Victorians anu diberkahan di Australia, barudak bakal diaku sacara gratis ti taun payun, sareng pamaréntah parantos nanem modal 1.7 juta yuan pikeun ieu

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Barudak Victoria di Australia bakal nampi jasa TK gratis taun payun. Gubernur nagara éta, Daniel Andrews, ngumumkeun kaputusan pamaréntah dina Salasa (11 Nopémber) énjing.

Numutkeun inpormasi anu dikaluarkeun ku pamaréntah Victoria, pamaréntah nagara parantos nyisihkeun dugi ka 2020 juta yuan dina anggaran taunan 21/1.696 pikeun ngabantosan barudak Victoria nampi jasa perawatan budak gratis taun payun.Hibah ieu bakal ngijinkeun unggal murangkalih anu kadaptar dina program subsidi perawatan budak pikeun ngahémat sakitar 2000 yuan dina biaya kanggo kulawarga.

Numutkeun anggaran, pamaréntah nagara bagian bakal nyayogikeun subsidi ka lembaga jasa pendidikan dini anu nyayogikeun program subsidi perawatan budak, anu hartosna yén barudak umur 4 taun sareng barudak umur 3 taun anu tiasa gratis di binih satengah dinten munggaran.

Nguntungkeun tina waragad pamaréntah anu luhur, barudak anu didaptarkeun dina program subsidi perawatan budak sareng ngiringan binih sapinuh waktos tiasa ngahemat kulawarga sakitar 2000 yuan dina biaya perawatan budak.

Pikeun barudak umur tilu taun anu satengah-waktos sareng henteu nampi program subsidi murangkalih kanggo ngabiayaan binih, kulawargana ogé bakal nampi pangirangan biaya perawatan budak.

Menteri Victoria Ingrid Stitt, anu ngurus ngurus budak, nyarios: "Ieu mangrupikeun inpormasi anu bijaksana. Perawatan murangkalih gratis sanés ngan ukur tiasa ngahémat kulawarga rébuan dolar Australia, tapi ogé bakal ngamungkinkeun langkung seueur murangkalih ngalebetkeun perawatan budak leutik pikeun ngadukung Pelayanan perawatan budak sareng stafna ngadukung langkung seueur sepuh, khususna awéwé, pikeun balik ka pasar tenaga kerja. "

Gubernur Andrews nyarios: "Awéwé parantos paling parah ku pandemi ieu. Pamulihan nyata hartosna mastikeun yén aranjeunna didukung, balik deui ka tempat damel, sareng dijamin kasalametan sareng stabilitas."

Editor anu ngurus: Yue Ming

tulisan patali

Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Atikan, diajar ka luar negeri

Universitas Ma Yun Lakeside, sinyal politik anu bahaya pisan

2020-11-8 12:36:09

Atikan, diajar ka luar negeri

Kontaminasi kapang anu disangka, seueur produk murangkalih KaiserStyle anu kawéntar | Australia | Kaulinan barudak KaiserStyle | Réaksi alérgi | Chinatown, Australia

2020-12-20 20:54:04

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan
Laksanakeun impian anjeun!Ngadaptarkeun sareng kéngingkeun $ 30