Ngan ayeuna, Australia nutup kota deui!Morrison nolak asupna mahasiswa asing!Kumpulan program pilot anu munggaran lirén?Bales resmi aya di dieu!Tawaran Australia pikeun janten tuan rumah Olimpiade dinten ayeuna mangrupikeun berkah anu dicampur

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Epidemik titik panas di Australia ayeuna

Victoria nambihan 0 dinten ayeunaConto, 0 jalma maot.

Ngan ukur 3 kasus aktif anu tetep di Greater Melbourne

Selamat pikeun Victoria pikeun endog bebek ganda ka-19!

Tujuh kasus anyar dikonfirmasi di NSW,

Sadayana wisatawan asup ti luar negeri.

Aya hiji kasus anyar di Queensland.

Morrison sakali deui nolak usul pikeun asupna mahasiswa internasional

Sumber: Jaringan
Morrison ngadamel pidato saatos rapat Kabinet Nasional sababaraha waktos ka pengker sareng nyarios -
Tugas primér pamaréntah féderal ayeuna nyaéta ngantepkeun wargi balik ka bumi na, sareng ketat ngawatesan wates lebetna, sareng aranjeunna kedah dikarantina salami 14 dinten saatos sumping, janten sumber daya karantina parantos dugi kana watesnana.
Saur anjeunna: "Hanjakalna, ieu bakal reureuh nyandak mahasiswa internasional ka Australia sabab urang kedah nganggo sadaya tempat anu mungkin pikeun nyandak urang Australi ka bumi."
"Ieu prioritas. Prioritas kami kedah pikeun ngarawat warga sareng warga Australi heula."
Sumber: Jaringan
Jelas kaputusan ieu ngajantenkeun usaha lokal sareng paguron luhur henteu bahagia.Anyar, panyadia asrama murid kalayan rébuan kamar tunggal kosong parantos ngritik Pamaréntah Féderal Australia!
Craig Karache, pangadeg sareng pupuhu Scape Australia, nyarios: "Perdana Menteri Morrison sigana yakin yén hotél mangrupikeun hiji-hijina jalan kaluar."
Dilaporkeun yén Scape nyarios yén kamar tunggal akomodasi siap sareng tiasaSiswa luar negeri anu parantos uih deui ka Australia pikeun diajar di isolasi gratis, balikna bakal ngahirupkeun ékonomi lokal Australia.
Nanging, proposal ieu janten konéng saatos dikintunkeun ka Perdana Menteri Australia Morrison!
Morrison sakali deui nolak usul pikeun asupna mahasiswa internasional, maksa yén balikna warga satempat ka Australia kedah janten prioritas kahiji. Nanging, upami kuring émut leres, perdana menteri henteu hariwang perkawis masalah isolasi hotél?
Naha masalah ieu direngsekeun atanapi ditolak?

Jumaah kamari, Morrison mutuskeun kamungkinan mahasiswa luar negeri balik deui ka Cina, sanaos Australia bakal nyanghareupan krisis kauangan domestik anu serius.

Morrison nyarios:"Tantangan anu urang nyanghareupan nyandak urang Australi anu kumalayang balik ka kampung halaman na hartosna ayeuna teu aya susunan karantina pikeun ngabagéakeun mahasiswa internasional balik ka Australia. Barina ogé, sumber daya terbatas."
Mr Karachel, kapala Scape, nyarios: "Kuring ngarasa frustasi pisan." Perusahaanna gaduh 18,000 apartemen murid tunggal di sadunya (14,000 apartemen mahasiswa di Australia).
Anjeunna yakin yén pandangan pamaréntah yén ngan hotél anu tiasa dikarantina salah.Cenah mah ieu cocog pikeun wisatawan atanapi anu balik ka Australia, tapi henteu pikeun murid.
Mr. Karache nyarios: "Apartemen mahasiswa Scape tiasa langsung nyayogikeun ampir 4000 kamar masing-masing dina tujuh gedong anu cocog pikeun mahasiswa internasional. Babarengan sareng industri apartemen mahasiswa, jumlah ieu bakal ningkat janten 10,000 kamar."
Cenah éta kamar khusus anu khusus cocog pikeun ngasingkeun murid luar negeri sabab mandiri, sareng dapur, kamar mandi sareng kamar tidur, sareng tiasa mastikeun yén kapencilna.Ngeunaan kaputusan Morrison,Industri ogéngarasa hanjelu.
CEO Unilodge Tomas Johnsson (Tomas Johnsson) nyarios,Anjeunna perkirakeun yén 6000 dugi ka 10,000 ranjang sareng kamar tunggal tiasa dianggo pikeun ngasingkeun mahasiswa anu lebet.
Morrison nyarios:"Hésé nyarios nalika urang tiasa ngantep langkung seueur murid anu sumping."
来源:https://thepienews.com/news/scott-morrison-aussies-come-first/

Wabah wabah di Australia Kidul parantos asup deui ka tempat penguncian!

Program pilot pikeun balikkeun murid luar negeri ka Australia tiasa ditangguhkeun

sonten ieu,

Gubernur Australia Kidul ngayakeun konperénsi pers

Diumumkeun panutupanana darurat Australia Kidul salami 6 dinten!

Aya dua kasus anyar di Australia Kidul. Modeu lockdown bakal dibuka wengi ayeuna, sakola bakal ditutup, bar sareng cafe bakal ditutup, sareng perjalanan ka daerah terpencil dilarang.
Blokade genep dinten kalebet:
  • Sadaya sakola kecuali padamel dasar sareng murangkalih dirugikeun; paguron luhur; tuangeun takeaway

  • Bar, kafe, warung kopi sareng lapangan dahareun

  • Salian ti bedah darurat sareng pangubaran kanker, bedah elektip sanés

  • Pamariksaan terbuka sareng lélang perumahan.

  • Olahraga outdoor sareng kagiatan fisik-anjeun moal tiasa ngantunkeun bumi pikeun latihan; perjalanan régional

Menteri Kaséhatan Australia Kidul ngumumkeun dina konperénsi persParentah Topéng Australia Kidul WajibSalila période lockdown, jalma henteu kénging kaluar pikeun latihan.

Tilu kasus anyar anu dikonfirmasi ditambah kana wabah klaster Parafield di Australia Kidul. Dina waktos anu sami, langkung ti 3 tés virus dilakukeun di sakumna nagara bagian.
Salaku tambahan, kusabab pangaruh epidemi, Australia Kidul, salaku pilot pangpayunna pikeun mahasiswa luar negeri anu balik ka Australia, sigana parantos konéng deui ...
Murid anu ngahubungi sakola di Australia Kidul,Sakola nyatakeun yén program pilot samentawis ditunda sareng ditunda. Salaku tambahan, kusabab asupna penerbangan internasional ditunda, sadayana kedah ditangtoskeun kalayan aya hubunganana sareng epidemi lokal.
Pikeun mastikeun beja di luhur, kami ngahubungi Pamaréntah Propinsi Australia Kidul siang dinten ayeuna, sareng réspon resmi na ka kami nyaéta kieu:

asli:

Kaséhatan sareng kasalametan warga Australi Kidul mangrupikeun prioritas anu ayeuna, sareng mangrupikeun salah sahiji alesan yén penerbangan asup parantos ditunda dugi ka akhir minggu ieu. Kami bakal terus ngawaskeun kaayaan sacara raket sareng damel sareng universitas Australia Kidul sareng pamaréntah féderal kalayan hormat ka program pilot mahasiswa internasional.
Tarjamahan:
Kaséhatan sareng kasalametan masarakat Australia Kidul ayeuna janten fokus nagara, naha éta penerbangan internasional anu asup bakal ditunda dugi ka akhir minggu ieu.Kami bakal terus niténan kaayaan lokal sareng damel sareng universitas sareng pamaréntah féderal di Australia Kidul pikeun nyandak kaputusan tindak lanjut ngeunaan program pilot pikeun mahasiswa internasional anu balik ka Australia.
Ayeuna, angkatan kahiji pembebasan mahasiswa asing 'teu acan diliwatan ngaliwatan wates Australia Kidul.Pikeun detil, mangga parios tulisan katilu anu kami dorong dinten ayeuna.
Sumber: sbs
Saatos wabah inféksi klaster di Adelaide, pamaréntah Australia Kidul netepkeun larangan saminggu pikeun sadaya penerbangan internasional asup dinten Senén.Ieu sigana bakal nyababkeun tunda program pilot pikeun balikkeun murid luar negeri ka Australia di Australia Kidul, sareng program pilot pikeun mahasiswa di luar negeri dina dasarna ditunda ngantosan kaputusan.
Rencanana badé ngamimitian bulan ieu sareng nganteurkeun 300 mahasiswa internasional balik ka Adelaide ngalangkungan Singapura.
Juru bicara pamaréntahan nagara nyarios: "Prioritas utama kami nyaéta kaséhatan sareng kasalametan warga Australi Kidul."
Sumber: sbs
Juru bicara nyarios: "Sadaya penerbangan internasional asup ditunda dugi ka akhir minggu ieu. Kami bakal terus ngawaskeun kaayaan sacara raket sareng bakal gawé bareng universitas SA sareng pamaréntah féderal ngeunaan program pilot pikeun mahasiswa internasional."
Pamaréntah Australia Kidul negeskeun awal minggu ieu yén anjeunna parantos ngundang mahasiswa ti 9 daérah kaasup Singapura, Jepang, Koréa Kidul, Cina, Vietnam, Malaysia, Hong Kong, Thailand sareng Indonésia pikeun ilubiung dina pilot.
Rencana éta tungtungna disahkeun ku pamaréntah féderal bulan kamari saatos musyawarah panjang.
Sumber: sbs
Phil Honeywood, CEO Asosiasi Pendidikan Internasional Australia, nyarios,Sanaos henteu mungkin pikeun ngaduga arah program pilot, pamaréntah nagara kamungkinan bakal ngeureunkeun program éta langsung.
Salah sahiji prasyarat anu ditetepkeun ku pamaréntah pikeun program pilot nyaéta pamaréntah féderal tiasa ngagantungkeun atanapi nunda kadatangan mahasiswa internasional di Australia iraha waé, contona, upami kaayaan sanitasi lokal robih atanapi program pilot awal mendakan sababaraha masalah anu kedah direngsekeun.
Sumber: sbs
Gantung sadaya penerbangan kana Adelaide ogé mangaruhan kulawarga Australia anu terdampar.
Sateuacanna, Australia Kidul nampi 600 imigran internasional unggal minggu.
Larangan hiber anu berkepanjangan tiasa mangaruhan rencana pamaréntah pikeun nyandak deui 27,000 urang Australi balik ka bumi sateuacan Natal.
来源:https://www.sbs.com.au/language/english/south-australia-s-covid-cluster-casts-shadow-on-pilot-plan-to-fly-back-international-students
——— Ningkatkeun garis pamisah ————
——— Ningkatkeun garis pamisah ————
Ieu mangrupikeun kumpulan hotspot berita lokal:

Australia ngalamar janten tuan rumah Olimpiade 2032

Anu ngirim ayeuna nyaéta Queensland

Sumber gambar: smh
Nembe, Morrison nyarios,Anjeunna ngarepkeun Queensland bakal ngahirupkeun deui tawaran na pikeun Olimpiade Usum Panas 2032.
Morrison pendak sareng Présidén IOC Thomas Bach di Tokyo dinten Salasa, dimana aranjeunna ngabahas masalah hosting Olimpiade saatos COVID-XNUMX.
Menteri Kaséhatan Greg Hunt nyarios yén atlit Australia sigana bakal angkat ka Jepang pikeun ilubiung dina Olimpiade Tokyo taun payun, sareng panitia bakalan damel séhat pikeun nyayogikeun vaksin pikeun pamilon.
Sumber gambar: smh
Hunt nyarios yén pamaréntah féderal bakal ngadukung Olimpiade kalayan aman.
Dina rapat sareng pamimpin bisnis Jepang di Tokyo dinten Salasa, Morrison nyatakeun yén proyek énergi anu tiasa diénggalan di Australia Kulon, Queensland sareng Australia Kidul penting pisan pikeun mayungan lingkungan.
Morrison ogé ngabahas ékspor énergi terbarukan ti Australia.
Sumber gambar: smh
Olimpiade bakal nyiptakeun seueur kasempetan padamelan pikeun Queensland. Diperkirakeun sakitar 1 padamelan sepenuh waktos bakal didamel di belah kidul-wétaneun Queensland nyalira.
Komite Olimpiade Internasional ogé muji prestasi Queensland dina ngaréspon wabah makuta anyar.
Salaku tambahan ka Queensland, Komite Olimpiade Internasional ogé parantos nampi tawaran ti Qatar, India sareng Indonesia pikeun Olimpiade 2032.
来源:https://www.smh.com.au/politics/federal/pm-hopeful-queensland-will-restart-campaign-to-host-the-2032-summer-games-20201117-p56f9j.html?js-chunk-not-found-refresh=true
Aya warta goréng sareng warta hadé sacara lokal di Melbourne ...
Tingali kana warta goréng heula,

Melbourne ngabolaykeun kembang api Hawa Taun Anyar sareng parobihan kana festival tuangeun

Sumber: 9 wartos
Petasan Hawa Taun Anyar taun ayeuna di Melbourne parantos dibolaykeun sareng diganti ku festival tuangeun dua dinten.
从2020年12月31日到2021年1月1日,为期两天的“街头盛宴”将为顾客带来各种各样的美食。
Walikota Melbourne Cr Sally Capp nyarios, "Kami terang yén sadayana hoyong ucapkeun wilujeung salami 2020 anu luar biasa ieu."
"Sanaos kembang api henteu teraskeun, urang tetep ngarepkeun kota bakal pinuh ku surak."
Sumber: 9 wartos
"Street Feast" bakal diayakeun di 11 distrik kota, kalebet Little Bourke St, Hardware Lane, Docklands sareng Domain Road.
Cr Capp nyarios: "Kami bagja pisan ngagaduhan seueur tempat pikeun ngabantosan kami pikeun nyayogikeun pangalaman luar biasa taun ayeuna."
Sumber: 9 wartos
Anthea Loucas Bosha ti Melbourne Food and Wine Festival nyarios yén acara ieu mangrupikeun pangalaman unik pikeun kota.
Kanggo seueur perusahaan Melbourne, ieu mangrupikeun taun anu panjang sareng sesah, sareng kasempetan pikeun ilubiung dina acara sapertos kitu dina wengi taun anyar téh pikaresepeun.
Joanne Gamvros ti Bar Lourinha di Central Business District nyarios: "Ieu janten langkung pikaresepeun sareng éta ogé nyayogikeun kami kasempetan sanés."
来源:https://www.9news.com.au/national/new-years-eve-fireworks-cancelled-but-the-party-will-go-on/ed1add08-fc2d-44ec-8d76-67bd08a3a3f6

Bahan kimia na bocor ti Universitas Méksiko,

Évakuasi ratusan jalma

Sumber: berita
kamari sore,Fakultas, staf sareng murid di Universitas Melbourne dievakuasi mendeskeun kusabab kabocoran kimia di laboratorium.
Sumber: berita
Kira-kira jam 12:15 sore, petugas pemadam kebakaran profesional dipenta pikeun mariksa tumpahan kimia di kampus Parkerville.
Kajadian éta dinyatakeun dikendali kira-kira jam 2.15 sore.
Sumber: berita
Pikeun pencegahan,Sakitar 100 jalma dievakuasi ti sakola, sareng petugas pemadam kebakaran cicing di tempat kajadian sababaraha jam pikeun mastikeun kasalametan daérah.
Departemen Seuneu Victoria nyarioskeun yén kajadian éta dipicu ku réaksi kimia, nalika dua bahan kimia dicampurkeun sareng cai di kamar mandi rohangan panilitian.
Sumber: berita
Dihartoskeun yén kajadian éta kajantenan di Departemen Panyakit Inféksi Médis.
Teu aya anu cilaka di tempat kajadian.
Sumber: berita
Juru bicara Departemen Seuneu Victoria nyarios, "Saatos kamungkinan kabocoran kimia di kamar mandi kamar panilitian, staf FRV dipanggil kana kajadian éta."
Sumber: berita
"Patugas pemadam kebakaran dugi ka tempat kajadian dina genep menit sareng damel sareng aparat ilmiah FRV pikeun ngabandungan kabocoran sareng mastikeun kasalametan adegan."
"Langkung ti 100 jalma diungsikeun di tempat kajadian."
来源:https://www.news.com.au/national/victoria/multiple-victims-treated-at-university-of-melbourne-after-hazmat-incident/news-story/0887bd3b90955cf2e169e19b1f22e6e1
Ieu sababaraha warta anu saé ...

Hiber internasional munggaran ka Melbourne dina sababaraha bulan!

Sumber: 9 wartos
Victoria ngagaduhan kasus coronavirus énggal sareng maot dina dinten ka-18 teras-terasan.
Nagara éta ngagabung sareng gelembung pariwisata anu didirikeun ku Selandia Anyar sareng pamaréntah féderal.
Sumber: 9 wartos
Wisatawan ti Selandia Anyar tiasa lebet Victoria tanpa kapisahkeun,Ieu ogé mimiti waktos Melbourne ngagaduhan penerbangan internasional dina sababaraha bulan.
Sumber: 9 wartos
Kaayaan di Victoria laun ningkat, tapi wabah di Australia Kidul dimimitian.
Sumber: 9 wartos
Andrews nyatakeun Australia Kidul tempat anu panas.
Nanging, Andrews henteu nyandak tindakan pikeun nutup wates atanapi maksa karantina.
Anjeunna nyarios: "Kuring terang yén Téritori Kalér sareng Tasmania nyatakeun Australia Kidul salaku tempat panas, sareng kami bakal ngalakukeun hal anu sami. Tapi ieu bakal gumantung kana kaayaan.
"Nalika aranjeunna dugi ka Bandara Melbourne, aranjeunna peryogi tés gancang."
来源:https://www.9news.com.au/national/international-flights-return-to-melbourne-as-victoria-joins-travel-bubble/e20d286f-f9b0-45f5-ac7d-83d102c4673c

Jalur karéta Melbourne Anyar bakal nyambungkeun Monash sareng Box Hill

Sumber: warta ABC
Gelung karéta api suburban Melbourne di payun bakal dimimitian di Southland Shopping Center, salah sahiji genep stasiun karéta anyar anu dipilih ku pamaréntah Victoria.
Sakabéh proyék dimaksudkeun pikeun nyambungkeun sadaya jalur karéta utama antara Frankston sareng Werribee ngalangkungan Bandara Melbourne.
Anggaranana kalebet 22 milyar dolar Australia pikeun proyék awal 26 km ayeuna.
Teu acan aya perkiraan tanggal parantosanna, tapi karya-karya awal dipiharep dimimitian dina 2022.
Sumber: warta ABC
Pamaréntah ogé ngumumkeun lokasi anu dipikaresepna pikeun genep stasiun kereta bawah tanah anyar ti Cheltenham ka Box Hill.
Stasion ieu bakal diwangun caket Universitas Monash sareng Universitas Deakin, sareng stasion énggal di Clayton bakalan janten stasiun silih tukeur pikeun jasa V / Line sareng karéta Cranbourne-Pakenham.
Daniel Andrews nyarios: "Proyék ieu nyata. Ieu anu kami paribasa bakal dilakukeun. Proyék ieu bakal ngabantosan Victoria cageur tina pandemi."
Ayeuna, pamaréntah henteu ngungkabkeun biaya pikeun sadayana proyek sareng masih ngalakukeun analisis biaya anu komprehensif.
Sumber: warta ABC
Nalika proyek mimiti diumumkeun dina pamilihan umum 2018, anggaran sakumna loop ngaleuwihan A $ 500 milyar.
Pamilik sareng panyewa anu ngagaduhan 300 imah sareng bisnis parantos dibéjaan yén aranjeunna tiasa kapangaruhan ku proyék éta.
Pamaréntah nyarios yén kusabab rumitna proyek, bakal aya karusakan anu teu tiasa dihindari sareng pembebasan bumi.
Andrews nyarios yén proyék éta bakal nyiptakeun 800 padamelan langsung, sareng salami periode puncak pangwangunan, proyék bakal nyayogikeun 20,000 padamelan.
"Diperkirakeun peryogi mangtaun-taun dugi ka réngsé."
Sumber: warta ABC
"Éta dimimitian ku pamaréntah urang, tapi éta bakal direngsekeun ku pamaréntahan anu sanés dina sababaraha dasawarsa."
Proyék ieu nyayogikeun 3 juta dolar Australia dina anggaran taun kamari pikeun desain sareng pamekaran.
Marion Terrill, diréktur transportasi sareng proyek urban di Gratan Institute, nyarios yén anjeunna prihatin ngeunaan kurangna transparansi di pamaréntah.
Saur anjeunna, "Kami masih henteu terang naon biayanana, sareng kami henteu terang naon manpaatna."
"Nyatana, anjeun tiasa kéngingkeun seueur artos ku artos ieu."
Sumber: warta ABC
Menteri Infrastruktur Bayangan David Davis nyarios yén dina tiori, netepkeun hubungan transportasi di saluareun kota mangrupikeun ide anu saé, tapi kedah aya kasus bisnis sareng biaya pamungkas anu jelas, anu anjeunna yakin tiasa ngaleuwihan 1000 milyar dolar Australia.
Anjeunna yakin: "Usul pamarentah pikeun jalan karéta suburban parantos rahasia pisan. Nyatana, éta henteu acan dileupaskeun sacara umum ku cara masarakat sacara lengkep sareng pantes nganalisis masalah éta."
来源:https://www.abc.net.au/news/2020-11-16/billions-to-be-spent-melbournes-suburban-rail-loop/12886936

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
warta ayeunaBudaya Dahareun

Langkung ti 95% masarakat gagal tuang langkung ti 5 jinis sayuran per tepung pikeun tetep séhat-kabar hadé bakal datang!Bubuk sayuran Australia bakal sayogi, anu tiasa ngirangan limbah tuangan sareng ngajantenkeun langkung gampang masarakat pikeun tuang sayuran anu séhat

2020-11-15 9:42:37

warta ayeuna

Éskalasi: Akun WeChat resmi Australia parantos "dibasmi"!Perdana Menteri ngajawab ka WeChat pikeun ngahapus téks na! 19 nagara ngadukung Australia, "diajar ti Jepang sareng kerjasama sareng Biden" tilas perdana menteri

2020-12-9 22:54:39

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30