Victoria parantos masihan artos ka jutaan kulawarga deui!Dinten ieu sadayana warta anu saé!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Sadaya warta anu saé!Dinten, Nopémber 11th: Trend anyar Victoria 17 teraskeun!


Énggal didiagnosa 0!


Ditambahkeun maot 0!Ieu ogé dinten ka-18 berturut-turut Victoria parantos ngahontal nol ganda!


Jumlah pamariksaan kamari ogé ningkat dugi ka gedé dibandingkeun sareng akhir minggu kamari, kalayan jumlah pamariksaan langkung ti 17000.
Ayeuna, jumlah kasus aktif di Victoria tetep aya tilu.

Kami ogé teraskeun ngarepkeun dinten nalika kasus aktip diberesihan!


Kiwari, salian ti terus ngahontal épidem anyar, masarakat Victoria ogé ngiringan sababaraha berita anu saé!

Jutaan Victorians bakal nampi subsidi tunai $ 250 kanggo mayar tagihan listrik
Ti saprak taun ayeuna, masihan artos ka masarakat parantos janten téma utama padamelan pamaréntah Australi.
Sareng dinten ayeuna masarakat Victoria ngiringan deui berita anu hadé:
Ayeuna pamaréntahan Victoria kedah ngirim artos ka rakyatna sorangan!


Numutkeun sababaraha laporan média Australia:
Pamaréntah Victoria bakal ngalebetkeun program subsidi kasejahteraan anu hargana $ 2.25 juta dina APBN kanggo taun fiskal ieu:

Disayogikeun langkung ti 95 Victorians ku subsidi énergi A $ 250 kontan pikeun ngabantosan aranjeunna mayar tagihan utiliti!


Cakupan program subsidi ieu anu disebut Power Saving Bonus nyaéta sapertos kieu:

Sadaya anu ngagaduhan kartu diskon, kalebet:

  • Kartu Kaséhatan Senior Federal
  • Tilas Kartu Kaséhatan Ngasuh (Barudak)
  • Ngasuh kartu kaséhatan anak
  • Kartu perawatan kaséhatan
  • Kartu perawatan kaséhatan anu panghasilanana murah
  • Kartu kaséhatan pensiunan

Anu nampi rupa-rupa tunjangan kesejahteraan, diantarana:

  • Panampa sangu pangangguran JobSeeker
  • Panampa Sangu Nonoman
  • Sangu sepuh
  • Sangu cacad
  • Sangu pangasuh
  • Sangu kolot hiji



Waktos kanggo kauntungan ieu nyaéta2021年的2月1日-2022年的1月31日,为期一年。
Salami periode ieu, anu ngalamar anu layak tiasa ngalamar ngalangkungan halaman wéb resmi Pamaréntahan Victoria pikeun halaman wéb Victoria Energy.
Unggal jalma ngan ukur tiasa nerapkeun sakali, sareng manpaatna bakal dibayar ku transfer bank.

Waragad parkir Kota Melbourne diperkirakeun dikirangan!

Henteu ngan ukur pamaréntah féderal sareng nagara di Australia tetep ngirimkeun kahangatan pikeun masarakat, ayeuna bahkan Pamaréntah Kota Melbourne siap masihan sagala kauntungan!Anyar-anyar ieu, Pamaréntah Kota Melbourne nembé ngalangkungan pamilihan umum walikota, sareng walikota Sally Capp ayeuna parantos dipilih deui sacara suksés.
Saatos kapilih deui, Walikota Capp ogé mimiti ngalaksanakeun janji kampanye na sateuacanna!

Numutkeun kana média lokal di Melbourne:
Déwan Kota Melbourne mertimbangkeun ngirangan biaya parkir di daérah Kota sareng ngupayakeun ngirangan "pajak kamacetan" anu kedah dibayar ka pamaréntah nagara.
Dina taun-taun ayeuna, pikeun ngatasi masalah kamacetan lalu lintas di daérah Kota Melbourne, pamaréntahan Victoria sareng pamaréntah Kota Melbourne sacara kuat ngadorong angkutan umum sareng ngarencanakeun ngarobah sababaraha tempat parkir di jalan janten trotoar sareng jalur sapédah.Nanging, kusabab wabah anu teu disangka-sangka ieu, masalah anu disanghareupan ku Kota Melbourne parantos robih tina seueur teuing jalma janten sanés.Upami ngarobih aliran masarakat di Kota janten prioritas utama pikeun pamaréntah kota.

Sareng kusabab wabah ieu nyerang kaseueuran masarakat kana angkot, pamaréntah kota ogé parantos ngarobih rencana sareng mimiti ngadorong dulur-dulur pikeun ngajalankeun deui kota.
Sateuacan pamilihan umum walikota ayeuna, walikota Capp ayeuna janji pikeun fokus dina ngarobih masalah parkir anu sesah sareng mahal di Kota Melbourne.
Dinten Salasa wengi, Déwan Kota Melbourne anu anyar bakal milih gerak pikeun ngirangan biaya parkir di Kota.

Salaku tambahan, Déwan Kota Melbourne ogé bakal ngabahas sareng pamaréntah propinsi Victoria, ngaharepkeun ngirangan "pajak kamacetan" anu kedah dibayar ka pamaréntah nagara ku 25%. "Pajeg kamacetan" mangrupikeun pajak anu dipungut ku pamaréntah Victoria kana jumlah tempat parkir di Kota Melbourne sareng sababaraha tempat parkir di daérah sakitar.Proyék ngumpulkeun pajak ieu biasana nargétkeun sababaraha tempat parkir komérsial, ogé sababaraha tempat parkir swasta (henteu ngitung imah apartemen).
Gumantung kana tempatna, pajak taunan sareng biaya pikeun masing-masing tempat parkir anu kedah dibayar ka pamaréntahan Victoria antara $ 1000-1500 dolar Australia.

Upami pamaréntah kota sareng pamaréntahan nagara tiasa hasil negosiasi pengurangan "pajak kamacetan", éta tiasa ngahémat operator parkir langkung ti $ 12 juta dina 2500 bulan ka payun.
Sareng sadaya artos anu disimpen bakal diperyogikeun kanggo ditransferkeun ka palanggan anu nganggo tempat parkir ieu.
Walikota Capp nyatakeun yén kabijakan ieu mangrupikeun "ukuran samentawis" anu diadopsi salaku réspon kana wabah dina periode anu khusus, sareng pamaréntah kota tetep bakal nuturkeun tujuan jangka panjang ngaoptimalkeun efisiensi lalu lintas Kota.


Nanging, aya ogé sora oposisi dina pamaréntah kota perkawis proposal ieu.
Sababaraha urang ngritik walikota Capp pikeun "ngabalikeun mobil". Nurunkeun biaya parkir sanés ngan ukur henteu tiasa méréskeun masalah kasusahan parkir, tapi tiasa nyababkeun langkung rame.

Tiket féri gratis ogé aya di dieu!


Salian ti pamaréntahan di sadaya tingkatan, aya ogé sababaraha perusahaan swasta anu nunjukkeun kaasih ka warga Victoria anu nembé pulih tina épidemi!Searoad Ferry, perusahaan pelayaran anu ngoperasikeun rute ferry Geelong-Mornington, nembé ngumumkeun:Bakal nyayogikeun panumpang langkung ti 3 tikét gratis!

Kusabab lokasi geografis khusus na, sanaos Geelong sareng Mornington silih nyanghareup ngalangkungan laut, aranjeunna kedah ngurilingan sapanjang Teluk Phillip ku jalan darat.Kusabab kitu, nyandak féri mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun ngarambat antara dua tempat éta.

Searoad Ferry mangrupikeun bisnis kulawarga lokal anu ngoperasikeun rute ferry Sorrento ti Queenscliff di Geelong dugi ka Mornington.
Salami épidemik, jumlah jalma anu nyandak féri murag langkung ti 90%, tapi ku diangkatna larangan Victoria, jumlah panumpang ayeuna parantos balik kana 80% tina aslina.


Sanaos genep bulan ka pengker kusabab epidemi éta, éta parantos ngalaman kasusah bisnis anu hébat, tapi pikeun masihan deui wisatawan sareng ngadukung industri pariwisata lokal, Searoad Ferries Group nembé ngumumkeun:Langkung ti 3 tikét gratis bakal disebarkeun!Mangsa validitas tikét gratis ieuTi Senen payun, 11 November, dugi ka 23 Juli taun payun.


Babaturan anu hoyong nampi tiasa ngalamar ngalangkungan halaman wéb ieu,https://www.freeferrytickets.com.auSaluran koléksi bakal tiÉta bakal dibuka énjing tanggal 11 Nopémber sareng bakal dipungkas dina tanggal 18 Nopémber.Perhatoskeun yén jumlah tikét gratis anu tiasa ditampi unggal dinten terbatas, sareng réréncangan anu resep kedah ngamimitian nyandak tikét énjing!

Teras aya manpaat ieu pikeun ditampi!


Salaku tambahan kana kauntungan anu nembe diluncurkeun, pamaréntah Australia nembé ngumumkeun sababaraha manpaat teu lami-lami ayeuna. Xiaowei bakal marios pikeun sadayana:Anu kahiji nyaéta amplop beureum $ 500 ti pamaréntah féderal!Éta bakal mimiti sumping dina akhir bulanRebo kamari, Parlemén Federal Australia nyatujuan gelar éta

Mayar Pangrojong Ékonomi
Subsidi dukungan kauangan
Usul aprésiasi.


这笔500澳元的现金补贴将会在今年的11月30日和明年的3月1日分两次发放给符合条件的澳洲人。
Numutkeun kana peraturan pamaréntah, urang Australi tiasa kéngingkeun artos éta salami nampi kauntungan ieu:

  • Sangu sepuh
  • Sangu dukungan cacad
  • Sangu Penghasilan Pembina
  • Sangu pajak kulawarga
  • Sangu pangasuh
  • Pensiunan Kartu Konsési
  • Kartu Kaséhatan Senior Federal
  • Sangu veteran
  • Kartu diskon anu sanés

Henteu perlu ngadaptar tunjangan kesejahteraan ieu. Salami anjeun minuhan saratna, pamaréntah bakal langsung ngaluarkeun kana rekening anjeun ngalangkungan sistem Centrelink.


Salaku tambahan, pamaréntah Victoria nembé ngaluncurkeun langkah ageung minggu kamari:Kinder sadayana gratis taun payun!


Pamaréntah Victoria bakal nyayogikeun 2020 juta dolar Australia dina anggaran taun fiskal 21-1.7.

Sadaya murangkalih anu kadaptar di TK umum pamaréntah bakal dibébaskeun tina SPP salami sataun!

Diharepkeun yén ieu bakal ngahémat sahenteuna $ 2000 XNUMX dina biaya SPP kanggo unggal murangkalih di unggal kulawarga.



Numutkeun rencana ieu:

Pamaréntah bakal langsung nyayogikeun subsidi ka sadaya proyék TK umum anu dibiayaan pamaréntah pikeun ngabébaskeun murid anu kadaptar ti SPP.
Ieu ngandung harti yén sadaya murangkalih anu hadir dina Kinder umur 4 taun (15 jam per minggu) tiasa gratis 1 taun gratis.
Barudak anu umur 3 taun (5 jam per minggu) anu angkat ka Sessional Kinder ogé tiasa gratis.

Salaku tambahan, upami murangkalihna aya di tempat asuhan Childcare Center, tapi éta kalebet Program Kinder, anjeunna ogé tiasa kéngingkeun subsidi sahenteuna $ 2000 per taun.

Komo deui, upami anjeun lebet ka kelas umur 3 taun di Sessional Kinder, biaya SPP langkung ti 5 jam pembiayaan pamaréntah ogé tiasa dikirangan sawaréh.


Tulis dina tungtung

Victorians parantos lami deui dina kahirupan normal. Sanés ngan sadayana aktip ngiringan kabébasan, ti pamaréntah dugi ka swasta, aranjeunna ogé aktip masihan dukungan.
Nanging, wabah anu anyar di Australia Kidul ogé ngingetkeun urang yén urang kedah ulah santai haté dina nyegah wabah éta.


Hayu urang nyalindung ka Melbourne anu dipikacinta babarengan!


Sumber: Herald Sun, Zaman
Sababaraha gambar ti Internét

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Pitunjuk Hirup

"Pasar swalayan" gratis di Melbourne pikeun ngabantosan 2000 murid internasional saminggu meunang pujian

2020-11-15 9:25:15

Pitunjuk Hirup

Daptar réstoran "Daptar Hideung" Sydney Kulon ngumumkeun!Toko ieu aya dina daptar. Naha anjeun kantos nganjang ka aranjeunna?

2020-12-11 9:02:50

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30