Australia-A inventarisasi hébat artefak dapur disumputkeun di supermarket Australia!Harga rata-rata $ 10!Éta raja produk luar-stok!Hébat sareng gampang dianggo!Cina kedah ngéstokeun!Bangun gancang! | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Nembe kapangaruhan ku wabah di Sydney, sadayana parantos ngirangan tuang. Dina waktos kagorengan sareng masak di bumi, sadayana kedah latihan salaku "Sydney Little Master Master" ~ Upami serangan balik kuliner sanés serangan balik, éta kedah beda. Henteu penting, tapi upami anjeun hoyong palay damel, anjeun kedah heula ngasah alatna. Upami anjeun hoyong masak saé, anjeun kedah ngalaksanakeun hal-hal munggaran.

Artefak dapur praktis tur murah.

Nembe kapangaruhan ku epidemi di Sydney, sadayana parantos ngirangan badé tuang. Dina waktos kagorengan sareng masak di bumi, sadayana kedah ngokolakeun janten "Sydney Little Master Master" ~

Serangan serangan masak sanés serangan serangan, sareng éta kedah disebatkeun yén éta henteu penting, tapi upami anjeun hoyong damel saé, anjeun kedah heula ngasah alat anjeun. Upami anjeun hoyong ngadamel tuangeun anu saé, anjeun kedah siap-siap. kahiji. Anjeun tukang masak poék. Kembang aneh, siki jero dapur sababaraha menit?

(Entong nyobian tindakan bahaya)

Janten koki Australia, Master Chef, sareng janten "tulang béas lami" Sydney, ngawasa opat piring sareng hiji sup dina hiji waktos, sampurna nampilkeun méja masakan anu endah sareng mewah.

Parabot dapur anjeun kedah lengkep!Alat anu saé henteu ngan ukur gampang dianggo, tapi ogé tiasa ngahémat anjeun seueur waktos, sareng tuangeun anu anjeun damel raoseun ~~~~~~

Australia里,有超多厨房神器,什么剁馅的、保鲜的、切片的、收纳的,又便宜又好用,帮你节省超多时间不说,用的方便顺手,做的饭才香啊!

1. Internet selebritis gaya panas penarik bawang bodas $ 6

Shredder ieu mangrupikeun jinis manual anu bodo, henteu katerampilan, henteu kedah nyolok, gagang abu di luhur tiasa ditarik pikeun nyetir sabeulah di jero pikeun muter sareng rendang tuang, saderhana pisan sareng gampang dioperasikeun!

Sanaos urang Cina sapihak namina tukang tarik bawang bodas, tapi!Henteu ngan ukur tiasa narik bawang bodas, tapi salami anjeun hoyong rendang, anjeun tiasa ngalungkeun!Sayuran sakedik sayuran sareng rempah tiasa dicincang gancang!

并且这款拉蒜器还非常简单容易清洗,只要洗洗盖子、里面的刀片还有这个罐子就完事儿了!关键是——便宜啊!才$6刀!这样的好货,每次一就遭疯抢,很容易断货!下次再看到,果断去拿下!

2. Internét hot style hot spares KMART spice jar set $ 17

Naha murid anu cicing di apartemen sok mikir yén dapurna henteu cekap ageung?Teu aya tempat pikeun nempatkeun sagala jinis rempah Cina sareng Kulon?Abdi sumping!Artefak anjeun bérés bumbu, anjeun tiasa ngagaduhan éta di Kmart ngan ukur $ 17!

Pupusna gangguan obsesip-nu nyurung moal kajantenan deui, meja dapur anjeun moal janten pabalatak, kulawarga bumbu bakal rapih sareng rapih ti ayeuna.

并且,一个套装里还附带一张贴纸,各种的调料的名字可以贴在瓶身上这不就更好找了吗!这个小罐子不仅可以放调料,杯子的装饰,小零碎的珠子,任何你需要收纳的都可以装哦!简直太方便了!

3. Super praktis KMART Endog Steamer $ 15

Sadayana kedah terang是不能加热带壳的鸡蛋的!会炸!但是如何才能简单方便地蒸蛋呢?用Kmart这款神仙蒸蛋器就行了效果如同水煮蛋!超级神奇!

Tempatkeun cai dina pangkalan teras lebetkeun endog kana rak. Hal anu paling bahaya nyaéta ku kukusan endog anu murah, anjeun tiasa milih ngukus sababaraha endog dinten ayeuna. Pilih endog anu lemes atanapi keras anu anjeun pikahoyong, lemes, sedeng, keras, terus pencét mimitian. Ngan antosan teras tuang!

4. 即空KMART吐司煎蛋一体机

这款Kmart的吐司煎蛋机可谓是真正的网红爆款啊!还没就暗戳戳“羊毛预定”了,Kmart售价才$49刀……一遍烤土司、一边煎鸡蛋!怎么会有这么天才的设计!太方便了!

Nanging, hal anu murah sareng gampang dianggo dasarna wirahma detik. Upami anjeun henteu tiasa mésér Kmart, anjeun ogé tiasa ngémutan Tefal anu sami "ngagantian tinggi (ngagantian harga tinggi)"

Harga modél ieu $ 200 sareng éta ngagaduhan fungsi anu sami, tapi upami anjeun hoyong mésér modél langkung mirah ti Kmart, anjeun ngan ukur tiasa ngantosan anjeunna kéngingkeun waktos sanésna.

5. Internét alat panas gaya ALDI dapur alat $ 2.99

Kamari, nalika anjeun gélo dina Taobao Cost-effective Festival, Aldi anteng nempokeun anu anyar! ! !Suplai dapur super lucu ieu sadayana $ 2.99!Aya artefak pikeun motong alpuket, bonténg sareng shreds, ogé kernel jagong sareng apel.

Sanaos perkakas dapur leutik ieu sigana henteu pikaresepeun, éta tiasa ngahémat seueur waktos kanggo operasi dapur anjeun sareng ngajaga bentuk kadaharan anu seragam sareng lengkep. Upami anjeun henteu ngagaduhan péso kang Oki, anggo artefak pikeun curang!

6. Kmart电动/盐研磨器 $15

从此解放双手!你的从此再也不用手磨了,这款电动研磨器只要按个按钮,就会自动磨出来,超级方便!

除了Kmart这款研磨器,市面上还有很多同一类型的,不过Kmart最便宜,2支才$15,一瓶一瓶盐,只用2节AA电池就能用了哦!是不是超级机智的一款神器!

7. Internét selebritis gaya panas pengering sayuran $ 9

batur sakelas!Puteran sayuran ieu mangrupikeun artefak anu ngabantah déwa!Lebetkeun sayuran anu énggal diseuseuh sareng dicincang, sareng anggo kakuatan sentrifugal pikeun muterkeunana sareng éta bakal garing langsung!Anjeun gaduh dua pilihan: Modél Kmart di belah katuhu nyaéta $ 2, sareng modél kénca IKEA nyaéta $ 9. Éta tiasa dianggo dua kali. Karanjang anu aya di jero tiasa dikaluarkeun pikeun ngumbah sayuran sareng nempatkeun deui dina mangkok utama pikeun garing sacara normal.

Ku cara kieu, minyak moal percikan nalika asak, sareng salad moal seueur cai!Nanging, hiji-hijina karugian tina pot sapertos ieu nyaéta henteu tiasa ngandung seueur teuing piring, upami éta henteu oyag!

深挖完这些便宜又好用的厨房神器,是不是觉得土澳的暗藏玄机并想马上拥有全部神器,马上解放双手!

本期的厨房神器就介绍到这里,欢迎大家【点赞、评论、转发】一键三连!老仙女下期继续挖出好用厨房神器哦!

 

 

Gambar dina tulisan ieu asalna tina halaman wéb resmi saudagar

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

【Warta wilujeng sumping, Wawancara kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Australia-paling lengkep dina sajarah!Redaksi Sydney tuang 42 jinis mooncakes selebritis Internét Sydney dina hiji waktos! 2020 Industri mooncake industri terkuat "Michelin Guide" Bagian 1!Ngagaduhan 5 daging daging gendut kanggo nyaritakeun, kadaharan anu pang saéna ternyata ... | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2020-12-27 14:23:33

Kasenian stilistikaGaya hirup

Seni awak pang geulisna, kagégég, tong cicingeun waé!

2021-1-9 10:06:57

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan