Gangsters Victoria ngagarong sareng ngarampok bumi

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

numutkeun kana新闻网报导,一伙上周三晚7点10分左右闯入维州Warragul镇Tarago街上的一户住宅。

他们向90岁高龄的房主索要钱财,数次挥拳攻击,Anjeunna murag kana taneuh sareng teu sadar, teras ngagaleuh bumi.

Pulisi saur,被送医救治,目前情况稳定,涉案抢匪有两至三人,男性,抢走物品总数尚不清楚。

Baw Baw罪案调查组高级警长Ashley Bell形容年老体弱者实施攻击是“懦弱的行为”,很幸到目前为止受害者仅受,但考虑到的年龄,情况仍然令人担心。

Dilaporkeun yén tersangka masih lega, sareng pulisi pikaresepeun pikeun jalma anu parantos nyaksian kalakuan curiga di daérah atanapi anu terang anu saleresna nyayogikeun pitunjuk.

tanggung jawab: Li Xinran

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan KulonNews Melbournewarta ayeuna

Pasokan cai Melbourne dicemar ampir XNUMX cai ketok suburban kedah digodog

2020-8-29 6:51:22

Pangobatan Tionghoa Tradisional + Pangobatan Kulon

Pangobatan Barat ngagaduhan ratusan jenis kanker, tapi pangobatanana ngan ukur tilu senjata?Nyatana, kanyataanna jauh langkung pikasieuneun tibatan kanker!

2020-10-7 9:34:01

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan