Walungan anu paling mahal di dunya, batu di walungan langkung berharga tibatan emas!Aya ogé pasukan anu ditugaskeun!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Sadayana parantos nguping
Walungan pangpanjangna di dunya nyaétaNil
Walungan panglegana di dunya nyaétaWalungan Amazon
Tapi anjeun terang
DunyaAnu paling "mahal"的河Éta walungan mana?
Alesan anu paling mahal di walungan ieu
Éta henteu yén aya mahluk khusus dina cai
Éta sanés aya emas sareng intan di walungan
Ngan kusabab "batu" di dieu

Batu di walungan ieu henteu biasa
LolobanaBatu Kasar Emerald
Sareng walungan ieu nyaétaLokasina di MyanmarWuluhe
Numutkeun statistik anu aya hubunganana
Jadeite
dijajahsadunya95%Pasar Jamrud
Janten kanggo urang Burma
Batu giok kasar nyaétaKado alam
urang sadayana terang
Aya seueur jinis jade
Lantian jade
batu getih

Dushan giok sareng sajabina

相传
Permaisuri Dowager Cixi resep pisan giok pisan harita

Sareng aya paribasa
Éta sabab Jade parantos
Karesep Cixi
Sangkan janten berharga

Barina ogé, évolusi tren
Ti luhur dugi ka handap
Sareng Permaisuri Dowager Cixi mangrupikeun jalma anu munggaran dina waktos éta
Éta tiasa dianggap salaku "pamimpin tren"

Salami anjeunna nganggo barang-barang
Bakal aya gelombang kahéman diantara masarakat

Sapertos ieu kubis giok giok terkenal

Ieu kedah janten dunya
Kubis paling mahal
Ayeuna disimpen di Museum Istana Nasional di Taipei
Mangrupikeun harta karun musium

Unggal paméran
Salawasna tilu lanté di jero sareng di luar tilu lantai pinuh ku jalma

Sareng bahan baku anu dianggo pikeun ngukir kubis giok ieu
Ti Walungan Wulu di Myanmar

Meureun aya anu naros
Asal muasal bahan baku jadeite di dunya
Sanés ngan ukur Walungan Wulu di Myanmar
Janten naha éta kawéntar pisan

Nyatana, nilai giok ogé dibagi kana tingkatan

Sapertos gelas

冰种

Spésiés ketan és, jsb.

Sareng anu paling berharga nyaéta jenis gelas

Sareng gelas sapertos kieu
Ukur daérah penambangan Wuluhe di Myanmar
Gaduh kaluaran
Janten ieu masihan Wuluhe
Harti bedana

Pembentukan giok karasa pisan
Éta peryogi tekanan tinggi sareng lingkungan suhu handap

Nanging, kaseueuran tempat
Tekanan tinggi kedah suhu luhur
Janten ieu kaayaan anu teu normal

Sareng lingkungan anu henteu normal ieu
Éta kajantenan sayogi di daérah Wuluhe

Salaku tambahan, jadeite kasar dikempelkeun batu giok
Batu jenis ieu jarang pisan

Sareng batu sakurilingna anu ngabungkus batu giok
Éta ogé kedah janten magnésium tinggi, kalsium tinggi, batu beusi rendah

Kalayan kaayaan di luhur, dina gerakan géologis
Aliran cairan hidrotermal tiasa ngabentuk giok
Sareng géologi kedahna stabil
Upami teu kitu éta gampang pikeun megatkeun jadeite

Kusabab kaayaan karasa sapertos kitu
Janten tempat anu leres-leres tiasa ngahasilkeun giok
Henteu langkung ti 10 di dunya
Sareng giok luhur mangrupikeun hiji-hijina daérah penambangan Wuluhe

Walungan Wulu panjangna langkung ti 250 kilométer
Jalma-jalma parantos ngambang ti saprak Dinasti Ming
Waktos henteu panjang teuing

Mimitina jalma-jalma nyokot batu tina walungan
Dina waktos éta, Walungan Wulu dikurilingan leuweung padet
Siga surga

Penduduk lokal henteu senang-senang
Bakal nyandak sababaraha batu di dieu
Ngan nyokot éta tiasa janten sapotong permata

Ka tukang
Jalma-jalma mimiti tambang dina skala ageung
Giok dina taneuh geuwat ngali

Sarerea mimiti ngali bedog walungan deui
Ngali kaluar taneuh di luhur
Lebetkeun sabuk tambang pikeun penggalian

Kadang kabeneran, ngagali
Sabuk tambang anu pinuh ku batu giok némbongan

Saatos kali walungan dikosongkeun
Jalma-jalma mimiti nuju ka bukit anu caket deui

Rébuan excavator dimimitian di dieu
Ngali didieu pinuh ku liang

Salaku beuki loba jalma datang
Nyababkeun karuksakan pisan walungan
Janten pamarentah daerah ngalarang penambangan swasta

Sareng ogé ngirim pasukan
Ronda bersenjata giliranna 24 jam sapoé
Jalma biasa henteu gampang ngadeukeutan

Konon di daérah ieu
Ayeuna aya rébuan perusahaan
Ranté industri kabentuk sakitar batu giok

Saha waé anu tanggung jawab ngali kasar

Éta jawab flushing

Batur jawab pikeun ngajual kasar

Aya anu tanggel waler pikeun motong kasar, jst.

Walungan ieu parantos ditambang langkung ti 600 taun
dugi ka ayeuna
Masih ngahasilkeun jadeite teras-terasan

Pantes janten walungan anu paling mahal di dunya
Entong nyumput saatos nonton
Gancang nempatkeun kana bunderan!

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Warta CinaÉksplorasi kahirupanKaséhatan gourmet

"Kuring nyéépkeun 200 yuan kanggo tukeur kanker kanker anu atos"

2020-9-11 16:06:56

Investasi, manajemén kauanganTinjauan éditorial

Saatos urang Australi nyeken kode QR, sadaya detil kulawarga dipikaterang!Kodeu QR di toko henteu tiasa di-scan sacara santai!

2020-10-31 20:41:19

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30