Dina awal dinten ayeuna, Cina parantos netepkeun tingkat setoran 200% pikeun anggur Australia!Perang dagang Cina-Australia naék deui!

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!

Palu anti-dumping anggur Australia

Kumpulkeun setoran dugi ka 200%

Tanggal 2020 Juli 7, Menteri Perdagangan Cina nampi aplikasi panyelidikan anti subsidi sacara resmi dikintunkeun ku Asosiasi Industri Anggur Cina atas nami industri anggur domestik. Ngalamar nyungkeun impor anggur anu asalna di Australia kana wadah 6 liter atanapi kirang (sateuacana ieu disebut Anggur anu Patali) pikeun ngalaksanakeun panyilidikan anu kontra.
 

ti saprak31日,中国商务部开始对澳洲红酒反倾销调查开始,澳洲红酒厂商和中澳贸易商就都在胆战心惊的等着另一支靴子什么时候掉下来?

 

Akhirna, dinten Jumaah tanggal 11 Nopémber, Kamentrian Dagang Cina ngaluarkeun Pengumuman Nomer 27 taun 2020 dina halaman wéb na, ngumumkeun kaputusan awal ngeunaan panilitian anti pembuangan anggur di Australia.
决定自2020年11月28日起采用保证金形式对上述产品实施临时反倾销措施,各公司保证金比率为107.1%—212.1%。

Numutkeun hiji pernyataan dina Kamentrian Dagang Cina dina halaman wéb na, dimimitian ti Saptu (11 Nopémber), pamaréntah Cina bakal nyandak tindakan pikeun ngimpor anggur Australia, sami sareng tarif.
XNUMX. Kaputusan awal
Agénsi anu nalungtik mimitina nangtoskeun étaAya miceunan anggur impor anu asalna di Australia, Industri anggur anu aya hubunganana sareng domestikSangsara karuksakan bahan, jeungAya hubungan sabab antara dumping sareng karusakan material.
XNUMX. Levy tina margina
Numutkeun kaayaanana Pasal XNUMX sareng Pasal XNUMX tina Peraturan Anti Pembuangan, otoritas panilitian mutuskeunNgalaksanakeun tindakan anti pembuangan samentawis dina bentuk margina.
Ti 2020 Maret 11Nalika ngimpor produk anu ditalungtik, operator impor wajib nyayogikeun setor anu aya kaitannana ka Pabean Républik Rahayat Cina dumasar kana babandingan deposit perusahaan anu ditangtoskeun dina kaputusan awal ieu.
Produk anu ditalungtik:Anggur impor asalna di Australia dina wadah 2 liter atanapi kirang.

XNUMX. Métode ngaluarkeun margin

Setoran kaamanan bakal diitung sareng dipasangkeun dumasar kana peunteun anu dibayar ku pabeayaan anu disatujuan ku bea cukai.

Rumus itunganna nyaéta: Jumlah margina = (nilai pabeayaan-disatujuan bea cukai × laju ngumpulkeun margin) × (1 + tingkat pajak tambah nilai impor).

(Upami industri diberesihan tina kaputusan anti-dumping dina akhir panilitian ieu taun payun, deposit ieu bakal dibalikeun deui.)

Opat, koméntar

Sadayana stakeholder dina pengumuman ieuDina 10 dinten ti saprak tanggal diterbitkeun, Anjeun tiasa naros ka lembaga panyidikKirimkeun koméntar tertulis.

Pamaréntah Australia henteu ngaku éta

Pikirkeun yén Cina ngagaduhan rencana sanés

Hasil panilitian sareng langkah penanganan Kamentrian Cina dileupaskeun dinten Jumaah, anu langsung ngahudangkeun protés ti pamaréntah Australia.
Menteri Perdagangan Simon Birmingham parantos nyarios paling tangguh dugi ka ayeuna. Anjeunna nyarios yén kaputusan Cina maksakeun tarif tinggi kana anggur Australia dina dinten Jumaah bakal对该行业造成“毁灭性”,使其企业无法生存.

Australia ngekspor 12 milyar dolar Australia anggur ka Cina unggal taun.
Perusahaan anu kalibet dina survey kalebet Treasury Anggur Estates, perusahaan anggur panggedéna di Australia, anu mangrupikeun perusahaan ékspor utama ka Cina. 
Saatos berita ngeunaan kaputusan Cina kaluar, perusahaan didaptarkeun di Bursa Saham AustraliaTreasury Wine11.3%, Kana 9.23 dolar Australia, sateuacan perusahaan ngagantungkeun perdagangan, naNilai pasar parantos ngejat ampir A $ 8.45 juta.

Pamaréntah Australia sareng industri anggur lokal nolak pisan tuduhan anti pembuangan.
Sekretaris Perdagangan Birmingham nyarios:"Gagasan yén Australia parantos ngasubsidi industri anggur urang ku sababaraha cara pikeun ngaktipkeun éta miceun atanapi ngical produk dina pasar internasional kalayan harga anu langkung handap tina biaya henteu leres.Éta salah,"

"Ti saprak taun ayeuna, pangaruh kumulatif tina sanksi perdagangan Cina kana sababaraha industri di Australia mémang parantos nimbulkeun anggapan yén采取这些行动是由于某些其它,或是对一些的回应. "

"Ieu leres-leres henteu saluyu sareng komitmen anu dilakukeun ku Cina ngalangkungan Perjanjian Perdagangan Bebas China-Australia sareng Organisasi Perdagangan Dunya (WTO). Ieu henteu cocog sareng sistem perdagangan dumasar aturan."

 

Pikeun sababaraha bulan, pamaréntah féderal parantos nyatakeun yén kuduna中国来解释为何澳大利亚成为违规tujuanana.

 

Menteri Perdagangan Cina nyatakeun yén parantos ngalaksanakeun panyilidikan saluyu sareng hukum sareng peraturan Cina anu relevan sareng aturan WTO.

Tapi Sénator Birmingham ayeunaTuduh Cina ngagunakeun tekanan ékonomi pikeun maksa Australia ngarobih jabatanana dina Huawei, gangguan asing, kaamanan nasional, sareng masalah sanés anu dikedalkeun ku Kedubes Cina minggu kamari

Pasamakmuran Australia部长利特尔普莱德(David Littleproud)周五表示,Australia moal kompromi jabatan kawijakan na salaku réspon tina ancaman perdagangan.

"Ieu anu dilakukeun pamaréntah Australia tina faksi politik anu dipilih.Kami moal sareng pernah kompromi dina nilai sareng prinsip ieu.Kami mangrupikeun nagara anu berdaulat, sareng kami ngarepkeun supaya dihargaan ku nagara daulat, sareng kami moal ngarobah ieu.

Perdana Menteri Morrison ( Morrison)此前表示,“中国否认针对澳大利亚出口商品发动贸易,我只能接受这种表面说法。” 
外交部长佩恩(Marise Payne)则表示,贸易令澳大利亚深感担忧,并再次呼吁中国遵守国际贸易规则。
"Ieu tangtosna prinsip anu bakal kami taat, sareng kami ngarepkeun yén mitra Cina kami bakal ngalakukeun hal anu sami," saur anjeunna.
 

Didamel di Australia VS Didamel di Cina

Masarakat Australia ngagaduhan réaksi campuran

Pamingpin One Nation anu kontroversial Pauline HansonNelepon boikot barang-barang Cina dina Natal ieu.

Dinten Jumaah, Han Shan nyarios dina Facebook,消费者可以通过不购买中国制造的任何产品来反击“最近澳大利亚遭受的经济".

 韩珊在Facebook上写道,“在回应中国最近对澳大利亚的经济时,我只有一句话要说——圣诞快乐,中国。” 她还加上了#抵制中国和#圣诞快乐中国的标签。

 

她写道,“很明显,中国最近的一系列经济,是为了利用COVID-19的衰退来造成最大的损害。”

 

"Mangtaun-taun, kuring parantos peringatan yén nagara urang gumantung kana pamaréntahan Cina anu mumusuhan, otoriter, sareng komunis, sareng sacara impulsif ngalaan diri kana bahaya ieu ngajantenkeun urang langkung rentan." 

 

"Kadua Partai Koalisi sareng Partai Buruh henteu ngémutan peringatan ti partai hiji-étnis, ngandelkeun Cina pikeun ngahasilkeun artos, sareng ayeuna urang Australi mayar éta!"

 

Seruan Han Shan pikeun boikot Natal barang-barang Cina sigana kasohor ku panyokong. 

 

Aya anu nyerat: "Nolak aranjeunna bari." 

 

"Kami kedah ngadukung manufaktur Australia, sanaos aranjeunna rada mahal, tapi éta tuang komunitas urang." 

 

Netizen anu sanés nyerat, "sapuk pisan kana boikot Didamel di Cina."

 

"Urang kedah ngadukung pabrikan Australi. Epidemi ieu nyababkeun kami terang sabaraha produk anu urang parantos ngagaleuh ti Cina." 

 

"Hayu, Australia, hayu urang ngadukung saloba toko lokal sabisa-bisa."

 

"Kami ogé peryogi aranjeunna" 
 
Hiji netizen nyerat, "Han Shan, kuring satuju sareng ngadukung seueur pandangan anjeun. Tapi dina masalah ieu, kuring henteu tiasa yakin 100% yén boikot Cina bakal ngabantosan saha waé.
 
Aranjeunna peryogi urang, sapertos anu urang peryogikeun, henteu masalah kumaha coronavirus énggal dimimitian.Saur kuring salaku nagara, urang kedah nguatkeun pasar, henteu ngancurkeunana. " 

Cina sareng Australia henteu silih konsési

Kasusahan kedahna ngeureunkeunana

此次葡萄酒是中国政府今年对澳大利亚出口进行一系列中的最新一起。

Ngarespon sakitar CinaPanilitian asal-usul coronavirus énggal, sengketa diplomatik ngeunaan pelanggaran HAM sareng perluasan daérahNgahontal klimaks na minggu kamari, nalikaKedubes Cina ngaleupaskeun daptar 14 teu puas ku Australia ka seueur média Australia. (Tulisan SBS)

Numutkeun laporan SBS média Australia, pejabat kedutaan anonim nyatakeun:"Cina ambek pisan. Upami anjeun nganggap Cina salaku musuh, Cina bakal janten musuh anjeun."

Juru bicara Kementerian Luar Negeri Cina已释放出信号,Beijing moal kompromi pikeun méréskeun konflik.

Anjeunna nyarios,"Kasusahan kedahna diakhirkeun".

"Australia jelas pisan ngeunaan inti turunna hubungan Cina-Australia, "saur wartawan.

"Australia kedah ngalakukeun tindakan praktis pikeun menerkeun kasalahan na,多做有利于中澳互信与合作,符合中澳全面战略合作伙伴关系的事,切实为各领域合作创造良好的氛围和条件。”

Perdana Menteri Australia Morrison nampik kritik yén kabijakan luar nagri Australia tunduk ka Amérika Serikat.

"Ieu bodo," saur anjeunna ka Channel Seven dina dinten Kemis.

"Australia mangrupikeun nagara daulat.Kami nyandak kaputusan nyalira dumasar kana kapentingan nasional."

Morrison nyarios yén non-kertas Kedutaan Besar Cina ngritik Australia pikeun kritikna ngeunaan pelanggaran HAM, politikus sareng média sacara bébas nyarioskeun ngeunaan Cina.

"Upami ieu mangrupikeun alesan pikeun tegangan dina hubungan bilateral, maka sigana alesan aslina nyaéta sipat saleresna Australia."Perdana Menteri nyarios.

"你保证,Australia bakal teras janten Australia, urang bakal mutuskeun tindakan urang saluyu sareng minat sareng nilai urang. "

 

Hubungan Cina-Australia siga anu asup kana "jalan buntu"

从上面中澳的你来我往看,Kadua sisi sigana ngahontal tungtung maot tina "standar dasar"!

Australia nyandak naon anu di pikahoyong ku China pikeun ditingali ku CinaNaék kana jangkungna "kadaulatan", Anu hartosna éta moal mundur sadayana.

Sareng Cina sigana parantos ningali posisi Australia anu pasti, janten dina waktos ieu ngahasilkeun kaputusan awal ngeunaan anti-pembuangan anggur beureum.

Perhatosan, sadayana anu disebatkeun di dieu "Kaputusan awal "ngagaduhan misteri anu hébat, Kalebet item "koméntar" dina bagian tukang pengumuman.Sapuluh dinten ijin komentar, Sareng upami kaputusan anti-dumping dicabut taun payun, janji yén setoran bakal dipulangkeun hartosna yén pamaréntah Cina tetepTinggalkeun sakedik jalan ka pamaréntah Australia.

Sedengkeun pikeun naon tindakan praktis anu bakal dilakukeun pamaréntah Australia salajengna pikeun malikeun kaayaan ayeuna, éta gumantung kana kaputusan pamaréntah Australia. Upami pamaréntah Australia ngalih langkung jauh sareng ekspektasi Cina, pamaréntah Cina sigana bakal ngagaduhan sanksi salajengna. !

Naha panyilidikan anti-pembuangan Cina leres-leres kaluar tina hawa ipis?,Anu kuring pelajari ti padagang anggur Australia nyaéta éta澳洲政府确实对于出口到中国的红酒商有1-2万澳币的补贴,主于营销推广费用. (Tangtosna, bagian ieu dianggap salaku subsidi pamaréntah sareng mangrupikeun kabiasaan ngabuang, kuring henteu tiasa nangtoskeun)

Sareng kusabab sesah ngalakukeun bisnis di Australia, seueurImigran investasi Cina sadayana milih ngagunakeun perdagangan anggur salaku usahana pikeun ngalamar PR, Dina raraga ngahontal perputaran anu dibutuhkeun ku pamaréntah, mémangAya kasus dimana éta dijual di Cina dina harga anu langkung handap tina harga biaya, Bahkan aya kado langsung ka jalma, sareng fénoména ngintun nyalira artos kanggo ngimbangan elehan.

Ku alatan éta, éditor yakin yén pamaréntahan Cina ngeunaan panyilidikan sareng hasilna teu tiasa disebatkeun lengkep tina sia-sia.Éta kedah janten sababaraha bukti. Éta ngan ukur gumantung kana naha anjeun bakal parios anjeun, iraha bade parios anjeun, sareng iraha naroskeun patarosan!

Numutkeun ka Pengumuman Menteri Perdagangan Nomer 2020 taun 35:Numutkeun kana bukti anu disayogikeun ku anu ngalamar sareng ujian awal ku Menteri Dagang, anu ngalamar相关葡萄酒的合计产量在2015年、2016年、2017年、2018年和2019年均占同期中国同类产品总产量的主要部分, Luyu sareng ketentuan Pasal XNUMX sareng Pasal XNUMX tina "Peraturan Subsidi County Républik Rahayat Tiongkok" ngeunaan panerapan panyilidikan balas ku industri domestik

Lima taun ieu saluyu sareng waktos nalika anggur Australia populér di Cina. Pisan teu mungkin pikeun leres-leres polos. Biro Imigrasi Australia nyalira parantos nalungtik paripolah curang imigran investasi Cina dina penjualan anggur beureum, sareng parantos aya loba kasus!Ieu mangrupikeun rahasia anu kabuka dina bunderan.

只是那时候,中澳关系还在蜜月期,中国政府也就睁一眼闭一眼,但是现在情况不同,澳洲现在对中国屡屡发难,中国政府当然不爽了,所以抓点把柄,还不是轻而易举的事,所以在红酒贸易上,澳洲也不算完全无辜。

Pokokna masalah: hubungan Sino-AS
Henteu janten masalah kumaha pamaréntah Australia nekenkeun kamerdekaan sareng status daulatna, éta mangrupikeun kanyataan anu teu tiasa dibantah yén Australia ayeuna nangtung ku Amérika Serikat, kalebet ilubiung dina latihan militér gabungan opat nagara, sarengPerjanjian aksés militér bilateral anu karék dicandak ku Australia sareng Jepang kaduana ngajantenkeun Cina janten kesel pisan.

Global Times nyebarkeun tulisan dina basa Cina sareng Inggris dina 11 sareng 17 Nopémber.,Tulisanna nyariosJepang sareng Australia "bertindak dina paménta Amérika Serikat sareng napsirkeun mitra dagang pangageungna, Cina, salaku ancaman kaamanan '. Ieu conto goréng".

Tulisan éta nyatakeun, "Cina sorangan henteu nolak pendirian nagara mana wae rupa-rupa bentuk aliansi, tapi upami tujuanana nyaéta pikeun nargétkeun Cina atanapi ngancam kapentingan nasional Cina sareng garis handapna,Cina pasti bakal nyandak sababaraha pananggulangan".

Tulisan éta nunjukkeun yén Jepang sareng Australia dianggo salaku "pakakas" ku Amérika Serikat, sareng "résiko strukturna karuksakan alat pasti langkung luhur tibatan résiko anu nganggo éta."

Ngeunaan pengumuman anti anti pembuangan anggur Australia di Cina, boh Gedong Bodas sareng pamaréntah Inggris ngadukung administrasi Morrison. Duta Besar AS ka Australia sareng Ketua Panitia Luar Negeri Inggris duanana ngutuk kalakuan agrésif Cina.

Pamaréntahan Trump di Amérika Serikat sigana parantos ngarobih pendekatan nyalira. Minggu ayeuna éta ngirimkeun pejabat intelijen sareng pertahanan penting pikeun nganjang ka Taiwan, Filipina, Singapura sareng nagara-nagara sanés, nyiapkeun pikeun ngamimitian rute ngurilingan Cina.

Tanggal 11 Nopémber, Sekretaris Pertahanan Filipina Delphine Lorenzana ngingetkeun yén kaayaan di Laut Cina Kidul beuki tegang. Upami perang panas pecah antara Tiongkok sareng Amérika Serikat di Laut Cina Kidul, Pilipina "di tengah tina konflik "bakal ilubiung dina perang.

本月23日,美国对菲律宾捐赠了价值1800万美元的军火,包括24枚航空炸弹、100枚反坦克导弹以及12套反坦克发射系统。

Tanggal 11 Nopémber, tilas duta besar China ka AustraliaFu YingzaiNew York Times nyebarkeun tulisan anu ditandatanganan:

Tulisan nunjukkeun:Nalika ngaktipkeun hubungan Sino-AS,Anu penting nyaéta sacara akurat nangtoskeun maksud pihak sanés.Cina teu ngagaduhan niat ngagentos dominasi A.S. di dunya, sareng teu kedah hariwang ngeunaan A.S. ngarobah sistem Cina.

Upami dua nagara anu kawasa sapertos Cina sareng Amérika SerikatNgageser kana konflik kusabab salah ngahukum, Éta bakal janten musibah sajarah, kedahnakaruksakan的根本利益,Biayana seueur perusahaan bahkan jalma biasa.

Amérika Tengah政府各自都有重要的国内议程去关注,即便Kompetisi henteu tiasa dilawan, ogé peryogiKerjasama sareng kontrol anu saé.是有可能Ku silih adukeun masalah masing-masing pikeun ngembangkeun hubungan "kerjasama" (kerjasama sareng persaingan) anu tangtu.

Tanggal 11 Nopémber, pamaréntah Cina ngirim telegram pikeun ngabagjakeun Biden dina pamilihannana salaku Présidén Amérika Serikat.

贺电中指出,推动中美关系健康稳定发展,不仅符合人民根本利益,而且是国际社会的共同期待。

Miharep yén dua pihak bakal ngadukungSumanget non-konflik, non-konfrontasi, silih hargaan, sareng win-win kerjasama, Fokus kana kerjasama,Ngatur bédana, Pikeun ngamajukeun pangwangunan hubungan Sino-AS anu séhat sareng stabil, sareng damel sareng nagara-nagara sanés sareng komunitas internasional pikeun majukeun tujuan anu mulya pikeun perdamaian sareng pamekaran dunya.

Dina dinten anu sami, Wakil Présidén Wang Qishan nyauran Kamala Harris pikeun ngabagjakeun dirina dina pamilihannana salaku Wakil Présidén Amérika Serikat.

Upami strategi Cina pikeun Amérika Serikat fleksibel, maka strategi pikeun sekutu Amérika nyaéta ngabagi sareng nalukkeun!
Nanging, matak kasieun yén Cina, anu mangrupikeun pasar ékspor panggedéna di Australia (kalayan langkung ti 30% pangsa pasar Australia), écés parantos ngadopsi sikep anu kuat ka Australia!
 
Janten sateuacan pertandingan Sino-AS parantos réngsé,Kamana waé hubungan Cina-Australia bakal angkat?Hésé pisan ngomong ayeuna!

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
News internasionalTinjauan éditorial

Texas mingpin, sareng sapuluh nagara bagian gancang nuturkeun, ngagugat opat nagara ayun pikeun pamilihan umum anu teu konstitusional, anu tiasa sumping deui dina waktos

2020-12-10 1:31:02

Warta Cinawarta ayeunaBerita Australia

Tilu tumpukan lobster langsung maot dina jalan ka beberesih bea cukai!Wani ngintun ka Cina deui?Ékspor hariwang pikeun janten korban politik; aranjeunna hoyong ngajual Mengniu teu hasil!Raksasa susu Australia 5.5 juta dolar Australia pikeun nikah ka Bega

2020-12-10 1:54:06

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan