Angin telengit nyerang 9.5 imah di Victoria

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Dinten Kemis wengi, angin telenges nyerang Victoria, kalayan kecepatan angin wengi ngahontal 124 kilométer per jam di sababaraha daérah.Sareng langkung ti 9.5 imah di beulah kidul nagara.Tangkal anu runtuh dina angin squally parantos maéhan tilu urang, kalebet budak lalaki umur 4 taun.

Numutkeun ka Australian Broadcasting Corporation, caket magrib siang éta, angin kenca ngalangkungan Victoria kidul., Parantos ngalih ka belah wétan-kalér nagara.Dugi ka tabuh 11 wengi dinten Kemis, dina kaayaan daruratTina langkung ti 1750 panggilan kanggo bantosan anu ditampi ku departemen, 85% mangrupikeun laporan runtuhna tangkal, sareng anu sanés 10% aya hubunganana sareng karusakan gedong.

Seueur tangkal anu runtuh dina angin kenceng, nyababkeun seueur cilaka atanapi maot.Budak lalaki di Blackburn South katandangan tangkal murag sareng maot saatos dikirim ka rumah sakit.

BelDi kabupatén Belgrave, saurang lalaki umur 59 taun ti kabupaten Tecoma ngusir ti mallDina waktos éta, anjeunna pupus saatos ditabrak ku tangkal anu murag.

Salaku tambahan, di Fernshaw (Fernshaw) di belah wétaneun Victoria, sakitar 6:50 pm dinten éta,Mobilna nyetir sapanjang jalan tol Maroondah nalika tangkal di sisi jalan ujug-ujug murag sareng nabrak mobil.36 taun linggih dina korsi panumpangPupus dina tempat.Supirna mangrupikeun lalaki 24 taun ti Flinders anu ngalaman luka ringan sareng dibawa ka rumah sakit.

Daérah anu paling parah kaasup Gunung Evelyn, BellSalaki (Belgrave), gramCroydon, Lilydale sareng Gunung Waverley.

Perusahaan Kakuatan Ausnet nyarios yén masih aya 5.2 pangguna di wétan Victoria anu henteu acan ngahankeun kakuatan; Powercor ogé ngagaduhan 600 pangguna kénéhKaseueuran na konsentrasi di Otway Ranges sareng Colac di belah kidul-kulon.

nyalametkeun darurat(SES) Ngadorong pengendara, khususnaDi wétan sareng Lebak Yarra, waspada nalika nyetir, kalem sareng perhatoskeun dahan anu murag sareng kerikil.

Editor anu ngurus: Yue Ming

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta CinaPangobatan Kaséhatanwarta ayeuna

"Hirup sareng maotna mangrupikeun antara pikiran kuring!"

2020-8-28 21:57:32

Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan KulonNews Melbournewarta ayeuna

Pasokan cai Melbourne dicemar ampir XNUMX cai ketok suburban kedah digodog

2020-8-29 6:51:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan