度过的世纪。

Saatos 88 dinten perjalanan sareng puluhan rébu kilométer, bapak kuring nguatkeun deui kapercayaan dina kahirupan.

"Kuring atos atos ayeuna. Kuring badé ngubaran panyawat kuring kalayan bahagia. Kuring yakin awak kuring bakal langkung saé; kuring ogé hoyong diajar nyetir sareng nyandak anjeun kaluar pikeun maén di hareup, sapertos ayeuna!"

Tur sepi, hiji kaajaiban anu leutik kajadian.

Dina perjalanan ieu, jantung antara sepuh sareng bapa sareng putra dibuka, Saatos uih deui ka China, awak ramana ogé ningkat teu disangka-sangka: beurat naék XNUMX kilogram, sareng napsuna balik ti mangkuk leutik ka tingkat normal.

Indung kuring tungtungna henteu deui nginjeum tiwu pikeun ngarambat. Dua pinuhua katingali langkung énérgi tibatan sateuacanna, komo ngamimitian mikiran perjalanan anu salajengna.

Dong Qing sakali saur dina The Reader:
“草,在结它的种子,风,在摇它的叶子,我们俩站着不说话。”在顾城的诗里,陪伴就是这样简单而美好。而在我们每一个人的生命里,会遇到各种各样的陪伴,比如说这会儿,你我之间是一段短暂的陪伴;比如们的学生时代,和我们的同学,那是几年的陪伴;还有一种陪伴,是生命里血脉注定一生的陪伴,那是我们和父母,和孩子之间的陪伴。
Salaku murangkalih, urang ngagaduhan sapuluh rebu alesan pikeun kanyamanan diri:

Kuring sibuk teuing pikeun nyéépkeun waktos sareng kolot abdi di hareup.

Tapi waktos teu belasih, éta moal ngantosan "engké",

Nalika sepuhna masih hirup, nalika aranjeunna masih kénéh leumpang.

Cicing sareng aranjeunna pikeun ningali dunya luar.

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan KulonPangobatan Kaséhatan

Kuring tungtungna ngarti naha Ma Yun ngagem baju anu sami unggal dinten, ngalénggél sapasang sapatu rag, sareng nikah sareng istri anu teu pati bijil!

2019-9-1 22:43:25

Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan Kulon

Inputna mangrupikeun sampah, kaluaran ukur tiasa janten sampah, euweuh urusan kumaha waé cobian anjeun

2019-12-16 19:35:47

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan