Ngabobol!Imun kana 90% inféksi!Vaksin makuta anyar ngabagéakeun terobosan utama!Australia nyokot 1000 juta dosis!Jadwal pikeun muka Asia-Pasipik diumumkeun!Urang Cina ambek saatos nonton ...

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Pratata

warta alus!

Telat tadi wengi, salah sahiji perusahaan farmasi pangageungna di dunya, Pfizer, nyarios: Vaksin makuta anyar dina pamekaran aya dina tahap katilu cobaan.Ngahontal 90% épéktip!

Éta bakal dianggo dina skala ageung di Amérika Serikat dina bulan ieu, sareng mudah-mudahan éta bakal sayogi global sateuacan akhir taun!Sareng nembé asup minggu kamari1000 juta dosisAustralia tina kontrak langganan,Atanapi bakal janten salah sahiji ahli waris panggedéna!

Duka netizén:

"Éta leres-leres tambihan ageung, kanggo sadayana!"

Ogé kamari,

Média Australia ngumumkeun jadwal pikeun muka wates Asia-Pasipik,

India, Jepang, Koréa Kidul sadayana aya dina daptar,

Tapi teu aya Cina nyalira?
1
Panilitian pang anyar ngeunaan vaksin nunjukkeun yénTiasa nyegah 90% inféksi coronavirus énggal!

Ngan tadi wengi, salah sahiji perusahaan farmasi pangageungna,

Pfizer ngumumkeun warta ageung!

Modél anu babarengan dikembangkeun ku Pfizer sareng perusahaan biotéh Jérman BioNTechMakuta anyarTerobosan utama parantos dilakukeun dina panilitian vaksin sareng pamekaran:

Dina uji klinis Tahap III, vaksin ieu pikeun nyegah coronavirus énggal

Éféktivitas imun ngaleuwihan 90%!

Numutkeun inpormasi anu diungkabkeun dina halaman wéb resmi Pfizer,

Kusabab éta asup kana uji klinis Tahap III dina bulan Juli, éta parantos direkrutLangkung ti 4 sukarelawan,

42% diantarana gaduh latar belakang anu bénten.

Dina sidang kaping-buta, 7 dinten saatos suntik kadua, éta kauninga

Vaksinna langkung ti 90% épéktip

Dina waktos anu sasarengan, dina hal kaamanan,

Henteu aya réaksi ngarugikeun serius sareng masalah kaamanan anu dipendakan,

Dipiharep aya jamAkhir bulan ieuKirimkeun otorisasi panggunaan darurat ka Administrasi Pangan sareng Narkoba A.S. (FDA),

Dianggo di Amérika Serikat!

Salaku tambahan, Pfizer ogé nyatakeun yén
Disangka5000 juta dosis vaksin makuta anyar anu dihasilkeun dina akhir taun ieu, Cukup pikeun 2500 juta suntikan,
Ku 2021, produksi ogé bakal dilegakeun ka 13 milyar dosis.


Éta tiasa nyarios yén dinaPanyebaran global anu kadua, tingkat inféksi di seueur nagara pencét anu anyarDina waktos ayeuna,
dina ieuDunya kedah seueur vaksiniraha,
Kamajuan terobosan vaksin ieu parantos masihan sadayana harepan!
BBC News malah nyarios,
"Ieu mangrupikeun tonggong anu munggaran dina ngeureunkeun wabah global."


Nyarios perkawis ieu, sababaraha rerencangan panginten rada lieur,
Naha vaksinna parantos dileupaskeun di Cina?Naha vaksin ieu populér pisan?
Ningali saos na, kuring bakal masihan anjeun perkenalan singget pikeun 2 alesan anu aya dina kaayaan ieu.

Anu mimiti,Vaksin Pfizer mangrupikeun vaksin mRNA, Kagolong kana cabang vaksin asam nukléat.
Numutkeun kana bubuka Xinhuanet,
Vaksin mRNA nyaéta nyuntik protéin gén S, nyaéta, mRNA langsung kana awak manusa, sareng nganggo sél manusa pikeun nyintésis protéin S dina awak manusa pikeun ngarangsang awak ngahasilkeun antibodi.
Promote

Dina istilah awam, éta sami sareng catetan anu lengkep
File virus disayogikeun kana sistem imunitas awak,Éta ogé sami sareng ngalukis "potrét" pikeun virus.

Kalayan file sareng potrét ieu,
Sél imun dina awak urang tiasa dianggo langkung jelas,
Iraha waé musuh anu gaduh ciri ieu dipendakan, éta bakal musnah.

Dina waktos anu sasarengan, prosés pangwangunan vaksin mRNA saderhana sareng kaamananna kawilang luhur.
Tapi karugianana nyaéta salaku téknologi anyar, teu aya precedent suksés.
Kaseueuran nagara moal tiasa ngahasilkeun skala ageung,
Éta ogé panginten sesah nyebar ka nagara-nagara berpenghasilan rendah kusabab harga anu langkung saé.

Sareng vaksin domestik anu aya kagungananaVaksin anu teu diaktipkeun, Mangrupikeun jalur téknis klasik paling tradisional:
Budaya coronavirus anyar dina vitro,Teras aktipkeun ka leungit karacunan,
Tapi "mayit" virus ieu masih tiasa ngarangsang awak ngahasilkeun antibodi, ngamungkinkeun sél imun pikeun ngémutan kumaha rupana virus.


Kauntungannana nyaéta metode persiapan saderhana sareng gancang, sareng kaamananna kawilang luhur.
Éta mangrupikeun cara anu biasa pikeun nungkulan panyebaran panyakit akut.
Tapi vaksin anu teu aktip ogé gaduh kakurangan,
SapertosDosis vaksinasi ageung, jaman imunisasi pondok, rute imunisasi tunggalAntosan.

Salaku tambahan kana ciri vaksin éta nyalira,
Salaku perusahaan farmasi multinasional, Pfizer tiasa disebatkeun
Salah sahiji perusahaan farmasi panggedéna di dunya.
Ogé ayeunaPanilitian sareng pamekaran anu pangageungna sadunyaPerusahaan biofarmasi.

Sawah nutupan kardiovaskular sareng serebrovaskular sareng metabolisme, anti inféksi, anti radang sareng analgesik, anti tumor, kaséhatan getih (kalebet hemofilia), jst.
Seueur ubar umum anu terkenal di Cina nyaéta produk Pfizer.

Seueur netizén ogé nyarios:"Pfizer ngahasilkeunana, teuing ngayakinkeun."

Ayeuna vaksin makuta Pfizer anyar ngan ukur hiji lengkah ti dileupaskeun.
Éta warta anu saé pikeun merangan epidemi di panjuru dunya.
Salaku tambahan pikeun kauntungan Amérika Serikat,
Australia ogé bakal janten salah sahiji ahli waris anu pangbadagna.

2

Australia parantos mesen 1000 juta dosis!Media Australia nyarios: Atanapi badé promosikeun di Australia!Média Australia ngalaporkeun yén vaksin ieu bakalÉta bakal pas diwanohkeun di Australia.
Kusabab Australia parantos dipesen dina minggu kamari1000 juta dosisVaksinna.


Ieu ogé ngandung harti yén Australia bakal
Salah sahiji nagara munggaran anu divaksinasi!


Dina waktos anu sasarengan, Chief Medical Officer Australia urang Brendan Murphy nyarios ka wartawan yén vaksinna bakal diproduksi di luar negeri.
"Pangembangan vaksin MRNA sareng téknologi produksi teu biasa. Kami henteu ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun vaksin ieu. Tangtosna, Australia henteu ngagaduhan skala komérsial pikeun produksi skala besar. Janten kami pikir yén mesen 1000 juta dosis vaksin mangrupikeun pilihan kahiji urang."


"Upami vaksin ieu kabuktosan janten vaksin makuta anyar anu paling suksés, maka kami bakal mesen langkung seueur vaksin sareng ngajajah naha urang tiasa ngadegkeun basis produksi lokal. Sanajan Australia ayeuna henteu ngagaduhan kamampuan ngahasilkeun lokal, urang bakal teras ngajajah."
"Sakumaha ceuk Morrison, sikep urang kana vaksin henteu unik. Kami bakal neraskeun diajar rencana anu dijadwalkeun sareng rencana produksi kanggo nyayogikeun masarakat kana pilihan anu langkung seueur."


Salaku tambahan, Australia parantos ngamimitian ngahasilkeun calon vaksin makuta anyar di Universitas Oxford, kalayan kaluaran anu direncanakeun sakitar 3000 juta dosis.

Pabrik perusahaan farmasi Australia CSL di Victoria mimiti tanggal 9 pikeun ngahasilkeun calon vaksin makuta anyar anu dikembangkeun ku Universitas Oxford sareng Farmasi AstraZeneca di Inggris.

Upami vaksin ieu kabuktosan aman sareng épéktip sareng disahkeun ku aparat pangaturan di Australia, vaksin angkatan munggaran diperkirakeun sayogi dina paruh mimiti 2021.
3

Media Australia ngumumkeun jadwal pikeun muka Asia-Pasipik, India, Jepang sareng Koréa Kidul aya dina daptar, tapi Cina henteu katingali!Salaku warta hadé ngeunaan vaksin tetep datang,
Australia mimiti ngumumkeun
Jadwal pikeun muka wates ka Asia-Pasipik!


Menteri Perdagangan sareng Pariwisata Féderal Simon Birmingham nyarios,
Australia diarepkeun bakal muka watesna ka daérah Asia-Pasipik dina sababaraha bulan ka payun.


Singapura, Jepang sareng Fiji bakal janten nagara munggaran.
Ieu salinan anu dikaluarkeun ku média
Perkiraan jadwal kanggo muka ↓↓↓,


Dipiharep dina akhir taun ieu atanapi awal taun payun, Australia bakal muka wates na ka Thailand.

Éta bakal dibuka ka Jepang dina April taun payun,

Buka ka Fiji sareng Koréa Kidul mimiti taun payun,

Luar biasa, India, anu paling parah katarajang wabah éta, ogé didaptarkeun.

Kontrasna, Cina, dimana pangendali wabah cukup épéktip, henteu acan ningali éta.
Warta ieu ngajantenkeun seueur murid Cina sareng Cina ngaraos kasieun pisan.

Taun ayeuna urang sadayana parantos kapangaruhan ku ukuranana wabah sareng ngaharepkeun divaksinasi gancang-gancang!Hayu sadayana henteu hariwang deui, hayu sadayana angkat topeng sareng kaluar!

Editor: Pondok Ze Yamei, Haha Suster

Sumber bahan: Dailymail, BBC, Xinhuanet, jsb.

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

Supir Australia gancang mariksa dirina sorangan!Toyota gera ngingetkeun 7.2 mobil, sareng seueur modél jual panas anu kadaptar!

2020-11-10 13:34:25

News internasional

Wakil présidén awéwé anu munggaran di Amérika Serikat lahir: Jeng dituduh janten jabatan tinggi. Sakumaha suci anjeunna salaku hibrida Indo-Afrika?

2020-11-10 18:55:42

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30