Victoria tetep teu gaduh tambahan anyar! [Akhirna] Saatos ampir 9 sasih, China Southern Airlines neraskeun rute Guangzhou-Melbourne; Australia Kidul bakal mungkas blokade payun jadwal; kembang api Sydney Taun Anyar dibuka pikeun pangakuan

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

[Victoria] Jumlah 20345 kasus anu dikonfirmasi inféksi makuta anyar

(819 jalma maot)

Teu aya diagnosa énggal pikeun dinten ka-22 berturut-turut, Teu aya maot anyar.

1 kasus aktip, di rumah sakit.

Éta diuji 11333 kali kamari.

Dinten Rebo, komponén coronavirus énggal dideteksi dina sampel limbah tina pabrik pangobatan limbah Altona di belah kidul-kulon Melbourne.

Warga di Altona sareng anu datang ka daérah éta, ogé warga sareng pangunjung di daérah sakitarna, utamina anu datang ti Senén, 11 Nopémber dugi ka Rebo, 16 Nopémber, disarankan pikeun diuji gancang-gancang upami aranjeunna ngalaman gejala.

Tutuwuhan pembuangan limbah dimana virus anu dipendakan utamina dikoleksi tina 7 daérah kalebet Altona, Altona Meadows, Seaholme, Sanctuary Lakes, bagéan Laverton, Point Cook sareng Williams Landing.

Menteri Keuangan Victoria Tim Pallas nyarios yén sanaos Victoria bakal fokus kana pemotongan pajak pikeun ngarangsang padamelan sareng ékonomi, Tapi moal nuturkeun NSW pikeun ngaleungitkeun tugas cap pikeun samentawis ieu(New South Wales sanésna bakal nyéépkeun pajeg taunan pajak darat taunan, ditambah biaya ngambang 0.3% tina nilai bumi anu teu acan dironjatkeun; rata-rata ayeuna kirang tina A $ 2500 per taun).
 

Panghasilan bea cap mangrupikeun sumber panghasilan katilu pangageungna pikeun pamaréntahan Victoria, kadua ngan ukur pajak barang sareng jasa (GST) sareng pajak gaji.

Isukan gubernur badé ngumumkeun blokir langkung jauh deui mulai minggu payun, anu tiasa langkung ageung tibatan anu direncanakeun (ngamungkinkeun langkung seueur jalma kanggo ngariung).

Sareng ti 11 Nopémber, NSW sareng Téritori Ibukota bakal angkat watesan wates ka Victoria.

Parobihan ageung deui nyaétaVictoria bakal ngamimitian nampi panumpang internasional ti 12 Désémber (Ti luar Selandia Anyar), Hingga 160 jalma per dinten (1120 per minggu, Sacara kasar jumlah ayeuna di Brisbane sareng Perth).Ieu parantos ningkatkeun kapasitas panarimaan mingguan Australia janten ampir 8000 jalma per minggu. Dipiharep dintenna bakal langkung ti jumlah ieu.

Catet yén jalma anu tiasa uih deui ka Australia masih warga, PR, anggota kulawarga caketna, sareng anu gaduh visa samentawis anu parantos ngalamar pengecualian.(Kalebet mahasiswa internasional anu parantos diajar kedokteran, kedokteran gigi, keperawatan sareng gelar sanés dina sataun kamari).

Sedengkeun pikeun kumaha jumlah 1120 ditangtukeun, éta panginten kusabab 8000 kali 3, ditambah 6000 minggu payun, kasarna tiasa ngahontal tujuan Australia pikeun ngauihkeun sadayana urang Australi anu didaptarkeun di luar negeri sateuacan Natal.

Sistem hotél karantina Victoria bakal dihirupkeun deui, sareng kabijakan khusus (sapertos standar tarif) masih henteu dipikaterang.

Ayeuna pamaréntah nagara ngagaduhan 16 dinten kanggo nyiapkeun,Paréntah militér parantos dikaluarkeun pikeun mastikeun yén aya "kontrol anu jelas sareng struktur akuntabilitas, teu aya deui kasalahan",Sadaya padamel bakal langsung dikontrak sareng diatur ku pamaréntah pikeun latihan, sareng aranjeunna moal ngagaduhan padamelan di tempat sanés nalika jasa hotél.

Saran dina laporan panilitian hotel karantina ogé kalebet: imigran ti nagara-nagara anu résiko rendah tiasa diasingkeun di bumi, manajemén alat-alat pamantauan éléktronik ngalangkungan téknologi telepon sélulér, sareng bahkan ngagem peralatan pamantosan ankle atanapi pigeulang.

Nanging, kumargi jumlah panarimaan anu maksimal ditetepkeun, éta hartosna yén jalma anu datang ka hareupna tetep kudu cicing di hotél anu misah.

Cabang Australia China Southern Airlines geuwat nuturkeun kamari sareng ngumumkeun yén mimitian ti 12 Désémber, salah sahiji tina dua penerbangan antara Guangzhou sareng Sydney bakal dipindahkeun ka Melbourne.(Tiket udara pikeun sababaraha bulan ka hareup anu dirilis dina halaman wéb kamari parantos réngsé dina sababaraha detik, antosan, ayeuna tikét udara aya di kalangan babaturan ..).

Pencét pikeun pamundut

Pondokna, CZ343 / 344 anu lami leungit deui.

(Persis 10 bulan ka pengker, kasus makuta anyar anu dikonfirmasi anu dilaporkeun di Australia nyaéta saurang lalaki ti Wuhan anu sumping ka Melbourne dina hiber kidul).

Ieu mangrupikeun kahiji kalina ti saprak China nerapkeun kabijakan pangwatesan "lima 3s" pikeun penerbangan internasional tanggal 29 Maret, sareng maskapai daratan milih Sydney salaku hiji-hijina titik aksés di Australia, sareng aranjeunna ngahanca penerbangan panumpang biasa antara Melbourne sareng daratan pikeun pertama kalina.

Di sisi sanésna, éta ogé nunjukkeun yén dina "mékanisme hadiah" anu aya, jumlah total dugi ka dua perjalanan ka hiji nagara per minggu ku maskapai masih teu tiasa nembus, sareng mustahil pikeun nyebarkeun rute di seueur kota dina jangka pondok.

Nganggo kuota kadatangan ka hareup di Melbourne ogé bakal ngajadikeun penerbangan Sydney ngosongkeun korsi sareng nyandak langkung seueur jalmi. China Southern Airlines tiasa ngical langkung tiket udara ti Guangzhou ka Australia bari masih ngapung 2 penerbangan, anu langkung hemat.

Parobihan ieu ngan bakal kajadian sabulan engké. Diharepkeun anu pangpayunna neraskeun penerbangan di Victoria nyaéta maskapai penerbangan ti Jepang, Singapura sareng Wétan Tengah, ogé Cathay Pasipik.

Dina waktos anu sasarengan, sadaya parobihan di luhur dumasarkeun kana premis yén wabah mahkota énggal di Victoria henteu deui rebounds.

Éta ogé tiasa dimungkinkeun pikeun maskapai Cina sanés pikeun neraskeun rute Melbourne.

Salaku conto, Eastern Airlines sareng Xiamen Airlines, sareng naha Air China bakal pulih sadayana henteu leres-leres; tapi épidemis lokal di Tianjin sareng Shanghai ogé nyababkeun sababaraha variabel.

Tangtosna, henteu paduli kota mana anjeun angkat sareng balik ka nagara anjeun, "Bukti Yin Ganda" 48 jam sateuacan angkat kedah disiapkeun. Ieu henteu robih.

Anyar-anyar ieu, seueur média spekulasi yén Cina parantos ngencatkeun panerbitan dokumén lebet sareng kaluar, tapi ieu ngan ukur nunjukkeun yén anjeun henteu ngumbara sacara internasional dina waktos anu payun.Upami anjeun leres-leres ngagaduhan kabutuhan perjalanan anu mendesak sareng alesan, aranjeunna moal gagal pikeun méréskeun pikeun anjeun.

Rusuh nyabok Australia ku sababaraha berita palsu

Nyayogikeun inpormasi nyata palu nyata / inventaris éksklusif

[New South Wales] 4527 kasus dina total

(53 jalma maot)

Ti 11 Nopémber, New South Wales bakal ngijinkeun 23 jalma pikeun ngahadiran rapat di luar.

Abdi hoyong lebet Sydney CBD sareng Sydney Kalér pikeun nonton kembang api dina 12 Désémber(Ngan ukur acara tengah wengi, teu aya acara jam 9 taun ayeuna)Dear, anjeun ayeuna tiasa ngadaptar kanggo pas.

https://www.service.nsw.gov.au/

Daérah anu ditingali bakal dibagi kana dua daérah, héjo sareng konéng.

Daérah héjo sareng konéng dina peta duanana tempat pikeun ngarayakeun Taun Anyar

[Téritori Modal] 115 kasus dina total

(3 jalma maot)

[Australia Kidul] Jumlahna 554 kasus

(4 jalma maot)

Australia KidulJumlah massa lokal ningkat janten 26, sareng sahenteuna 44 kasus anu disangka sareng langkung ti 4500 kontak caket diperyogikeun diasingkeun.

Australia Kidul ngumumkeun yén éta bakal ngeureunkeun "blokade keras" mimiti dinten Minggu ieu (6 dinten janten 4 dinten):

Henteu deui ngabatesan alesan pikeun kaluar;

Gym dibuka deui;

Kawinan nepi ka 150 jalma(Tapi nginum atanapi jogét bari nangtung dilarang)

Acara pribadi sareng pamakaman tiasa ngijinkeun dugi ka 50 jalma ngariung;

Teu langkung ti 100 urang kanggo upacara kaagamaan

Dugi ka 10 jalma pikeun rapat kulawarga;

Tempat makanBuka deui, dugi ka 100 jalma tiasa kumpul;

Ngagem masker pikeun kaéndahan sareng jasa pribadi;

Henteu wajib deui, jalma didorong tetep nganggo masker di luar ruangan

Sakola bakal dibuka deui Senén payun

Antosan

Salaku tambahan, anggota kulawarga atanapi batur sakamar tiasa ngiringan ngiringan latihan di luar ruangan, anu parantos dilaksanakeun.

Alesan pikeun muka blokir sateuacanna nyaéta:

Gubernur Steven Marshall nyebatkeun kamari yén hubungan anu caket sareng Woodville Pizza Store ngahaja nyasabkeun tim pelacak kontak sareng ngabohong.

Anjeunna écés damel di ditu bari, tapi nyatakeun yén anjeunna janten nasabah nembé, panginten anjeunna katépaan ku ngagaleuh pizza di ditu.

Ieu ngagambarkeun arah anu lengkep sareng sumber inféksi (nunjukkeun yén toko pizza sanés masalah),Hal ieu ngamungkinkeun Australia Kidul ngamimitian blokade ngalawan komunitas dumasar kana inpormasi palsu.

Tapi pulisi Australia Kidul nyarios yén aranjeunna moal ngahukum jalma éta.

Pangujian genetik nunjukkeun yén kasus ieu aya hubunganana sareng pangumbara anu balik ti Inggris dina 11 Nopémber.

Pasar swalayan nembé ngawatesan larangan, maskapai nembé badé nyetél penerbangan, sareng nagara-nagara sanés nembé ngahalangan Australia Kidul ... Ayeuna aranjeunna pingsan!Badé naon ieu?

Sareng anu "kabur" Australia Kidul dina dua dinten ka pengker, atanapi anu nembé didenda .......

Masih mungkin pikeun malikeun wates antara Victoria sareng Australia Kidul sakumaha anu dijadwalkeun ti 12 Désémber.

[Téritori Kalér] 46 kasus total

[Kunzhou] 1192 kasus dina total

(6 jalma maot)

Anyar-anyar ieu, parantos aya masalah jero negeri anu dikaitkeun sareng Australia.

Anyar-anyar ieu, matéri laporan 123 halaman parantos medar dina Internét. Panulis ngaku "Lv Xiang, tilas mahasiswa master dina rékayasa kimia Universitas Tianjin", sareng ngalaporkeun "Profesor Zhang Yuqing sareng putrina Zhang ** ti Sekolah Téknik Kimia Universitas Tianjin."

Kamari sakola nyatakeun yén tim panyilidikan negeskeun yén kalakuan akademik Akademi Zhang Yuqing leres sareng Universitas Tianjin parantos mecat.

Bahan pelaporan di luhur dibagi kana tujuh bab. Salian ti bubuka sareng kacindekan, unggal bab ngajelaskeun "Tesis anu dipalsukan Zhang Yuqing sareng putrina Zhang **", "Tésifikasi palsu pikeun murid-murid Profesor Zhang Yuqing", sareng "tesis Falsified dina skripsi kuring" Dina nyeratna, kumaha Zhang Yuqing nungtun panipuan "," perkenalan ringkes kana fenomena panipuan makalah akademik anu diterbitkeun ku Zhang Yuqing "," Kumaha Zhang Yuqing ngirimkeun langkung ti hiji naskah (silih téplagiasi) ", kalayan sababaraha foto, screenshot makalah anu aya hubunganana, sareng sajabana.

Numutkeun data Baidu, Zhang ogé angkat ka Universitas Queensland sareng Universitas New South Wales salaku sarjana panalitian senior.

[Australia Kulon] Jumlahna 794 kasus

(9 jalma maot)

[Tazhou] 230 kasus total

(13 jalma maot)

Sajauh ieu, 27805 kasus parantos didiagnosis di Australia, 907 tos maot, sareng 97 urang teu acan pulih(Teu kaasup kasus impor ti NSW).

Pangropéa anu jawab: Troy  

Bagikeun / ngabéréskeun berita / laporan / repost / kirimkeun

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
News internasionalTinjauan éditorial

Tarung pikeun kabébasan, cicing sareng Hong Kong!

2020-11-14 23:38:24

Warta CinaTinjauan éditorial

Adina Universitas Tsinghua "keuna" ku lanceukna: Abdi hoyong anjeun maot sacara sosial!

2020-11-26 0:15:04

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30