Trump bakal ngayakeun upacara pamakaman pikeun lanceukna di White House

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

据美国广播公司(ABC)最新消息,将于本周五(21 日)与一同为弟弟罗伯特 Gedong Bodas ngayakeun upacara pamakaman.8 Agustus, waktos lokal, Robert去世,终年 71 岁。

Numutkeun laporan, numutkeun jalma anu teu kenal sareng masalah éta, awak Robert ogé bakal diangkut ti New York ka White House.

Numutkeun laporan saméméhna, 8 Méi时就曾表示,他打算本周五(21 日)白宫为弟弟罗伯特 举行葬礼仪式,并称这对罗伯特来说将是 莫大的荣誉 。

的弟弟罗伯特 于当地时间 8 月 15 日纽约因病去世。为此公开发表声明,缅怀自己的弟弟。《纽约时报》称,作为五姐弟中最小的弟弟,罗伯特 是唐纳德 的支持者,相比后者的强硬冷酷,前者更加 低调 ,并试图维持家族的团结与利益。今年 6 月,罗伯特 还曾起诉自己二哥的,试图阻止她出书Kulawarga ,但未能成功。

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta CinaShi HaigoshenNews internasionalKasenian stilistika

Kaayaan anu saé, tapi Zoom nuju "mundur hébat" di Cina?

2020-8-25 22:33:33

Warta CinaNews internasional

Hiji ceurik, dua kasulitan sareng tilu gantung? Hoyong "decouple", henteu aya panto!

2020-8-25 22:55:10

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan