Saatos urang Australi nyeken kode QR, sadaya detil kulawarga dipikaterang!Kodeu QR di toko henteu tiasa di-scan sacara santai!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Nalika di Cina, parios waktos, navigasi, pamayaran, sareng sajabana, salami anjeun gaduh telepon sélulér, anjeun bakal siap pikeun sadayana!Utamana cara mayar pamayaran kode scan, leres-leres dibébaskeun dompét!

Nanging, ti saprak sumping ka Australia, kuring nganggo kontan, kartu kiridit, sareng PayPal nalika kuring kaluar. Abdi sono pisan ka poé nalika kuring tiasa mayar nganggo kode QR di Cina!

Ngaronjatna jumlah urang Tionghoa di Australia, sareng kusabab kamajuan téknologi, beuki seueur usaha alit parantos mimiti nganggo kode QR kanggo mayar.Pamaréntah Victoria ogé ngarepkeun ngembangkeun platform anu aya hubunganana!Naha ieu hartosna yén pamariksaan kapayunna tiasa langkung merenah sapertos di Cina!

Tapi nembé ayeuna, para ahli kaamanan cybersie Australia ngingetkeunPamaké kode QR kedah waspada!Ati-ati tina tipu daya!Kusabab anjeunna moal ukur ngantepkeun anjeun éléhartosSareng anu anjeun信息!

Antara Januari sareng Séptémber taun ayeuna, Scamwatch nampi 1 laporan ngeunaan panipuan kode QR, anu nyababkeun11.2 juta dolar AustraliaLeungit!diantara aranjeunna, 9 kasus sumping ti NSW sareng 6 kasus sumping ti Victoria, anu kalolobaanana kusabab pembayaran kode QR!

Sigana mah pamayaran kode QR langkung ti ngan ukur kode

Masalah téknis di tukangeunana nyaéta konci!

Juru bicara ACCC nyatakeun yén ku ieuNgaronjatna panggunaan téknologi dipiharep tiasa ningkatkeun kasus panipuan.Kusabab di Australia, kode QR ayeuna dianggo pikeun nyayogikeun langkung seueur inpormasi produk atanapi pikeun mayar di toko sareng kafe, sareng nembé ogé dianggo pikeun ngalacak panggunaan virus mahkota énggal.

Dina waktos anu sami, sababaraha urang di Australia mimiti hariwang yén upami aranjeunna biasa kana kode QR, maka toko sareng pamaréntah bakal nganggo kode QR kapayunna.Masalah kaamanan siber.Leres, tapi kode QR teu acan dipopulerkeun. Australia sering ngalaporkeun masalah kaamanan anu disababkeun ku Internét. Upami anjeun hoyong gaduh perlindungan anu sami di Cina,Peryogi upaya pamaréntah Australianaon!

Janten, cara anu paling saé pikeun ngungkulan scam ieu nyaéta,Salawasna nengetan URL kode QRSalaku conto, nalika anjeun nyeken kode QR kanggo mayar di toko, anjeun kedahna ningali nami toko dina awal URL, tibatan nembongkeun inpormasi toko dina inpormasi di handap.

tangtosna!upamiEntong scan kode QR tina sumber anu teu dikenal!Dina hal ieu, pikeun kaamanan dana, anjeun masih kedah nganggo kartu kiridit anu kawilang aman di Australia atanapi PayPal nalika mayar.

Sadayana henteu ngan kedah merenah, anu paling penting nyaéta kaamanan dana!Penipu dinten ieu tiasa ngagaduhan trik naon waé pikeun kéngingkeun nanaon, utamina upami sistem panggunaan kode QR di Australia henteu saé, maka perhatoskeun pisan!

(Gambar dina tulisan ieu tina Internét)

Ti grup: Populasi Cina di belah tenggara Melbourne

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Tinjauan éditorial

Témbal nyata!Dina dinten mimiti ngabuka blokir Melbourne, langkung ti 23000 tempat dibuka deui!Sapuluh rebu urang ngantri balanja di tengah wengi, sareng sadayana kedah "mesen korsi" nalika balanja ...

2020-10-28 18:29:17

Investasi, manajemén kauanganTinjauan éditorial

Waspada pikeun "Leech Empire"!Arah angin parantos robih?Resmi disatujuan Jack Ma ...

2020-11-1 10:00:46

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30