Naha sami sareng Australia?Cina ngaleupaskeun: Sacara ketat nyatujuan asupna sareng kaluarna warga nagara

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

NSW 4486, Victoria 20345, Queensland 1185, Australia Kidul 522, Australia Kulon 783, Tazhou 230, Téritori Kalér 46, Téritori Ibukota 114, Australia gaduh total 27711 kasus anu dikonfirmasi, 907 maotna, 74 urang teu acan kapok deui.
Langkung seueur inpormasi ngeunaan wabah di Australia ayeunaPencét pikeun pamundut

Sabtu minggu kahiji Victoria pikeun ngangkat wates 25 kilométer, dimana anjeun angkat?

(Wakil Kepala Petugas Kaséhatan Victoria Allen Cheng nyarios dinten ayeuna yén sarat pikeun masker tiasa santai dina sabulan. Dina waktos éta, éta ngan wajib wajib masker di jero rohangan (di tempat umum), gumantung kana kaayaan dina sababaraha dinten ka payun)

Tanggal 11 Nopémber, Biro Imigrasi Nasional Cina ngaluarkeun:

 [1] Ngontrol sacara ketat kagiatan lintas-batas personalia anu teu perlu, sareng sacara ketat nalungtik sareng nyatujuan aplikasi pikeun dokumén lebet sareng kaluar;

[2] Terus ngagantungkeun asupna urang asing kalayan sababaraha visa anu sah sareng ijin tinggal, teraskeun ngagantungkeun visa port sareng kabijakan bebas visa régional.

[3] Sacara ketat nalungtik sareng nyatujuan aplikasi pikeun dokumén kaluar-kaluar ku alesan anu henteu penting sapertos perjalanan warga Cina, sareng ngahalangan sareng ngawatesan kagiatan anu kaluar sareng teu kedah-diperyogikeun sapertos perjalanan, ngadatangan baraya, sareng réréncangan warga daratan.

Nanging, sanaos béwara éta nyatakeun yén "pamariksaan ketat sareng persetujuan bakal pundung sareng dibatesan," teu aya katetepan anu jelas.

Sutradara, nalika kuring angkat ti Guangzhou ka Sydney tanggal 10 Oktober, kuring ogé pendakan penjaga perbatasan sababaraha kali negeskeun naha kuring ninggalkeun nagara.

Pusat Perlindungan Konsuler Kamentrian Luar Negeri Cina ngingetkeun urang pikeun merhatoskeun pisan peringatan kaamanan anu dikaluarkeun ku Kamentrian Luar Negeri sareng kedutaan sareng konsulat di luar negeri sareng inpormasi ngeunaan épidem luar negeri, sareng pikeun pinuh menilai résiko serius tina inféksi silang, tetep di mancanagara, sareng période isolasi anu panjang anu tiasa disababkeun ku perjalanan internasional ayeuna. ,Patuh kana prinsip "teu penting, teu aya perjalanan", cobian ulah ngumbara ka luar negeri nalika anjeun di bumi, sareng hindarkeun gerakan lintas-jarak jauh nalika anjeun ka luar negeri.

Dina akhir Maret, Australia mimiti ngalarang warga sareng PR ti luar negeri kecuali aranjeunna mimiti ngalamar pembebasan kusabab alesan khusus. Dina waktos éta, éta dianggap salaku salah sahiji larangan kaluar anu paling ketat di nagara-nagara Kulon utama.

Minggu ayeuna, Konsulat Cina di Melbourne ngaluarkeun panginget:

Anyar-anyar ieu, musium kami terang yén masing-masing warga nagara Victoria Victoria asalna ngarencanakeun pikeun uji asam COVID-XNUMX sareng uji IgM sérum nalika ngaliwat Sydney, tapi saatos dugi di Sydney, hotél karantina ngan ukur nyayogikeun uji asam nukléat sareng henteu tiasa nyayogikeun uji coba IgM sérum, hasilna gagal ngajantenkeun "tés dobel" , Mangaruhan rencana perjalanan balik ka bumi.

Kusabab ieu, Konsulat Jenderal Cina di Melbourne ngingetan warga Tionghoa di Victoria yén wates antara New South Wales sareng Victoria masih ditutup kusabab epidemi, sareng aranjeunna bakal diatur di hotél karantina anu ditunjuk ku pamaréntah upami aranjeunna balik ka nagara via Sydney sareng teu kénging kaluar nyalira. Ngalaksanakeun tés.Punten pastikeun ngalakukeun "pamariksaan dobel" di Victoria sateuacan ngalih ka Sydney sareng ngalebetkeun laporan dina waktosna liwat applet WeChat versi internasional kode kaséhatan pencegahan wabah.

Upami anjeun hoyong terang langkung seueur perkawis patarosan anu aya hubunganana "pamariksaan dobel", mangga parios "Waleran Patarosan anu Sering Ditaroskeun ngeunaan Nyandak Hiber sareng Sértipikat Negatip Ganda Tes Asam Nuklir sareng Tés Antibodi Serum" diterbitkeun dina halaman wéb kami atanapi ngirim email ka[email dijaga]Ngadamel konsultasi.

Kabinet Nasional Australia kamari ngalaksanakeun kabijakan vaksinasi makuta anyar.

Sababaraha anu ngagaduhan visa samentawis sapertos mahasiswa internasional sareng damel libur damel tiasa vaksinasi gratis babarengan sareng warga sareng warga permanén.

Nanging, anu ngagaduhan 771 visa transit, 600 visa tamu, 651 visa wisata éléktronik sareng 601 visa ijin perjalanan éléktronik henteu layak pikeun vaksinasi gratis.

Jalma-jalma tiasa milih henteu divaksinasi.Nanging, pamaréntah nyatakeun yén Australia atanapi nagara sanés tiasa ngarobih kabijakan asupna ka hareup:Panumpang tiasa diperyogikeun nunjukkeun bukti vaksinasi sateuacan lebet ka nagara éta.

Lampiran: Bea Cukai Australia parantos ngaluarkeun "Pangémutan teu kedah hapunten" video panginget karantina (versi Cina)

Ti tanggal 2021 Januari 1, upami anu ngahaja ngahaja nyumput sareng gagal nyatakeun barang anu gaduh résiko biosafety anu berpotensi tinggi, pejabat biosafety ngagaduhan hak pikeun ngaluarkeun denda dugi ka $ 1; sareng hak pikeun ngabolaykeun visa dumasar kana alesan anu aya hubunganana sareng biosafety bakal Panyekel visa tamu anu diperumahan diperpanjang janten visa pelajar sareng anu ngagaduhan visa damel samentawis.

Téks anu saé kedah dibagi

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
warta ayeuna

Morrison Biden negeskeun deui telepon! Australia sareng Amérika Serikat mangrupikeun aliansi anu paling ditangtoskeun! Vaksinna ditaroskeun! CEO Pfizer ngajual saham, sukarelawan lalaki Cina Australia: Efek sampingna cukup serius!

2020-11-13 13:46:05

warta ayeuna

Amérika Serikat sareng Taiwan badé ngayakeun Dialog Kemitraan Kemakmuran Ékonomi anu munggaran

2020-11-15 8:30:28

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30