"Kuring nyéépkeun 200 yuan kanggo tukeur kanker kanker anu atos"

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Wen / Paman Shan

Sumber / Paman Bushan (KTPuba798)

 
 
"Kusabab nginum pil diet, abdi lebet ka kantor pulisi"

Taun ayeuna, teu pernah aya kakurangan hal-hal anyar.

Saha anu nyangka yén batur ampir-hampir dipenjara kusabab nginum pil rorompok?

Sababaraha dinten ka pengker, Bu Li ngalaman sadayana ieu.

Kusabab kanaékan gajih tina épidemik, Xiaoli hoyong turun beurat gancang, janten anjeunna mésér pél diet Thai DC anu dijual online.

Hasilna, anjeunna ditahan ku pulisi kalayan sababaraha ubar dina sababaraha dinten.

Alesanna disangka panggunaan narkoba.

 

Kabeneran, dina dua dinten ka pengker, pengacara Liang Chen ogé nampi bantosan ti ampir 50 budak awéwé, sadayana anu disangka ngonsumsi narkoba.

Salah sahiji mojang awéwé ogé ngaraos raoseun kusabab nginum pil penurunan beurat DC, janten anjeunna janten agen pameseran sareng ampir ngarusak masa depanna.

Nginum ubar ngan saukur dikirangan 500 yuan.

 

Nanging, anjeunna dipenjara kusabab penyelundupan narkoba sareng perdagangan narkoba.

 

Budak awéwé anu kaleungitan beurat parantos janten tukang narkoba.

Nginum Pél Ngirangan beurat badan =!Bener henteu gosip waktos ayeuna.
"Dahar Thai DC, kuring ampir tilar dunya tengah wengi"

Saatos ningali ieu, kuring buru-buru mariksa ubarna.

"Pangobatan leungitna beurat sihir" anu parantos dijual edan ku jalma-jalma Internet anu henteu kaetung-.
Bahan utama na nyaéta phentermine sareng diazepam.
Éta sah di Thailand, tapi éta mangrupikeun produk anu dikontrol di Cina.

Yaoyao, mojang umur 23 taun, kantos nganggap DC salaku ubar gaib. Anjeunna nganteurkeun pangobatan hiji-hiji unggal waktos unggal dinten, sareng anjeunna nyandak sakitar XNUMX pél sakaligus.

Dina awalna, penurunan beurat badan atra pisan, unggal ucing sapoé, tapi ku awakna, awakna teu raoseun pisan:

Anjeunna ambek, lieur dina leungeun sareng suku, sareng ngageter sadayana, dina hiji dinten anjeunna ampir pingsan di WC tengah wengi.

Yaoyao nyarios: "Ipis ipis, tapi kadang henteu ganggu mental, anjeunna ngumbara di ujung émosional teu dikendali unggal dinten."

Nyatana, éta disababkeun ku overdosis phentermine.

Tapi fluoxetine dina bahan na langkung pikasieuneun.

Dina 2014, "Pernyataan Dinten" nyebatkeun hiji mojang Xiaojun pupus kusabab nginum obat ngirangan beurat.

Budak awéwé umur 26 taun, pikeun ngagem baju pangantén anu saé sateuacan nikah, anjeunna percanten kana kecap bisnis pikeun ngirangan beurat badan.

Anjeunna sering peurih, palpitasi, sareng pingsan di sakujur awakna, anu anjeunna henteu pernah nyangka disababkeun ku nginum obat.
Dina Poe Valentine Valentine, anjeunna ngagoler di rumah sakit sareng pupus. Padagangna moal ngaraos nyeri haté.

Sareng anjeunna, tungtungna, gagal ngagem baju kawinan paporit na sareng mingpin kakasihna ka kahirupan salajengna.

Ningali ieu, batur pasti badé nyarékan anjeunna kusabab bodo, tapi kuring henteu tiasa nyaram anjeunna.

Kusabab di pasar, jalma anu ngagaduhan rupa-rupa nami sareng penampilan.

Aya seueur teuing hantu "sampurna" saatos dibungkus ati-ati ...
"Kuring ngalaman gagal ati saatos tuang biskuit éta"

Tingali, biskuit ngagantian tuangeun dina Momen ngan ukur hiji conto.

Anjeun pasti kantos nguping ngeunaan cookies penggantian tuangeun dina Momen.

Sanés ngan ukur pikeun ngagentos katuangan pokok, tapi ogé kanggo ngirangan beurat awak.

Xiao Song, mojang umur 23 taun ti Ningbo City, dipindahkeun, tapi saatos tuang biskuit panggantian tuang langkung ti satengah bulan, anjeunna kacilakaan.

Nalika anjeunna dibawa ka rumah sakit, anjeunna nunjukkeun tanda-tanda kagagalan sababaraha organ. Upami anjeunna henteu ngalaman cangkok ati, anjeunna pasti bakal maot dina tilu dinten.

Nalika anjeunna nembé dina taun manula taun ayeuna, anjeunna ujug-ujug leumpang kana jurang poék dina hirupna.

Untungna, cangkok ati suksés, tapi dialisis ginjal diperlukeun geuwat.

Dokter nyarios: Henteu ilahar pikeun Xiao Song ngagaduhan sahenteuna hiji unggal minggu di rumah sakit urang.

Budak awéwé umur 19 taun di Hunan tuangeun biskuit ngagantian tuangeun kanggo tilu tuang, pangpangna sayuran sareng buah.

Tapi saatos dua bulan, anjeunna ujug-ujug pingsan sareng teu sadar. Nalika dokter darurat 120 sumping, anjeunna parantos lirén napas.

Kabogohna melong budak awéwé anu ngagolér dina ranjang rumah sakit sareng henteu némbalan kana telepon naon.

Saatos nyéépkeun 10 yuan dina pangobatan, mojang tetep pingsan sareng teu tiasa napas spontan.

Sanajan anjeunna cageur, anjeunna kamungkinan pisan janten jalma anu vegetatif.

Gunana tiasa ngabahayakeun, murah tapi dijual kalayan harga tinggi, ieu rupina anu leres tina biskuit ngagantian tuang.

Hanjakalna, kanyataan anu magis sareng réalistis masih aya tungtungna ...
 
"Budak awéwé umur 25 taun di bunderan babaturan maot kusabab pelestarian kaséhatan!"

"Saatos umur 25 taun, tingkat oksidasi kulit bakal gancang pisan, janten urang kedah nyiapkeun sateuacanna."

Ieu mangrupikeun panyalin biasa anu dianggo ku padagang mikro WeChat Momen nalika ngaluarkeun produk kaséhatan.

Kusabab rasa éliminasi disababkeun ku "janten sepuh", para nonoman di kelas ieu beuki panik.

Ieu kasus Lin Li umur 25 taun, anu mésér produk kaséhatan sacara ageung.

Anjeunna ngadahar produk kaséhatan salaku "tuangeun" unggal dinten. Unggal énjing, 16 kapsul sareng dua bungkus inuman padet nyaéta sarapan na.

Beuki seueur tuang, beuki biasa, beuki seueur tuang, langkung gaib anjeun janten.

Sakali, Lin Li kaserang demam tinggi sababaraha dinten, sareng anjeunna keukeuh teu ka rumah sakit atanapi nginum obat naon waé.

Sabalikna, anjeunna nginum jus produk kaséhatan sareng ngantepkeun muriang.

Anjeunna malah nyarios ka salakina yén guruna nyarios yén awakna parantos ngadetoksifikasi.

Nanging, anjeunna tungtungna dikirim ka rumah sakit sareng pupus kusabab inféksi paru-paru anu parah.

Nalika kuring ningali poto hideung bodasna sareng kotak jus anu henteu acan réngsé, kuring nyeri haté.

Katresna sapertos kitu anu buru-buru di angkatan.

Tapi nepi ka akhir hirup jeung maot, ngan ukur nyeri anu dipikacinta anu tinggaleun.

Pamakéan jangka panjang pil pemutih sareng pil anti gula, sangsara kista ovarium;

Nalika kuring janten murid, kuring tuang produk perawatan kaséhatan, anu nyababkeun gangguan hormonal sareng subur;

Hiji awéwé umur 25 taun maot ku kanker endometrial saatos nginum obat éstrogén salami tilu taun berturut.

Kuring ngarti kumaha waé pikeun pangropéa, khususna awéwé.

Tapi jalma-jalma sok ngagaduhan umur. 25 taun mangrupikeun lemah cai pikeun awéwé, tapi éta ngan ukur gimik pikeun pangusaha mikro pikeun ngahasilkeun artos.

Nalika kauntungan anu disebat-nyebat ieu dibantingkeun ku anjeun.

Katresna, punten ati-ati, ieu sanés ubar, tapi maot.

Nyatana, kuring tiasa ngartos pisan yén jalma merhatoskeun kasihatan, kualitas kahirupan, sareng psikologi hirup piaraan.

Nanging, kasalametan tunggal pikiran anjeun, perawatan médis darurat, sering di tukeran pikeun jalma sanés anu milari artos.

Awak manusa ibarat mesin anu presisi, kalayan kamampuan ngatur diri anu kuat, tapi ogé ngagaduhan sisi anu rapuh.

Éta tiasa disaluyukeun ku fungsi awak nyalira, sareng sésana kedah dipasihkeun kanggo médis sareng kabugaran.

Kaayaan ayeuna nuju ageung pisan, tapi kuring mendakan yén masih seueur budak awéwé anu henteu terang perkawis éta.

Sababaraha grup Douban anu disebat "Thailand DC Weight Loss Group" masih aktip.

Tanggal 8 Agustus, budak awéwé anu sanés milari réréncangan Thailand pikeun ngabantosan ngagaleuh.

Upami anjeun maca tulisan ieu, anjeun ogé tiasa nyebarkeunana.

Punten carioskeun anu saleresna ka jalma-jalma di sakuriling anjeun:

Ngembangkeun kabiasaan hirup séhat, langkung dipercaya tibatan tahayul "kasihatan palsu".

"Daripada laknat ka poék, langkung saé hurung lilin."

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Kaséhatan gourmet

Teu tiasa tuang keuyeup paéh? Keuyeup awéwé langkung saé tibatan keuyeup lalaki? Sadayana ngajelaskeun dinten ieu ...

2020-9-10 20:22:55

Berita AustraliaKaséhatan gourmet

Kulit sirah kuring boloho! Nona Australia ngorondang kaluar tina sakumpulan serangga saatos operasi ieu! Ati-ati tina "protein tinggi" dina bubuahan sareng sayuran Australia. . .

2020-9-18 22:32:16

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30