Melbourne badé ngamimitian ngahasilkeun vaksin makuta anyar énggal! 150 juta urang Australi pencét heula!Dinten ayeuna, Australia parantos ngantosan beja anu pangsaéna taun ieu!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Dina sakotéap panon, coronavirus énggal parantos nginféksi ampir satengah milyar jalma saalam dunya.Jantung jalma di panjuru dunya parantos remuk-remuk, tapi ngimpina anu henteu nyata ieu henteu nunjukkeun tandana tungtung ...

Ngan sababaraha jam ka pengker, jumlah kasus anu dikonfirmasi di Inggris sacara resmi ngaleuwihan100.Perdana Menteri Boris masihan paréntah,

Inggris bakal dikonci deui minggu payun

Riungan panik langsung ngeusian panto supermarket deui, ngeusian mobil ku kantong ageung sareng kotak alit;

Seueur jalma anu henteu nganggo topéng kumpul deui sareng bersenang-senang di jalan, sapertos karnaval kiamat ...

Di Perancis

Jam satengah malamTeu ngahontal hasil anu diarepkeun

Ti saprak kamari, sakumna nagara parantos diblokir deui

Jérman, Austria, Bélgia,

Italia, Républik Céko, Yunani ...

Sadayana ngamimitian blokade sekundér

Ngonci kota deui

Pangorbanan tiasa janten padamelan jalma biasa anu henteu kaetung

Meureun éta kerja keras sapuluh rébu padagang leutik

Meureun éta sepuh sepi nangis ngalamun

Tapi kuring ngan ukur tiasa nyobian pisan

Amérika SarikatNgan ukur satengah bulan pikeun diagnosis angkat tina 800 juta dugi ka 900 juta.

Rata-rata, 1 jalma didiagnosa unggal detik

Di hiji sisi, pamilihan umum caket. Pendukung senang pendak sareng Trump sareng teu maliré ka kolot anu lemah di kulawarga.

Dina tonggong karnaval masarakat, aya staf médis ngangkut mayit. Aranjeunna capé pisan anu ampir-ampiran nepi ka maot ...

Epidemisna parah pisan yén sajumlah ageung pasién parantos ampir-ampiran ngalangkungan sistem médis.Laporan ti Universitas Minnesota bahkan nunjukkeun éta

40 ubar dasar anu biasa dianggo dina pengobatan penderita makuta énggal

Aya 29 kakurangan parna

Tanpa perlakuan médis anu pantes, jalma nganggo awakna pikeun ngadamel baju waja, tapi aranjeunna tetep henteu ngartos kumaha rapuh aranjeunna ...

Upami anjeun nyarios, dunya moal langkung saé

Upami urang nyebatkeun, ieu mangrupikeun kanyataan taranjang nalika wabah

dina waktos anu sasarengan

Aya dua tempat di dunya kaselem dina katengtreman sareng kabahagiaan

Saolah-olah teu saluyu sareng sesa dunya

Salah sahijina nyaéta Cina, dimana sadaya jaringan nembé mayar pembayaran sabelas dobel

Seuri sareng pikaseurieun, sadaya jelema maénkeun

Bungah ampir teu nyata

Anu hiji deui nyaéta Australia

Australia, kalayan nol tambahan anyar, dihudangkeun

Nalika nagara-nagara anu paling maju masih diteken ku ngimpina

Australia siga anu lalaunan hudang tina impian ieu

Prosés ieu hésé teuing

Tapi urang Australi panginten parantos ngaliwat ...

Ningali rébuan tambahan anyar di seueur nagara, ampir rébuan jalma maot unggal dinten, kahirupan anu saé di Australia leres-leres luar biasa:

Ayeuna, jumlah total diagnosa lokal di Australia nyaéta 0

Melbourne, tambihan enol!

Sydney, teu aya tambahan lokal!

Naha anjeun tiasa percanten?Kacuali kasus impor anu diisolasi di hotél, Australia leres-leres henteu mendakan kasus énggal!

Di NSW + Victoria nyalira, 1.5 jalma anu diuji. Diantarana, 876 jalma diuji di Kacamatan Kalér Melbourne, dimana wabah na paling parah, tapi henteu aya kasus anu positip!

Ditambahkeun lokal lokal nol lokal nyaéta tanggal 6 Juni

Ngantosan dinten ayeuna

Urang Australi parantos ngantosan 144 dinten deui

Salami cicing di bayang-bayang salami lami, cahaya panonpoe dinten ayeuna khususna haneuteun jalmi, sabab éta ogé aya dina haté sadayana.

Nagara barat laut anu parantos aya wabah tungtungna tiasa ngaraosan bungbuahan amis kalayan percaya diri;

Sydneysiders anu parantos ngembangkeun kabiasaan isolasi sosial parantos nguping panjelasan anu jelas pikeun kameunangan;

Melburnians anu nembé nyéépkeun sabtu minggu kahiji saatos muka blokiran tungtungna tiasa ngaraosan kabébasan anu lami leungit ...

Ieu dinten anu padeukeut kadua anu Victoria ngagaduhan enol tambahan anyar

Melburnians, pantes pisan!

Brett Sutton, kapala perwira médis Victoria, anu parantos teras-terasan serius, tungtungna ngagaduhan kabungah anu lami-lami di raheutna.

Anjeunna bahagia nyarios yén Victorians aya dina jalur anu leres, sakumaha anu diumumkeun sateuacannaSékrési salajengna dina 11 Nopémber, Kuring miharep pisan!

Salaku tambahan, Gubernur Letnan Gubernur Victoria James Merlino ogé ngumumkeun pengumuman langkung caket ngeunaan blokiran blok:

Olahraga jero rohangan bakal balik deui deui,Khususna, olahraga barudak bakal dirojong pisan, sareng unggal 10 murangkalih di Victoria bakal kéngingkeun $ 200 "voucher olahraga"!

Panangan sareng suku anu henteu panjang teuing diulur

Akhirna sanggup ngaji sareng luluncatan riweuh

Generasi barudak ieu moal hilap kana kasenangan baskét sareng maén bal

Sahenteuna barudak Australia henteu ...

Halimun kamari disapu

Perjalanan anu bakal datang pinuh ku sinar matahari usum panas

Australia terus menerkeun kakuatan

Mimitian bulan ieu pikeun ngadamel vaksin!

Upami sadaya hasil ayeuna teu stabil, maka aya berita beurat anu diumumkeun dinten ayeuna janten jalma anu paling pesimis henteu tiasa cicing waé:

Mimitian bulan ieu

Australia bakal ngadamel vaksin!

Sadaya média utama Australia ngalaporkeun berita énjing ieu

7News

"Australia mimiti ngadamel vaksin makuta anyar, sareng rencana pelaksanaanna diumumkeun umum"

poean Telegraph

"Vaksin Covid-XNUMX: Rencana Australia sareng saha anu bakal dipasihan prioritas"

Menteri Kaséhatan Nagreg Hunt ngungkabkeunRencana salajengna:

Australia ngagaduhan 4 titik waktos anu penting

· 2020.11 Ngamimitian produksi vaksin Oxford

Vaksinna bakal dihasilkeun ku Pabrik Farmasi CSL Melbourne, sareng dipiharep unggal vaksinator peryogi dua suntikan, 30 dinten deui.

· Dina awal taun 2021, 150 juta pagawé médis sareng lansia bakal ngamimitian divaksinasi dina kuartal kahiji taun payun

Vaksinna bakal dibéré gratis, tapi éta henteu wajib.Dokter, perawat, sareng sepuh diperkirakeun mimiti divaksinasi sakitar Maret.

·Pagawé hareup salajengna

Kumpulan jalma kadua anu diutamakeun pikeun vaksinasi nyaéta "pagawé penting". Definisi anu khusus henteu acan diajukeun, tapi éta tiasa kalebet padamel transportasi sareng guru.

·Sateuacan akhir taun 2021Sadaya urang Australi parantos réngsé suntikan sareng perbatasan Australia dibuka

Pamaréntah Australia bakal ngadaptarkeun unggal suntikan sadaya urang Australi pikeun ngalacak masalah anu bakal timbul.Sing saha anu milih vaksinasi bakal dipenta pikeun ngalaporkeun efek sampingna.

Dina waktos anu sami, tujuan pamaréntah nyaéta nyuntikkeun 2/3 populasi, sareng pamustunganana ngahontal pangaruh imunitas kawanan.

Rencana na parantos aya di payuneun sadayana, sareng naha éta tiasa kahontal kalayan lancar atanapi bahkan sateuacanna gumantung kana nasib nasib urang Australi.

Supados sadayana urang Australia kéngingkeun vaksinna langkung gancang

Sadaya kakuatan anu tiasa dianggo parantos ditaklukkeun--

Pabrik Farmasi Melbourne: Siap angkat!

Pabrik pikeun produksi massal vaksin Oxford aya di Melbourne.Pabrik farmasi ieu anu disebat CSL parantos nanem modal seueur sumber daya pikeun ngembangkeun jalur produksi anu adaptasi sareng vaksin anu sanés!

62b79694d8d761b3d9343c25b130faf5.jpg

Sakali vaksin Oxford dikirimkeun ka Australia, pabrik farmasi CSL ieu bakal ngahasilkeun 3000 juta dosis kalayan gancang; sareng nalika vaksin UQ hasil dikembangkeun, pabrikna ogé bakal nyayogikeun 5100 juta dosis vaksin.

Jumlah penduduk di Australia nyaéta 2500 juta

Upami sadayana peryogi dua suntikan

Vaksin ieu cekap pikeun sadayana kéngingkeun 3 nembak

Sigana mah waktos ieu, Australia sakali deui siap ngabantosan dunya!

579a123761688cda8cf962d3a69f96c4.jpg

Salian buru-buru damel, pabrik farmasi ieu ogé ngadukung sababaraha panilitian makuta anyar lokal sapertos vaksin "pinset molekul" Universitas Queensland.Dina raraga ngabantosan unggal tim panilitian ngahasilkeun vaksin langkung gancang, aranjeunna bahkan nyumbangkeun téknologi adjuvan dipaténkeun sareng matéoritas MF59 nyalira pikeun sababaraha proyék panilitian gratis!

Salaku perusahaan anu ngahasilkeun vaksin flu salami mangtaun-taun

Pangalaman anu berharga aranjeunna tiasa nyalametkeun langkung seueur jalma tina panyawat

Teu paduli hésé kumaha,aranjeunna bakalPikeun urang Australi

bfd4de20d65ddbe9d6ed227492d875cb.jpg

Tim ahli: buru-buru sareng diajar rencana!

Kumaha vaksinna bakal dipasihkeun, saha anu bakal dipasihkeun, kumaha éta bakal diatur, sadayana ieu masalah sigana hiji kalimat, masalah anu kalibet teuing rumit.

Pamaréntah Australia parantos ngempelkeun tim ahli

Gancang nangtoskeun tingkat prioritas tina sudut pandang anu paling propésional

Kumpulan jalma divaksinasi anu munggaran parantos diidéntifikasi salaku staf médis sareng lansia, kalebet praktisi umum, patologis, sareng pangasuh sepuh; para ahli kedah nangtoskeun dina waktos anu pang pondokna naha kumpulan kadua "pagawé garis payun" kalebet Saha, guru?portir?Patani?

a4cd250fad784112ed483f936430080c.png

Ieu mangrupikeun patarosan anu pang leutikna, sareng seueur teuing patarosan anu cucuk sateuacan aranjeunna: Vaksin anu pang épéktipna?Kumaha koordinasi lini produksi?Naon bentuk ranté pasokan?

Otak luhur ieu di Australia

Balapan ngalawan waktos pikeun mikir pikeun sadayana urang Australi

Departemen pamaréntah: mésér, mésér, mésér!

Sanaos Australia parantos lami ngahontal perjanjian sareng Vaksin Oxford, sareng nagarana sorangan ogé ngagaduhan vaksin Queensland University salaku cadangan, pamaréntah henteu lirén kamajuanana.

Pengadaan vaksin teraskeun

385ae12b418d14b8bf1a873d701d7cf6.jpg

Numutkeun ka Menteri Kaséhatan Greg Hunt, salian ti dua vaksin anu aya, pamaréntah Australia bakal ngalengkepan pameseran dua vaksin énggal dina sababaraha minggu ka payun, kalebet salah sahiji vaksin mRNA anu paling maju.

a0f5d96f184dc9463e70af5bf33a417b.png

Ti saprak éta, urang Australi parantos dua kali kasempetan pikeun kéngingkeun vaksin na

Henteu janten masalah mana tina 4 vaksin ieu anu épéktip

Salami aya jinis ok

Urang Australi tiasa langsung bajoang!

Perang siluman ieu

Tarung nyaéta méntalitas

Anu mangaruhan nyaéta keteg jajantung

Teu diragukeun, Australia ngandelkeun haté anu ngahiji sareng gagah

Parantos di payun dunya

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
warta ayeuna

Hiji awéwé Cina umur 61 taun di Melbourne kabur ti bumi sareng henteu nyarios basa Inggris pisan. Kulawarga hariwang pisan!Pulisi Victoria parantos ngamimitian milarian

2020-10-31 20:20:18

Berita Australia

395 tikét, 404 ditahan!Protés massal anu sanés di Melbourne, saurang pulisi anu disangka patah tulang

2020-11-5 23:26:41

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30