Langkung ti 95% jalma gagal tuang langkung ti 5 jinis sayuran per tepung pikeun tetep séhat-kabar hadé bakal datang!Bubuk sayuran Australia bakal sayogi, anu tiasa ngirangan limbah tuangan sareng ngajantenkeun langkung gampang masarakat pikeun tuang sayuran anu séhat

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Sababaraha dinten ka pengker, perusahaan ngamimitian di Victoria ngembangkeun produk gizi anu ngagunakeun sayuran salaku bahan baku sareng ngarencanakeun dikomersialkeun téknologi na dina sababaraha bulan.

Numutkeun kana laporan "Herald Sun", dua taun ka pengker, tukang sayur sayuran Victoria Select Fresh sareng Organisasi Panilitian Ilmiah sareng Industrial Australia (CSIRO) ngadirikeun Nutri V, perusahaan pabrik pangan anu ngahususkeun dina produksi produk nutrisi anu didamel tina sayuran.

Nutri V ngadamel bubuk sayur tina brokoli sareng wortel anu katingalina goréng sareng tiasa dibuang. Bubuk sayuran ieu tiasa dianggo kanggo ngadamel inuman sareng tuangeun camilan.Ayeuna, perusahaan nambihan Omega-3 sareng starter kana bubuk sayuran, anu bakal ngabeungharan gizi dina bubuk sayuran.

Élmuwan CSIRO, Paul Juliano nyatakeun yén ieu mangrupikeun produk generasi kadua proyék bubuk sayuran. Salah sahiji tantangan anu disanghareupan nyaéta henteu ngan ukur nambihan Omega-3 kana produk, tapi ogé ngajantenkeun laukna henteu raoseun.

Téknologi dipaténkeun anu dikembangkeun ku CSIRO tiasa ngonci minyak, warna alami sareng rasa sayuran.Ayeuna, prosés khusus ieu masih dina prosés pamekaran. Nutri V ngarencanakeun mengkomersialkeun téknologi dina sababaraha bulan sareng ngajual ka pabrik pangan sapertos bakery sareng supermarket.

Giuliano nyarios yén numutkeun statistik, ngan 7% déwasa sareng 5% murangkalih di Australia tuang lima jinis sayuran anu disarankeun dina pituduh kaséhatan unggal dinten, sedengkeun karugian ékonomi taunan anu disababkeun ku limbah tuangeun di Australia saluhur 5 milyar dolar Australia.

Pangropéa anu jawab: Li Xinran

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
warta ayeuna

Amérika Serikat sareng Taiwan badé ngayakeun Dialog Kemitraan Kemakmuran Ékonomi anu munggaran

2020-11-15 8:30:28

warta ayeunaBerita Australia

Ngan ayeuna, Australia nutup kota deui!Morrison nolak asupna mahasiswa asing!Kumpulan program pilot anu munggaran lirén?Bales resmi aya di dieu!Tawaran Australia pikeun janten tuan rumah Olimpiade dinten ayeuna mangrupikeun berkah anu dicampur

2020-11-18 17:25:22

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30