Anu mésér misterius ngajual langkung ti 1 milyar agam Australia, Cina ngora nyandak konci na

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Média Australia ngalaporkeun yén agam laut di distrik Vaucluse di Sydney hasil dilélang dina $ 2460 juta anu panceg, anu langkung ti 1000 juta langkung luhur tibatan anu diarepkeun, netepkeun catetan pikeun lelang bumi anu paling mahal di Australia.Dilaporkeun yén pasangan ngora Cina anu henteu pernah nawar dina lélang nyandak konci, tapi idéntitas anu mésér misterius henteu disebatkeun dina laporan.Tapi tina sudut spékulasi yén jalma anu nyandak konci éta nyaéta urang Tionghoa, anu mésér misterius ogé tiasa urang Cina.

 

(Peta data)

Numutkeun laporan ti halaman wéb perumahan domain Domain, agam lima kamar tidur ieu di 42 Vaucluse Road, Vaucluse, ngalangkungan legana 1085 méter pasagi sareng dibuka pikeun lélang dina 1300 juta dolar Australia. Lélangna narik 25 pembeli kanggo ngadaptar, tapi ngan ukur 12 pembeli ngagaduhan kasempetan Panawaran.Dina lélang, harga tawaran naék 10 dolar Australia unggal waktos, sareng palu tungtungna turun ku 2,460 juta dolar Australia. Harga lélang akhir langkung saé tibatan anu diarepkeun ku anu bogana.

Michael Pallier, perantara perusahaan perumahan Sydney anu ngurus lélang, nyatakeun shock dina hasil lelang.

Saur anjeunna, "Kami henteu ngarepkeun harga ieu." "Persaingan ketat pisan, sareng sora nawar aya dimana-mana di rohangan."

Properti ieu ngarecah catetan harta paling mahal anu sateuacanna hasil dilélang ku Mr. Pallier. Catetan anu sateuacanna nyaéta anjeunna ngajual bumi méwah ka putra média mogul Murdoch sakitar $ 2009 juta di 2300.

Numutkeun laporan, milik Vaucluse ngagaduhan pemandangan laut anu spektakuler, kolam renang, sareng lapangan tenis. Éta mangrupikeun tempat tinggal urut pangusaha Jepang (tematik) Akihiko Yasuda.Nalika properti éta dipésér dina 2013, hargana A $ 1,133 juta.

Tungtungna, pasangan ngora Cina anu henteu pernah nawar dina lélang nyandak konci, tapi idéntitas anu mésér asli henteu dikedalkeun.Saha éta anu tiasa ngabantingkeun $ 2460 pikeun menangkeun haté?Kami henteu terang, tapi hiji hal anu pasti nyaéta anu pembeli pasti sanés jalma beunghar.

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta CinaNews internasionalwarta ayeuna

Warta anu goréng disatukangeun, naon anu dilakukeun Cina salah?

2020-9-27 8:46:10

Berita AustraliaPitunjuk Hirup

Jam kedah disetél sajam payun kanggo ngamimitian waktos hemat siang dina 10 Oktober

2020-10-3 22:44:25

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30