Sakumpulan koran Cina digali di tempat pangwangunan Australi, ngandung artos $ 50! Cina: "Artos milik bapak kuring, sareng kuring dikubur pikeun ngajauhan pajeg!" Éta angkat ka pengadilan pikeun ngabagi artos sareng akhirna ngahontal perjanjian rahasia!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Pratata

 

Ngan nembé ayeuna, média Australia ngumumkeun berita anu luar biasa:

 

4 pihak anu aya hubunganana kusababKotak anu parantos dikubur mangtaun-taun,

 

Teu ragu-ragu angkat ka pengadilan,Éta maénkeun drama anu kuat sareng ngareureuwas ...

 

Malah langkung endah pisan éta

 

Éta ogé tiasaKulawarga Cinapatali!

 

Sareng hasil akhirna nyaétaCara anu teu disangka-sangkatungtung.

 

Abdi nguping yén média Australia nyarios leres,

 

Ngahontal sababaraha perjanjian rahasia ...

 

 

Sakabeh kajadian naékna turun-turun, anéh sareng pikabungaheun, sareng éta ngagelarkeun sadayana netizén.

 

Rahasia naon anu disumputkeun dina kotak ieu?

 

Tingali kana saosna sareng bejakeun ka sadayana saha jalma tentang seluk beluk perkara ieu.

1
50 dolar Australia lami dina artos,Dibungkus dina koran Cina,
Ngahaja digali ku 2 jalma ...

Perkara ieu kedah dimimitian dina Oktober taun kamari.

 

Di situs konstruksi di Gold Coast of Queensland,

 

Pagawe na ngalakukeun pembongkaran harta biasa sareng penggalian lahan.

 

Tapi saatos sababaraha waktos, aya kajadian anu teu disangka-sangka!

 


 

2 padamel aya di tempat ieu,

 

Ngahaja mendakan kotak plastik bodas misterius kotor!

 


 

Naon anu disumputkeun di jerona?

 

Kalayan panasaran anu teu tiasa dicegah, dua jalma éta sacara ati-ati muka kotak sareng ngintip.

 

Kuring reuwas ku tetempoan dihareupeun kuring ...

 

Dina kotak nyaétaWarta CinaBungkus dibungkus pageuh.

 

Diantara aranjeunna,Nyumputkeun buntelan ageung tina artos ratus dolar!

 



 

Ngan ku ningali penampilanana, artos parantos dikubur di jero taneuh sababaraha taun ka pengker.

 

Kuring ngitung jumlahna sakitar,

 

Nilai artos ieu tétéla saluhur 20 dolar Australia!

 

Pamanggihan ieu leres-leres luar biasa, sareng duanana padamelan sieun.

 

Hasilna, aranjeunna henteu nyarios ka bosna, tapiNelepon pulisi di tempat.

 

Teras aranjeunna mendakan langkung seueur kotak-kotak.

 

Sadayana anu aya di jero awis dibungkus ku koran Cina!

 



 

Dina statistik pulisi sareng bank,

 

Nilai total artos ieu ampir 50 dolar Australia!

 

Pernah ngabayangkeun yén sajumlah ageung artos tiasa ngali bawah tanah.

 

Henteu ngan ukur pagawé anu aya, tapi ogé pulisi Australia,

 

Ieu mangrupikeun kahiji kalina kuring mendakan hal anu ajaib ...

 

Tapi naon anu kajantenan salajengna,

 

Dibandingkeun sareng ngagali 50 kontan, éta langkung ngagumbirakeun!

2
Seueur pihak ngarebut,Buka pengadilan ...

Sakitu seueur artos anu dikali tina taneuh tanpa alesan,

 

Janten saha artos ieu?

 

Dina waktos ieu, salami éta aya hubunganana,

 

Aranjeunna sadayana hoyong nyandak artos kanggo nyalira.

 



 

Tungtungna, aranjeunna malah nyewa pengacara di sapanjang jalan sareng ngamimitian gugatan hukum.

 

Sababaraha pihak parantos maju,

 

Nyatakeun yén artos ieu kedah milik anjeun!

 

Tingali kana saosna di dieu, sareng hayu urang ngobrol sareng sadayana ...

 

1. Pamilik konstruksi

 

Anu ngagaduhan pésta pangwangunan bertanggung jawab pikeun pembongkaran bisnis lami sareng ngabersihan lahan.

 

Anjeunna ogé bos kuli munggaran anu ngali artos.

 

Saatos terang éta dina panangan kuring soranganKaryawan saleresna hoyong nga-bypass nyalira, Langsung ngalaporkeun artos ka pulisi,

 

Bos ngarasa bener teu nyaman.

 


 

Upami sanés pikeun ngagentoskeun padamelna, artos bakal lebet kana saku nyalira dina sababaraha menit.

 

Hasilna, anjeunna ambek,

 

Aranjeunna mecat dua pagawé ieu tanpa ragu!

 

Dihartoskeun yén anjeunna ogé nyauran pamekar sareng nyarios,

 

"Artos dibagi dua janten anjeun tiasa calik dina kapal pesiar sareng tuang tiram sareng nginum sampanye ..."

 

Tapi dina tungtungna, bos mundur keluhan na.

 

2. Pamekar Lahan

 

Gugatan hukum ogé diajukeun ku perusahaan anu bertanggung jawab pikeun pamekaran lahan ieu, namina Morrison Construction Services.

 

Ngaran jalma anu ngurus nyaéta témbal Morrison!

 


 

Ngaran anu sami sareng Perdana Menteri Australia anu kawéntar ...

 

Lahan éta sorangan mangrupikeun agam swasta, tapi saatos musibah pupusna,

 

Pangembang lahan mésér na ngambil alih éta.

 


 

Numutkeun ka developer ieu:

 

Taneuh nyalira, sareng tangtosna sadayana dina taneuh milikna sorangan!

 

Janten, tanpa nyarios nanaon, anjeunna ngajukeun keluhan ka pengadilan.

 

3. Dua padamel anu ngali artos

 

Artos munggaran dipanggihan ku dua padamel di tempat pangwangunan.

 

Numutkeun kaayaanana jelas tina hukum lokal Queensland:

 

Dina henteuna anu bogana,

 

Anu mendakan anu pangpayunna anu masrahkeun harta anu teu dikenal ka pulisi tiasa ngagaduhan harta éta saluyu sareng hukum.

 


 

Pikeun nempatkeunana langsung, saderhana,

 

Saha anu mendakan éta milik saha!

 

Dua pagawé sacara alami nyandak éta for teu dibales yén duit milikna.

 

Pikeun tujuan ieu, aranjeunna ogé sacara rajin nyewa pengacara sareng ngajukeun keluhan ka pengadilan.

 

Tapi adegan langkung dramatis kajantenan,

 

Kajadian ieu leres-leres narik kawajiban anu asli ti seueur masalah!

 

4. Disangka putra juragan asli artos

 

Ngaran jalma ieu nyaéta Raymond Ma,

 

Bapana Stephen Ma nyaétaKang Oki Cina, Liwat 5 taun ka pengker.

 


 

Ayeuna Raymond Ma ngajalankeun réstoran,
 
Dina masalah ieu, anjeunna ngaku:
 
Bapana sorangan,
Anu gaduh artos ieu!

 

"Bapana ngubur artos dina taun 1993 pikeun nyingkahan pajeg."
 

Sumber gambar: NewsColony
Sareng artos ieu dikubur di properti dina nami lanceukna Peter Chan.
 
Nyaéta, dina situs pangwangunan dimana A $ 50 mendakan.

 

Numutkeun kana katerangan chan,

 

Stephen Ma nyarios dina waktos éta,

 

Anjeunna henteu hoyong setoran artos ka bank janten anjeunna tiasa ngahindaran mayar pajeg ...

 

Anjeunna ogé nunjukkeun ka bungkus ChanKantong plastik hideung kanggo iket awis,

 

Kuring ogé ngagaduhan kotak panyimpenan plastik bodas anu mirip bentukna.

 


 

Putrana ogé nyatakeun:

 

Koran anu dibungkus ku artos mangrupikeun koran anu sami anu sering dibaca ku bapak nalika dinten minggu.

 

Anjeunna ogé resep ngadamel sagala rupa tanda dina koran ku pulpén tanpa alesan.

 

Kadang-kadang, anjeunna ogé merhatoskeun kalakuan bapaknaTeu biasa.

 

"Nyarios hal anu ngajantenkeun anjeunna curiga."

 

"Anjeunna pikir aya anu nuturkeun sareng ngawaskeun anjeunna, sareng anjeunna ngawartosan supaya ati-ati ka jalma anu nuturkeun kuring."

3
Katilu pihak ngahontal perjanjian rahasia,Bagikeun 50 dolar Australia ...

Seueur pihak anu gaduh pendapat masing-masing, sareng teu aya anu tiasa ngayakinkeun saha waé.

 

Pengacara pengembang ogé nyatakeun:

 

Komo upami éta dikubur ku Cina Stephen Ma,

 

Tapi nalika aranjeunna ngajual perumahan, éta hartosna aranjeunna nyerah sadayana di darat.

 

Ngan nalika aranjeunna masih gaduh perdebatan,

 

Pengacara propésional nyarios:

 

Tungtungna, kuring sieun yén teu aya anu meunang artos sepeser pun!

 

Artos ieu antukna tiasa milik nagara!

 

 

Bisa jadi kuring ngadangu peringatan ieu, teu lami deui,

 

Pagawe, pamekar sareng putra Cina ngahontal perjanjian rahasia di swasta.

 

Tilu pihak tungtungna ngabagi 50 dolar Australia!

 

 

"Perang uang" ieu anu lumangsung ampir sataun,
Tungtungna réngsé ...
Naon kahayang anu nyarios dina perjanjian rahasia,
Salaku jalma anu ngahakan melon, urang henteu terang.

 

Tapi ngagaduhan curug ti langit,
Henteu paduli saha waé tilu pihak éta,
Sigana mah haté kuring seuri ...

 

Pikeun atribusi artos ieu,
Naon anu anjeun pikirkeun?

 

Editor: Kubo Asuka
Sumber matéri: 9 Warta, Surat Harian, jsb.

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pagawean, kewirausahaanBerita Australia

$ 100 unggal! Bagikeun voucher makan sareng hotél ka sadaya jalma Victoria diarepkeun ngenalkeun subsidi énggal pikeun ngadorong warga tuang di luar

2020-9-11 20:01:20

Berita AustraliaKaséhatan gourmet

Kulit sirah kuring boloho! Nona Australia ngorondang kaluar tina sakumpulan serangga saatos operasi ieu! Ati-ati tina "protein tinggi" dina bubuahan sareng sayuran Australia. . .

2020-9-18 22:32:16

2 balesan APanulis tulisan Mpangurus
  1. (Louis Ng), Wu Qiyang

    kumaha ngomong?Naha bapak Cina ieu langkung resep ngubur sajumlah ageung artos sareng ngahémat kamiskinan, tibatan ka putrana?

  2. (Louis Ng), Wu Qiyang

    Kumaha carana kuring nempatkeunana? Kumaha carana bapak Tionghoa ieu langkung senang ngubur artos tibatan tetep kanggo putrana? ❗

Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30