Konsul Australia ngingetkeun yén Kasino judi tukang judi Cina Cina ngeunaan panipuan aplikasi visa

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

dinten Rebo,Panitia Panilitian Pamaréntah terang yén konsulat Australia di Guangzhou parantos ngingetkeun ti mimiti 2010 yén aya seueur panipuan dina aplikasi visa pikeun klien Cina anu diwakilan ku Crown Group, sahingga konsulat nolak aplikasi visa na saluhur hiji dina sapuluh.Panitia ngémutan Karajaan ingetan lisénsi kasino.

taun kamari,Program "60 Menit",Program panilitian gabungan énjing Herald ngungkabkeun Karajaan Kasino sareng Australia, anu ogé ahli dina operasi Partai Komunis Cina, Pikeun nyayogikeun kasino sareng gamblers daratan anu kuat, kuat, sareng jegud; dina waktos anu sami, Crown Casino nganggo kontakna di pamaréntah Australia pikeun ngabantosan Tiongkok kalayan prosedur aplikasi visa rumit pikeun hasil kéngingkeun visa Australia, teras angkat ka kasino kanggo nyéépkeun jumlahna ageung artos.

Grup Makuta diKasino A $ 24 milyar di Barangaroo bakal réngsé.Komite Penyelidik Pamaréntah ngariksa naha Grup Mahkota kedah nahan lisénsi pikeun kasino anu énggal réngsé.

numutkeun kanaThe Morning Herald ngalaporkeun yén dinten Rebo, sidang nampi salinan salinan konsulat Australia di Guangzhou anu dikirim ka Crown Group di 2010..该TheNgingetkeun yén Mahkota sigana parantos janten agén panawaran visa pikeun warga negara CinaSareng sababaraha pelamar visa teu aya hubunganana sareng Crown sareng anu gaduh judi. "Anu langkung hariwang nyaéta kami teras-terasan ningali sajumlah aplikasiAya kabiasaan curang, sahingga tingkat panolakan kami pikeun aplikasi visa pikeun agén Mahkota saluhur 10%. "

Staf konsular ogé nyatakeun yén pejabat konsulat parantos ngayakeun rapat sareng Crown ngeunaan masalah ieu.

Présidén Grup Mahkota Australia, Barry Felstead nyatakeun dina sidang anu saatos program panyalidikan babarengan "60 Menit" dipancarkeun, Crown ngayakeun panalungtikan internal sareng henteu mendakan prilaku anu henteu pantes dina prosedur pamrosésan visa, sareng Crown parantos ng lakukeun sababaraha taun ayeuna. Ti saprak éta, tinjauan latar tukang klien parantos diperkuas.

Di 2003, Makuta Kasino ngahontal perjanjian sareng pamaréntah Australia pikeun nyayogikeun Cina anu jegudJudi di Australia muka saluran visa gancang. Di 2016, saatos 19 karyawan Karajaan Karajaan ditahan ku PKC kusabab ngalanggar hukum anu ngalarang judi, perjanjian éta dibatalkeun.

Éta parantos diajar dina pangrungu yén Karajaan Kasino ogé kedah ngalamar visa pikeun konsumén Cina.cek tukang.Tapi Felsted nyarios yén panyilidikan Crown ngan ukur salah sahiji faktor dina nangtoskeun naha visa éta disatujuan, sareng pamaréntah Australia pamustunganana nyandak kaputusan. "Mahkota henteu tiasa ngaluarkeun visa ka konsumén. Ieu urusan pamaréntahan."

Dinten Kemis, pamariksaan bakal diteruskeun.

Editor anu ngurus: Yue Ming

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Sawangan dina kahirupanNews internasional

Trump bakal ngayakeun upacara pamakaman pikeun lanceukna di White House

2020-8-25 22:39:11

Dunya sastrawarta ayeunaBudaya Dahareun

Entong sieun ku épidem, investasi 30 milyar gélo, sareng tangtangan ka Kmart sareng Aldi: ngawangun "toko hiji dolar" terkuat di Australia! Toko Tolak? Henteu janten wali bangkrut?

2020-8-26 18:03:12

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan