Supir Australia gancang mariksa dirina sorangan!Toyota gera ngingetkeun 7.2 mobil, sareng seueur modél jual panas anu kadaptar!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Australia Channel Seven News ngalaporkeun dina 11 Nopémber yén Toyota nginget 9 kandaraan kusabab kasalempang kagagalan pompa bahan bakar tiasa ningkatkeun résiko kacilakaan.

Dilaporkeun yén Kompetisi Australia sareng Komisi Konsumén ngaluarkeun bewara pangémutan dina bulan April, tapi kusabab kagagalan pompa bahan bakar tiasa "ningkatkeun résiko kacilakaan sareng nyababkeun cilaka sareng maotna pikeun pangeusi sareng pangguna jalan anu sanés", komisi ngalegaan bewara ngelingan éta.

Tanggal penjualan kendaraan anu kaserang ti mimiti Oktober 2013 dugi ka Oktober 10, kalebet modél populér sapertos Camry, Corolla, Prado sareng Hilux.

Toyota nginget 7.2 kendaraan (sumber poto: Berita ti Australia XNUMX)

Produk Kaamanan Australia nyatakeun dina hiji pernyataan: "Gagalna pompa bahan bakar tiasa nyababkeun mobilna pareum. Upami pompa bahan bakar lirén damel, lampu peringatan sareng pesen tiasa ditampilkeun dina dasbor."

Kandaraan anu kedah diémutan (sumber poto: Australia Tujuh Berita)

Toyota bakal ngahubungi pamilik anu kapangaruhan ku pangélingan sacara nyerat sareng ngaluarkeun bewara samentawis.Perusahaan bakal nyayogikeun perawatan gratis pikeun kendaraan anu diémut deui, sareng dipiharep ti April 2021, bagian sareng komponénna bakal bertahap.

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Berita Australia

Henteu sieun langkung buruk deui dina hubungan sareng Cina!Morrison ngamajukeun tagihan "Anti-Cina" minggu ieu! Perdagangan $ 1500 milyar kalayan Cina diblokir!Ngan kusabab Australia ngalakukeun dua hal ieu salah!Cina sieun ngalarang impor sadaya hasil laut Australia!

2020-11-10 0:20:47

Warta CinaNews internasionalBerita Australia

Ngabobol!Imun kana 90% inféksi!Vaksin makuta anyar ngabagéakeun terobosan utama!Australia nyokot 1000 juta dosis!Jadwal pikeun muka Asia-Pasipik diumumkeun!Urang Cina ambek saatos nonton ...

2020-11-10 13:44:13

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30