Australia-Sydney Christmas Christmas DIY koleksi kursus online!Dicét kalayan éndah, koktail anu rada mabok, tuangeun kreatif, tuangeun anu bagja ... Ajarkeun anjeun nyiptakeun gaya Natal nyalira! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

Leupaskeun panon anjeun, pasang headphone, sareng dengekeun ~!
Sydney Christmas | Kursus Karajinan Natal | Seni Natal | Dahareun Natal | Desserts Natal Kumaha anjeun siap ngabagéakeun Natal ieu?Upami anjeun henteu acan, langkung saé ngawitan nyiapkeun ayeuna. Salaku conto, anjeun tiasa ngahias kamar sateuacanna, atanapi cicingeun nyiapkeun kadaharan Natal pikeun kulawarga anjeun.

Naha anjeun siap ngabagéakeun Natal ieu?

Sydney Christmas | Kursus Karajinan Natal | Seni Natal | Dahareun Natal | Desserts Natal

准备好怎么迎接这个圣诞了吗?如果还没有,不如现在就着手准备起来,比如可以提前装饰一下,或者秘密地为家人准备一道圣诞佳肴,不会做不要紧,有一些专门的在线课程可以帮到你,疫情期间,这些便捷又安全,包括教你如何在圣诞装饰球上手绘,如何应景地调一杯圣诞鸡尾酒,以及如何做一张美味的圣诞披萨等,还等什么,赶快学起来吧!

01.Hand Pnted Bauble Workshop 在圣诞装饰球上玩手绘

Photo by Jess Bley Designs from Pexels
Poto ku Susanne Jutzeler ti Pexels
Scan kode QR pikeun mésér tikét pikeun kéngingkeun tautan sareng kecap akses kursus

时间:12月1日-12月23日 星期一-星期日 9am-8pm
Harga: Ti AU $ 99

一个非常好玩的在线手绘课程,通过它你可以学到基本的手绘和刻字,然后就可以DIY你自己的圣诞装饰球了,比如绘制一幅应景的圣诞插画,别担心想象力不够用,课上你有机会见到澳洲顶级现场表演艺术家之一的Sarah Rowan,她将用她自己的故事来帮助你激发创造力和想象力。学成后,你可以尽情施展创意创作自己的作品,当然也可以做成圣诞礼物送给家人和朋友。

02.ivate Online Gingerbread House Making 美味姜饼屋,造起来

Gambar tina halaman wéb Naon di Sydney
Gambar tina halaman wéb Naon di Sydney
Scan kode QR pikeun mésér tikét pikeun kéngingkeun tautan sareng kecap akses kursus

时间:12月1日-12月23日 星期一-星期日 10.30am-9pm
Harga: Ti AU $ 159

这个圣诞节自己来DIY姜饼屋吧。跟着网络那头的蛋糕师,一点点搭建起墙壁、屋顶和烟囱,然后选择你最爱的糖果、点心,来装饰这座美丽的姜饼屋。一个很需要耐心的美食艺术,但也是一种让你沉浸在节日中的极好方式。当家人团聚,等待享用丰盛的圣诞晚餐时,你将亲手制作的姜饼屋端上来,一定会是餐桌上最亮丽的风景。

03.ivate Online Christmas Cocktl Making 调一杯圣诞专享鸡尾酒

Gambar tina halaman wéb Naon di Sydney
Poto ku Victoria Shes dina Unsplash
Scan kode QR pikeun mésér tikét pikeun kéngingkeun tautan sareng kecap akses kursus

时间:12月1日-12月23日 星期一-星期日 10am-9pm
Harga: Ti AU $ 89

圣诞夜怎么能缺了?这个在线课程可以教你调制四种圣诞主题的鸡尾酒,包括如何摇晃、搅拌等。教师都是一些优秀的调酒师,他们会通过视频通话的方式来指导你调制鸡尾酒,你也许还能从他们那里学到一些私人珍藏的调酒。此外,这个课程非常有趣,老师们会通过游戏或比赛的方式让你更好地掌握调酒。课前收到一套优质的鸡尾酒调制工具包,准时参加就好了!

04.ivate Online Festive Pizza Making 跟着“明星”大厨学做披萨

Gambar tina halaman wéb Naon di Sydney
Gambar tina halaman wéb Rasa
Gambar tina halaman wéb Naon di Sydney
Gambar tina halaman wéb Naon di Sydney

时间:12月1日-12月23日 星期一-星期日 10am-8pm
Harga: Ti AU $ 129

自己做披萨,想要做得好吃可不容易。而这个60分钟的在线课程中,一位屡获殊荣的意大利大厨将教你如何做出好吃的披萨,你学到的都是非常专业的,包括披萨制作中运用到的科学原理,从而让你做的披萨更可口、蓬松。不用担心材料问题,课程费用里包含一个披萨制作工具包,包括四个真空密封的面团、番茄酱以及托盘等,而且全澳都可配送哦。

 

 

Ditulis ku: Desain Liu Tao: Wang Xiao

"Chinatown" Fb ngabagi berita Australia anu dipilih unggal dinten, supados anjeun tiasa terang berita Australia anu paling anyar iraha waé sareng dimana waé @Play, @Immigration, @ 生活 信息: https://www.fb.com/news.china.com.au/

[Wilujeng sumping kana warta kanggo ngabahas kerjasama! Account Rekening langganan WeChat: news-china-com-au

tulisan patali

Mésér gula pikeun TA
{{Data.count}} jalma sacara total
Jalma-jalma parantos ngaapresiasi
Gaya hirup

Strategi paling komprehensif Australia-Australia pikeun nyalametkeun garis rambut!Unggal-unggal sikat rambut tilu kali, anjeun moal luput tina sumpah botak nalika sumping ka Tuao. Datang sareng tingali pituduh ieu pikeun ningkatkeun volume rambut di Tuao! | Chinatown | Pitunjuk pikeun Kahirupan Warta di Australia

2020-12-26 20:18:59

Gaya hirup

Australia-paling lengkep dina sajarah!Redaksi Sydney tuang 42 jinis mooncakes selebritis Internét Sydney dina hiji waktos! 2020 Industri mooncake industri terkuat "Michelin Guide" Bagian 1!Ngagaduhan 5 daging daging gendut kanggo nyaritakeun, kadaharan anu pang saéna ternyata ... | Chinatown | Pitunjuk Émbaran Kahirupan Berita Australia

2020-12-27 14:23:33

0 balesan APanulis tulisan Mpangurus
    Teu acan aya diskusi, hayu atuh kuring nyarioskeun perkawis pandangan anjeun
Puseur-individu
购物 车
kupon
Asup ayeuna
Pesen pribadi anyar Daptar pesen swasta
neangan