Lang Xianping: Jack Ma nyaéta tukang ngancurkeun, ngantepkeun Cina jalan anu teu balik deui!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Jack Ma nyaéta perusak, ngantepkeun Cina jalan anu teu balik deui!Ngagabung sareng henteu ngabagi Alibaba dina hukum anti monopoli ngerakeun ratusan jutaan warga Tionghoa, puluhan jutaan perusahaan inovatif, sareng sumber daya pasar Tionghoa anu berharga.

Dupi abdi naros, nagara mana di dunya anu ngamungkinkeun perusahaan sapertos Alibaba pikeun sacara serius nyéépkeun sumber daya nasional anu sangat berharga pikeun kapentingan nyalira sareng ngantepkeun mesin inovasi maot?Nagara mana anu ngamungkinkeun perusahaan sapertos Alibaba kanggo ngajual sumber daya nasional kalayan murah salaku tukeran pikeun devisa pikeun ngeusian kantong pribadi tina saham utama asing?Naha lumayan atanapi teu kaampeuh!

Peluncuran Taobao pasti bakal ngeureunkeun kakuatan inovasi seueur industri di Cina. Sadaya produk hoyong ilubiung dina persaingan sareng ngan ukur kedah merjuangkeun perang harga. Ku cara ieu, pasar Cina, anu parantos ngabahekeun barang palsu, bakal kaleungitan motivasi aslina. Ti saprak éta, éta bakal goyah sareng murag, janten bagian paling henteu berharga tina ngabagi tanaga gawé di dunya!

Taobao nganggo posisi monopoli na di pasar balanja online pikeun kauntungan nyalira pikeun ngabeledugkeun padagang utama kana perang harga, sahingga nguntungkeun pamayang.Di permukaan, éta pikeun kapentingan pembeli online, tapi anu mésér leres-leres cilaka!

Bakal aya seueur hal anu pikareueuseun dina balanja online anu panas.

Ningali produk éta kalayan penjualan puluhan rébu, sareng ningali gunung pangiriman ekspres ti perusahaan ekspres, kuring ngaraos raoseun cuaca badai.

1. Kumaha carana jalma-jalma balanja ka hareup?

Seueur jalma bakal ngagunakeun balanja online pikeun balanja.Barang anu dipésér online saé, murah, merenah, sareng saé saé.

Épék ngarugikeun

① Sajumlah ageung toko, toko baju, toko alat, mal digital, mall balanja, bakal ditutup, sanaos aranjeunna katinggaleun, sesah milarian kauntungan.Sering ditingali dina Internét yén sababaraha pasar ageung, sapertos Zhongguancun di Beijing sareng Huaqiangbei di Shenzhen, murag kana déprési.

Any Seueur anu gaduh toko ritel anu nganggur, sareng seueur juragan sareng promotor anu bakal nganggur.Seueur toko tuan tanah moal diséwa.Golongan jalma ieu mangrupikeun anu pangpayunna kapangaruhan ku Taobao, sareng pangaruhna paling langsung.

2. Kumaha cara ngembangkeun Taobao?

Usaha alit sadayana bakal maot, sahenteuna 90% toko Taobao bakal maot, sareng sésana 10% padagang Taobao ageung bakal ngalaman perang harga super mutlak.Bunderan jahat.

Maksud asli Taobao nyaéta ngamungkinkeun sadaya anu ngajual langsung nyanghareupan konsumén, ngirangan tautan panengah, sareng nguntungkeun konsumén.Maksud aslina tina pendirian ieu tiasa saé, tapi Taobao mekar dugi ka ayeuna sareng teu nyangka éta bakal berkembang janten kieu.

Éta bakal berkembang janten ngaleungitkeun pamaén tengah fisik, sareng tungtungna malah pabrik kedah bersaing dina jumlah anu seueur pikeun salamet.Seueur produk di Cina ampir janten teu nguntungkeun sareng kedah didamel, sareng produk na muncul dina kamakmuran palsu dimana-mana. Komo upami dijual di mamana di jalanan, teu aya anu nguntungkeun.

Malah pabrikanna henteu tiasa nguntungkeun, paling ogé aranjeunna tiasa ngasilkeun artos sakedik, sabab penjualanana mirah teuing.Aya 9 barang kalayan 9 pengiriman barang gratis dimana-mana.Pencét di dieu pikeun nuliskeun grup bos

Teu aya anu kéngingkeun upami produk murah teuing.Perusahaan anu ngajual seueur tapi henteu ngasilkeun artos mangrupikeun perusahaan anu teu etis.

Nalika sadaya padagang disimpen dina platform anu sami, persainganna bakal kejem teuing, sapertos ngan ukur aya hiji supermarket di hiji kota, sareng anjeun kedah muka dua, tilu, opat atanapi lima supermarket. Kaleresan nya éta muka pasar swalayan tiasa ngasilkeun artos, muka dua tiasa ngahémat artos, muka tilu ngan ukur tiasa kaleungitan artos sadayana, teu kakantun aya deui sapuluh rébu urang Taobao.

Sadaya juru sareng juru aya di toko Taobao.Taobao ngamangpaatkeun kalemahan manusa sareng sarakah ngantepkeun urang ngajantenkeun industri anu tadina wajar janten persaingan jahat, persaingan jahat.Akhirna mangaruhan sadayana industri di Cina.

3. Jalma sagala umur tiasa balanja online.

Balanja online berkembang gancang pisan yén teu aya anu ngarepkeun.Ti alit dugi ka ageung, jalma-jalma sagala umur ngagaleuh barang online.

Aya seueur jalma anu wani ngajual rugi di Taobao.Batur bakal salawasna wani ngajual anu langkung handap tibatan anjeun.Ku alatan éta, pikeun ngajantenkeun gambar langkung mirah, sadayana mésér online.

4. Jack Ma, anu teu éléh.

Tina sudut pandang ayeuna, moméntum Taobao bakal terus berkembang. Jack Ma mangrupikeun jalma anu pikasieuneun. Anjeunna pernah nyarios yén bakal aya e-commerce atanapi henteu bisnis di pikahareupeun.

Dina 2013, bos Wanda, Wang Jianlin henteu yakin sareng malah ngadamel taruhan sareng anjeunna, bet XNUMX juta yuan.Konon yén dina sababaraha taun, upami e-commerce ngaleuwihan XNUMX% industri ritel, anjeunna bakal kaleungitan XNUMX juta, sareng anjeunna moal kaleungitan langkung ti Ma Yun.

OMG, gim judi ieu pikareueuseun. Lima puluh persén sadaya penjualan ritel di Cina dijual ku Taobao, sareng éta masih dijual kalayan harga anu murah pisan atanapi henteu aya untung, sareng éta ogé bakal mangaruhan harga aslina toko fisik. Pikirkeun deui. Naon anu bakal kajadian ka Cina sareng naon anu bakal kajadian pikeun ékonomi Cina.Sakumaha seueur jalma sareng kulawarga anu tiasa nguntungkeunana sareng ngadukung kulawargana.Kuring teu wani mikir ngeunaan naon anu bakal kajadian ka Cina tanpa kauntungan.

5. Taobao terus tumuh.

Nalika Taobao tetep ngalegaan, upami nagara henteu ngendalikeun Taobao, omzet Taobao bakal ningkat sababaraha kali unggal taun. Henteu aya jalan, lemah manusa sareng sarakah ngadesek urang sina indit ka mana waé.

Ma Yun sapertos ahli, tapi anjeunna ogé perusak. Anjeunna nganggo tamak manusa (ngajantenkeun pembeli sarakah mirah, anu ngajualna sarakah pikeun ngajual langkung seueur, sareng jalma biasa rakus hoyong sumping bersaing sareng kéngingkeun bagian tina pai), sareng anjeunna ngadamel anu aslina Ékonomi anu séhat parantos janten dominasi Taobao, pinter pisan sareng pinter.Bullet ") '> Bom atom ogé dilakukeun ku buatan manusa, sareng karuksakan ka hareup pasti bakal kajadian.

Taobao ibarat nginum obat-obatan anu teu tahan, sareng Taobao ibarat bola salju anu ngajantenkeun anu ngajual teu tiasa ngaluarkeun diri. Bola salju anu teu nguntungkeun bakal langkung ageung sareng ageung, sareng persaingan jahat henteu tiasa dilawan. Dina 2008, Jack Ma sakali sombong ngaleungitkeun Wal-Mart, nalika omzet Taobao na ngan ukur 1000 milyar.Sareng Wal-Mart 3.5 trilyun.Taobao pasti tiasa ngaleungitkeun Wal-Mart, atanapi bahkan sapuluh kalieun Wal-Mart, sabab modél bisnis na lancar!

Ngan éta balukarna teuing serius.Meureun Jack Ma dirina henteu ngarepkeun Taobao janten sapertos kieu.Ampir kanyataan yén usaha-usaha leutik ayeuna paeh ayeuna. Pabrikan ageung sésana masih balanja. Teu aya jalanna. Upami anjeun henteu damel atos, anjeun bakal maot. Teu aya anu daék mundur, sanaos kauntungan ayeuna kirang pisan.

6. Pangaruh kronis Taobao.

Kalayan panutupan toko ritel dina sagala rupa lapisan masarakat, seueur industri bakal kapangaruhan.Jalma anu kapangaruhan ayeuna mangrupikeun pamilik bisnis ritel.Sanaos henteu acan dugi ka tilar dunya pupus lengkep, bisnis bakal beuki hésé sakumaha lilana waktu.Individu mandiri moal ngahasilkeun artos, anu bakal mangaruhan industri sanés.

1) Mangaruhan industri katering:

Kusabab seueur pamilik toko ritel nutup panto sareng teu tuang tuang, aranjeunna pasti mendakan jalan salamet. Sugan muka réstoran mangrupikeun pilihan anu saé, teras bakal langkung seueur réstoran sareng persaingan anu langkung ageung.

2) Mangaruhan industri hiburan sareng hiburan konsumen: sapertos KTV.

Ayeuna, beuki seueur KTV di unggal kota. Seueur bos anu lebet kana KTV kusabab usahana henteu saé, ngahasilkeun kaleuleusan serius KTV di unggal kota.KTV dinten ayeuna henteu nguntungkeun deui, sareng seueur kotak kosong pikeun sapeuting sareng sababaraha urang nyanyi.

3) Mangaruhan industri akomodasi hotél:

Sabaraha hotél di unggal kota, sareng tingkat padumukan henteu kedah dicarioskeun deui.

Taobao ngan ukur mangaruhan kapentingan muka toko ritel sareng nyéwa koleksi ku pamilik toko, sareng teu aya hubunganana sareng anu sanés.Pikaseurieun nyarios naon anu bakal ngamajukeun pamekaran manufaktur.Industri ritel raket pisan hubunganana sareng unggal industri. Éta peryogi pisan, hiji ruksak, sareng hiji-hiji sangsara.

Kiwari, industri manufaktur di unggal industri parantos parah, sareng teu sadaya jelema ningali yén industri manufaktur berkembang pisan.Kabeungharan bakal pas di tangan sajumlah jalma anu leutik pisan. Kusabab langkung seueur pabrik anu nutup, tingkat pangangguran bakal ningkat, sareng langkung seueur jalma teu sanggup baju, réstoran, kageulisan, pilem, sareng kamampuan. Imah, teu mampuh masagi, henteu tiasa nyanyi KTV.Dina gilirannana, industri di luhur laun janten laun.Anjog kana krisis ékonomi di sakumna nagara.Jalma-jalma moal gaduh usaha, ieu saur Jack Ma nyalira.

Sasaurang kantos naros ka Jack Ma: "Kuring parantos maca seueur buku, tapi kalolobaanana hilap. Naon gunana maca?"

Ma Yun ngawaler: "Nalika kuring alit, kuring parantos tuang seueur tuangeun, sareng ayeuna kuring henteu émut naon anu kuring tuang. Tapi anu pasti nyaéta seuseueurna kadaharan parantos janten tulang sareng daging sareng getih kuring."

Nyatana, jangkungna hirup anjeun dasarna gumantung kana buku anu tos anjeun baca sareng jalma anu anjeun pendakan.

Pembalikan kahirupan kaisar Rusia Putin

Sadayana terang yén Putin nyaéta Présidén Rusia sareng anjeunna parantos langkung ti sapuluh taun ka jabatan ieu.Anjeunna disebat Putin tina jiwa Rusia sareng lalaki anu paling pikaresepeun dina haté awéwé Rusia.

Putin kantos nyarioskeun perkawis hal sakti pikeun maca dina bukuna "Putin".

Saatos lulus ti universitas, Putin parantos nuturkeun mentor na Sobček.Sobček sanés ngan ukur mentor Putin, tapi ogé anu sanésna sareng ngan ukur walikota St. Petersburg dina waktos éta.Putin mangrupikeun jalma katuhu Sobček.

Dina 1996, Sobček gagal kampanye pamilihannana deui, sareng serangan anu sengit sareng kotor ka Putin nuturkeun.Saatos pamilihan umum gagal, aya anu kantos nawiskeun Putin padamelan pikeun pamaréntahan St Petersburg anu énggal, tapi anjeunna nolak, frustasi, malah dianggap janten supir taksi!

Hiji dinten, nalika kuring dekaden di bumi, kusabab kuring bosen, kuring mendakan buku "Biografi Lenin" anu dipasihkeun ku rerencangan jaman baheula. Saatos maca sacara saksama, kuring mendakan yén Lenin ogé ngalaman pangalaman anu henteu daék sapertos anjeunna.

Anjeunna ngagaduhan pencerahan dadakan sareng mendakan yén dina karirna sateuacanna salaku pembantuna, anjeunna parantos ngalakukeun kasalahan ageung dina stratégi, anu nyababkeun kaayaan ayeuna.

Isukna, anjeunna nyungkeun istrina ngepak kantongna sareng angkat ka Moskwa sareng kulawargana. Ngalangkungan strategi sareng ahli dina hubungan pribadi, anjeunna ogé ngagaduhan Kaisar Putin anu urang engké kenal!

Du Yuesheng, Kaisar Shanghai sareng Godfather of Gangsters

Upami anjeun henteu kakeunaan pamikiran sareng strategi anu maju, anjeun moal terang kumaha ngarobih dilema hirup ayeuna. Anu teu ngagaduhan artos bakal tetep teu gaduh artos, sareng anu bakal ngarencanakeun bakal langkung saé sareng langkung saé.

Generasi pahlawan, bos geng Shanghai Du Yuesheng, mangrupikeun conto anu pangsaéna!

Baheula, Shanghai ngagaduhan tilu karakter anu kejem: Huang Jinrong, Zhang Xiaolin, sareng Du Yuesheng.Aya paribasa sapertos kieu: Jinrong sarakah kana artos, Zhang Xiaolin pinter tarung, sareng Du Yuesheng bakalan lalaki.

Katiluna dicampur, sareng aranjeunna ngagaduhan rupa sareng rupa di Shanghai.Tapi ngan Du Yuesheng nyokot karung di darmaga.

Kulawarga Du Yuesheng miskin sareng henteu maca sababaraha dinten. Nalika nyandak karung di darmaga, Du Yuesheng ngungsi ka bos Huang Jinrong harita.

Du Yuesheng ngagaduhan hobi, nyaéta, anjeunna angkat ka teahouse unggal dinten kanggo ngupingkeun "tukang ngagorowok" tina juru carios. Juru carita nyarioskeun ngeunaan Zhu Yuanzhang dinten ayeuna, Su Dongpo énjing, sareng énjingna.

Pikeun anu sanésna, teahouse mangrupikeun tempat pikeun nyéépkeun waktos, tapi pikeun Du Yuesheng, ieu mangrupikeun "kajian" na.

Sanaos anjeunna ngan ukur jengkol alit ipis sareng teu acan seueur maca buku, dina teahouse ieu, hikmah lima rebu taun parantos diintegrasikeun kana pipikiranana tina sungut juru dongéng.Aya ogé kaisar Shanghai anu salajengna sareng bapak baptis geng.

Hikmah Du Yuesheng pangdicarioskeun ku hikmahna dina kaayaan hal-hal. Anjeunna sering nyarios: "Anu unggul; kamampuan ageung, tapi watekna leutik. Jalma tengah; kamampuan ageung, watekna ageung. Anu handap; kamampuan leutik, watekna ageung. . "

Sadayana jalma di Shanghai di pantai nurut ka anjeunna!Pupuhu Mao ogé masihan koméntar yén "Du Yuesheng, saurang lalaki, ngagaduhan kamampuan sareng teu marahmay!"

Teras, Zhang Xiaolin masarakat awam nyerah ka musuh, hirup babarengan sareng makmur sareng Jepang, sareng ditembak nepi ka maot dina 1940;

Huang Jinrong sasapu jalan di gerbang Dunya Ageung di 1951 sareng nampi paningkatan;

Ngan Du Yuesheng nyéépkeun sésa hirupna di Hong Kong sareng akhirna ngancurkeun sadayana IOUs dina tempatna.

Dina kahirupan, kaseueuran jalma saleresna henteu ngagaduhan pendidikan anu langkung luhur, ogé teu ngagaduhan kasempetan pikeun diajar bijak.

Nanging, saha waé anu gaduh prestasi alit, henteu paduli kasang tukang sareng budaya na, kedah janten jalma anu resep maca sareng terang kumaha carana maju!

Saban jalma maca béda-béda. Jalma anu ngagaduhan waktos sareng pendidikan bakal nyepeng buku sareng diajar rajin iraha waé, dimana waé.

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Investasi, manajemén kauangan

Kunaon untungna Grup Sireum tinggi, sabab éta bakal kaleungitan rayat

2020-11-8 12:51:31

Warta CinaNews internasionalBerita Australia

Ngabobol!Imun kana 90% inféksi!Vaksin makuta anyar ngabagéakeun terobosan utama!Australia nyokot 1000 juta dosis!Jadwal pikeun muka Asia-Pasipik diumumkeun!Urang Cina ambek saatos nonton ...

2020-11-10 13:44:13

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30